- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.401
Ben gelmiştim amaaHadi topla masanı sonra bize dön enerji topla :)
kocamda diyo sen sakin ol üzülmesin minnak
benimki oğlan olacakkk sanırımmm içime öyle doğuyorrrr
yok kızz benim canım hiç istemiyor çok iyi bişey buuu yaaa tuzlu istiyom heppp
ben geldimmm kızlarr napıyonuzzz...
uffff akşam olsa da eve gitsek. yorganı başımdan aşşağı çekip uyuyasım var...
bi kerem ben de kocimi çooookkk seviyorummm
(muhabbete ucundan asılayımm)))
ben geldimmm sıcak sütümüde aldım geldimmmmmm
rabbim gönlüne göre versin bebeğim benim hamileliğimde canım ilk künefe çekmişti sonrada balık(tabi hamiş olduğumu bilmiyordum)
rabbim sağlıcakla hayırlısıyla gönlünüze göre versin tüm hamişlerim benimmm
ayyy benim evde bi şehriye çorbası var.ne yapucun kız akşama benim yemaam yok yapcak halimde yok
geri kalırsak muahbbetten çatlarız mazallahhh
ne yapucun kız akşama benim yemaam yok yapcak halimde yok
benim yemeğim ve hiç halim yok kahvaltı etmeyi düşünüyorumm ne dersinizz ohh misss yumurta filantembel karı işi
kısss üşenmeee yemek yap. tembel karılığın sırası mı şimdikbak yiğenimizin sağlıklı beslenmesi lazımm.
yumurtada iyi bi besin aklıma hiç bişi gelmiyor tavuk yiyemem köfte yesemm kıymam buzlu ne yicemmm ben ühühühühühü
ayyy benim evde bi şehriye çorbası var.
akşama köfte düşünüyodum ama iş yerinde çıktı. gerçi içi yine çiğdi yiyemedim ama. köfe iştahım kaçtı.
ayrıca benim de canım yemek yapmak istemiyo fuliii.
ama google dan nerden aklıma geldiyse(ordan oraya gezerken) sofra süsleme resimlerine bakıyorum. şöle kokoş sofra kurup gün yapasım var. hafta sonu bana gelsenizeee
kendimi pasta böreğe vereyim baliiii can sıkıntısına
zayıflamayı sora düşünürük
aslında ben yeme içme konusunda kendime suç ortağı arıyom. kendime sizleri seçtim...
her şey bi yana ben saçmalamaya başladım
susayım en iyisi iyice çorba olmadann
valla çatlarımmm. ben de bugün amma çatladımm ha. bi dünürlere bi cicannelere bi muhabbetee.. akşam kocayaaa. msj attım kaç saat oldu cevap yazmadı daha. kavga sebebimmm
benim yemeğim ve hiç halim yok kahvaltı etmeyi düşünüyorumm ne dersinizz ohh misss yumurta filantembel karı işi
tavuk niye yiyemiyon fatmacım... sevmiyo musun.. şinitzel, sote falan güzel olur aslında. veya fırın poşetinde patetesli felan
bu arada kızlar ben iş yerinde çıkıcak yemeğin listesini de hazırlıyom aylık. terzi kendi söküğünü dikemez misali hala bilemiyom ne yapacağımı.
ama benim kociş yemez her şeyi o yüzden benim derdimm...
yaa ben süpürgeme bnip geliyommmmmmçay kek börek birde toplu muhabbet resmen buna aşeriyorum yahuuuuuuu sende ben gibi kaynamaya mı başladın benim herif sayemde benle bir menapoza girdi
kuzu iyi fikir heee ben gecen migrosta sokak simidi gördüydüm dondurulmuş atıyon fırına çıtır çıtır el sürülmüyo valla yanına da muazzam bi kahvaltı ımmmmm sende kahvaltı yapıcaksan eğer yumurta süt peynire ağırlık ver dr dedimi bilmiyorum çiğ et yeme yani salam sucuk sosis fln bana öyle demişti dr normal etlerinde iyi piştiğinden emin ol demişti
ASLAN BURCU:
Arası çok iyi: Yay, Koç
İyi: Başak, Terazi, İkizler, Yengeç
Kötü: Akrep, Kova, Boğa
Ne iyi ne kötü: Koç, İkizler
iremmmmm kendimi sıkcam sıkcam iki gün önce doğuracam ki yavrum terazi olsun
bende diyom ki ben herifle nasıl iyi anlaşıyom meğerse aslanla koç çok iyi anlaşırmış
hem bi kerem bende kocişkomu seviyorum her ne kadar şu sıralar hayatı burnundan getirsemdeben yengecim koçişkom başak derli toplu maşşallahhhhh hiç peşini toplama gereği duymam
hem ne demişler çalıdır çırpıdır evimdir ayıdır kurttur erimdir
evet peynir süt falan yiyesimm varr aynen kaymak olacak bal olacakk sosis salam sevmem bi tek sucuk onuda yumurta ile iyice pişiririmmm bide çayy belki patates kızartması mis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?