Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Ben gelmiştim amaa Hadi topla masanı sonra bize dön enerji topla :)

ben geldimmm sıcak sütümüde aldım geldimmmmmm

kocamda diyo sen sakin ol üzülmesin minnak

benimki oğlan olacakkk sanırımmm içime öyle doğuyorrrr

yok kızz benim canım hiç istemiyor çok iyi bişey buuu yaaa tuzlu istiyom heppp

rabbim gönlüne göre versin bebeğim benim hamileliğimde canım ilk künefe çekmişti sonrada balık (tabi hamiş olduğumu bilmiyordum)

rabbim sağlıcakla hayırlısıyla gönlünüze göre versin tüm hamişlerim benimmm

Son düzenleme:
hem bi kerem bende kocişkomu seviyorum her ne kadar şu sıralar hayatı burnundan getirsemde ben yengecim koçişkom başak derli toplu maşşallahhhhh hiç peşini toplama gereği duymam

hem ne demişler çalıdır çırpıdır evimdir ayıdır kurttur erimdir

aminnn kuzummm aminnn darısı sizlereee inşallahhhh

ne yapucun kız akşama benim yemaam yok yapcak halimde yok
ayyy benim evde bi şehriye çorbası var.
akşama köfte düşünüyodum ama iş yerinde çıktı. gerçi içi yine çiğdi yiyemedim ama. köfe iştahım kaçtı.
ayrıca benim de canım yemek yapmak istemiyo fuliii.
ama google dan nerden aklıma geldiyse(ordan oraya gezerken) sofra süsleme resimlerine bakıyorum. şöle kokoş sofra kurup gün yapasım var. hafta sonu bana gelsenizeee
kendimi pasta böreğe vereyim baliiii can sıkıntısına
zayıflamayı sora düşünürük
aslında ben yeme içme konusunda kendime suç ortağı arıyom. kendime sizleri seçtim...
her şey bi yana ben saçmalamaya başladım
susayım en iyisi iyice çorba olmadann

geri kalırsak muahbbetten çatlarız mazallahhh

valla çatlarımmm. ben de bugün amma çatladımm ha. bi dünürlere bi cicannelere bi muhabbetee.. akşam kocayaaa. msj attım kaç saat oldu cevap yazmadı daha. kavga sebebimmm

yumurtada iyi bi besin aklıma hiç bişi gelmiyor tavuk yiyemem köfte yesemm kıymam buzlu ne yicemmm ben ühühühühühü

tavuk niye yiyemiyon fatmacım... sevmiyo musun.. şinitzel, sote falan güzel olur aslında. veya fırın poşetinde patetesli felan
bu arada kızlar ben iş yerinde çıkıcak yemeğin listesini de hazırlıyom aylık. terzi kendi söküğünü dikemez misali hala bilemiyom ne yapacağımı.
ama benim kociş yemez her şeyi o yüzden benim derdimm...

yaa ben süpürgeme bnip geliyommmmmm çay kek börek birde toplu muhabbet resmen buna aşeriyorum yahuuuuuuu sende ben gibi kaynamaya mı başladın benim herif sayemde benle bir menapoza girdi

benim yemeğim ve hiç halim yok kahvaltı etmeyi düşünüyorumm ne dersinizz ohh misss yumurta filan tembel karı işi

kuzu iyi fikir heee ben gecen migrosta sokak simidi gördüydüm dondurulmuş atıyon fırına çıtır çıtır el sürülmüyo valla yanına da muazzam bi kahvaltı ımmmmm sende kahvaltı yapıcaksan eğer yumurta süt peynire ağırlık ver dr dedimi bilmiyorum çiğ et yeme yani salam sucuk sosis fln bana öyle demişti dr normal etlerinde iyi piştiğinden emin ol demişti

hormonlu canım tavuk yememek daha güzell köy tavugu bulmak lazımm benimki bamya hariç herşeyi yerr

evet peynir süt falan yiyesimm varr aynen kaymak olacak bal olacakk sosis salam sevmem bi tek sucuk onuda yumurta ile iyice pişiririmmm bide çayy belki patates kızartması mis olur

şimdi muhabbete süpürgemleee bende katılayımmm

ille bana inanmaz başka yerden tasdikler , bu kız yola gelmeycekkk haaa karnındaki yüzünden döfmüyom haaa bak benlede idare ediymişin sözümü dinlemediğinden süper anlaşamıyoz

aha bir başağa daha övgüüü fuliii cephesinden burçdaşıma iyi davran kızzz, kalbi kırılırsa zor düzelir başakların

bu arada kaygana mönüden faydalancam ben acaba ne etti bu akşammm

selamlar selamlar selamlarr, nasilsiniz hatunlar, guzel haberler var mi? bugun mujde bekleyenlerden ses cikkti mi? he bu arada bulgur pilavi ayran tursu aksam icin super derim.usenince ben hemen bunu yaparimm. pratik ve besleyici. he bi de ben de kocamin seviyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…