- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.281
evett ben de seyretiim onu. nasıl bir mucizeye şahitlik ediyosun bedenin de di mi fatmacım. inanılmaz detaylar var. insanın ağzı açık kalıyo. biz farkında deiliz ama içerde acayip bir mekanizma işliyor.ben bunu saymıyorummm bebeğimmm o zamannnn inşallahhh olacak o bebişler çakşırı yedirin kocalarınza bebeklerrr
dün insanın yaratılış mucizesini izledik kocamla ağlamaktan bi hal oldum
kızlar geçen gün televizyonda hira dağını gösteriyodu ilk vahiy alak süresi ya onu okuyodu adam
"biz insanı rahim cidarina yapışan bir hücreden yarattık" diyordu çok etkilendim meger o zaman benim kuzum bana tutunmaya çalışıyormuş
allahın bize yaşattığı bir mucize bu yaa spermler yumurtaya girerken kuyrugunu bırakıyormuşşş ne ilginç detaylar varr
ben bebişe günlük tutmaya başladım babası askerdeyken yazıyodum şimdi ona devam ediyorumm çocuğu için
inşallahhh bebeğim ağrım geçti şimdi ara ara geliyo gibi. ama benim akıntı var çok bugün günlük ped hak getire yani o derece. bayağı sarı peçetede felan iyice belirgin. akşama kadar koyulaşır gibi geliyo bana
evett ben de seyretiim onu. nasıl bir mucizeye şahitlik ediyosun bedenin de di mi fatmacım. inanılmaz detaylar var. insanın ağzı açık kalıyo. biz farkında deiliz ama içerde acayip bir mekanizma işliyor.
allahım herkese bu mucizeyi nasip etsin inşallahh.
ben de geçen hamişliğimde tutmuştum günlük.hatta eşime sen de yazıcaksın dediğimde panik olmuştu (edebiyatı çok kötüdür) ultrason resimlerini de oraya yerleştiriyodum. allahım inşallahhh senin emeğini ve sevincini tamamına sağlıkla erdirir. bize de o günleri göstersin
her zaman olur mu adete yakın bu akıntılar yoksa anormal mi
gunaydın kızlar nasılsınız
Kızlar günaydınnn beğendim beğendim sonra cevap yazmayı unuttum
Napıyosunuz nasılsınızzz??
Benim her yanım ağrıyorr sırtım tutulmış resmen.. Kahvaltı yapıyorum bir yandan da
günaydın umuttttgunaydın kızlar nasılsınız
Kızlar günaydınnn beğendim beğendim sonra cevap yazmayı unuttum
Napıyosunuz nasılsınızzz??
Benim her yanım ağrıyorr sırtım tutulmış resmen.. Kahvaltı yapıyorum bir yandan da
akıntı başladığından beri onu düşünüyorum da. benim regl dönemlerim allak bullaktı ya fatmacım. anımsayamadım gibi. ama bu kadar dikkatimi çeken akıntı olmamıştı sanki, ilginçç..
neyse bir iki güne ak koyun kara koyun çıkar piyasayaaa
benim tek umudum 21 şubat akşamı yaşadığım kahverengi akıntı. acaba o zaman yerleşti mi diye bu kadar çok umutlandım bu ay...
allah herkese nasip etsin bu mucizeyi yaşamayı.
dün gece bende dedim kocama yaz bakem 1 satır olsa bile yaz yazamam ben dedi kelimelere dökemiyor içindekileri benim yazdığımı okudu duygulandı. umarım kucağıma aldığım günüde yazmayı nasip eder allah çok korkuyorum zatennn
hayırlısı olsun kuzummm allah hayırlısını versinnn
pazartesi biz doktora gidicez ya o gün bizim tanışma yıldönümümüz 3 sene önce başlamıştık o gün ellerimiz birleşmişti umarım ogünün en güzel hediyesini ultrasonda alıcazz
o sana çiçek almıyo ya sen de günlükle duygusal baskı kur ona. bak yazdırırm haaaa de
erkekler böle canım ya. bizi nasıl kandırmışlar diye düşünüyo insan bazen. veya biz nasıl kanmışız bu erkek milletine mi demek daha doğru olur
bizimki çok çekingendi valla ben elini tutmasam öpmesem daha çok beklerdikk sevgili olalım evlenelimmm diyeee
dünyanın en marhametli insanı olduğu için sanırım kandım ben onaaa çok insancıll yaaa
ayyy benim de o günler geldi aklıma fatmamm. benimki uyanıktı çoooookk. kıştı biz tanıştığımızda. ellerim çok üşümüştü, kızarmıştı. "ver bakim elini ne kadar üşümüş" dedi ben de salağa yattım verdim tabe ama koklatıp çektim öleee uzun tutamadıı
bi sonraki buluşmamızda tuttuğunda ve aşkını itiraf ettiğinde kıpkırmızı kızarmıştı... ne günlerdi beeeeduygusala bağladımmm şimdi
ne var ne yok bakalım, herkesler iyi mi .. bizimde msfirimiz vardı yienimiz, görümcemin kızı .. bu sabah yolladık okuluna.. o yüzden giremedim simdi bi bakım dedim, nerde ne var ne yok
kuzular günaydınnn ben az önce yazdım yazdım yazdım bi dünye herkeslere cvp verdim ama dondu bu sarsuk pc gitti tüm yazdıklarımmm
günaydın bebeklerimmmmm
diarcım canım geçmiş olsun üzülme rabbim yanımızda gelecek aya daha güzel olucak herşey canım benimmm
serapcım ekledim seni gruba
recelim sabahmı yapıyosun testiben şimdiden oynıyımmmm güzel hissediyorum
iremiommm düzensiz uykudan sebep düşük çıkmış olabilir bozma moralini kırmızı gelmeden umut kesilmez
fatmikim ve minnak yiğenimmm yirim la ben sizi
didoşummm senide yerimmmm yiğenimide yerimmm
daha baska kimler kimler kaldı herkeşlere merhaba ve koskocaman ummaahhhhhhhablişkolarımmmmmmm canlarımmmm
günaydın umudummm nasılsınnn ben hastayım sizde ne var ne yok gelişmeler nasıl bebekimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?