Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

deeetttt o ne bilim laf öyle tabi varsaaa keseciği vardır göbüşten bakınca ancak o görünür alttan bakarsa kendiciğini bir nokta kadannn görebilmek mümkün olur gibime geliyo yerim ya la o noktayı ben

ayy fulimmm yaaa görmeden çok zor benim ikna olmam geçen seferki gibi kaptırmak istemiyorum ama gögüslerim ağzımaa gircekkk

ay şu halde güldürdün kıs beniiii
bende öle düşünüyom fulimm. yumurtladım ki 14 gün sonra yani 1 martta regl oluyom. ammaaaann neyse kısmet deilmiş demekkiii

gül tuğbişim ALLAH gülmekten ayırmasın

bende neyi düşünüyom gı bu dr 6 gün ilaç iç olmazsa bi 10 gün daha bekle dedi ya o 10 günün 1. gunu bugün 9 martta olmam lazım yani hesaplıyom 56 gün oluyo beyaaa çat die çatlamak üzereyimmmm şişim şişim şiştimmmmm

ayy fulimmm yaaa görmeden çok zor benim ikna olmam geçen seferki gibi kaptırmak istemiyorum ama gögüslerim ağzımaa gircekkk

yawrum yapma ama böyle 6 nere 1049 nere gümbür gümbür benim minnak yiğenim anası cadalozluk yapma hem minnak ta msj vermiş sana bak anne inanmıyon memiklerin bak deyüüü

yawrum yapma ama böyle 6 nere 1049 nere gümbür gümbür benim minnak yiğenim anası cadalozluk yapma hem minnak ta msj vermiş sana bak anne inanmıyon memiklerin bak deyüüü

doğru diyosun bebeğimmmm diğerii yumurta olarak kaldıııı bu büyüyorrr heraldeee tosunummm benimmmm

kız fulliiii senin lafların adamı gülmekten öldürür

fuli teyzesi daha 10+5 günlüğüz sen hamilelik takvimine bakma o önden gidiyo . 2-3 hafta sonra öğreniriz inşallah cinsiyeti.

Bu arada kızlar benim kahverengiler gelmeye başladı yarın veya c.tesi de kırmızı kartı görürüm.
Bu ay da hüsrannn
Doktor yolu göründü banaaaa

Hayırlısı olsun canım yumurtamak da ayrı bir güzellik en azından yumurtaldğın zamanı biliyosun. Hem de kırmızılar gelmeden ümit kesilmez. sen dikkat et kendine.

ayy ben çok sakin biriyim balık burcuyum ama çocukummm akrep olacak yandım demekkiii

Akrebin erkeği içine kapanık olur ama iyidir. Kızlarını bilemeyeceğim.

cinsiyeti hakkında birşey dedi mi canım doktorun sana...

Henüz bir şey demedi canım 12 haftalık olunca gidicem belki o zaman bir şey söyler. ÇEvremdekiler senin oğlun olacak diyolar ama bilmiyorum

büyümezmi bebişimmm tuhaf şeyler düşünüpte üzme minnakımızı fatmikimmmm

kocamda diyo sen sakin ol üzülmesin minnak

benimki oğlan olacakkk sanırımmm içime öyle doğuyorrrr

FAtmişş canın tatlı çekebiliyor mu hala? Acayip bir soru oldu ama açıklaması sonra :))

yok kızz benim canım hiç istemiyor çok iyi bişey buuu yaaa tuzlu istiyom heppp

kocamda diyo sen sakin ol üzülmesin minnak

benimki oğlan olacakkk sanırımmm içime öyle doğuyorrrr

yok kızz benim canım hiç istemiyor çok iyi bişey buuu yaaa tuzlu istiyom heppp

Üzme minik yeğenimi benim.

Rüyanda gördün mü hiç?Genelde anneler rüyasında görürmüş. Benim içime de kız diye doğuyodu hep ama çevremdekiler oğlan diyince acaba mı diye düşündüm.

Hamileliğin ilk zamanlarında kimsenin canı tatlı istemiyo hep tuzlu ve ekşi istiyor. Ben daha yeni yeni tatlı yemeye başladım. Hatta eşimden bir şey istedim şaşırdı tatlı yemeye başlıycan mı diye

görmedim henüz ama içime hep öyle doğuyorrrr
evet ya ben ki tatlı yemeden günüm geçmez tatlı canavarının önde gideniydim şimdi hiçç istemiyorr canım dün pasta yedim mesela çok tatlı geldiiii

Son düzenleme:

evet canım öyle oluyor. Hamileliğini kayınvalidene annenlere söylediniz mi yoksa keseyi görmeyi mi bekliyosunuz?

aslanla anlaamaz benim bildiğimmm

.....
ne güzel de moral veriyorsun ....ben anlaşırım...yavrumla...

cicianneyi öğreteme ben o zaman ilk konuşmaya çıktığında

Henüz bir şey demedi canım 12 haftalık olunca gidicem belki o zaman bir şey söyler. ÇEvremdekiler senin oğlun olacak diyolar ama bilmiyorum
12 hafta olunca öğrenilebiliyormuş da o yüzden sordum sen 10+5 mişsin canım...

ASLAN BURCU:

Arası çok iyi: Yay, Koç

İyi: Başak, Terazi, İkizler, Yengeç

Kötü: Akrep, Kova, Boğa

Ne iyi ne kötü: Koç, İkizler

iremmmmm kendimi sıkcam sıkcam iki gün önce doğuracam ki yavrum terazi olsun

bende diyom ki ben herifle nasıl iyi anlaşıyom meğerse aslanla koç çok iyi anlaşırmış

benim kocada koç anam nedir bu koç bolluğuuu bu topiktee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…