Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım kevser suresini regl olduğun zamanda ukuyabilirsin
sadece besmeleyle başlama

hiç titremesin o el ayak tatlım biz sana hep dedik çıkmadık candan ümit
kesilmez diye bak rabbim ol dedikten sonra söktürücü ilaca rağmen minnak yeğenimiz
annesinle inşallah

kızlar var dimi elim ayağım tirtirtitriyorum sersem gibiyim bıraksalar zırıl zırıl ağlayacağım bide biz h.sonu bandırmaya gitttik ben röfle yaptırdım ya la :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

fulyaammmm allahın izniyle bişey olmaz
hem daha ilk aydan bebeğe zararı yok bunların üzme kendini yolcam şimdi
o röfleli saçlarını

canlarım az bucuk geçmişe göz gezdirdim beni merak etmişsiniz inanın benimde içim içimi yedi siz olmadan eşimle arayı düzelttik çok şükür bebeğimizde bize katıldıysa artık herşey daha güzel olucak kan testinden sonra topiğe gireceğimi söylerim oda emin face de konuşmak yok diyecektir bana dayanamasada sıpasına dayanamaz herhalde

fulyaammmm allahın izniyle bişey olmaz
hem daha ilk aydan bebeğe zararı yok bunların üzme kendini yolcam şimdi
o röfleli saçlarını

yolma ablam benim yolmaaaa hem kan testi için heyecanlıyım hem eşim gelip gidiyo topiğe girdiğimi görcek die titriyorum ama yanınızdayım bana sarılın çünkü ben hepinizi çok ama çok özledimmmm

du bakalım sonucu alalım gözükür mü gözükmez mi ona göre gidersin 1000i geçerse gözükür alttan

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Kul mâ ya’beu bikum rabbî lev lâ duâukum

Deki; Eğer duanız olmasa Rabbimin katında ne ehemmiyetiniz var
FURKAN SURESİ 77.Ayet

Hayırlı Nurlu Cumalar

hiç titremesin o el ayak tatlım biz sana hep dedik çıkmadık candan ümit
kesilmez diye bak rabbim ol dedikten sonra söktürücü ilaca rağmen minnak yeğenimiz
annesinle inşallah

ablammmmm bi bilsen kelebekler uçuyo içimde şu 12 olsa ohh dicem cuma günün hikmetine tez zamanda güzel haberler alalım hepimizden

hiçbişey yiyemedim yaaa ağzımda ekşimsi bir tat var ne yesem geçmio

kız metalik bir tat mı hamişlik belirtisiymiş ooo Küboşşş bir hamileye bu kadar eziyet revamı yaaaa şiştim valla tut kızının elinden git al gel, kızda nefes almış olurrrr , çişinide tut yapma sakınnn

nete gir bak ablam reglken okunabilen dualar diye çıkıyo
hem bizim burda bi hocamız var oda aynı şeyi söyler hep
namaz bile kılabilirmişsin ben onların yalancısıyım tabi en doğrusunu rabbim bilir

ablacım ben imam hatip mezunuyum söylediklerini hiç duymadım , ayrıca ben genel kabule uygun davranma taraftarıyım, söylediğini genelde hocalar söylemez, istisnalar hariç , ama tabi kızlar size kalmış yanlış yönlendirme yapmayım ....

canlarım kusura bakmayın bodoslama daldım muhabete
ama heyecan yaptım sabah sabah güzel haberleri duyunca

hepinize kocaman günayddddddddiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
herkesin kadınlar gününü kutluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…