Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar ben yarın nete giremiycem. en azından sabah yokum.
valilikte toplantı varmış ben de görevlendirildim, ayy inşallahhh yarın kırmızılar gelcekse de gelmezz. yoksa dağılırım vallaaa...

ay bebeğim haberi öğrendiğimizden beri kocamla ben oğlan diyipp duruyoruz yoksa cinsiyeti önemli değiilll Sen şimdi benim kızım olursa alırsın trabzona götürürsün olmaz istanbula yerleşsinlerr

ne trabzonu kısss. Ben izmirliyim

demekki fatoş bana vercek oğlunu Girme araya reçelim kan çıkar :104::104::104::104: Aha nere kasılıyosa bende kastım benimde gelmiyo kırmızılar

oyyy ölürüm ben ona yaaa ne güzel demişin kız ciciannesiii
tabi ciciannesi değil misin bebekimin...

fatmaaaa dünürümmm gelll bacımmm.
bu ne ya fuli ile serap kıskançlıktan çatlatçak beni orta yerimdennn
anammmm bu ne gısgançlıkkkkk vuyyyy başımıza gelenler dünürüm....

dünür işini hallettik bi de cicianne çıktı iyi mii..
nooooluuyooo yaaaa

cicianne daha güzel değil mi

demekki fatoş bana vercek oğlunu Girme araya reçelim kan çıkar :104::104::104::104: Aha nere kasılıyosa bende kastım benimde gelmiyo kırmızılar
asıl sen girme arayaaaa. bu arada yatırmışın tezgaha balığı... balık mı yesek akşamaaa
bende de yok daha. karnım ağrıyınca bi diyorum ahanda geliyi kırmızı kart, karın ağrım geçince diyorum acaba salak gibiyim bugün bakınıp duruyom işlere...

trabzonda yaşamıyon mu dövcem sonunda sizi yaaa kim nerde yaşıyorrrrr
bacııımmm ben izmirliyim, kastamonuda yaşıyom. irem trabzonda.
sen benim dünürümsün, iremi karıştırma. bak paluk gibi atlamış hemen talip olmuşş seninkine

oğlumuda kızımıda uzaklara veremem dizimin dibinde olavcaklar ona göree heee
ha ahaaaayyy iç güveysi vermem ben evlatlarımı uleyynnn benden de amma cazgır kaygana olur ya

tabi ciciannesi değil misin bebekimin...

anammmm bu ne gısgançlıkkkkk vuyyyy başımıza gelenler dünürüm....

cicianne daha güzel değil mi

gısganırım gısganırım bananeee...

anam senden korkulur acayip gaygana olursun...gısganç gaygana...

du iğrençleşiyim az kız ben eylülde akıntın var az deyi fitil vermişti doktor bana , ben fitilden sonra resmen akıntısızım bir yumurtlarken oluyo , 3-4 aydırda adet öncesi kahverengi lekelenme çıktı adet zaten trampet çalarak geliyooo , aha bu ay kahverengide yok öğlen dedim ki aha geldi benim ki baktım akıntı sadece umutsuz halim saçmalamaya başladı benimdeee

bu arada evet fatoşum sen benim kızımı karıştırma, oğluşuna başka kız bak , azıcık bana çektiyse beşiği kerter kertenleri ayrı kerter

Ben geldim dünür adayları .....

Benim bebeğime kimse talip olmamış hazır 3 aylık isteyen yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…