- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.321
fatmaaaa dünürümmm gelll bacımmm.
bu ne ya fuli ile serap kıskançlıktan çatlatçak beni orta yerimdennn
dünür işini hallettik bi de cicianne çıktı iyi mii..
nooooluuyooo yaaaa
kızzz cabuk yetiş bak söyle o kırmızıyaaa gelmesinnn oğluşumaa yetiştir kızınııııı
ay bebeğim haberi öğrendiğimizden beri kocamla ben oğlan diyipp duruyoruz yoksa cinsiyeti önemli değiilllSen şimdi benim kızım olursa alırsın trabzona götürürsün olmaz istanbula yerleşsinlerr
ne trabzonu kısss. Ben izmirliyim
kızlar ben yarın nete giremiycem. En azından sabah yokum.
Valilikte toplantı varmış ben de görevlendirildim, ayy inşallahhh yarın kırmızılar gelcekse de gelmezz. Yoksa dağılırım vallaaa...
ben yemeğe gidiyorum kıslarrrr
ne trabzonu kısss. ben izmirliyim
demekki fatoş bana vercek oğlunuGirme araya reçelim kan çıkar :104::104::104::104: Aha nere kasılıyosa bende kastım benimde gelmiyo kırmızılar
seni gözüme kestirdim acayip kıskancam, ne yaparsan aynını yapmayan aha bende gidiyom yemeğe(BU ARADA HAMİŞ KALIRSIN İNŞALLAHTA KISKANMAM İŞE YARAR )
tabi ciciannesi değil misin bebekimin...oyyy ölürüm ben ona yaaa ne güzel demişin kız ciciannesiii
anammmm bu ne gısgançlıkkkkk vuyyyy başımıza gelenler dünürüm....fatmaaaa dünürümmm gelll bacımmm.
bu ne ya fuli ile serap kıskançlıktan çatlatçak beni orta yerimdennn
dünür işini hallettik bi de cicianne çıktı iyi mii..
nooooluuyooo yaaaa
asıl sen girme arayaaaa. bu arada yatırmışın tezgaha balığı... balık mı yesek akşamaaademekki fatoş bana vercek oğlunuGirme araya reçelim kan çıkar :104::104::104::104: Aha nere kasılıyosa bende kastım benimde gelmiyo kırmızılar
bacııımmm ben izmirliyim, kastamonuda yaşıyom. irem trabzonda.trabzonda yaşamıyon mu dövcem sonunda sizi yaaa kim nerde yaşıyorrrrr
ha ahaaaayyy iç güveysi vermem ben evlatlarımı uleyynnnoğlumuda kızımıda uzaklara veremem dizimin dibinde olavcaklar ona göree heee
tabi ciciannesi değil misin bebekimin...
anammmm bu ne gısgançlıkkkkk vuyyyy başımıza gelenler dünürüm....
cicianne daha güzel değil mi
ben yemekten geldim çabuk gelin lennnnn
oğlumuda kızımıda uzaklara veremem dizimin dibinde olavcaklar ona göree heee
ben yemekten geldim çabuk gelin lennnnn
hıh kızım olsunda sıkıysa al
asıl sen girme arayaaaa. bu arada yatırmışın tezgaha balığı... balık mı yesek akşamaaa
bende de yok daha. karnım ağrıyınca bi diyorum ahanda geliyi kırmızı kart, karın ağrım geçince diyorum acabasalak gibiyim bugün bakınıp duruyom işlere...
bacııımmm ben izmirliyim, kastamonuda yaşıyom. irem trabzonda.
sen benim dünürümsün, iremi karıştırma. bak paluk gibi atlamış hemen talip olmuşş seninkine
ha ahaaaayyy iç güveysi vermem ben evlatlarımı uleyynnnbenden de amma cazgır kaygana olur ya
gısganırım gısganırım bananeee...
asıl sen girme arayaaaa. bu arada yatırmışın tezgaha balığı... balık mı yesek akşamaaa
bende de yok daha. karnım ağrıyınca bi diyorum ahanda geliyi kırmızı kart, karın ağrım geçince diyorum acabasalak gibiyim bugün bakınıp duruyom işlere...
bacııımmm ben izmirliyim, kastamonuda yaşıyom. irem trabzonda.
sen benim dünürümsün, iremi karıştırma. bak paluk gibi atlamış hemen talip olmuşş seninkine
ha ahaaaayyy iç güveysi vermem ben evlatlarımı uleyynnnbenden de amma cazgır kaygana olur ya
gısganırım gısganırım bananeee...
wwwuuuvvv bu da başka bi bakış açısı. benimkini alcak zaten seninkini isteyen kiiimmm
Ben geldim dünür adayları .....
Benim bebeğime kimse talip olmamış hazır 3 aylık isteyen yok mu
gönderceksen trabzona ben düşünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?