- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.261
ateş ölçmenn en pis tarafı ne biliyor musun sürprizlere açık değil dan diye sonuç karşında ateşim düştü bebiş yok yani geçti bu ay , hatta gelecek ayda bari nisanda gel be bebişim .................
Gunaydin guzel bayanlar,gecmisin hepsini okumasam da hafiften baktim.recelimizde benden pkolu artik ben uzulmekten vazgectim kismet diyorum sende takmamaya calis.fatmaa sen nasilsin bebisimiz nasil.bebisimiz iyi mi))
nasıl senin ateşin ben dün ölçtüm 36.6 çıktı bayadır bu seviyedeydi
ben çatladıktan sonra genelde 36,4 -36,3 tür ateşim son 2 gündür 36,6-,36,5 di bugün gerçi uykumda normal değildi aşırı sağlıklı değil ama adet ateşime döndüm 36,1 oldu
ben hiç ateş ölçmedim canım. ama önümüzdeki ay ölçmeyi düşünüyorum.ateş ölçmenn en pis tarafı ne biliyor musun sürprizlere açık değil dan diye sonuç karşında ateşim düştü bebiş yok yani geçti bu ay , hatta gelecek ayda bari nisanda gel be bebişim .................
bende gelen giden yok ama özellikle sağdan sağdan vuran regl ağrısı var. akıntım iyice çoğaldı. umarım rengi değişmez diye dua ediyorum. ama umudumu kaybediyorum sankiigünaydın fıstığım iyiyim uykuluyummmm sen nasılsın gelen giden var mı
günaydın yeşimm. evet canım hafiften bakmışın hatlar karışmışGunaydin guzel bayanlar,gecmisin hepsini okumasam da hafiften baktim.recelimizde benden pkolu artik ben uzulmekten vazgectim kismet diyorum sende takmamaya calis.fatmaa sen nasilsin bebisimiz nasil.bebisimiz iyi mi))
ben çatladıktan sonra genelde 36,4 -36,3 tür ateşim son 2 gündür 36,6-,36,5 di bugün gerçi uykumda normal değildi aşırı sağlıklı değil ama adet ateşime döndüm 36,1 oldu
inş derece yanılıyodur bebişin seninledir fıstığımm
belirti var mı adetle ilgili
canım bu değerler sana göredir di mi belli bi standardı yoktur. cahilliğime ver pek bilmiyorum. dün akşam yatarken yatakta ölçeyim dedim 36,6 idi. ama senden anladığım kadarıyla sabah ölçmek gerekiyomuşşşş
ben hiç ateş ölçmedim canım. ama önümüzdeki ay ölçmeyi düşünüyorum.
bende gelen giden yok ama özellikle sağdan sağdan vuran regl ağrısı var. akıntım iyice çoğaldı. umarım rengi değişmez diye dua ediyorum. ama umudumu kaybediyorum sankii
günaydın yeşimm. evet canım hafiften bakmışın hatlar karışmışben değilim pkolu. ağzını hayra aç kıssss diar arkadaşımızın canı sıkkın da ben ona yorum yazmıştım.
canım bu değerler sana göredir di mi belli bi standardı yoktur. cahilliğime ver pek bilmiyorum. dün akşam yatarken yatakta ölçeyim dedim 36,6 idi. ama senden anladığım kadarıyla sabah ölçmek gerekiyomuşşşş
ben namaza kalktığımda ölçüyorum normalde ama böyle önemli günler düzenli uyuyamam , gece 3 buçukta bir kalktım geri yattım 4-40 da yine uyandım bu sefer ölçtüm , normalde 3-4 saatlik derin uyku lazım pek sağlıklı olmadı ama umudum zaten yok kanatlımı aldım yanıma
herkesin vucut ateşi farklı canım bu sadece benim ki, düşük ateşli bir gacıyım, ama anladığım fatoşta benden, fatoş eğer benimkide 36,6 da kalsaydı bende kesin hamiştim4 aydır ilk defa 36,6 yı görmüştüm
ha haaa benim de kocam sabah uyardı beni pedlerini yanına al diye. ben de bi kaç tane yedek aldım yanıma. inşallahhh gerek kalmazzz
ama senin kanatlılar lafına çok güldümmminşallahh kanatları takmadan sevinçten uçarızzz...
bugün gelmezse test yapcan mı irem...
ben hiç ateş ölçmedim canım. ama önümüzdeki ay ölçmeyi düşünüyorum.
bende gelen giden yok ama özellikle sağdan sağdan vuran regl ağrısı var. akıntım iyice çoğaldı. umarım rengi değişmez diye dua ediyorum. ama umudumu kaybediyorum sankii
günaydın yeşimm. evet canım hafiften bakmışın hatlar karışmışben değilim pkolu. ağzını hayra aç kıssss diar arkadaşımızın canı sıkkın da ben ona yorum yazmıştım.
fuli nerde acepppp. daha mi kötü oldu yoksam bu kıss yaww.. gerçi ay sonu işler yoğun yarın demişti ammeee
ben namaza kalktığımda ölçüyorum normalde ama böyle önemli günler düzenli uyuyamam , gece 3 buçukta bir kalktım geri yattım 4-40 da yine uyandım bu sefer ölçtüm , normalde 3-4 saatlik derin uyku lazım pek sağlıklı olmadı ama umudum zaten yok kanatlımı aldım yanıma
herkesin vucut ateşi farklı canım bu sadece benim ki, düşük ateşli bir gacıyım, ama anladığım fatoşta benden, fatoş eğer benimkide 36,6 da kalsaydı bende kesin hamiştim4 aydır ilk defa 36,6 yı görmüştüm
benimde 2 seferdir sol kasığım ağrıyorrrr umarım gelmez kırmızılar bebekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?