Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anaaaaaaamm
kızlar daha yeni bitti işim sabahtan beri
canım çıktı valla önce dükkan sonra ev temizliği
arada yemek bulaşık çamaşır belim kırıldı
işimi bitirip size bakıyım dedim ama kimsecikler yok

şöyle bi geçmişe baktımda taşınanlar ev alanlar aman aman bana taşınma demeyin
daha 3 ay oldu taşınalı çok zor valla heö siz pahalı ev görmemişsiniz
çeşmeye gelinde dudaklarınız uçuklasın toto kadar ev 300 400 bin fiyat çekiyolar
kiralarda öyle eli ayağı düzgün oturulabilecek tarzda bi ev
1200 liradan falan başlıyo bizim burda geçim çok zor burdaki zincir mağazalar bile
daha pahalı

Gunaydin kizlar, benim kirmizi daha gelmedi gun gectikce catliyorum meraktan ama sabretmeye calisiyorum.mrv gecmis olsun ilk defa duydum umarim ciddi bisey degildir.fly bana da etsin dua. baska var mi haberler. bu arada doktor tavsiyesi zeytinburnunda surp pirgic hastanesi var oradaki kadin dogumcular var ikiside iyi ssk da geciyor fark aliyor sadece isteynler denesin en azindan :))

[video=youtube;4_4-qtXKCSE]http://www.youtube.com/watch?v=4_4-qtXKCSE[/video]

günaydın bebeklerimmmmmmm

videoyu göremeyenler için sözleri :)

Bartın'ın Güzelleri

Çilekleri toplarım
Güzellere satarım
Sevdiğimin uğruna
On beş sene yatarım

A benim bidanem bi yolcuk öpem mi
Öptürmezsen buralardan gidem mi

Oralara buralara gidiyola
Kimseye haber vemiyola
Gizli gizli seviyola
Zonguldak güzelleri
(Bartın'ın Güzelleri)

Ereğli yollarını
Göreydim hallerini
Uzak yollardan geldim
Sar bana kollarını

A benim bidanem bi yolcuk öpem mi
Öptürmezsen buralardan gidem mi

Oralara buralara gidiyola
Kimseye haber vemiyola
Gizli gizli seviyola
Zonguldak güzelleri
(Bartın'ın Güzelleri)

günaydın.........................................

günaydın iremiommmmmmm
günaydın bebeklerrrrrrrrrrrrr

günaydın fatmikimmmm bebekimmmmm

yeşimcim isteyen herkesin adını verdim Rabbim kabul etsn inşallahhhh

o hastaneyi biliyorum bi araştırayım bakalım bende daha hastalanmadım bugün 38. gün

mervişimmmm hoşgeldinnnn özledim ki ben senii misafirlerini göndermişsin birde hastalanmışsın çok geçmiş olsun kuzucummmmmmm eşinede sanada geçmiş olsun kuzucum benimmmm

günaydın kızlar ben hiç değilim sabah kocamla ağız dalaşı ile uyandım geldim ofiste arkadaşımla tartıştımm

ne oldu kuzummm neden gerildin sen eniştem ne diye sabahın körkörü böbürdendii mavişim benimmmm enişteyi sen hallet ofistekileri ben döverimm

günaydın kızlar ben hiç değilim sabah kocamla ağız dalaşı ile uyandım geldim ofiste arkadaşımla tartıştımm

aynı dertten muzdaribim gülüm ben kocaya sinirlendim küstük , üstüne geldim işyerinde sinirlendim acayipppp tıkandımmmmm :106::106::106:

aynı dertten muzdaribim gülüm ben kocaya sinirlendim küstük , üstüne geldim işyerinde sinirlendim acayipppp tıkandımmmmm :106::106::106:

noluyonuz yaaa topikmizdeee nazarrrr var yine heeeee şşşşşşş hatunlarımmm fatmikimmm iremimmmmmmm kurbanınız olurum kızzzzz sakinnnn olun heleeee

ne oldu kuzummm neden gerildin sen eniştem ne diye sabahın körkörü böbürdendii mavişim benimmmm enişteyi sen hallet ofistekileri ben döverimm

ben çok gerginim adam ne dese batıyor bende suç ama kendime mani olamıyorum

hastalanmak üzereyim çok gerginim

ben çok gerginim adam ne dese batıyor bende suç ama kendime mani olamıyorum

hastalanmak üzereyim çok gerginim

hımmmm şimdi belli oldu asıl sebeppp bi an önce gelsede kurtulsan eee o zamann benim bu şehri yakmam lazım bugün 38. günüm sabah test yaptım yokkk bana ne oluyo yaaaa ne oluyoo

hımmmm şimdi belli oldu asıl sebeppp bi an önce gelsede kurtulsan eee o zamann benim bu şehri yakmam lazım bugün 38. günüm sabah test yaptım yokkk bana ne oluyo yaaaa ne oluyoo

ya zaten enerjim düşük benim adete kadar böyle gider umut gitti mi herşey gidiyo bende

olmadığını anlıyosun ya ondan zaten tüm sinir beklemiyorum korunuyorum ama yinede ama :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…