- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.481
oyy kurbannn olurummm bennn onlaraa gelsinlerrr yerimm ben onlarııı
abla ya ben çok garip oldum çok tepki veriyorum herşeyee kocam yazık hep alttan alıyorrr napıcammm benn
Kızlar günaydınn..
Hülya ablacım ilk sana günaydın diyeyeim.. Dün bi ara geldin topiğe yazmadan geri gittin ben farkettim ama yorum yazmadım sadece.
Senin bebişe kimse aday olmamış benimkine de aday yok zaten hazır yakınız da ben alayım seninkini :)
Fatmam günaydınn aklımdayken hemen yazayım dün yine bi yemek muhabbeti dönmüş de.. süt peynir kaymak vs bişeyler yazmışsın. Hamilelikte kaymak, salam, sosis ve sucuk yasak biliyosun dimi canım dikkat et ona göre yeme. Bu arada eltinlerde ince düşünceliymiş tebrik ederim. Benim elti öğrenmiş ama daha ne aradı ne sordu ben de aramadım öyle yani ..
Fulya sen naptın stresli hatunn tam okuyamadım geçmişi.
Topiğin patronu gelmiş kübracım bebeğine geçmiş olsun. Eşinle de aran düzelir inşallah hülya abla demiş kadınlar alttan alıp yapıcı olacak diye gerçekten de öyle olması gerekiyor çoğu yerde. Bir de sen koç burcusun inadın inattır bilirim dediğinden dönmezsin .
ayvareçelimm günaydınn bugün geç gelirsin belki ya da hiç gelmeyeceksin. Gelirsen haberdar et senin durumlar ne alemde?
mervecim sen nasıl oldun?
meryemcim sende sıkıntılısın galiba ev işini ne yaptın ne durumdasın?
diar arkdaşımız da sanırım pko lu kendini üzme canım gelir o bebek hem de ikiz üçüz gelebilir yani öyle bir ihtimalde var sen içini ferah tut.
Serap günaydınn sen bugün mü gidecektin doktora kalp atışları içinn??
iremcik günaydınnn napıyon gelen giden var mı?
Bu arada ben yeni uyandım kahvaltı yapıcam bebiş acıkmış takipteyim :))
Kızlar günaydınn..
Hülya ablacım ilk sana günaydın diyeyeim.. Dün bi ara geldin topiğe yazmadan geri gittin ben farkettim ama yorum yazmadım sadece.
Senin bebişe kimse aday olmamış benimkine de aday yok zaten hazır yakınız da ben alayım seninkini :)
Fatmam günaydınn aklımdayken hemen yazayım dün yine bi yemek muhabbeti dönmüş de.. süt peynir kaymak vs bişeyler yazmışsın. Hamilelikte kaymak, salam, sosis ve sucuk yasak biliyosun dimi canım dikkat et ona göre yeme. Bu arada eltinlerde ince düşünceliymiş tebrik ederim. Benim elti öğrenmiş ama daha ne aradı ne sordu ben de aramadım öyle yani ..
Fulya sen naptın stresli hatunn tam okuyamadım geçmişi.
Topiğin patronu gelmiş kübracım bebeğine geçmiş olsun. Eşinle de aran düzelir inşallah hülya abla demiş kadınlar alttan alıp yapıcı olacak diye gerçekten de öyle olması gerekiyor çoğu yerde. Bir de sen koç burcusun inadın inattır bilirim dediğinden dönmezsin .
ayvareçelimm günaydınn bugün geç gelirsin belki ya da hiç gelmeyeceksin. Gelirsen haberdar et senin durumlar ne alemde?
mervecim sen nasıl oldun?
meryemcim sende sıkıntılısın galiba ev işini ne yaptın ne durumdasın?
diar arkdaşımız da sanırım pko lu kendini üzme canım gelir o bebek hem de ikiz üçüz gelebilir yani öyle bir ihtimalde var sen içini ferah tut.
Serap günaydınn sen bugün mü gidecektin doktora kalp atışları içinn??
iremcik günaydınnn napıyon gelen giden var mı?
Bu arada ben yeni uyandım kahvaltı yapıcam bebiş acıkmış takipteyim :))
canım bu çok normal hamilelik piskolojisi
herşeye alınıyo insan ama olsun kuzum enişte bey accuk
çeksin kahrını ama sende fazla yapma
günaydın bitanem hem sana hemde minnak yeğenimize
aaaaa yeğenmi dedim yanlışlıkla biz dünür oluyoduk dimi
günaydın canım evet çiğ şeyler yiyemiyoruz dün canım çok pastırma istedi çemensiz aldık tavada iyice pişirdik umarım bi sorun olmazz. sağolsunlar çok yakınız eşlerimizden dolayı bizde onlara güzel bi süpriz yapmıştık yeğenlerimiz doğacak sonuçtasüt kardeş yapıcaz biz erkek kız olurlarsa birbirlerinden kaçmasınlar diye
afiyet olsun sana kuzum
olmucak şeylere sinirleniyorum sağolsun ağzını açıp bişey demiyorr dün haberlerde bile ağladım yaaa saten balık burcuyumm sulu gözün önde gideni
bu arada 13 gün sonra benim doğumgünümmm
olmucak şeylere sinirleniyorum sağolsun ağzını açıp bişey demiyorr dün haberlerde bile ağladım yaaa saten balık burcuyumm sulu gözün önde gideni
bu arada 13 gün sonra benim doğumgünümmm
öyle olursa hemen birer tane daha doğuruyoruz tatlım demokraside çare tükenmezevet dünürüm benimmm :))) ( bu arada aynı cinsiyet olursa çok komik olur bizim dünürlük)
Sağlıkla doğsun da ikisi de güzel güzel büyütürsünüz yardımlaşırsınız:)
Kız sulu gözlüü ağlama öyle her şeyee biraz kendini şartla mesela de ki ne var ki bunda her zamanki şeyler işte çok normal vs. :)
evet dünürüm benimmm :))) ( bu arada aynı cinsiyet olursa çok komik olur bizim dünürlük)
Sağlıkla doğsun da ikisi de güzel güzel büyütürsünüz yardımlaşırsınız:)
Kız sulu gözlüü ağlama öyle her şeyee biraz kendini şartla mesela de ki ne var ki bunda her zamanki şeyler işte çok normal vs. :)
öyle olursa hemen birer tane daha doğuruyoruz tatlım demokraside çare tükenmez
bitanem şimdiden doğum günün kutlu olsun
bende biraz sulu gözümdür aslında ama diğer hamileliklerimde hiç
naz yapamadım bu seferkinde yandılar çektiricem hepsine
ben en son oğlumda bile hastaneden çıkarken bebeği eve
gönderdim kendim işe gittim hem sezeryanlıydım
ama bu bebişte her türlü nazı itina ile yapıcam
Süpersin ablacımmm ben hemen arkasına bir tane daha düşünüyorum zaten
yap tabi bu senin hakkın çocukyaşta hamile kalmışsınn şimdi herşeyi yoluna koymuşsun tabi ki hakkın naz da niyazda
bu arada saol ablacım teşekkür ederimm
düşünülmiycek gibi değillerki
ben ölürüm onlar için
Küçükken pek tatlı oluyolar da büyüyünce nasıl olurlar açıkçası endişeleniyorum. Devirde kötü devir çok çocuk akıl işi değil gibi . Ama 2-3 normal :))
canlarım benim çıkmam lazım
biraz işle ilgileniyim sonra gelcem yine söz
canlarım benim çıkmam lazım
biraz işle ilgileniyim sonra gelcem yine söz
Selam arkadaşlar geçmişi ziyaretçi olarak çok takip ettim hamileliklerinizi falan biliyorum roseis zizag tabrik ederim darısı bize. öğretmen olduğum için her zaman giremiyorum nete pat diye sohbeti bölmeyim diye.Bişey öğrenmek istiyorum geçmişten seçmeye çalıştım ama zor oluyor 9 gün sonra regl olacağım ancak bir haftadır kasıklar da zaman zaman azalan birağrı var regl yaklaşacakmış gibi ne dersiniz............................................................
Selam arkadaşlar geçmişi ziyaretçi olarak çok takip ettim hamileliklerinizi falan biliyorum roseis zizag tabrik ederim darısı bize. öğretmen olduğum için her zaman giremiyorum nete pat diye sohbeti bölmeyim diye.Bişey öğrenmek istiyorum geçmişten seçmeye çalıştım ama zor oluyor 9 gün sonra regl olacağım ancak bir haftadır kasıklar da zaman zaman azalan birağrı var regl yaklaşacakmış gibi ne dersiniz............................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?