- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.501
aynısını bende de var .Benimkide 9-10 sonra gelir ara ara sağ ve sol kasıklara ince ince karıncalarma gibi sancılar giriyor malesef ki bu ayda ıskaladık öyle görünüyor nasip Allah büyük şüphesiz
Fatmoşum nasılsın bebik nasıl ? Didem sen nasılsın cinsiyeti belli oldumu seninkinin ? Fuli sen ne alemdesin yangınlara devam mıkırmızılar geldimi ? Geçen yıl bu zamanlar bende aynı durumdaydım söktürücüden 10 gün sonra geldi kırmızılar sıkma canını Özge cnm nasıl gidiyor hamişlik durumlar nasıl keseyi görmüşmüydün? Gülcan tuğba ne alemdesiniz kızlar ? Hülya abla , kübra sudemerve meryemim ne çok kalabalığız böyle yaa Herkezlere hayırlı cumalar canlar
hoşgeldin deniz hatunn iyiyiz çok şükür kırmızı gelene kadar allahtan umut kesilmezz
iyiyim kuzum nazlanıyor benim sıpa bugün ilk kez bu kadar net başım döndü tansiyonum mu düştü bilmiyorummm
eeeee olcak o kadar sallasın ortalığı pisicik annecim diyo sen beni bu kadar istedin istedin al sana çek işte nazımı diyoBaş tacı onlar baş tacı Rabbim sağlıklı hayırlı yavrular nasip etsin ...
Fatoşum benim durum o kadar iç açıcı değil ok. çok istiyorum deli gibi ama bu taşınma durumumuz var bu ay 15 gün kaldı vakit geldi bide biliyosun hala yalnız değiliz kaynanalar filan... Ama tabi korunmuyoruz ... Benim kocada diyo valla olursa mucize derim hehe
hoşgeldin canım teşekkür ederim saol darısı isteyen herkese inşallah
canım biliyosun adet belirtisi eşittir gebelik belirtisi umarım olmuştur bu sefer. ne zamandır istiyosunuz bebek
doğru diyosun sözde biz korunuyoduk ne oldu bek evde bi dünya kalabalıktı sessiz sedasız oldu bu evlat
kız ne yaparsa yapsın razıyımm ben onaaa
Canım bu 3. ayımız 3. kez deniyoruz bakalım 2.5 yasında oğlum var geçen aylarda böyle olmamıstı bakalım hayırlısı senin ne tür belirtilerin oldu biliyorum bu ikinci hamileliğin
........................................
SEN ne kadar zamandır istiyorsun perikızı belki bu sefer olmustur inşaallah daha uzun bir zaman var regl gününeaynısını bende de var .Benimkide 9-10 sonra gelir ara ara sağ ve sol kasıklara ince ince karıncalarma gibi sancılar giriyor malesef ki bu ayda ıskaladık öyle görünüyor nasip Allah büyük şüphesiz
Fatmoşum nasılsın bebik nasıl ? Didem sen nasılsın cinsiyeti belli oldumu seninkinin ? Fuli sen ne alemdesin yangınlara devam mıkırmızılar geldimi ? Geçen yıl bu zamanlar bende aynı durumdaydım söktürücüden 10 gün sonra geldi kırmızılar sıkma canını Özge cnm nasıl gidiyor hamişlik durumlar nasıl keseyi görmüşmüydün? Gülcan tuğba ne alemdesiniz kızlar ? Hülya abla , kübra sudemerve meryemim ne çok kalabalığız böyle yaa Herkezlere hayırlı cumalar canlar
kızzzzzzzzzzzzzz ben bu detayı atlamışım korunarak mı kaldın sen
demek oluyor ki çok planlayıp kendini dinlememek lazım ama elde dğil işte......yani şöyle oldu yumurtlama geçti diye korunmayı bıraktık ya geç yumurtladım yada ben yanlış hesapladım tarihi
demek oluyor ki çok planlayıp kendini dinlememek lazım ama elde dğil işte......
yani şöyle oldu yumurtlama geçti diye korunmayı bıraktık ya geç yumurtladım yada ben yanlış hesapladım tarihi
SEN ne kadar zamandır istiyorsun perikızı belki bu sefer olmustur inşaallah daha uzun bir zaman var regl gününe
aynısını bende de var .Benimkide 9-10 sonra gelir ara ara sağ ve sol kasıklara ince ince karıncalarma gibi sancılar giriyor malesef ki bu ayda ıskaladık öyle görünüyor nasip Allah büyük şüphesiz
heheh fatmoşum demiş sana minnak anne beni bırakıpta nerelere gidiyon yaaa böle yapışır sana maşallah iyikide olmuş
TOMBABIZ ben ben tam olarak 3 aydır korunmuyorum ekimi katmıyorum o ayda parça parça çünkü karmaşlarımız vardı ev alma muhammetleri neredeyse stressden tüm ay kanadımnese bu arada özel hiç birşey yapmadım yumurta takibi kürler v.s. sadece planladıktan sonra dr. gittim bi skıntı varmı diye sen çalışmalara başla devam et olmassa gel dedi sorun görünmüyor dedi çok şükür aslında bu aralar gitsem giderimde ben olmassa eğer yaz gibi gidiecem dr. evimi yerleştirim filan anca bence bekle sende bekle biraz zamandan başka çare yok Allah büyük umarım tuttururuz bizde
ya kızlar benim göbüşüm bayağı belirginleşti...şimdiden böyle olması normal mi göbek yoktu bende ama şimdi çıktı...iki gündür bunu farkettim...
ya kızlar benim göbüşüm bayağı belirginleşti...şimdiden böyle olması normal mi göbek yoktu bende ama şimdi çıktı...iki gündür bunu farkettim...
kızlar bugün niye kimsecikler yokk yaaa bakyom bakıyom sohbet aynı yerde..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?