- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.221
slm kızlar beni hatırladınız mı hamileyim diye sizinle paylaşmıştım malesef olmadı bebeğimi aldılar benden o benimle kalmak istemedi.
kendimi çok kötü hissediyorum şimdi tekrar denemek istiyorum beklemek istemiyorum..
sizce ne yapmalıyımm..
evet bekle dedi ama araştırdım biraz netten filan çok uzun bekleyip tekrar kaybeden de var kazara beklemeden hamile kalıp sağlıklı olarak dünyaya getirende var.
biraz yaradanın nasip etmesi ile ilgili diye düşünüyorum o yüzden beklemek istemiyorum ama duygularım alt üst
onu esim 5 gun kadar kullandi, sonra beni sinir etti vermekten vazgectim. sanki zehir iciriyorum. bugun yine baslayim bari. sen nasil veriyordun? gunde 1 kere mi? tok ac ne zaman?unuttumbencede yaaa çok takma canım bide çakşıra başlanızaaaa yaaa canımmmmm biz memnun kaldık
hosgeldin canimmerhaba arkadaslar.Dıger butun topıkler bos kalmıs , ben de batını bekleyenlerdenım,aralıgı ocagı kacırdım sanırım ama umarım benıde aranıza kabul edersınız.
evet bekle dedi ama araştırdım biraz netten filan çok uzun bekleyip tekrar kaybeden de var kazara beklemeden hamile kalıp sağlıklı olarak dünyaya getirende var.
biraz yaradanın nasip etmesi ile ilgili diye düşünüyorum o yüzden beklemek istemiyorum ama duygularım alt üst
başka bir doktorda başka bir arkadaşa ki bebeği üç hata dha büyük olmasına rağmen istersen hemen yapabilirsin korunmaya gerek yok demiş
Öncelikle cok gecmiş olsun.Bende 14 haftalık gebelıgımı sonlandırmak zorunda kalmıstım.Gebelik haftam buyuk oldugu ıcın bana doktorlarım korunmamı solemıslerdı oylede yaptım bhg degrının sıfırlanması gerekıyor zaten.ne zaman sonlandırılmıstı gebelıgın?zaten tekrar hastalanana kadar bır sure gecıyor.bana o arada cınsel ılıskı yasaktı.dolasıyla dogal korunma oldu.sonrasındada 2 ay kadar korundum.ben aklımda hıc soru kalsın ıstemedıgım ıcın soz dınledım:)
canım sanırım kürtajla almışlar en azından bi ay bekle duygusal durumu bile atlatmak için beklemek gerekir.
bu arada bende korunmadan hamile kalmışlardanım ama benimki kimyasaldı bi operasyon görmedim ve ertesi ay yani bu ay yine hamile kaldım
onu esim 5 gun kadar kullandi, sonra beni sinir etti vermekten vazgectim. sanki zehir iciriyorum. bugun yine baslayim bari. sen nasil veriyordun? gunde 1 kere mi? tok ac ne zaman?unuttum
hosgeldin canim
evet kürtajla aldırlar...
o kadar miniktiki neyini aldılar onu da bilmiyorum ama
onu esim 5 gun kadar kullandi, sonra beni sinir etti vermekten vazgectim. sanki zehir iciriyorum. bugun yine baslayim bari. sen nasil veriyordun? gunde 1 kere mi? tok ac ne zaman?unuttum
hosgeldin canim
nabıonuz kızçelerimmmm ben evimdeyimmm solona yatak yaptım valla tv karsımda bişilerde atıştırdım ilaçta içtim az sonra sızatrım bi baklım deim ne ediyonuz die bu gündüzleride izlencek bi, cacık yokmuş beyaaa
merhaba arkadaslar.Dıger butun topıkler bos kalmıs , ben de batını bekleyenlerdenım,aralıgı ocagı kacırdım sanırım ama umarım benıde aranıza kabul edersınız.
slm kızlar beni hatırladınız mı hamileyim diye sizinle paylaşmıştım malesef olmadı bebeğimi aldılar benden o benimle kalmak istemedi.
kendimi çok kötü hissediyorum şimdi tekrar denemek istiyorum beklemek istemiyorum..
sizce ne yapmalıyımm..
sizce ne yapmalıyımm..
beeennn geldiiimmmm...
Ambar çıkışı yaptım. Hem üşüdüm hem ayakta durmaktan çok yoruldumm.. Artık eve gidince ısınıp dinlenirim.
Siz neler yaptınız.
Fuliii uykuya dalmış belli
Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş. Hoşgeldiniz. övünmek gibi olmasın topikimiz çok güzeldirr..
beeennn geldiiimmmm...
ambar çıkışı yaptım. hem üşüdüm hem ayakta durmaktan çok yoruldumm.. artık eve gidince ısınıp dinlenirim.
siz neler yaptınız.
fuliii uykuya dalmış belli
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş. hoşgeldiniz. övünmek gibi olmasın topikimiz çok güzeldirr..
akşam ne yiyon gııı
canım senin kendini hazır hissedip hissetmediğinle alakalı bir durum bence bu , eğer hazır hissediyorsan bekleme bence, senin gibi kürtaj geçiren bir arkadaşımız var sadece bir ay bekledi bu ay hamile şuan , bence rahmide küstürmek diye bişey varmış çok ara verilmemeli
hoşbulduk didemcim. yok tatlım gelen giden, şeytan dürtüyo test yap diye ama azimle bekliyorumhoşgeldin kızzz tubişşş reçelii :) gelen giden var mı sende?
bende çay yaptım yanına da bişeyler yiyorum. gelin birlikte yiyelim..
aramıza yeni gelen arkdaşa ben önerdim burayı kendine sığınacak bir liman arıyorduD
iremcikk sen napıyosunn yarın bat günü gelen giden var mı sende de?
derin dondurucudan taze fasulye çıkarttım onu yapıcam, yanına da şehriye çorbası.akşam ne yiyon gııı
o kadar hazırım ki ona o kadar çok bekliyorum kii...özlüyorum.. sanki küçük değildi de kocamandı gittiğinde
hoşbulduk didemcim. yok tatlım gelen giden, şeytan dürtüyo test yap diye ama azimle bekliyorum
derin dondurucudan taze fasulye çıkarttım onu yapıcam, yanına da şehriye çorbası.
tatlıyı eşim gelirken alıcakk. canı şerbetli tatlı çekiyomuş.
sen ne yiyoonn
canım ben dahil burdaki arkadaşlarımızın çoğunun geçmişinde bi kayıp var maalesef. ben de kürtaj oldum. allahım inşallahhh en kısa sürede kayıplarımızı unutturucak yeni müjdeler verir bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?