- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.381
deeetttt o ne bilim laf öyle tabi varsaaakeseciği vardır göbüşten bakınca ancak o görünür alttan bakarsa kendiciğini bir nokta kadannn görebilmek mümkün olur gibime geliyo yerim ya la o noktayı ben
ay şu halde güldürdün kıs beniiii
bende öle düşünüyom fulimm. yumurtladım ki 14 gün sonra yani 1 martta regl oluyom. ammaaaann neyse kısmet deilmiş demekkiii
ayy fulimmm yaaa görmeden çok zor benim ikna olmam geçen seferki gibi kaptırmak istemiyorum ama gögüslerim ağzımaa gircekkk
hani bize datluuuu
bak regl olcam tatlı krizim tutarr.
tımam buldum ben kocişi tatlı almaya göndereyim
yawrum yapma ama böyle 6 nere 1049 nere gümbür gümbür benim minnak yiğenim anası cadalozluk yapmahem minnak ta msj vermiş sana bak anne inanmıyon memiklerin bak deyüüü
doğru diyosun bebeğimmmm diğerii yumurta olarak kaldıııı bu büyüyorrr heraldeee tosunummm benimmmm
yawrum yapma ama böyle 6 nere 1049 nere gümbür gümbür benim minnak yiğenim anası cadalozluk yapmahem minnak ta msj vermiş sana bak anne inanmıyon memiklerin bak deyüüü
tubikim öncelikle yarın için ne olursa olsun stres yapma ve özletme kendini okudum lekelenmem var dedin biz onu hayra yorlaım inşallah bende senden ümitliyim ama gelen kırmızıysada sağlığına şükredceksin bebeğim mart maratonumuz yeni baslıyor silkeletiriz bizde bu ay
dünürüm cicianne daha bi çok hoşuma gitti çok mercü beni buna layık gördüğün için hepinizi ve yiğenlerimi inanın öz yiğen gibi çok seviyorum tıpkı kendi çocuğum gibi heyecanla büyümelerine sahit oluyorum
iremiommmm ben hastayım ya açım ama hiç bişi cazip gelmiyo ne aşersem de naz yapsam ??? :26:
fatmikimmmm yerim senin minnakının nazlı hallerini ne güzel varlığını hissetiriyo işte az kaldı pazartesiye gıııı göndercenmi bize ultrason resimlerini
didoşummmmm tecrübeli anneemmm kız nezaman öğrencen cinsiyetini kocaman oldu ki
hee bu arada kapışmışınız ya la çocukları annammm kızz biz ne fenayızzzz analarımız doğmamış çozuğa don biçilmez demişler biz eş biçiyoz
o değlide ya ben en çok hepimizin bir aparrtmanda oturupta komsu olduğumuzu hayal ediyom gacılar yaaa accayip hevesliyim ben bu konudahayat ne kadan şahane olur du ki öyle olsaaa
Bu arada kızlar benim kahverengiler gelmeye başladı yarın veya c.tesi de kırmızı kartı görürüm.
Bu ay da hüsrannn
Doktor yolu göründü banaaaa
ayy ben çok sakin biriyim balık burcuyum ama çocukummm akrep olacak yandım demekkiii
cinsiyeti hakkında birşey dedi mi canım doktorun sana...
kurban olsun size tatlılar feda olsunnnnn
kızçeler herkes köşesine çekilmiş bende azbucuk iş yapım gelirim yine son erjimle masamı toparlıyım
büyümezmi bebişimmm tuhaf şeyler düşünüpte üzme minnakımızı fatmikimmmm
kız fulliiii senin lafların adamı gülmekten öldürür
fuli teyzesi daha 10+5 günlüğüz sen hamilelik takvimine bakma o önden gidiyo . 2-3 hafta sonra öğreniriz inşallah cinsiyeti.
Hayırlısı olsun canım yumurtamak da ayrı bir güzellik en azından yumurtaldğın zamanı biliyosun. Hem de kırmızılar gelmeden ümit kesilmez. sen dikkat et kendine.
Akrebin erkeği içine kapanık olur ama iyidir. Kızlarını bilemeyeceğim.
Henüz bir şey demedi canım 12 haftalık olunca gidicem belki o zaman bir şey söyler. ÇEvremdekiler senin oğlun olacak diyolar ama bilmiyorum
FAtmişş canın tatlı çekebiliyor mu hala? Acayip bir soru oldu ama açıklaması sonra :))
kocamda diyo sen sakin ol üzülmesin minnak
benimki oğlan olacakkk sanırımmm içime öyle doğuyorrrr
yok kızz benim canım hiç istemiyor çok iyi bişey buuu yaaa tuzlu istiyom heppp
Üzme minik yeğenimi benim.
Rüyanda gördün mü hiç?Genelde anneler rüyasında görürmüş. Benim içime de kız diye doğuyodu hep ama çevremdekiler oğlan diyince acaba mı diye düşündüm.
Hamileliğin ilk zamanlarında kimsenin canı tatlı istemiyo hep tuzlu ve ekşi istiyor. Ben daha yeni yeni tatlı yemeye başladım. Hatta eşimden bir şey istedim şaşırdı tatlı yemeye başlıycan mı diye
görmedim henüz ama içime hep öyle doğuyorrrr
evet ya ben ki tatlı yemeden günüm geçmez tatlı canavarının önde gideniydim şimdi hiçç istemiyorr canım dün pasta yedim mesela çok tatlı geldiiii
ne güzel de moral veriyorsun ....ben anlaşırım...yavrumla...aslanla anlaamaz benim bildiğimmm
.....
cicianneyi öğreteme ben o zaman ilk konuşmaya çıktığındadünürüm cicianne daha bi çok hoşuma gitti çok mercü beni buna layık gördüğün için hepinizi ve yiğenlerimi inanın öz yiğen gibi çok seviyorum tıpkı kendi çocuğum gibi heyecanla büyümelerine sahit oluyorum
12 hafta olunca öğrenilebiliyormuş da o yüzden sordum sen 10+5 mişsin canım...Henüz bir şey demedi canım 12 haftalık olunca gidicem belki o zaman bir şey söyler. ÇEvremdekiler senin oğlun olacak diyolar ama bilmiyorum
evet canım öyle oluyor. Hamileliğini kayınvalidene annenlere söylediniz mi yoksa keseyi görmeyi mi bekliyosunuz?
ASLAN BURCU:
Arası çok iyi: Yay, Koç
İyi: Başak, Terazi, İkizler, Yengeç
Kötü: Akrep, Kova, Boğa
Ne iyi ne kötü: Koç, İkizler
iremmmmm kendimi sıkcam sıkcam iki gün önce doğuracam ki yavrum terazi olsun
bende diyom ki ben herifle nasıl iyi anlaşıyom meğerse aslanla koç çok iyi anlaşırmış
benim kocada koç anam nedir bu koç bolluğuuu bu topiktee
seviyom kız ben herifimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?