Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

oyy kurbannn olurummm bennn onlaraa gelsinlerrr yerimm ben onlarııı
abla ya ben çok garip oldum çok tepki veriyorum herşeyee kocam yazık hep alttan alıyorrr napıcammm benn

canım bu çok normal hamilelik piskolojisi
herşeye alınıyo insan ama olsun kuzum enişte bey accuk
çeksin kahrını ama sende fazla yapma

günaydın bitanem hem sana hemde minnak yeğenimize
aaaaa yeğenmi dedim yanlışlıkla biz dünür oluyoduk dimi

günaydın canım evet çiğ şeyler yiyemiyoruz dün canım çok pastırma istedi çemensiz aldık tavada iyice pişirdik umarım bi sorun olmazz. sağolsunlar çok yakınız eşlerimizden dolayı bizde onlara güzel bi süpriz yapmıştık yeğenlerimiz doğacak sonuçta süt kardeş yapıcaz biz erkek kız olurlarsa birbirlerinden kaçmasınlar diye
afiyet olsun sana kuzum

canım bu çok normal hamilelik piskolojisi
herşeye alınıyo insan ama olsun kuzum enişte bey accuk
çeksin kahrını ama sende fazla yapma

olmucak şeylere sinirleniyorum sağolsun ağzını açıp bişey demiyorr dün haberlerde bile ağladım yaaa saten balık burcuyumm sulu gözün önde gideni
bu arada 13 gün sonra benim doğumgünümmm

günaydın bitanem hem sana hemde minnak yeğenimize
aaaaa yeğenmi dedim yanlışlıkla biz dünür oluyoduk dimi

evet dünürüm benimmm :))) ( bu arada aynı cinsiyet olursa çok komik olur bizim dünürlük )

Sağlıkla doğsun da ikisi de güzel güzel büyütürsünüz yardımlaşırsınız:)

olmucak şeylere sinirleniyorum sağolsun ağzını açıp bişey demiyorr dün haberlerde bile ağladım yaaa saten balık burcuyumm sulu gözün önde gideni

Kız sulu gözlüü ağlama öyle her şeyee biraz kendini şartla mesela de ki ne var ki bunda her zamanki şeyler işte çok normal vs. :)

bitanem şimdiden doğum günün kutlu olsun
bende biraz sulu gözümdür aslında ama diğer hamileliklerimde hiç
naz yapamadım bu seferkinde yandılar çektiricem hepsine
ben en son oğlumda bile hastaneden çıkarken bebeği eve
gönderdim kendim işe gittim hem sezeryanlıydım
ama bu bebişte her türlü nazı itina ile yapıcam

öyle olursa hemen birer tane daha doğuruyoruz tatlım demokraside çare tükenmez

amin canım doğsunlarda azz savaş görmücek bizim evlerr bide eşimin kuzeninin var bize yakın oturuyor toplandığımızda yandık demektirr

yap tabi bu senin hakkın çocukyaşta hamile kalmışsınn şimdi herşeyi yoluna koymuşsun tabi ki hakkın naz da niyazda

bu arada saol ablacım teşekkür ederimm

Son düzenleme:
Küçükken pek tatlı oluyolar da büyüyünce nasıl olurlar açıkçası endişeleniyorum. Devirde kötü devir çok çocuk akıl işi değil gibi . Ama 2-3 normal :))

her yaşlarının ayrı bi güzelliği var
yaşadıkca anlıycaksınız
tabiki çok çocuk zor ama bende 3 yada 4 taraftarıyım
en azından kardeşler birbirine destek olur ilerde

Selam arkadaşlar geçmişi ziyaretçi olarak çok takip ettim hamileliklerinizi falan biliyorum roseis zizag tabrik ederim darısı bize. öğretmen olduğum için her zaman giremiyorum nete pat diye sohbeti bölmeyim diye.Bişey öğrenmek istiyorum geçmişten seçmeye çalıştım ama zor oluyor 9 gün sonra regl olacağım ancak bir haftadır kasıklar da zaman zaman azalan birağrı var regl yaklaşacakmış gibi ne dersiniz............................................................

aynısını bende de var .Benimkide 9-10 sonra gelir ara ara sağ ve sol kasıklara ince ince karıncalarma gibi sancılar giriyor malesef ki bu ayda ıskaladık öyle görünüyor nasip Allah büyük şüphesiz

Fatmoşum nasılsın bebik nasıl ? Didem sen nasılsın cinsiyeti belli oldumu seninkinin ? Fuli sen ne alemdesin yangınlara devam mı kırmızılar geldimi ? Geçen yıl bu zamanlar bende aynı durumdaydım söktürücüden 10 gün sonra geldi kırmızılar sıkma canını Özge cnm nasıl gidiyor hamişlik durumlar nasıl keseyi görmüşmüydün? Gülcan tuğba ne alemdesiniz kızlar ? Hülya abla , kübra sudemerve meryemim ne çok kalabalığız böyle yaa Herkezlere hayırlı cumalar canlar

hoşgeldin canım teşekkür ederim saol darısı isteyen herkese inşallah
canım biliyosun adet belirtisi eşittir gebelik belirtisi umarım olmuştur bu sefer. ne zamandır istiyosunuz bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…