Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

nasıl senin ateşin ben dün ölçtüm 36.6 çıktı bayadır bu seviyedeydi

Gunaydin guzel bayanlar,gecmisin hepsini okumasam da hafiften baktim.recelimizde benden pkolu artik ben uzulmekten vazgectim kismet diyorum sende takmamaya calis.fatmaa sen nasilsin bebisimiz nasil.bebisimiz iyi mi))

Gunaydin guzel bayanlar,gecmisin hepsini okumasam da hafiften baktim.recelimizde benden pkolu artik ben uzulmekten vazgectim kismet diyorum sende takmamaya calis.fatmaa sen nasilsin bebisimiz nasil.bebisimiz iyi mi))

günaydın canım hoşgeldin ben iyi olmaya çalışıyorum hala şaşkınızzz bebek nasıl bilmiyoruz şimdi umarım yerinde tutunuyordur sıkı sıkı sarılsın diye dua ediyoruz

pazartesiyi bekliyoruz

nasıl senin ateşin ben dün ölçtüm 36.6 çıktı bayadır bu seviyedeydi

ben çatladıktan sonra genelde 36,4 -36,3 tür ateşim son 2 gündür 36,6-,36,5 di bugün gerçi uykumda normal değildi aşırı sağlıklı değil ama adet ateşime döndüm 36,1 oldu

ben hiç ateş ölçmedim canım. ama önümüzdeki ay ölçmeyi düşünüyorum.

günaydın fıstığım iyiyim uykuluyummmm sen nasılsın gelen giden var mı
bende gelen giden yok ama özellikle sağdan sağdan vuran regl ağrısı var. akıntım iyice çoğaldı. umarım rengi değişmez diye dua ediyorum. ama umudumu kaybediyorum sankii

günaydın yeşimm. evet canım hafiften bakmışın hatlar karışmış ben değilim pkolu. ağzını hayra aç kıssss diar arkadaşımızın canı sıkkın da ben ona yorum yazmıştım.

ben çatladıktan sonra genelde 36,4 -36,3 tür ateşim son 2 gündür 36,6-,36,5 di bugün gerçi uykumda normal değildi aşırı sağlıklı değil ama adet ateşime döndüm 36,1 oldu

canım bu değerler sana göredir di mi belli bi standardı yoktur. cahilliğime ver pek bilmiyorum. dün akşam yatarken yatakta ölçeyim dedim 36,6 idi. ama senden anladığım kadarıyla sabah ölçmek gerekiyomuşşşş

inş derece yanılıyodur bebişin seninledir fıstığımm
belirti var mı adetle ilgili

ben namaza kalktığımda ölçüyorum normalde ama böyle önemli günler düzenli uyuyamam , gece 3 buçukta bir kalktım geri yattım 4-40 da yine uyandım bu sefer ölçtüm , normalde 3-4 saatlik derin uyku lazım pek sağlıklı olmadı ama umudum zaten yok kanatlımı aldım yanıma

herkesin vucut ateşi farklı canım bu sadece benim ki, düşük ateşli bir gacıyım, ama anladığım fatoşta benden, fatoş eğer benimkide 36,6 da kalsaydı bende kesin hamiştim 4 aydır ilk defa 36,6 yı görmüştüm

isyetinde kacak kacak telefondan bakinca o kadar olmus) bende sonradan fark ettim. amann aman Allah korusun diyelim.

canım sabah 6-8 arası mümkün olduğunca aynı saniyede yatağın içinden çıkmadan dil altından ölçeceksin, inşallah adet olmazsın ama olursan hemen adetle başla ölçeceksen

ha haaa benim de kocam sabah uyardı beni pedlerini yanına al diye. ben de bi kaç tane yedek aldım yanıma. inşallahhh gerek kalmazzz
ama senin kanatlılar lafına çok güldümmm inşallahh kanatları takmadan sevinçten uçarızzz...
bugün gelmezse test yapcan mı irem...

radyoyayu açtım kafam dağılsın diye...
şarkıya bak.
"kendini al gel...haydi gel içelimm. içelim yerlere düşelimmm." (yüksek sadakat)

Günaydın kızlarrr
bugün farklı bir doktora daha gidicem bakalım o ne söyleyecek,2li tarama da yaptırmam lazım ama doktora karar verirsem o doktorun yönlendirmesi ile yaptırırım.

bugün gelmezse sabah ateşimi inşallah düzenli uykuyla ölçer yüksekse test yaparım , benim adet döngüm değiştiği için gecikmeler umut vadetmiyo , zaten umutlu değilim bu aydan sadece ateş değerim kafamı karıştırdı ...........

benimde 2 seferdir sol kasığım ağrıyorrrr umarım gelmez kırmızılar bebekim

ben bunu saymıyorummm bebeğimmm o zamannnn inşallahhh olacak o bebişler çakşırı yedirin kocalarınza bebeklerrr
dün insanın yaratılış mucizesini izledik kocamla ağlamaktan bi hal oldum

kızlar geçen gün televizyonda hira dağını gösteriyodu ilk vahiy alak süresi ya onu okuyodu adam
"biz insanı rahim cidarina yapışan bir hücreden yarattık" diyordu çok etkilendim meger o zaman benim kuzum bana tutunmaya çalışıyormuş
allahın bize yaşattığı bir mucize bu yaa spermler yumurtaya girerken kuyrugunu bırakıyormuşşş ne ilginç detaylar varr

benimde 2 seferdir sol kasığım ağrıyorrrr umarım gelmez kırmızılar bebekim

inşallahhh bebeğim ağrım geçti şimdi ara ara geliyo gibi. ama benim akıntı var çok bugün günlük ped hak getire yani o derece. bayağı sarı peçetede felan iyice belirgin. akşama kadar koyulaşır gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…