Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ba ba baaa nasılda dürtüyo beni. evde testim yok didemcim. şimdi çarşıya inmeye de üşeniyorum. yarın da bi geçsin bakalım allahh kerim
üşenenin çocuğu olmaz deme valla çalışma yapmaya üşenmiyorum

tamam reçelim yarın da geçsin seni daha bekletmeyiz sadece ben değil bütün kızlar test yap yap diyecekler :))

Gözlerim dolu dolu çıktım doktordan anlatayım:

Serephone vermişti 5 gün iç gel demişti alttan ultrasonla baktı tipik bir polikistik over dedi İlacın dozurnu az verdiği halde polikistik aşırı duyarlı tepki vermiş ve Çok fazla yumurtam olmuş 3tane olsaydı olacakmış ama benim 8 tane kadar ymurtam olmuş böyle olursa 7 iz 8iz bebek olabilirmiş. Korun dedi.İlaçla tedaviyi sonlandırdık.

Adet 2.günü gel iğne olacaksın dedi sonrada çatlatma iğnesi ve ilişki önericem dedi.Yüzümden anladı doktorum zor tuttum kendimi teselli etmeye çalıştı

kapıdan çıkar çıkmaz inmeye başladı gözyaşlarım. İsyan değil bu.Allahım affetsin birikmiş üzüntümün sıkıntımın patlaması

Son düzenleme:

yavrum kendini yipratma bu kadar. pko bircok kiside gorulebilir bi durum. ustelik cozumu de var. insallah muradina ereceksin sen de. Allah dermansiz dert vermesin.

Bişey yapmıyom kurbanlık gibi yarını bekliyom hiç bir belirtim yok adet belirtisi kahverengiler bile yok üstüne saçma yüksek ateşim var sabah kaç olacak çok merak ediyorum aslında....

Erişteli yeşil mercimek çorbam ve pilav vardı kara şahanadan sarma kayganadan yanına yoğurt koydum üstüne sadece kendim şerbetli irmik tatlımdan kalmıştı onu ohh afiyet oldu

canım benim ne olur üzülme...bak en azından fiziksel olarak problemin ne olduğu anlaşılmış, ultrasonda tespit edilebilen geçici bi durum. evet hamiş kalman biraz zaman alabilir ama imkansız deil.

yok canım bugün ateş düştü yapmaycam test falan gelir bugün, seni ben eklemiştim gruba ,

günaydın reçelim ve tüm kızlar........................
günaydınnn irem. bu günün talihlisi sensin. umarım bebiş vardır da gelmez kırmızılar. tek atışta tutturmuşsundur...

günaydın bebekler ben geldimmmmm
günaydın fatmacım nasılsınn...

ateş ölçmenn en pis tarafı ne biliyor musun sürprizlere açık değil dan diye sonuç karşında ateşim düştü bebiş yok yani geçti bu ay , hatta gelecek ayda bari nisanda gel be bebişim .................

günaydın fıstığım iyiyim uykuluyummmm sen nasılsın gelen giden var mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…