- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.361
gerekirse ben de ikiz doğurur senin ikizleri alırım. Dünürümü paylaşmam ben kimseyle
Fatmaaamm başladı mı senin bulantılarAllah kolaylık versin meşakatli ama tatlı bulantılar bunlar
he heee yaşasın kötülükkkk...
Başakk mııı cadoloz. Ben bilirim kıs başakları. Benim kocam da başak. Valla hiç bi şey yapamıyo banaYay burcuyum ben. Benim oklarımla kim başede kiiii
benimki de ya kıl payı ile terazi olur ya da akrep...
daha dur yolun başındasın ben öldüm 10 gündür...
bu arada kızlar benim kahverengiler gelmeye başladı yarın veya c.tesi de kırmızı kartı görürüm.
Bu ay da hüsrannn
Doktor yolu göründü banaaaa
bulantı değilde çiş meselesi zor oluyor sık sık idrara çıkma durumuuuu
erken olursa terzı ama tam zamanında akrep kuzum kaçınılmazzz
Bu arada kızlar benim kahverengiler gelmeye başladı yarın veya c.tesi de kırmızı kartı görürüm.
Bu ay da hüsrannn
Doktor yolu göründü banaaaa
kız serap onu bunu bırak bizim minnakların arasında 3 gün var biz dünür olalım boşver herkesi gel kaçırayım senii
dema öyle dema öyleee ben kendimden çok senden ümitliyimmm
akrepler nasıl olur çevremde heç akrep yok yaww...
huysuz oluyolar benim kardeşim akrep kadını çok zor oluyorrrrr
üzülme canım sağlıkla martta olacak inşallahhh
akrepler nasıl olur çevremde heç akrep yok yaww...
yok bacım geldi bi kere yapçak bi şey yokk. Ben de kendimden çok umutluydum ama maalesefff
en azından reglim düzene girdi diyim. Bu gidişle martta bi batım daha olacak..
Ama üzüldüm be yaaa o kadar bal çörekotu tarçını boşuna yidim, midemi kastım:26:
aslanla anlaamaz benim bildiğimmm
kırmızı görmeden ümit kesilmez aha ben bile kesmedim belli olmaz tatlım , gelirsede kabul tabi olmamaktan iyi ......................
kırmızı belirtileri geldi mi kendi de gelir. şimdi kafam başka bi şeylere takılıyo.
24 saat yumurtlama sancısı çektim acaba yumurtlamadım mıııı.
1 hafta önce açık kahve lekem vardı, yerleşti mi acaba dedim, yoksa tutunamadı mıı...
umarım 3. gün hafta sonuna gelmez :18:
anaaamm iki dakkada ne dertli gacı oldum çıktım beya.
allah akşam eşime sabır versinnn....
tubikim öncelikle yarın için ne olursa olsun stres yapma ve özletme kendini okudum lekelenmem var dedin biz onu hayra yorlaım inşallah bende senden ümitliyim ama gelen kırmızıysada sağlığına şükredceksin bebeğim mart maratonumuz yeni baslıyor silkeletiriz bizde bu ay
dünürüm cicianne daha bi çok hoşuma gitti çok mercü beni buna layık gördüğün için hepinizi ve yiğenlerimi inanın öz yiğen gibi çok seviyorum tıpkı kendi çocuğum gibi heyecanla büyümelerine sahit oluyorum
iremiommmm ben hastayım ya açım ama hiç bişi cazip gelmiyo ne aşersem de naz yapsam ??? :26:
fatmikimmmm yerim senin minnakının nazlı hallerini ne güzel varlığını hissetiriyo işte az kaldı pazartesiye gıııı göndercenmi bize ultrason resimlerini
didoşummmmm tecrübeli anneemmm kız nezaman öğrencen cinsiyetini kocaman oldu ki
hee bu arada kapışmışınız ya la çocukları annammm kızz biz ne fenayızzzz analarımız doğmamış çozuğa don biçilmez demişler biz eş biçiyoz
o değlide ya ben en çok hepimizin bir aparrtmanda oturupta komsu olduğumuzu hayal ediyom gacılar yaaa accayip hevesliyim ben bu konudahayat ne kadan şahane olur du ki öyle olsaaa
kız göndercem tabi ilk işim ofise tatlı almak ikinci işim size mercimek resmi koycammm tabi varsaaaa
bebekim yumurtlamasan ağrın devam etmezmiydi ? :26:
1 hafta önceki leken yerleşme gibi şüphe bırakıyo ama belki bu lekede onun gibi bişeydir kötüyü düşünme sen
eş konusuna gelince benimki ne yapsın 2 aya yaklaştı regli olmuyorum sürekli harp halindeyim adamla afedersin osursa sıçtı die üste çıkıyorum
kız göndercem tabi ilk işim ofise tatlı almak ikinci işim size mercimek resmi koycammm tabi varsaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?