Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

öncelikle geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın canım doktor korunma verdi mi peki önemli olan oo

evet bekle dedi ama araştırdım biraz netten filan çok uzun bekleyip tekrar kaybeden de var kazara beklemeden hamile kalıp sağlıklı olarak dünyaya getirende var.
biraz yaradanın nasip etmesi ile ilgili diye düşünüyorum o yüzden beklemek istemiyorum ama duygularım alt üst

Öncelikle cok gecmiş olsun.Bende 14 haftalık gebelıgımı sonlandırmak zorunda kalmıstım.Gebelik haftam buyuk oldugu ıcın bana doktorlarım korunmamı solemıslerdı oylede yaptım bhg degrının sıfırlanması gerekıyor zaten.ne zaman sonlandırılmıstı gebelıgın?zaten tekrar hastalanana kadar bır sure gecıyor.bana o arada cınsel ılıskı yasaktı.dolasıyla dogal korunma oldu.sonrasındada 2 ay kadar korundum.ben aklımda hıc soru kalsın ıstemedıgım ıcın soz dınledım:)

bencede yaaa çok takma canım bide çakşıra başlanızaaaa yaaa canımmmmm biz memnun kaldık
onu esim 5 gun kadar kullandi, sonra beni sinir etti vermekten vazgectim. sanki zehir iciriyorum. bugun yine baslayim bari. sen nasil veriyordun? gunde 1 kere mi? tok ac ne zaman?unuttum
merhaba arkadaslar.Dıger butun topıkler bos kalmıs , ben de batını bekleyenlerdenım,aralıgı ocagı kacırdım sanırım ama umarım benıde aranıza kabul edersınız.
hosgeldin canim

başka bir doktorda başka bir arkadaşa ki bebeği üç hata dha büyük olmasına rağmen istersen hemen yapabilirsin korunmaya gerek yok demiş

canım sanırım kürtajla almışlar en azından bi ay bekle duygusal durumu bile atlatmak için beklemek gerekir.
bu arada bende korunmadan hamile kalmışlardanım ama benimki kimyasaldı bi operasyon görmedim ve ertesi ay yani bu ay yine hamile kaldım

6 haftalıktı

evet kürtajla aldırlar...
o kadar miniktiki neyini aldılar onu da bilmiyorum ama

onu esim 5 gun kadar kullandi, sonra beni sinir etti vermekten vazgectim. sanki zehir iciriyorum. bugun yine baslayim bari. sen nasil veriyordun? gunde 1 kere mi? tok ac ne zaman?unuttum

hosgeldin canim

biz akşam yemeğinden sonra hazırlıyoduk bi tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı çakşırı karıştırıyoduk öyle yiyodu hemen su içiyordu gecede gelip yanaşıyodu bana sende farketmişsindir canım

evet kürtajla aldırlar...
o kadar miniktiki neyini aldılar onu da bilmiyorum ama

kurtaj olmussun sonuc olarak kucukte olsa rahım hırpalanıyor operasyonlarda hem bekle bırazda kendını topla.hap faln kullanmana gerk yok esın korunabılıyosa o korunsun bence sonra yavas yavas bebege sartlanmadan eskı serbest kosullara gerı donersınız hem bebegınde daha cabuk gelır belkı:)

fulyacım nasılsın bebekimmm sen uyumuşsundur şimdi ama rüyanda beni gör e mi?

merhaba arkadaslar.Dıger butun topıkler bos kalmıs , ben de batını bekleyenlerdenım,aralıgı ocagı kacırdım sanırım ama umarım benıde aranıza kabul edersınız.

Hoşgeldin bulmuşsun burayı :)

Selam evet hatırladım seni geçmiş olsun . Önce kendini bi toparla sonra yine devam edersiniz sağlıksız bir rahimde bebeğin iyi tutunamayabilir canım. Moral olarak da toparlan bebeğin gelsin sana

canım senin kendini hazır hissedip hissetmediğinle alakalı bir durum bence bu , eğer hazır hissediyorsan bekleme bence, senin gibi kürtaj geçiren bir arkadaşımız var sadece bir ay bekledi bu ay hamile şuan , bence rahmide küstürmek diye bişey varmış çok ara verilmemeli

beeennn geldiiimmmm...
ambar çıkışı yaptım. hem üşüdüm hem ayakta durmaktan çok yoruldumm.. artık eve gidince ısınıp dinlenirim.
siz neler yaptınız.
fuliii uykuya dalmış belli
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş. hoşgeldiniz. övünmek gibi olmasın topikimiz çok güzeldirr..

akşam ne yiyon gııı

hoşgeldin kızzz tubişşş reçelii :) gelen giden var mı sende?
bende çay yaptım yanına da bişeyler yiyorum. gelin birlikte yiyelim..

aramıza yeni gelen arkdaşa ben önerdim burayı kendine sığınacak bir liman arıyordu D

akşam ne yiyon gııı

iremcikk sen napıyosunn yarın bat günü gelen giden var mı sende de?

o kadar hazırım ki ona o kadar çok bekliyorum kii...özlüyorum.. sanki küçük değildi de kocamandı gittiğinde

hoşbulduk didemcim. yok tatlım gelen giden, şeytan dürtüyo test yap diye ama azimle bekliyorum

akşam ne yiyon gııı
derin dondurucudan taze fasulye çıkarttım onu yapıcam, yanına da şehriye çorbası.
tatlıyı eşim gelirken alıcakk. canı şerbetli tatlı çekiyomuş.
sen ne yiyoonn

o kadar hazırım ki ona o kadar çok bekliyorum kii...özlüyorum.. sanki küçük değildi de kocamandı gittiğinde

canım ben dahil burdaki arkadaşlarımızın çoğunun geçmişinde bi kayıp var maalesef. ben de kürtaj oldum. allahım inşallahhh en kısa sürede kayıplarımızı unutturucak yeni müjdeler verir bize...

Yarın sabah yapabilirisin seni gaza getirmek gibi olmasın da D

akşama menü güzelmiş :) Ben rahatım bugn yemek yapmıyorum:) Tatlıyı evde yapmaktansa hazır al iki üç dilim ye iki kişilik aile için en ideali o :)

kızlar benim mesaim bitti ben çıkıyorum. çok yoruldum bugün. eve gidip uyuyasım var.
kendinize dikkat edin, öpüyorum hepiciğniziiii...
bu akşam giremeyebilirim, hhüürreeemmm var azcık entrika depolayım bugünkü bölüm baharatlı bayağııı..
şimdilik hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…