- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.641
yerim ben seniiisen hamişken biz adaydık tatlım sen bize yol göstercem bilmediğimizi söyliycen
tamam yawrum drumu aradım şimdi tebrik etti ama daha çok küçük dedi muhtemel akıntımın geldiği gün oluştuğunu düşünüyo oda progestan içeyimmi dedim keseyi görmeden içme dedi birtek folic plus ı 3 e çıkar dedi herhangi bi ağrın olursa sadece minoset iç ayrıca bi durumda da hemen beni ara dedi haftaya cuma gel inşallah keseyi görelim dedi
gelicek ben öyle inanıyorum ki az kaldı mart ayı patlama ayı
evet farkettim sen bide beni gör kimseyede diyemiyorum hacca giden arkadasımın anası varya oda dönmüş ilk ona söyliycem gitmeden bana tutucak o bebek kimseye söyleme demişti ilk 3 ay
didoşum sen tecrubelimizsin bizim yerim ben o göbüşündeki meleğiii yol gösteren annesin sen doğuma giricen peş peşe sıraya dilizcez
ben eve gidiyorum kuzularımmmmm
kısss irem sen face fuli hamiş diye yazmışın ya benim sayfada görünüyo yazdığın çarşaf gibi. benim ve diğer kızların daha önce yazdıkları görünmüyodu. yoksam bilmeden kendi gizlilik ayarlarınla mı oynadınnoldu kızımız mı oldu yoksamne susuyonuz gacılarrr
kızlarrrrrrrrrr ne yaptınızzzzzzz....
ben geldimm birileri bana zilli demiş gördümmmmvalla gezdim gezdim de kıçım buz tuttu. soğuktan başım ağrıdi ve kulağımda garip bi uğultu var allahtan yazışıyoruz, konuşsak yarı dediğinizi anlamam
fatmam ve iremimm dualarınız için çok teşekkür ederim. ben de aynı saatte hem bi teyzeyi dinliyodum hem de içimden dua ediyodum, zira işimiz dualara kaldı.
fatmacım geçmiş olsun bi tanemmm. eve gidiyosun zaten şu an hemen yat dinlen canım. ama devamı glirse git hemen dr.
fuliiiiiiiiiiiiiiii.. kıs senin gücük minnakını yirimmm ben laaaaa
yelizim topik daha tam hamişler topiği olmadı henüz. ben bakıyom kadroda açık var. bizi bekliyolarallahım en kısa sürede bu topikteki herkesi hıh böle etsin
Kız dünürüm hadi hazırlıklara başla....
Gözün aydın yavrum...çok sevindim...
noldu kızımız mı oldu yoksamne susuyonuz gacılarrr
canım görüceksin çok değil tez zamanda hamiş topiği olucak burası güzel arkadasım benimkızlarrrrrrrrrr ne yaptınızzzzzzz....
ben geldimm birileri bana zilli demiş gördümmmmvalla gezdim gezdim de kıçım buz tuttu. soğuktan başım ağrıdi ve kulağımda garip bi uğultu var allahtan yazışıyoruz, konuşsak yarı dediğinizi anlamam
fatmam ve iremimm dualarınız için çok teşekkür ederim. ben de aynı saatte hem bi teyzeyi dinliyodum hem de içimden dua ediyodum, zira işimiz dualara kaldı.
fatmacım geçmiş olsun bi tanemmm. eve gidiyosun zaten şu an hemen yat dinlen canım. ama devamı glirse git hemen dr.
fuliiiiiiiiiiiiiiii.. kıs senin gücük minnakını yirimmm ben laaaaa
yelizim topik daha tam hamişler topiği olmadı henüz. ben bakıyom kadroda açık var. bizi bekliyolarallahım en kısa sürede bu topikteki herkesi hıh böle etsin
kısss irem sen face fuli hamiş diye yazmışın ya benim sayfada görünüyo yazdığın çarşaf gibi. benim ve diğer kızların daha önce yazdıkları görünmüyodu. yoksam bilmeden kendi gizlilik ayarlarınla mı oynadın
kızlar bebişler en geç giden kardeşlerinin yerine geliyo , o yüzden bu ay bekle tubişim , işimiz dualara kalmıyo tatlım işlerimiz dualarla oluyo , inan ben en azından kendim için onu çok hissediyorum, seninde gelecek bu ahhh
haaa tımam o zaman. ben eşin felan görür diye panikledim.ben yokmum ama gruptaama olsun ben kurdum gurubu size iyi bakın emanetime
az sabırsız davrandım takvim yaptım ama Rabbim sana emanetiz
benim önceki olsaydı şimdi doğumuma tam 20 gün vardı. inşallahh bu mart ayı size geldiği gibi bana da uğurlu gelir, yeni bebişim en geç giden kardeşinin yerine glir. yoksam beni ayakta tutmak için çok iş düşecek size. mart ayı geldiğinden beri zati göz yaşım bekliyo orda...
haaa tımam o zaman. ben eşin felan görür diye panikledim.
gerçi seninki bu hamiş haberi üzerine yelkenleri suya indirmiştir.
yakışmış bebekimmmmm
bu takvimde allah 39. haftayı da görmeyi nasip etsin, 39dan sora da bi zahmet doğur gayri
az sabırsız davrandım takvim yaptım ama Rabbim sana emanetiz
maşallah canımtakvimsiz üye kalmayacak burda
Ben evegeldim yavrular kocamyer yaptı,tvnin karşısna yatırdı kanama yok suan
ben yokmum ama gruptaama olsun ben kurdum gurubu size iyi bakın emanetime
benim önceki olsaydı şimdi doğumuma tam 20 gün vardı. inşallahh bu mart ayı size geldiği gibi bana da uğurlu gelir, yeni bebişim en geç giden kardeşinin yerine glir. yoksam beni ayakta tutmak için çok iş düşecek size. mart ayı geldiğinden beri zati göz yaşım bekliyo orda...
Ben evegeldim yavrular kocamyer yaptı,tvnin karşısna yatırdı kanama yok suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?