- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.561
soğuk suya batırdığın havluyu koy başına, gözlerini kapa belki fayda eder
ben bilmiyorum yawrum bende de migren var tutmasın die dua ediyorum dr minoset içebilirsin dio ama içine sinmiyo insanın
kızlar ben çıkıyorum sofrayı hazırlayayım salata filan yapılacak.. Sonra da dizim başlıyor 10 dk soınra ona yetişeyim
Yarın güzel haberlerle görüşmek dileğiyleee kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. Bebişlerinizin babasını da ihmal etmeyin
bende kaçar kendinize bebişlerinize potansiyel bebişlerinize iyi bakın hepinizzz
nerden kaçtın geldin benim memleketime
napıyım ablam yaaa valla yoruldum silik milik bişey çıkaydı en azından
ne biliyim aynurun 8. gün çıkmış bende tık yok
ahada bizim kesemiz fotonun üstünde de 14.6 mm yazıyo bu arada ben 6 hafta 2 günlükmüşüm deyzelerrr
Eki Görüntüle 656686
ağlama ablam ağlama kıyamam ben sana az daha sabret bakalım ne olucak
YA ÇIKMADI DİYORUM SANA , 11. GÜN SİLİK DEĞİL HİÇ BİŞEY ÇIKMADI BEN BAT GÜNÜ BAS BAS BAĞIRIYODUM NİSANA KALDI İŞİM İNŞALLAH NİSANDA OLUR DİYE AMA VARMIŞ MEĞER , ONDA ŞÖYLE BUNDA BÖYLE DEMİYCEZ, ZETEN KENDİ HAMİLELİKLERİMİZ BİLE BİRBİRİRNİ TUTMUYO BEN DİĞERİNDE NE BELİRTİLER YAŞAMIŞTIM BUNDA TIK YOK , O YÜZDEN KIR DİZİNİ GÜNÜNÜ BEKLE MORAL BOZMAKTA YOK SADECE DUA EDECEKSİN YOKSA BÜYÜK FALAN DEMEM BİLESİN( GERÇİ SENİ GÖREN BANA ABLA DERMAŞALLAH ABLAMA ) ............
ablacım çok erken yapmışsın testi sen aynura filan bakma her bünye aynı değildir ki belki sen iğneden 24 saAT SONRA ÇATLADIN ve döllendiyse şu an rahme ancak gitmiştir. 5-6 günde ancak yerleşiyor çünkü ve o yerleşmeden sonra bhcg hormonu artıyor. boştan yere üzme kendini.. bekle daha 7 gün daha sabret
umuddduuummm allahım güle güle gitmeni güle güle göbişin dolu dolu geri gelmeni nasip etsin inşallahhh. rabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla versin inşallahhh.
ayy tüylerim diken diken oldu, duygusala bağladım
güle güle giy şeker. o kıyafetlerin içini göbişin doldurduğunda didoş gibi çeker fotonu koyarsın. biz de yorum yaparız
ahhh ablam daha teste çook erken. çatlatma iğnesinden 18 gün sora test yapın diyolar hep internet sitelerinde... sen hele bi dur, o kadaann da tez canlılık yapma...
vardır ablam belkide yapma allaha isyan olur o doğru zamanı bilir
ahada bizim kesemiz fotonun üstünde de 14.6 mm yazıyo bu arada ben 6 hafta 2 günlükmüşüm deyzelerrr
Eki Görüntüle 656686
Canım bir yanlışlık olmasın benim 8.gün yaptığım denemek için yaptığım testti ve iğneden dolayı öyle çıkmıştı. Pozitif çıkacağını biliyordum yani. Benim hcg demekki geç atıldı vücuttan. Adetten 4 gün önce kan testi yaptırdım negatifti. O testten bir gün sonra evde yaptım çok ama çok silik çizgiyi gördüm. Adete iki gün kala yaptırdığım testte değerim 18 di. Sen net sonucu iğneden en az 14 gün sonra alacaksın. Akşamda konuşmuştuk ya tatlım. Sen böyle yaparsan ilk kez anne olacaklar be yapsın be canım. Hemen ilk testte moral bozukluğu olur mu. Hem ben sana diyorum, bak Allahın izniyle bu a tamamsın sen.
Ya ben sıkıntı yapmadım ki yapsam 2 hafta doktora gitmeden nası bekleyim41 kere maşallah canım allah nazarlardan saklasın
bak hepimiz dedik sana sıkıntı yapma hiç bişey yık diye
ama sende benim gibi söz dinlemiyosun bak bende alcam ağamın altına seni
Ya ben sıkıntı yapmadım ki yapsam 2 hafta doktora gitmeden nası bekleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?