Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evett ben de seyretiim onu. nasıl bir mucizeye şahitlik ediyosun bedenin de di mi fatmacım. inanılmaz detaylar var. insanın ağzı açık kalıyo. biz farkında deiliz ama içerde acayip bir mekanizma işliyor.
allahım herkese bu mucizeyi nasip etsin inşallahh.

ben bebişe günlük tutmaya başladım babası askerdeyken yazıyodum şimdi ona devam ediyorumm çocuğu için

ben de geçen hamişliğimde tutmuştum günlük.hatta eşime sen de yazıcaksın dediğimde panik olmuştu (edebiyatı çok kötüdür ) ultrason resimlerini de oraya yerleştiriyodum. allahım inşallahhh senin emeğini ve sevincini tamamına sağlıkla erdirir. bize de o günleri göstersin

Son düzenleme:
Kızlar günaydınnn beğendim beğendim sonra cevap yazmayı unuttum

Napıyosunuz nasılsınızzz??

Benim her yanım ağrıyorr sırtım tutulmış resmen.. Kahvaltı yapıyorum bir yandan da

allah herkese nasip etsin bu mucizeyi yaşamayı.

dün gece bende dedim kocama yaz bakem 1 satır olsa bile yaz yazamam ben dedi kelimelere dökemiyor içindekileri benim yazdığımı okudu duygulandı. umarım kucağıma aldığım günüde yazmayı nasip eder allah çok korkuyorum zatennn

her zaman olur mu adete yakın bu akıntılar yoksa anormal mi

akıntı başladığından beri onu düşünüyorum da. benim regl dönemlerim allak bullaktı ya fatmacım. anımsayamadım gibi. ama bu kadar dikkatimi çeken akıntı olmamıştı sanki, ilginçç..
neyse bir iki güne ak koyun kara koyun çıkar piyasayaaa
benim tek umudum 21 şubat akşamı yaşadığım kahverengi akıntı. acaba o zaman yerleşti mi diye bu kadar çok umutlandım bu ay...

gunaydın kızlar nasılsınız
günaydın umutttt

Kızlar günaydınnn beğendim beğendim sonra cevap yazmayı unuttum

Napıyosunuz nasılsınızzz??

Benim her yanım ağrıyorr sırtım tutulmış resmen.. Kahvaltı yapıyorum bir yandan da

günaydın didoşş..
bizz iyyizz ben beklemeye devam ediyorum.
unuttun mu. allahhh iyiliğini versin.

hayırlısı olsun kuzummm allah hayırlısını versinnn

pazartesi biz doktora gidicez ya o gün bizim tanışma yıldönümümüz 3 sene önce başlamıştık o gün ellerimiz birleşmişti umarım ogünün en güzel hediyesini ultrasonda alıcazz

ne var ne yok bakalım, herkesler iyi mi .. bizimde msfirimiz vardı yienimiz, görümcemin kızı .. bu sabah yolladık okuluna.. o yüzden giremedim simdi bi bakım dedim, nerde ne var ne yok

Son düzenleme:

o sana çiçek almıyo ya sen de günlükle duygusal baskı kur ona. bak yazdırırm haaaa de
erkekler böle canım ya. bizi nasıl kandırmışlar diye düşünüyo insan bazen. veya biz nasıl kanmışız bu erkek milletine mi demek daha doğru olur

radyoda fulinin şarkısı çıktı "giderli şarkılar" ama fuli yok beğenp beğenip kaçtı

inşallahhhhhh bebekimmm
bak topiğe bi tane imzalı ultrason resmini istiyoruz bebişin ona göreee...

bizimki çok çekingendi valla ben elini tutmasam öpmesem daha çok beklerdikk sevgili olalım evlenelimmm diyeee

dünyanın en marhametli insanı olduğu için sanırım kandım ben onaaa çok insancıll yaaa

Kızlar yaa sohbete adapte olamadım D ben bi işlerimi bitireyim biraz hareket bereket sonra gelrim aranıza yine

bizimki çok çekingendi valla ben elini tutmasam öpmesem daha çok beklerdikk sevgili olalım evlenelimmm diyeee

dünyanın en marhametli insanı olduğu için sanırım kandım ben onaaa çok insancıll yaaa

ayyy benim de o günler geldi aklıma fatmamm. benimki uyanıktı çoooookk. kıştı biz tanıştığımızda. ellerim çok üşümüştü, kızarmıştı. "ver bakim elini ne kadar üşümüş" dedi ben de salağa yattım verdim tabe ama koklatıp çektim öleee uzun tutamadıı
bi sonraki buluşmamızda tuttuğunda ve aşkını itiraf ettiğinde kıpkırmızı kızarmıştı... ne günlerdi beeee duygusala bağladımmm şimdi

kuzular günaydınnn ben az önce yazdım yazdım yazdım bi dünye herkeslere cvp verdim ama dondu bu sarsuk pc gitti tüm yazdıklarımmm

günaydın bebeklerimmmmm

diarcım canım geçmiş olsun üzülme rabbim yanımızda gelecek aya daha güzel olucak herşey canım benimmm

serapcım ekledim seni gruba

recelim sabahmı yapıyosun testi ben şimdiden oynıyımmmm güzel hissediyorum

iremiommm düzensiz uykudan sebep düşük çıkmış olabilir bozma moralini kırmızı gelmeden umut kesilmez

fatmikim ve minnak yiğenimmm yirim la ben sizi

didoşummm senide yerimmmm yiğenimide yerimmm

daha baska kimler kimler kaldı herkeşlere merhaba ve koskocaman ummaahhhhhhhablişkolarımmmmmmm canlarımmmm

kaç sene oldu siz tanışalı evleneli filan ben unutmuşumdur şimdii

ne var ne yok bakalım, herkesler iyi mi .. bizimde msfirimiz vardı yienimiz, görümcemin kızı .. bu sabah yolladık okuluna.. o yüzden giremedim simdi bi bakım dedim, nerde ne var ne yok

günaydın umudummm nasılsınnn ben hastayım sizde ne var ne yok gelişmeler nasıl bebekimm

günaydın canım sen nasıl hissediyorsun kendiniii canımmm iyi oldun mu dinlenmek iyi geldi miii

günaydın umudummm nasılsınnn ben hastayım sizde ne var ne yok gelişmeler nasıl bebekimm

iyiyim ne olsun, görümcemin kızı vardı 3-4gündür bu sabah yolladık okuluna..
smdi bi bakim dedim kızlara.. e msfair olunca burada çok kalıp bakamıyosun..

hmm demek hasta oldun he, beni göremedin kaç gündür ondandır

smdilik ilaçlarımı alıyorum kuzum, iğnelerime baslamadım.. ama herkes de bu kez bi umut var ki sorma Allah daim eder insaAllah ta..
ablamlar fln öyle diyolar.. bakalım hayırlıısı

bu gece de rüyamda, bi sonuç gördüm, hayır olsun insaAllah..

50. küsür .... yazılı bi kağıt vardı elimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…