- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.341
Benimki oğlansa getiririz gelinimizi biz nerede yaşıyor olursak o zamana :)) Biz de geziciyiz nerde kalacağımız belli değil ki :))
Benimki oğlansa getiririz gelinimizi biz nerede yaşıyor olursak o zamana :)) Biz de geziciyiz nerde kalacağımız belli değil ki :))
biz sabitiz oğluşunun bir düzeni olur kızsada erkeksede gönder sen
eğer kızın olursada yaşadım haaa aynı burç olcak benle cadaloz bir gelinim olur bayılırım cadılara , gelinimeee
Yavrularımı sabit işte çalıştırırım ben gezmesinler :)
Anaamm cadalozz kız olursa çekeceğimiz var al al al senin olsun hatta sen büyüt :))
Yavrumu daha doğmadan evlendirdim gurbete yolladım ne kötü anayım ben
aşkolsun bana bak ben gibi bişeyin minyatürü hayal et işte
bu arada aldım kabul ettim.............
az du hele seninki böyük cinsiyet belli olsun atarız seninkine de kancamızıBen geldim dünür adayları .....
Benim bebeğime kimse talip olmamış hazır 3 aylık isteyen yok mu
benim bi dönem olmuştu akıntım ama kokuluydu fitil kullandım şu anki akıntı öle deil irem. bi de 1 haftadır var bende :18::18:du iğrençleşiyim azkız ben eylülde akıntın var az deyi fitil vermişti doktor bana , ben fitilden sonra resmen akıntısızım bir yumurtlarken oluyo , 3-4 aydırda adet öncesi kahverengi lekelenme çıktı adet zaten trampet çalarak geliyooo , aha bu ay kahverengide yok öğlen dedim ki aha geldi benim ki baktım akıntı sadece umutsuz halim saçmalamaya başladı benimdeee
bu arada evet fatoşum sen benim kızımı karıştırma, oğluşuna başka kız bak , azıcık bana çektiyse beşiği kerter kertenleri ayrı kerter
bi ipte 2 cambaz oynamaz şekerim. aile faciası çıkar valla sizde.eğer kızın olursada yaşadım haaa aynı burç olcak benle cadaloz bir gelinim olur bayılırım cadılara , gelinimeee
Yavrularımı sabit işte çalıştırırım ben gezmesinler :)
Anaamm cadalozz kız olursa çekeceğimiz var al al al senin olsun hatta sen büyüt :))
Yavrumu daha doğmadan evlendirdim gurbete yolladım ne kötü anayım ben
anammmm ne cadalozsunuz....
asıl sen girme arayaaaa. bu arada yatırmışın tezgaha balığı... balık mı yesek akşamaaa
bende de yok daha. karnım ağrıyınca bi diyorum ahanda geliyi kırmızı kart, karın ağrım geçince diyorum acabasalak gibiyim bugün bakınıp duruyom işlere...
bacııımmm ben izmirliyim, kastamonuda yaşıyom. irem trabzonda.
sen benim dünürümsün, iremi karıştırma. bak paluk gibi atlamış hemen talip olmuşş seninkine
ha ahaaaayyy iç güveysi vermem ben evlatlarımı uleyynnnbenden de amma cazgır kaygana olur ya
gısganırım gısganırım bananeee...
bi ipte 2 cambaz oynamaz şekerim. Aile faciası çıkar valla sizde.
annam annammm kimleri görüyorum sütten çıkmış ak kaşık gelmişşş
Cadaloz olmayan kadın yoktur
hamişler bebişlerine desinler: "yavrum kulağını tıka duyma bu cadolaz teyzoşları"
çocuklar dicekler anamızın arkadaşlarına bak diyeee
gerekirse ben de ikiz doğurur senin ikizleri alırım. Dünürümü paylaşmam ben kimseyleayyy insan çok kötü oluyorrr hep lavaboya koşma durumuuu
ikizzz doğurcammm ben sizeeeeee kavga etmeyin
kıskanç karı hemen gelinimle arama giriyosun esas acayip bir uyum olacak bizdeBenim kankilerim hep başaktır bülüyon muuu aha bir tane daha
ayy ben çok sakin biriyim balık burcuyum ama çocukummm akrep olacak yandım demekkiii
ayyy insan çok kötü oluyorrr hep lavaboya koşma durumuuu
ikizzz doğurcammm ben sizeeeeee kavga etmeyin
gerekirse ben de ikiz doğurur senin ikizleri alırım. Dünürümü paylaşmam ben kimseyle
Fatmaaamm başladı mı senin bulantılarAllah kolaylık versin meşakatli ama tatlı bulantılar bunlar
He heee yaşasın kötülükkkk...
Başakk mııı cadoloz. Ben bilirim kıs başakları. Benim kocam da başak. Valla hiç bi şey yapamıyo banaYay burcuyum ben. Benim oklarımla kim başede kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?