- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.241
Yarın sabah yapabilirisin seni gaza getirmek gibi olmasın daD
akşama menü güzelmiş :) Ben rahatım bugn yemek yapmıyorum:) Tatlıyı evde yapmaktansa hazır al iki üç dilim ye iki kişilik aile için en ideali o :)
ba ba baaa nasılda dürtüyo beni. evde testim yok didemcim. şimdi çarşıya inmeye de üşeniyorum. yarın da bi geçsin bakalım allahh kerim
üşenenin çocuğu olmaz deme valla çalışma yapmaya üşenmiyorum
Gözlerim dolu dolu çıktım doktordananlatayım:
Serephone vermişti 5 gün iç gel demişti alttan ultrasonla baktı tipik bir polikistik over dedi İlacın dozurnu az verdiği halde polikistik aşırı duyarlı tepki vermiş ve Çok fazla yumurtam olmuş 3tane olsaydı olacakmış ama benim 8 tane kadar ymurtam olmuş böyle olursa 7 iz 8iz bebek olabilirmiş. Korun dedi.İlaçla tedaviyi sonlandırdık.
Adet 2.günü gel iğne olacaksın dedi sonrada çatlatma iğnesi ve ilişki önericem dedi.Yüzümden anladı doktorum zor tuttum kendimi teselli etmeye çalıştı
kapıdan çıkar çıkmaz inmeye başladı gözyaşlarım. İsyan değil bu.Allahım affetsin birikmiş üzüntümün sıkıntımın patlaması
o kadar hazırım ki ona o kadar çok bekliyorum kii...özlüyorum.. sanki küçük değildi de kocamandı gittiğinde
Bişey yapmıyom kurbanlık gibi yarını bekliyom hiç bir belirtim yok adet belirtisi kahverengiler bile yok üstüne saçma yüksek ateşim var sabah kaç olacak çok merak ediyorum aslında....hoşgeldin kızzz tubişşş reçelii :) gelen giden var mı sende?
bende çay yaptım yanına da bişeyler yiyorum. gelin birlikte yiyelim..
aramıza yeni gelen arkdaşa ben önerdim burayı kendine sığınacak bir liman arıyorduD
iremcikk sen napıyosunn yarın bat günü gelen giden var mı sende de?
hoşbulduk didemcim. yok tatlım gelen giden, şeytan dürtüyo test yap diye ama azimle bekliyorum
derin dondurucudan taze fasulye çıkarttım onu yapıcam, yanına da şehriye çorbası.
tatlıyı eşim gelirken alıcakk. canı şerbetli tatlı çekiyomuş.
sen ne yiyoonn
canım ben dahil burdaki arkadaşlarımızın çoğunun geçmişinde bi kayıp var maalesef. ben de kürtaj oldum. allahım inşallahhh en kısa sürede kayıplarımızı unutturucak yeni müjdeler verir bize...
pişşşşştttt pişşttttt kimler var?
Kız serap bir daha gruba ekle kendini yanlışlıkla yok saydım seni
iremmmm gacısı naptın kız test mest yaptın mı...senin bat bugün değil miydi?
günayyydınnn hatunlarrrr nasılsınızzz...
kız ben gruba ekletemedim ki kendimi...sildiğin ben olamam herhalde...
günayyydınnn hatunlarrrr nasılsınızzz...
yok canım bugün ateş düştü yapmaycam test falan gelir bugün, seni ben eklemiştim gruba ,
günaydın reçelim ve tüm kızlar........................
irem sensin dedi ama neyse yanlış oldu heralde
ben seroyu ekledim tekrar onayla fulya yada fatoş hanginiz yöneticiyse
canım benim ne olur üzülme...bak en azından fiziksel olarak problemin ne olduğu anlaşılmış, ultrasonda tespit edilebilen geçici bi durum. evet hamiş kalman biraz zaman alabilir ama imkansız deil.Gözlerim dolu dolu çıktım doktordananlatayım:
Serephone vermişti 5 gün iç gel demişti alttan ultrasonla baktı tipik bir polikistik over dedi İlacın dozurnu az verdiği halde polikistik aşırı duyarlı tepki vermiş ve Çok fazla yumurtam olmuş 3tane olsaydı olacakmış ama benim 8 tane kadar ymurtam olmuş böyle olursa 7 iz 8iz bebek olabilirmiş. Korun dedi.İlaçla tedaviyi sonlandırdık.
Adet 2.günü gel iğne olacaksın dedi sonrada çatlatma iğnesi ve ilişki önericem dedi.Yüzümden anladı doktorum zor tuttum kendimi teselli etmeye çalıştı
kapıdan çıkar çıkmaz inmeye başladı gözyaşlarım. İsyan değil bu.Allahım affetsin birikmiş üzüntümün sıkıntımın patlaması
günaydınnn irem. bu günün talihlisi sensin. umarım bebiş vardır da gelmez kırmızılar. tek atışta tutturmuşsundur...yok canım bugün ateş düştü yapmaycam test falan gelir bugün, seni ben eklemiştim gruba ,
günaydın reçelim ve tüm kızlar........................
günaydın fatmacım nasılsınn...günaydın bebekler ben geldimmmmm
canım benim ne olur üzülme...bak en azından fiziksel olarak problemin ne olduğu anlaşılmış, ultrasonda tespit edilebilen geçici bi durum. evet hamiş kalman biraz zaman alabilir ama imkansız deil.
günaydınnn irem. bu günün talihlisi sensin. umarım bebiş vardır da gelmez kırmızılar. tek atışta tutturmuşsundur...
günaydın fatmacım nasılsınn...
canım benim ne olur üzülme...bak en azından fiziksel olarak problemin ne olduğu anlaşılmış, ultrasonda tespit edilebilen geçici bi durum. evet hamiş kalman biraz zaman alabilir ama imkansız deil.
günaydınnn irem. bu günün talihlisi sensin. umarım bebiş vardır da gelmez kırmızılar. tek atışta tutturmuşsundur...
günaydın fatmacım nasılsınn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?