- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.601
günaydınlar......
kızlar nerdesiniz yahu? uyuyonuz mu yoksa?
kalkın yaaaaa ben uyumuyom siz de uyumayın....
ha ha ha haaaaa güzelmiş....
ben de dün gece çooooooook güzel bir rüya gördüm...
erkek bebeğimiz olmuş,kaşlar simsiyah,beyaz tenli, yeşil gözlü,tam bi erkek güzeli,küçücük yanımızda yatıyo yatakta... çok usluymuş teyzeleri,emzirmek için ben uyandırıyorum,karnı doysun aç uyumasın diye.... çok etkilendim çok güzeldi....
Günaydın bebikolarrrr dün işte saat 8 de çıktım kudurdum sinirden sonra h.sonu sınavım var patrona gider yaptım o sinirleBenim haftasonu sınavım var gelmiycem die Normalde adet yerini bulsun die izin verirseniz derdim o kaa saat boşa bekleyince atarlandım bende
yok kuzum kimse bilmiyo iş yerinde bi yemeklerimizi temizliğimizi yapan abla biliyo aileden kimse bilmiyo bi abla bi sizler biliyosunuz işte
ha ha ha haaaaa güzelmiş....
ben de dün gece çooooooook güzel bir rüya gördüm...
erkek bebeğimiz olmuş,kaşlar simsiyah,beyaz tenli, yeşil gözlü,tam bi erkek güzeli,küçücük yanımızda yatıyo yatakta... çok usluymuş teyzeleri,emzirmek için ben uyandırıyorum,karnı doysun aç uyumasın diye.... çok etkilendim çok güzeldi....
günaydın ablacım... şükür iyiyiz sen nasılsın bakalım....?günaydın fitoşcum
uyumuyozda anca iriyoz nete nasılsın bakem
amin canım aminnnnnnnnnnnnAH KUZUMMM RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH BENDE İKİ GECEDİR RÜYAMDA ERKEK BEBE VE ERKEK ÇOCUKLAR GÖRÜYOM
RABBİM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİNRABBİM RUHEN BEDENEN SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN
rabbim inşallah rüyalarını gerçek yapar
sana öyle uslu bi erkek evlat verir
günaydın bitanem
istermisin senin tahminler tutsun anaaaam
valla ne güzel olur beklemek zorunda kalmayız
ya ben sarı yeşil turuncu istemiyom ki en güzeli mavi pembeler
ben de paso uyuyorum..
Alt komşum doğum yaptı iki üç ay olmuştur... Daha gidemedim uykudan. Dün çocuk yürücek sen hala gelmedin diyo...
Benim tek hayalim uyku ama.....
günaydın canımıniçi
bak söyle o patrona beni oralara getirmesin
abowww annenlerde bilmiyo
dün gece yakın bi arkadaşım doğum yaptı,bugün oraya gidicez....
Eşim diyo bebeğe örümcek alalım diyo.. Ben de çocuk bu saat yürücek mi sanki diyorum...
Başka bişey alsak,ne alabiliriz.. Yakın bi arkadaş güzel bişey olsun istiyoruz...
dün gece yakın bi arkadaşım doğum yaptı,bugün oraya gidicez....
eşim diyo bebeğe örümcek alalım diyo.. ben de çocuk bu saat yürücek mi sanki diyorum...
başka bişey alsak,ne alabiliriz.. yakın bi arkadaş güzel bişey olsun istiyoruz...
günaydın ablacım... şükür iyiyiz sen nasılsın bakalım....?
amin canım aminnnnnnnnnnnnağzın bal yesin....
amin ablacım inşallah...
Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah....
tutacak tutmayada ben ne diyosam tersini yaparsanızçevrem erkek burdakilerden bile erkek diyen oldu, çinliler erkek diyo üstüne kese bile ben erkekimmm erkekkk dedi bir ben dolanıyom kızçe diye
gitmezse haberim olsun ben gönderirim tatlımyerim senin pembeni yeşilini
bende kedi gibi kıvrıldığum yerde uyuyım istiyorummm
günaydın ablammm sorma bugün memleketine gidicek p.tesiye kadar rahatım inşallahhh
evet kuzum bilmiyolarşu keseyi kalp atışını bi duyalımda allah kısmet ederse o zaman söylemeyi düşünüyoruz
kuzum madem yakın bi arkadasın sor eksiği neyse onu al bence evet örümcek için çok erken o yüzden danışıp alman bana daha mantıklı geldi
eli ayağı düzgün olsunda ne olursa olsun
kız erkek farketmez
kızlar hepcığınıza günaydın
güzel günler olsun inşallah
bu arada kızlar fatmam sabahmı gitcekti doktora yok ortalıkta
tutacak tutmayada ben ne diyosam tersini yaparsanızçevrem erkek burdakilerden bile erkek diyen oldu, çinliler erkek diyo üstüne kese bile ben erkekimmm erkekkk dedi bir ben dolanıyom kızçe diye
ablam günaydın sanırım sabahtı randevusu bu arada dün akşam kübranın randevusu vardı ama dün de akşamda hiç girmemiş ne yaptı acaba
kız bana da çinliler kocam benim içime doğan birde umreye giden aney vardı ya o tutturmuş erkek olucak die (umreye giden aneyde bilmiyo ama bana sürekli diyo çok yakında alıcaksın müjdeyi die kız bu kadın ne dese çıkıyo )
rabbim sağlıcakla versin inaşşallah kız erkek bir bizler için
o da doğru aslında,soralım da öyle alalım...yerim senin pembeni yeşilini
bende kedi gibi kıvrıldığum yerde uyuyım istiyorummm
günaydın ablammm sorma bugün memleketine gidicek p.tesiye kadar rahatım inşallahhh
evet kuzum bilmiyolarşu keseyi kalp atışını bi duyalımda allah kısmet ederse o zaman söylemeyi düşünüyoruz
kuzum madem yakın bi arkadasın sor eksiği neyse onu al bence evet örümcek için çok erken o yüzden danışıp alman bana daha mantıklı geldi
bak onu bilmiyodum,salıncağı da düşünebilirim....örümcek kullanmayan bebekler daha çabuk yürüyormuş bu birrrben genelde salıncak alıyorum rahat 3-4 yaşa kadar kullanıyolar
iyiyim canım çalışıyorum tabi buna ne kadar
çalışma denirse bilgisayar başında
gitmezse haberim olsun ben gönderirim tatlım
o da doğru aslında,soralım da öyle alalım...
bak onu bilmiyodum,salıncağı da düşünebilirim....
ben de öyleyim valla...
abla bu arada sen de istanbulda mısın?yoksa izmir mi?
daha nereli olduğunuzu pek bilmiyorum da..
ben manisa turgutlu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?