- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.461
kız ben hepsine talip olurum
bak kocaman kızıma koca
aslan gibi oğluşuma hatun bideee yeni bebişe eş adayı lazım ona göre
o kadar cok sey üst üste geldi ki abla ancak bugün fırsat buldmevdeki limoni durum şiddetini dahada arttırdı herkes kendi halinde takılıyor işler aşırı yoğundu kızım üşüttüü kustu fln birkaç gün derken 1 hafta geçti valla
anammm sana yetişmem için çok çalışmamm lazımm çokkk
çok geçmiş olsun bitanem kıyamam ben kuzuma
o iyi olsun yeterki
evdeki durumada üzüldüm tatlım ama sen üzülme
sende moralini bozuk tutarsan kızın etkilenir
onlar hemen anlıyolar inşallah eşinlede hemen toparlanırsınız
günaydınn yawruşlarımmmm cümleten hayırlı cumalar...
aynı tatlım gece kör saate kadar işteydim
eve gidip uyudum şimdi yine işteyim
bende saat kavramı kalmadı bu aralar
sen nasılsın bitanem
minnak kuzum nasıl
o kadar cok sey üst üste geldi ki abla ancak bugün fırsat buldmevdeki limoni durum şiddetini dahada arttırdı herkes kendi halinde takılıyor işler aşırı yoğundu kızım üşüttüü kustu fln birkaç gün derken 1 hafta geçti valla
huuuuu huuuuuu ben geldiim günaydınlar hepinizee
ben yokken kızçelerimden biri güzel haberi almış.....fatmam gözünaydın canım nasıl sevindim bir bilsen
zaten çoğu zaman eşimin yaptığı saygısızlıkra sırf kızım etkilenmesin diye cevap bile vermiyorum ..Allah sonumuzu hayır etsin söylenck başka bir sözde yok ..:26::26:
hehehe hiç boş durmak yok hep dolu geçicek ona göre
saol canım gecen haftasonu parka gittik kızımla orda üşüdüeve sokana kadar canımı cıkardı su havalar bir ısınsa da rahatla gezsek dolaşsak artıkanticiğimm patroniçem aynı durumdayızhemde uzun zamandır :S çok geçmiş olsun kuzuma :)
günaydın fıstıkım nasıl oldun iyi oldun mu sanada hayırlı cumalar
bende iyiyim abla sürekli uyuyorum bazen korkuyorum acaba ona bişey oldumu diye takılıyoz işte öyleee
günaydın kuzummm gözümüz yollarda kaldı bugün senin kazan topiğine bile baktım ordamısın diyeee
saol canım çok teşekkürler pazartesi net bi haber alacağızz darısı başınızaaa inşallahhh
bence çocuk fikrini bir süre daha askıya alalım. erkeklerde "nasılsa çocuğum da var artık beni bırakamaz" rahatlığı oluyor :S
bak böyle konuşup beni sinir etme
tek atımlık bebişimiz o bizim hiç umut yokken geldi
onun gitmeye niyeti yok ama annesine kızıyo böyle
konuşuyo diye
canlarım merhaba bugün ben de evdeyimmm nasılsınızz fatmacım tabriklerr.. umarım bugün başka kızlardan da güzel haberler alırızzz
canım inan cok sevindim iyiki korunmamışsınız bak kardeşine yer hazırlamıs aslında bebişin..rabbim hayırlısıyla sonuna kadar götürsn hamıleliğinibenden bu ay bişey cıkmaz kiii zaten toplasan 3 yada 4 kez çalışma oldu :44:bu sıkıntılı hallerde hamileysem zaten kesin üzüntüden düşük yaparım Allah hayırlısını versin ne diyim
kızlar ben bu ay kendimi kobay faresi gibi hissediyorum
eşim çakışır ve keciboynuzu tüketiyo
bendenizde top karabiber
bal tarçın çörekotu ve klomen kullanıyorum
allah sonumu hayır etsin
aslında kendimi kaptırmamak için böyle konuşuyorum sonra üzülüyorumm biliyosun ama bu kaçamak çocuk misafir varken oldu sessiz sedasız uslu olcak bu çocukk
merhaba canımcımm teşekkür ederim darısı herkesin başınaaaa
cok saol canımcımmm evet kardeşi için temizlik yapmış içerdee sakın yavrumm sakınn öyle düşünmee umarımm olur en kısa zamandaaa
bu çalışmaya kaçız doğurcan kızzz ablaaaa bu çalışmaya gelmeyen bebeğimmmm döverimm ben popişine popişineee
sorma anacım valla bilmiyorum ama gelsinde kaçız gelirse gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?