Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yerim ben seniii sen hamişken biz adaydık tatlım sen bize yol göstercem bilmediğimizi söyliycen

söylerim sevgili hamişlerimm burası artık hamiş topiği oldu bir de şu tabloyu güncellesek ne güzel olacak :)

haftaya bir minik kese daha görünecek
hakkaten yaa birimiz gitcek doğuma birimiz gelcek hepimiz yanı şehirde aynı hastanede olsak zengin ederdik doktoru

kızlarrrrrrrrrr ne yaptınızzzzzzz....
ben geldimm birileri bana zilli demiş gördümmmm valla gezdim gezdim de kıçım buz tuttu. soğuktan başım ağrıdi ve kulağımda garip bi uğultu var allahtan yazışıyoruz, konuşsak yarı dediğinizi anlamam
fatmam ve iremimm dualarınız için çok teşekkür ederim. ben de aynı saatte hem bi teyzeyi dinliyodum hem de içimden dua ediyodum, zira işimiz dualara kaldı.
fatmacım geçmiş olsun bi tanemmm. eve gidiyosun zaten şu an hemen yat dinlen canım. ama devamı glirse git hemen dr.
fuliiiiiiiiiiiiiiii.. kıs senin gücük minnakını yirimmm ben laaaaa
yelizim topik daha tam hamişler topiği olmadı henüz. ben bakıyom kadroda açık var. bizi bekliyolar allahım en kısa sürede bu topikteki herkesi hıh böle etsin

kızlar bebişler en geç giden kardeşlerinin yerine geliyo , o yüzden bu ay bekle tubişim , işimiz dualara kalmıyo tatlım işlerimiz dualarla oluyo , inan ben en azından kendim için onu çok hissediyorum, seninde gelecek bu ahhh

Kız dünürüm hadi hazırlıklara başla....
Gözün aydın yavrum...çok sevindim...

dnürümmm yetiştim bizim afacan kısmetini duyunca geldi galiba daha çok minnakız biz

noldu kızımız mı oldu yoksam ne susuyonuz gacılarrr

kız olsun oğlan olsun sağlıklı olsun herkim doğurduysa

canım görüceksin çok değil tez zamanda hamiş topiği olucak burası güzel arkadasım benim

ben yokmum ama grupta ama olsun ben kurdum gurubu size iyi bakın emanetime

benim önceki olsaydı şimdi doğumuma tam 20 gün vardı. inşallahh bu mart ayı size geldiği gibi bana da uğurlu gelir, yeni bebişim en geç giden kardeşinin yerine glir. yoksam beni ayakta tutmak için çok iş düşecek size. mart ayı geldiğinden beri zati göz yaşım bekliyo orda...

haaa tımam o zaman. ben eşin felan görür diye panikledim.
gerçi seninki bu hamiş haberi üzerine yelkenleri suya indirmiştir.

az sabırsız davrandım takvim yaptım ama Rabbim sana emanetiz

yakışmış bebekimmmmm
bu takvimde allah 39. haftayı da görmeyi nasip etsin, 39dan sora da bi zahmet doğur gayri

bebeğim benimde eğer devam etseydi 19 martttı doğumum bak korunmayı düşünürken bebeğimizin haberini aldık bu ay sonu alıcaz senden o güzel hbri vucutlarımız yeni toparlanıyor demekki kurban olduğummm

kuzum şimdilik ses etmedim burayada gizli giriyorum inş yakalanmam ama kesesiydi kalp atısıydı duyunca iner yelkenleri die düşünüyorum

bu arada amin inşşş 39. haftayı görürüz o değilde ben mesela 9 ay 10 günde değil 9 ay 25 günde doğmuşum

ya artık gel gruba sen hamilesin azıcık hamilelikle ağlasana dayanamaz koca milleti

benim ki 17 şubatta depresyon günümdü , meğerse düşmüş içime 12 gün sonra koca bir sürprizle gelmişti, sen o kadarda bekleme tatlım inşallah mutluluk göz yaşları dökersin mart ayında .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…