- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.521
selamlar.. nasılsınız, hayırlı cumalar .. Rabbim dualaramızı kabul eylesin insaAllah..
cuma saatinde hepimiz için dualar ettim, insaAllah yakın zamanda bebislerimiz bizimlee, Allahım duy seslerimizi
fulyam .. ne güzel dua öyle.. ellerine sağlık cnm.. Rabbim kabul eylesin insaAllah
selamlar.. nasılsınız, hayırlı cumalar .. Rabbim dualaramızı kabul eylesin insaAllah..
cuma saatinde hepimiz için dualar ettim, insaAllah yakın zamanda bebislerimiz bizimlee, Allahım duy seslerimizi
fulyam .. ne güzel dua öyle.. ellerine sağlık cnm.. Rabbim kabul eylesin insaAllah
kızlar nasılsınız yoğun bi gün ama 5 dk dinleneyim diye oturdum şöle sizin yanınıza geldim. nasılsınız.
geçmişe şöle bi göz gezdirdim. didem ve beni soran diğer bacılarım durumum stabil. ara ara gelen hafif koyu sarı açık kahve akıntım var. ama herhangi bi regl ağrısı hissetmiyorum ne karında ne kasıklarımda. regl olma gününden önce bi kaç ağrım vardı ama o da kesildi. benimki kafayı yedi herhal. eğer bu durum devam ederse yarın sabah test yapıcam. umudum yok ama kafam rahatlasın, bi anormallik varsa da dr. güderim.
anticimmm patroniçemm kızın rahatsızlanmış geçmiş olsun canım.
meleklerim 35 ablammm ben seni nasıl unuttum. tımam ya ikiz doğurcam ya da ikinciyi sana vericem izmirli hemşehrim, dünürüm. izmire kız da veririm oğlanda no probleme
fuliiimmm ağzına sağlık bi tanem. ama tam manasıyla okuyamadım. mutlaka akşama okuycam. face grubu için sana özelden msj attım aldın mı...
ve diğerrr tüm bacılarım hepinizi çooookkk öpüyorum.
ankaradan protokol gelicek birazdan. ben çıkıyorum yine görüşmek üzere.
evet kuzum inşallah hayırlı bir evlat olur
bide bi yerde okumuştum geri çekme yöntemi varikosele neden oluyormuş o yüzden korkmuştum korunmayalım dedim markettende bi türlü kondom almamıştık cocuğun olacağı varmıss
Selamm hoşgeldinn...
Canım cinsiyet daha belli olmadı heyecanla bekliyoruz ama bakalım :)
O karıncalanmalar hayra alametttir inşallah hadi hayırlısı
Hyırlısı olun bakalım ikinci çocuğu düşünenlerdenmisin yoksa ilk bebeğimi düşünüyosun 2. bebeğe hamile olan var mı ACABA*****************heheh fatmoşum demiş sana minnak anne beni bırakıpta nerelere gidiyon yaaa böle yapışır sana maşallah iyikide olmuş
TOMBABIZ ben ben tam olarak 3 aydır korunmuyorum ekimi katmıyorum o ayda parça parça çünkü karmaşlarımız vardı ev alma muhammetleri neredeyse stressden tüm ay kanadımnese bu arada özel hiç birşey yapmadım yumurta takibi kürler v.s. sadece planladıktan sonra dr. gittim bi skıntı varmı diye sen çalışmalara başla devam et olmassa gel dedi sorun görünmüyor dedi çok şükür aslında bu aralar gitsem giderimde ben olmassa eğer yaz gibi gidiecem dr. evimi yerleştirim filan anca bence bekle sende bekle biraz zamandan başka çare yok Allah büyük umarım tuttururuz bizde
Hyırlısı olun bakalım ikinci çocuğu düşünenlerdenmisin yoksa ilk bebeğimi düşünüyosun 2. bebeğe hamile olan var mı ACABA*****************
biz hep o yöntemle korunduk canm bu günü kadar yaklaşık 2 yıldır :18: umarım bu durum bize tatsız bir şey yaşatmaz
Didemcim hayırlı sağlıklı olsun dahemen yaz bize olur mu prenses mi şehzade mi bilelim
Fatmişim şu 10 dk bekleme olayı gıcık etti beni.
yok canmm nerdeee ilki tutturiyim desude merve var sanırım meryem ve hülya abla sonra ki bebişi düşünenler
Selamlarr hoşgeldinnn hayırlı cumalar Canımm. Dularına aminn diyelim bizdee. Allah göndersin bebişleriiii tez zamnda inşallahh
allah dualarını kabul etsin bebeğimm bizim içinde etseydin sağlıklı evlatlarımız doğumlarımız olsun
saolasın yeşilcim... gelsin artık şu bebislerr
saoalsın cnm.. ettim tabiki de.. burada ki herkese ettim, Rabbim arkadaslarımızın tedavi yönünde ne sıkıntısı varsa, hepsinin yoluna girmesi yönünde çok dua ettim balım .. sadece kendimi düsünürsem. olmaz bu isler...insan kendi için istediğini bir baskası için istemedikten sonra, kendi kısmetini göremezmiş.. o yüzden dualarım herkese ..
Rabbim kabul etsin yeter ki, dil söylemekle aşınmaz ...
Allah gönlüne göre versin canım inşaallah tez zamanda kürleri denemek iyi olurmu bilmiyorum ben bu ay soğan kürünü denedim yarın son günü bakalım bu ay ne olacak
Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.Dedim ya işte kür filan uygulamadım okudum ama yap bakalım faydasını görürsen bize de faydalı olmuş olursun uygularım bende
çakşır yedir kocana bende herkese önerir oldumm yawww
one kızzzzzzzzzzz nasıl bişey ot mu yaş mı kurumu anlattttttttt fatomyedimi senin ki
evet kuzum bu ay yemişti sipoşların hareketliliğini ve kalitesini arttıyor kuru kök gibi bir bitki onu aktarda çektiriyorsun sonra bala karıştırıp yediriyorsun koçişinee hem performans hemde sperm için
ayyy anam aktar bilir dimi ne işe yaradığınısabah mı akşammı yani kavanoza hazırlıyım bir tüketicek mi o şekildemi ? bana bak daha etkisi olmadan bana bişeler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?