Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet peynir süt falan yiyesimm varr aynen kaymak olacak bal olacakk sosis salam sevmem bi tek sucuk onuda yumurta ile iyice pişiririmmm bide çayy belki patates kızartması mis olur
ayy benim canım bile çektiii
benim mesai bitti opüldünüz kuzular sizi seviyorumm
bizde seni seviyoz bacımmm. güle güle, yarın görüşürüzzz

bu gün topiğe hamiş haberi düşmedi yeni. biz de mevcut hamişler ile uğraştık. dünür olduk hepimiz birbirimizle gel buyur sen de katıl.
beni müjde bekleyenlerden çıkar şekerim. benim adet belirtileri geldi eli kulağında olucam. iremden ses yok daha...
ben bulgura bayılırım ama dün bitirdik bi tencereyi. bana uymadı yani...
ben de kocişimi seviyom ama mesaj attım tınlamadı her an acı biberli bi sevgiye dönüşebilir sevgim

ahahahaa,benimki de 3 saat once nasilsin die mesaj atti aninda cevap yazdimm hala yanit bekliyom, naapsinlar yogunlar demek. ben kimle dunur olsam bilemedim once hamile kasam daha iyi ,puffff

Bebeişinin geleceğini düşün gözünün dişinin kestiğinin yakasına yapış bencede Bende gelen yok ama karın ağrım başladı oy oyyy sabahlar nasıl olur bilemedimmm
ahahahaa,benimki de 3 saat once nasilsin die mesaj atti aninda cevap yazdimm hala yanit bekliyom, naapsinlar yogunlar demek. Ben kimle dunur olsam bilemedim once hamile kasam daha iyi ,puffff

Bebeişinin geleceğini düşün gözünün dişinin kestiğinin yakasına yapış bencede Bende gelen yok ama karın ağrım başladı oy oyyy sabahlar nasıl olur bilemedimmm

ahh kuzumm her y inanarak buyuk bi hevesle basliyorum aya, ama olmuyo olmuyo.olacak bi gun ama ne zaman???basucumda bebegim icin aldigim zibinlar, her gece bebegim giymis de cikarmis, kokusu uzerinde gibi icime ceke ceke kokluyorum dua ediyorum Allahim isteyen herkese nasip et die. insallah en kisa zamanda olur. ne diyim elimden baska bi sey de gelmiyo zaten

kızlar akşamm oldu yolcudur reçel bağlasan durmaz.
ben ne pişireyim diye düşüne düşüne eve gidiyom.
kendinizi sevin ve kendinize iyi bakınn, tekrar görüşmek üzeree.
öpüyorum hepiciğiniziii...

Son düzenleme:
hepimiz aynı durumdayız tatlım, akşam eşim diyoki yoksa kaderimizde yok mu acaba, dedim öyleyse bile kaderi değiştiren tek şey dua bekliyeceğiz ve dua etcez ..............

hepimiz aynı durumdayız tatlım, akşam eşim diyoki yoksa kaderimizde yok mu acaba, dedim öyleyse bile kaderi değiştiren tek şey dua bekliyeceğiz ve dua etcez ..............

öyle demeyin beee ben bi kötü oldum yer gök duayla kızlar Allahtan umut kesilmez hem ne zaman umudunu yitirsen o zaman doğar mucizeler bizim bebeklerimiz hem mucizemiz hem süprizimiz olucak biz ne kadar takmıyoruz desekte kendimizi kandırıyoruz demekki rabbim tez zamanda ulaştırsın tüm isteyenleri muratlarına

kızlar akşamm oldu yolcudur reçel bağlasan durmaz.
ben ne pişireyim diye düşüne düşüne eve gidiyom.
kendinizi sevin ve kendinize iyi bakınn, tekrar görüşmek üzeree.
öpüyorum hepiciğiniziii...

görüşürüz ballo lokmammmm fatmikimmm görüşürüzzzzz

evet bencede hunim nerede benimmm hanginiz çaldınız böyle şaka olmaz ama hunisiz deli olmaz

alemsinn canim yaa

kızlar doktora gittim geldim,bu doktor baya ilgilendi.tansiyonumu ölçtü kalbimi dinledi.
tansiyon biras yüksek cıktı 9-14. bu dönmede düşük olması gerekirmiş.
birde kalp te ritim bozuklugu var dedi.benim alanım değil,bi dahiliyeye yönlendirdi.yarın da ona gidicem.
bebeğimin ense kalınlığını ölçemedi.uygun pozisyonu yakalayamıyoruz dedi.3lü tarama testini de mart sonu -nisan başı yaparız dedi.

yavrum kendini yipratma bu kadar. pko bircok kiside gorulebilir bi durum. ustelik cozumu de var. insallah muradina ereceksin sen de. Allah dermansiz dert vermesin.

canım benim ne olur üzülme...bak en azından fiziksel olarak problemin ne olduğu anlaşılmış, ultrasonda tespit edilebilen geçici bi durum. evet hamiş kalman biraz zaman alabilir ama imkansız deil.

teşekkkür ederim yazdıklarınız için

Son düzenleme:
Canım ya lütfen ağlama pko hamile kalmayi yavaşlatıyor ama yok etmiyor olacak elbet üzülme canım

bak güzelim,bak bitanem uzak muzak demem
diar diar gezer gelir seni bulurum sonrada bi güzel abla dayağı atarım haberin ola

sen niye böyle üzüyon kendini valla kızıyorum haaa
ağlamak yok tamammı olcak hepimizin bebişi olcak
bebişler oluncada görüşcez o zamanda aman gazı var ooooof gece uyuyamadım diye
ağlıycaz bak hatırlatcam size bu günleri

huuhhuuuuuuuuuu ben geldim dermişim ama kime
kimsecikler yokki

ben bugün hiç giremedim kimsede beni merak etmemiş
yaşlı bi ablamız var noldu nerde bu gaci diye
ama olsun ben merak ediyom sizi bişey yazamasamda
hemencik girip şöyle bi bakınıp kaçıyom

yalnız bu arada biraz kızdım size benim bebişe kimse talip değil anlaşılan
evde kalcak kuzucum daha şimdiden

hepinizi çok seviyorum kocaman öpüyorum
bendeniz hala işteyim eve kaçta giderim orası malum
fırsat buldukca bakıcam yine buralara
özleyin beni anacıımmmmm

Canım ya lütfen ağlama pko hamile kalmayi yavaşlatıyor ama yok etmiyor olacak elbet üzülme canım

doktordan çıktığımda gerçekten çok kötüydüm dün yazdığım gibi bugün daha iyiyyim sağolun

teşekkür ederim ablacım inşalllahhh

öpüyorum sizi

ablacimm ben dunur muhabbetini kacirmistimm acikta kaldimm anlayacagin. biz de seninle dunur olalim o vakit :)

günaydın kuzularım bir cuma günü daha geldi allah bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin dileklerimizi muradlarımızı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…