Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

AH KUZUMMM RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH BENDE İKİ GECEDİR RÜYAMDA ERKEK BEBE VE ERKEK ÇOCUKLAR GÖRÜYOM

RABBİM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN RABBİM RUHEN BEDENEN SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN

günaydın canımıniçi
bak söyle o patrona beni oralara getirmesin

rabbim inşallah rüyalarını gerçek yapar
sana öyle uslu bi erkek evlat verir

dün gece yakın bi arkadaşım doğum yaptı,bugün oraya gidicez....
eşim diyo bebeğe örümcek alalım diyo.. ben de çocuk bu saat yürücek mi sanki diyorum...
başka bişey alsak,ne alabiliriz.. yakın bi arkadaş güzel bişey olsun istiyoruz...

günaydın fitoşcum
uyumuyozda anca iriyoz nete nasılsın bakem
günaydın ablacım... şükür iyiyiz sen nasılsın bakalım....?

amin canım aminnnnnnnnnnnnağzın bal yesin....

rabbim inşallah rüyalarını gerçek yapar
sana öyle uslu bi erkek evlat verir

amin ablacım inşallah...
Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah....

günaydın bitanem
istermisin senin tahminler tutsun anaaaam
valla ne güzel olur beklemek zorunda kalmayız

tutacak tutmayada ben ne diyosam tersini yaparsanız çevrem erkek burdakilerden bile erkek diyen oldu, çinliler erkek diyo üstüne kese bile ben erkekimmm erkekkk dedi bir ben dolanıyom kızçe diye

ya ben sarı yeşil turuncu istemiyom ki en güzeli mavi pembeler

yerim senin pembeni yeşilini

ben de paso uyuyorum..
Alt komşum doğum yaptı iki üç ay olmuştur... Daha gidemedim uykudan. Dün çocuk yürücek sen hala gelmedin diyo...

Benim tek hayalim uyku ama.....

bende kedi gibi kıvrıldığum yerde uyuyım istiyorummm

günaydın canımıniçi
bak söyle o patrona beni oralara getirmesin

günaydın ablammm sorma bugün memleketine gidicek p.tesiye kadar rahatım inşallahhh

abowww annenlerde bilmiyo

evet kuzum bilmiyolar şu keseyi kalp atışını bi duyalımda allah kısmet ederse o zaman söylemeyi düşünüyoruz

kuzum madem yakın bi arkadasın sor eksiği neyse onu al bence evet örümcek için çok erken o yüzden danışıp alman bana daha mantıklı geldi

örümcek kullanmayan bebekler daha çabuk yürüyormuş bu birrr ben genelde salıncak alıyorum rahat 3-4 yaşa kadar kullanıyolar

gitmezse haberim olsun ben gönderirim tatlım

kızlar hepcığınıza günaydın
güzel günler olsun inşallah

bu arada kızlar fatmam sabahmı gitcekti doktora yok ortalıkta

ablam günaydın sanırım sabahtı randevusu bu arada dün akşam kübranın randevusu vardı ama dün de akşamda hiç girmemiş ne yaptı acaba

tutacak tutmayada ben ne diyosam tersini yaparsanız çevrem erkek burdakilerden bile erkek diyen oldu, çinliler erkek diyo üstüne kese bile ben erkekimmm erkekkk dedi bir ben dolanıyom kızçe diye

kız bana da çinliler kocam benim içime doğan birde umreye giden aney vardı ya o tutturmuş erkek olucak die (umreye giden aneyde bilmiyo ama bana sürekli diyo çok yakında alıcaksın müjdeyi die kız bu kadın ne dese çıkıyo )

rabbim sağlıcakla versin inaşşallah kız erkek bir bizler için

evet canım kübrada yok bu gacılar çatlatcak beni orta yerimden

o da doğru aslında,soralım da öyle alalım...

örümcek kullanmayan bebekler daha çabuk yürüyormuş bu birrr ben genelde salıncak alıyorum rahat 3-4 yaşa kadar kullanıyolar
bak onu bilmiyodum,salıncağı da düşünebilirim....
iyiyim canım çalışıyorum tabi buna ne kadar
çalışma denirse bilgisayar başında

ben de öyleyim valla...

abla bu arada sen de istanbulda mısın?yoksa izmir mi?
daha nereli olduğunuzu pek bilmiyorum da..
ben manisa turgutlu...

ben izmirdeyim canım
eskiden istanbuldaydım 13 sene önce
artık izmirliyim turgutluya çok gidip geldim canım tanıdıklarımız var orda
bide bizim bi ara ekmek fırınımız vardı bende çalışan elemanlar hepsi turgutludandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…