Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Selamlarr hoşgeldinnn hayırlı cumalar Canımm. Dularına aminn diyelim bizdee. Allah göndersin bebişleriiii tez zamnda inşallahh

allah dualarını kabul etsin bebeğimm bizim içinde etseydin sağlıklı evlatlarımız doğumlarımız olsun

kızlar nasılsınız yoğun bi gün ama 5 dk dinleneyim diye oturdum şöle sizin yanınıza geldim. nasılsınız.
geçmişe şöle bi göz gezdirdim. didem ve beni soran diğer bacılarım durumum stabil. ara ara gelen hafif koyu sarı açık kahve akıntım var. ama herhangi bi regl ağrısı hissetmiyorum ne karında ne kasıklarımda. regl olma gününden önce bi kaç ağrım vardı ama o da kesildi. benimki kafayı yedi herhal . eğer bu durum devam ederse yarın sabah test yapıcam. umudum yok ama kafam rahatlasın, bi anormallik varsa da dr. güderim.
anticimmm patroniçemm kızın rahatsızlanmış geçmiş olsun canım.
meleklerim 35 ablammm ben seni nasıl unuttum. tımam ya ikiz doğurcam ya da ikinciyi sana vericem izmirli hemşehrim, dünürüm. izmire kız da veririm oğlanda no probleme
fuliiimmm ağzına sağlık bi tanem. ama tam manasıyla okuyamadım. mutlaka akşama okuycam. face grubu için sana özelden msj attım aldın mı...
ve diğerrr tüm bacılarım hepinizi çooookkk öpüyorum.
ankaradan protokol gelicek birazdan. ben çıkıyorum yine görüşmek üzere.

hoşgeldin kızçeemmmm
hadi bakalım hayırlısı ne olacak bakalımmm testi yapınca hemen yaz bizee
benimde şuan değişik bir ağrımm varr sol tarafımdaa :18::18::18::18::18:

Selamm hoşgeldinn...

Canım cinsiyet daha belli olmadı heyecanla bekliyoruz ama bakalım :)

O karıncalanmalar hayra alametttir inşallah hadi hayırlısı

biz hep o yöntemle korunduk canm bu günü kadar yaklaşık 2 yıldır :18: umarım bu durum bize tatsız bir şey yaşatmaz
Didemcim hayırlı sağlıklı olsun da hemen yaz bize olur mu prenses mi şehzade mi bilelim

Hyırlısı olun bakalım ikinci çocuğu düşünenlerdenmisin yoksa ilk bebeğimi düşünüyosun 2. bebeğe hamile olan var mı ACABA*****************

Hyırlısı olun bakalım ikinci çocuğu düşünenlerdenmisin yoksa ilk bebeğimi düşünüyosun 2. bebeğe hamile olan var mı ACABA*****************

yok canmm nerdeee ilki tutturiyim de sude merve var sanırım meryem ve hülya abla sonra ki bebişi düşünenler

evet canım belkide öyle bişi olmucak ama bi kere okudum ya insan olumsuz düşünüyorr aslında çok okumamak lazım böyle şeyleri

Selamlarr hoşgeldinnn hayırlı cumalar Canımm. Dularına aminn diyelim bizdee. Allah göndersin bebişleriiii tez zamnda inşallahh

saolasın yeşilcim... gelsin artık şu bebislerr

allah dualarını kabul etsin bebeğimm bizim içinde etseydin sağlıklı evlatlarımız doğumlarımız olsun

saoalsın cnm.. ettim tabiki de.. burada ki herkese ettim, Rabbim arkadaslarımızın tedavi yönünde ne sıkıntısı varsa, hepsinin yoluna girmesi yönünde çok dua ettim balım .. sadece kendimi düsünürsem. olmaz bu isler...insan kendi için istediğini bir baskası için istemedikten sonra, kendi kısmetini göremezmiş.. o yüzden dualarım herkese ..
Rabbim kabul etsin yeter ki, dil söylemekle aşınmaz ...

kuzum bende herkese dua ediyorumm

Allah gönlüne göre versin canım inşaallah tez zamanda kürleri denemek iyi olurmu bilmiyorum ben bu ay soğan kürünü denedim yarın son günü bakalım bu ay ne olacak

Allah hepimizin gönlüne göre versin inş. Dedim ya işte kür filan uygulamadım okudum ama yap bakalım faydasını görürsen bize de faydalı olmuş olursun uygularım bende

one kızzzzzzzzzzz nasıl bişey ot mu yaş mı kurumu anlattttttttt fatom yedimi senin ki

evet kuzum bu ay yemişti sipoşların hareketliliğini ve kalitesini arttıyor kuru kök gibi bir bitki onu aktarda çektiriyorsun sonra bala karıştırıp yediriyorsun koçişinee hem performans hemde sperm için

evet kuzum bu ay yemişti sipoşların hareketliliğini ve kalitesini arttıyor kuru kök gibi bir bitki onu aktarda çektiriyorsun sonra bala karıştırıp yediriyorsun koçişinee hem performans hemde sperm için

ayyy anam aktar bilir dimi ne işe yaradığını sabah mı akşammı yani kavanoza hazırlıyım bir tüketicek mi o şekildemi ? bana bak daha etkisi olmadan bana bişeler oldu

DEdiğine çok güldüm yaaaa demekki kadınlarda da etkisi var bu otun adı bile yetiyo
Erkek ne kadar kaliteli ürün gönderirse tutma ihtimali o kadar yükseliyo canım o yüzden yemesinde fayda var

ayyy anam aktar bilir dimi ne işe yaradığını sabah mı akşammı yani kavanoza hazırlıyım bir tüketicek mi o şekildemi ? bana bak daha etkisi olmadan bana bişeler oldu

SELAMLAR OLSUN KIZÇELER ANCA NEFES ALABİLDİM Bİ SÜRÜ İŞİM VARDIR HALENDE VAR

FATMİKİM BUGÜN BİRAZ DAHA İYİYİM VE DAHA DİNÇ HİSSEDİYORUM KENDİMİ Bİ KAÇ GÜNE İYİCE ATLATIRIM

DİDOŞUMMM GELEN GİDEN YOK MALESEF

DENİZCİM SORMA O YANMALAR BENİ HASTA ERTTİ YA ZATEN NE GELEN VAR NE GİDEN BEKLİYORUM KURBANLIK GİBİ 48 GÜN OLDU YA SÖKTÜRÜCÜDENDE SES YOK

UMUTCUM RABBİM KABUL ETSİN DUALARIMIZI İNŞALLAHHHH OKUYANLARIN GÖZLERİNE SAĞLIK..

TUĞBİKİM YOĞUN HATUNUM ALDIM BEN MESAJINI DA CVP YAZAMADIM AMA SANA İSTEK GÖNDERDİM YENİDEN SABAH İÇİN SENİN ADINA SABIRSIZLANIYORUM BAK HAFTASONU EVDEDE OLUCAKSIN HEMEN YAZ OLUR MU SONUCUNU

İREMİOM NERDE Kİİ ONU GÖREMEDİM BEN :26::26:

KÜBOŞUM PATRONİÇEMMM MERVİŞİME GEÇMİŞLER OLSUN KIYMAMAM BEN ONUN MİNNAK CANINA EVDEKİ STRES İÇİNDE TAKMA ARKADASIM KAFANA YA BİLİYORUM ZOR AMA BİRAZ TAKAMAMAK GEREKİYOR BU HERİF MİLLETİNİ RABBİM TEZ ZAMANDA DÜZELTSİN ARANIZI AĞZINIZIN TADI YERİNE GELSİN

ÇİLEKİM NERELERDE İYİDİR UMARIM

HÜLYA ABLAM SEN BANA DİYOSUN AMA KENDİNİ BENDEN ÇOK YORUYOSUN :26: DİKKAT ET KENDİNE ABLİŞKOMMMM

KİM KALDI VALLA TÜM GEÇMİŞİ OKUDUM AMA ALINTI YAPAMADIM CVP VERMEYİ KAÇIRDIKLARIM OLDUYSA KBAKMAYIN HATUNLAR BUGÜN YOĞUNUM Bİ SOLUK ALAYIM DİE GELDİM YANINIZA ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…