Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Benimki oğlansa getiririz gelinimizi biz nerede yaşıyor olursak o zamana :)) Biz de geziciyiz nerde kalacağımız belli değil ki :))

eğer kızın olursada yaşadım haaa aynı burç olcak benle cadaloz bir gelinim olur bayılırım cadılara , gelinimeee

Son düzenleme:
biz sabitiz oğluşunun bir düzeni olur kızsada erkeksede gönder sen

Yavrularımı sabit işte çalıştırırım ben gezmesinler :)

eğer kızın olursada yaşadım haaa aynı burç olcak benle cadaloz bir gelinim olur bayılırım cadılara , gelinimeee

Anaamm cadalozz kız olursa çekeceğimiz var al al al senin olsun hatta sen büyüt :))

Yavrumu daha doğmadan evlendirdim gurbete yolladım ne kötü anayım ben

aşkolsun bana bak ben gibi bişeyin minyatürü hayal et işte

bu arada aldım kabul ettim .............

Son düzenleme:
aşkolsun bana bak ben gibi bişeyin minyatürü hayal et işte

bu arada aldım kabul ettim .............

Zaten benim bebek babasına çekerse biraz şımarık olur elde avuçta durmaz. Annesine çekerse nazlım sessiz sakin olur :) Ama cadalozluk yaptım mı da tam yapar

Ben geldim dünür adayları .....

Benim bebeğime kimse talip olmamış hazır 3 aylık isteyen yok mu
az du hele seninki böyük cinsiyet belli olsun atarız seninkine de kancamızı

benim bi dönem olmuştu akıntım ama kokuluydu fitil kullandım şu anki akıntı öle deil irem. bi de 1 haftadır var bende :18::18:
benim de adetten önce kahverengiler gelir. dr. sordum önemli deil yapı meselesi dedi. aslında şimdiye kadar gelmeliydi de... bende saçmalayabülürüm yavaştan

bi ipte 2 cambaz oynamaz şekerim. aile faciası çıkar valla sizde.

ayyy insan çok kötü oluyorrr hep lavaboya koşma durumuuu

ikizzz doğurcammm ben sizeeeeee kavga etmeyin

ayyy insan çok kötü oluyorrr hep lavaboya koşma durumuuu

ikizzz doğurcammm ben sizeeeeee kavga etmeyin
gerekirse ben de ikiz doğurur senin ikizleri alırım. Dünürümü paylaşmam ben kimseyle
Fatmaaamm başladı mı senin bulantılar Allah kolaylık versin meşakatli ama tatlı bulantılar bunlar

kıskanç karı hemen gelinimle arama giriyosun esas acayip bir uyum olacak bizde Benim kankilerim hep başaktır bülüyon muuu aha bir tane daha

he heee yaşasın kötülükkkk...
Başakk mııı cadoloz. Ben bilirim kıs başakları. Benim kocam da başak. Valla hiç bi şey yapamıyo bana Yay burcuyum ben. Benim oklarımla kim başede kiiii

oo erkek bir başak ve gözlerini aşk bürümüş , beni birde kayganamdan dinle ki başakları öğrenesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…