- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.461
ama ben okuyamam bu hafta reglim bitmedi dahasiz dua ederken araya beni de sıkıştırın... ben de sözle dua edicem
iremin dediği gibi bi fuli bi sen şişirdiniz ya la biziii.. kıs git al bi testtt...
he he ilaçlar işe yaramış , ben de sanki şu an benim kullandığım ilacı (serophene'yi) kullandı diye hatırlıyodum.
fuliiiii gel artıkınnnnnnnnnnnn halay başı olcan kısss
kızlar günaydınnn
direk konuya giriyorum biliyosunuz fena kavgalıydık 2 gece ayrı bile yattık çarşamba gecesi birbirimize küs uyuduk rüyamda gebelik testi gördüm pozitif ilk defa gördüm bunu önce bi yüreğim hopluyo sonra diyorum ki yok ben cuma günü hasta olucam benim değildir bu neyse gecenin bi yarısı eşimin bana sarılması ile uyandım sabaha kadar oyel uyumuşuz sonra dün öğleden sonra halam aradı beni gelen giden varmı die dedim yok yarın doktora gidicem dediki seni umutlandırmak istemem ama halacım sen bi test yap öyle git dra yok ya ne testi fln dedim neyse içime kurt düştü (halamada ruyamdan bahsetmedim) aldırdım test akşam saat 17:30 gibi yaptım öylesine önce gölge gibi çizgi çıktı bekledim 5 dk halen gölge gibi dedim zihnimin oyunu bu attım çöpe geldim yerime oturdum 2 dk geçmedi dürttü bişey gittim baktım çizgi belirgindi şok geçirdim eşimede söylemedim hemen resmini çekip halama msj attım sabah tekrarla testi dedi ve sabah yaptım teste silik çizgim ilk çıkan çizgim oldu Eki Görüntüle 651259 Eki Görüntüle 651260
hemen size yazdım elim ayağım titriyo sonra gittim eşimi uyandırdm sarıldık az öncede kan verdim 12 de çıkıcak
canım kevser suresini regl olduğun zamanda ukuyabilirsin
sadece besmeleyle başlama
kızlar var dimi elim ayağım tirtirtitriyorum sersem gibiyim bıraksalar zırıl zırıl ağlayacağım bide biz h.sonu bandırmaya gitttik ben röfle yaptırdım ya la :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
fulyaammmm allahın izniyle bişey olmaz
hem daha ilk aydan bebeğe zararı yok bunların üzme kendini yolcam şimdi
o röfleli saçlarını
kuzum yap bi test bak ben yapmadan gitseydim belki daha kuvvetli söktürücü vericekti dr ocak 12 den beri hasta olmuyorum ben
yelizim canım bitanemmm rabbim hayırlara çıkartsın inşallah süpriz oldu hiç ama hiç beklemiyordum rabbim tez zamanda sana ve tuğbişimede nasip edecek canlarımsınız benimm
testi 12 de eşim alıcak testin sonucuna göre davranırım dr işini belki akşam giderim belki p.tesi bebeğim nasıl yapayım bilemedim
evet kübracım evet buna canıgönülden inanıyorum
hiçbişey yiyemedim yaaa ağzımda ekşimsi bir tat varne yesem geçmio
hastayken sure okunmaz ablam bence yanlış biliyosun
yolma ablam benim yolmaaaa hem kan testi için heyecanlıyım hem eşim gelip gidiyo topiğe girdiğimi görcek die titriyorumama yanınızdayım bana sarılın çünkü ben hepinizi çok ama çok özledimmmm
hiç titremesin o el ayak tatlım biz sana hep dedik çıkmadık candan ümit
kesilmez diye bak rabbim ol dedikten sonra söktürücü ilaca rağmen minnak yeğenimiz
annesinle inşallah
hiçbişey yiyemedim yaaa ağzımda ekşimsi bir tat varne yesem geçmio
ablammmmm bi bilsen kelebekler uçuyo içimde şu 12 olsa ohh dicem cuma günün hikmetine tez zamanda güzel haberler alalım hepimizden
kız metalik bir tat mı hamişlik belirtisiymiş oooKüboşşş bir hamileye bu kadar eziyet revamı yaaaa şiştim valla tut kızının elinden git al gel, kızda nefes almış olurrrr , çişinide tut yapma sakınnn
nete gir bak ablam reglken okunabilen dualar diye çıkıyo
hem bizim burda bi hocamız var oda aynı şeyi söyler hep
namaz bile kılabilirmişsin ben onların yalancısıyım tabi en doğrusunu rabbim bilir
az önce yaptım çiş fln yok kuzuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?