Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

çok geçmiş olsun bitanem kıyamam ben kuzuma
o iyi olsun yeterki
evdeki durumada üzüldüm tatlım ama sen üzülme
sende moralini bozuk tutarsan kızın etkilenir
onlar hemen anlıyolar inşallah eşinlede hemen toparlanırsınız

zaten çoğu zaman eşimin yaptığı saygısızlıkra sırf kızım etkilenmesin diye cevap bile vermiyorum ..Allah sonumuzu hayır etsin söylenck başka bir sözde yok ..:26::26:

günaydınn yawruşlarımmmm cümleten hayırlı cumalar...

günaydın fıstıkım nasıl oldun iyi oldun mu sanada hayırlı cumalar

aynı tatlım gece kör saate kadar işteydim
eve gidip uyudum şimdi yine işteyim
bende saat kavramı kalmadı bu aralar

sen nasılsın bitanem
minnak kuzum nasıl

bende iyiyim abla sürekli uyuyorum bazen korkuyorum acaba ona bişey oldumu diye takılıyoz işte öyleee

anticiğimm patroniçem aynı durumdayız hemde uzun zamandır :S çok geçmiş olsun kuzuma :)

huuuuu huuuuuu ben geldiim günaydınlar hepinizee

ben yokken kızçelerimden biri güzel haberi almış.....fatmam gözünaydın canım nasıl sevindim bir bilsen

günaydın kuzummm gözümüz yollarda kaldı bugün senin kazan topiğine bile baktım ordamısın diyeee

saol canım çok teşekkürler pazartesi net bi haber alacağızz darısı başınızaaa inşallahhh

zaten çoğu zaman eşimin yaptığı saygısızlıkra sırf kızım etkilenmesin diye cevap bile vermiyorum ..Allah sonumuzu hayır etsin söylenck başka bir sözde yok ..:26::26:

inşallah hayır olur tatlım
çok zor evde sorun olması sadece eşinle sen olsan o kadar
değilde evde çocuk oldumu daha zor aman o duymasın o kırılmasın
insan kendini sıkmaktan çok kötü oluyo ama sen yinede fevri olma
bitanem biz kadınlar hep alttan alıp yapıcı olmaya çalışırız
biraz daha sabırlı ol :26:

bence çocuk fikrini bir süre daha askıya alalım. erkeklerde "nasılsa çocuğum da var artık beni bırakamaz" rahatlığı oluyor :S

günaydın fıstıkım nasıl oldun iyi oldun mu sanada hayırlı cumalar

bende iyiyim abla sürekli uyuyorum bazen korkuyorum acaba ona bişey oldumu diye takılıyoz işte öyleee

bak böyle konuşup beni sinir etme
tek atımlık bebişimiz o bizim hiç umut yokken geldi
onun gitmeye niyeti yok ama annesine kızıyo böyle
konuşuyo diye

canlarım merhaba bugün ben de evdeyimmm nasılsınızz fatmacım tabriklerr.. umarım bugün başka kızlardan da güzel haberler alırızzz

kızlar ben bu ay kendimi kobay faresi gibi hissediyorum

eşim çakışır ve keciboynuzu tüketiyo
bendenizde top karabiber
bal tarçın çörekotu ve klomen kullanıyorum
allah sonumu hayır etsin

canım inan cok sevindim iyiki korunmamışsınız bak kardeşine yer hazırlamıs aslında bebişin..rabbim hayırlısıyla sonuna kadar götürsn hamıleliğinibenden bu ay bişey cıkmaz kiii zaten toplasan 3 yada 4 kez çalışma oldu :44:bu sıkıntılı hallerde hamileysem zaten kesin üzüntüden düşük yaparım Allah hayırlısını versin ne diyim

bak böyle konuşup beni sinir etme
tek atımlık bebişimiz o bizim hiç umut yokken geldi
onun gitmeye niyeti yok ama annesine kızıyo böyle
konuşuyo diye

aslında kendimi kaptırmamak için böyle konuşuyorum sonra üzülüyorumm biliyosun ama bu kaçamak çocuk misafir varken oldu sessiz sedasız uslu olcak bu çocukk

canlarım merhaba bugün ben de evdeyimmm nasılsınızz fatmacım tabriklerr.. umarım bugün başka kızlardan da güzel haberler alırızzz

merhaba canımcımm teşekkür ederim darısı herkesin başınaaaa

cok saol canımcımmm evet kardeşi için temizlik yapmış içerdee sakın yavrumm sakınn öyle düşünmee umarımm olur en kısa zamandaaa

kızlar ben bu ay kendimi kobay faresi gibi hissediyorum

eşim çakışır ve keciboynuzu tüketiyo
bendenizde top karabiber
bal tarçın çörekotu ve klomen kullanıyorum
allah sonumu hayır etsin

bu çalışmaya kaçız doğurcan kızzz ablaaaa bu çalışmaya gelmeyen bebeğimmmm döverimm ben popişine popişineee

sorma anacım valla bilmiyorum ama gelsinde kaçız gelirse gelsin

Kızlar günaydınn..

Hülya ablacım ilk sana günaydın diyeyeim.. Dün bi ara geldin topiğe yazmadan geri gittin ben farkettim ama yorum yazmadım sadece.
Senin bebişe kimse aday olmamış benimkine de aday yok zaten hazır yakınız da ben alayım seninkini :)

Fatmam günaydınn aklımdayken hemen yazayım dün yine bi yemek muhabbeti dönmüş de.. süt peynir kaymak vs bişeyler yazmışsın. Hamilelikte kaymak, salam, sosis ve sucuk yasak biliyosun dimi canım dikkat et ona göre yeme. Bu arada eltinlerde ince düşünceliymiş tebrik ederim. Benim elti öğrenmiş ama daha ne aradı ne sordu ben de aramadım öyle yani ..

Fulya sen naptın stresli hatunn tam okuyamadım geçmişi.

Topiğin patronu gelmiş kübracım bebeğine geçmiş olsun. Eşinle de aran düzelir inşallah hülya abla demiş kadınlar alttan alıp yapıcı olacak diye gerçekten de öyle olması gerekiyor çoğu yerde. Bir de sen koç burcusun inadın inattır bilirim dediğinden dönmezsin .

ayvareçelimm günaydınn bugün geç gelirsin belki ya da hiç gelmeyeceksin. Gelirsen haberdar et senin durumlar ne alemde?

mervecim sen nasıl oldun?

meryemcim sende sıkıntılısın galiba ev işini ne yaptın ne durumdasın?

diar arkdaşımız da sanırım pko lu kendini üzme canım gelir o bebek hem de ikiz üçüz gelebilir yani öyle bir ihtimalde var sen içini ferah tut.

Serap günaydınn sen bugün mü gidecektin doktora kalp atışları içinn??

iremcik günaydınnn napıyon gelen giden var mı?

Bu arada ben yeni uyandım kahvaltı yapıcam bebiş acıkmış takipteyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…