Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

soğuk suya batırdığın havluyu koy başına, gözlerini kapa belki fayda eder

yatınca geçiyor da kalkınca tekrar başlıyor. boynum sırtımdan itibaren ağrıyor bir hastalık habercisi olmasın da.. bu haftalarda sırt ağrıları olabiliyormuş ama bilmiyorum yaa

ben bilmiyorum yawrum bende de migren var tutmasın die dua ediyorum dr minoset içebilirsin dio ama içine sinmiyo insanın

canım bende ilaç içme taraftarı değilim zaten eşim gelsin de bi yürüyüş yaparız belki iyi gelir yürümek

kızlar ben çıkıyorum sofrayı hazırlayayım salata filan yapılacak.. sonra da dizim başlıyor 10 dk soınra ona yetişeyim

yarın güzel haberlerle görüşmek dileğiyleee kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. bebişlerinizin babasını da ihmal etmeyin

bende kaçar kendinize bebişlerinize potansiyel bebişlerinize iyi bakın hepinizzz

görürüşürz kızlar

bende kaçıyım işlerimi toparlıyayım

kızlar cep telefonunu internete bağlamayı başardım ama heran kapanabilir inş. bağlantı işini halledebiliriz... çok sevindim nerdeyse topiğimizin tamamı kuzucukla dolmuş :) herbirinizi ayrı ayrı öpüyorum canlarım. Allaha emanet olun. dua edin benim için de sizleri çok özledim... kuzucukları da öpüyorum :))

napıyım ablam yaaa valla yoruldum silik milik bişey çıkaydı en azından
ne biliyim aynurun 8. gün çıkmış bende tık yok

Canım bir yanlışlık olmasın benim 8.gün yaptığım denemek için yaptığım testti ve iğneden dolayı öyle çıkmıştı. Pozitif çıkacağını biliyordum yani. Benim hcg demekki geç atıldı vücuttan. Adetten 4 gün önce kan testi yaptırdım negatifti. O testten bir gün sonra evde yaptım çok ama çok silik çizgiyi gördüm. Adete iki gün kala yaptırdığım testte değerim 18 di. Sen net sonucu iğneden en az 14 gün sonra alacaksın. Akşamda konuşmuştuk ya tatlım. Sen böyle yaparsan ilk kez anne olacaklar be yapsın be canım. Hemen ilk testte moral bozukluğu olur mu. Hem ben sana diyorum, bak Allahın izniyle bu a tamamsın sen.

sustum kız valla sustum dövme beni
sarıl bana tatlım sarıl ihtiyacım var

sağol didemim bekliycem bir hafta artık bu konuyu açmıycam bile

ben söz dinlerim bidaha test yok yapmıycam

ahada bizim kesemiz fotonun üstünde de 14.6 mm yazıyo bu arada ben 6 hafta 2 günlükmüşüm deyzelerrr
Eki Görüntüle 656686

41 kere maşallah canım allah nazarlardan saklasın
bak hepimiz dedik sana sıkıntı yapma hiç bişey yık diye
ama sende benim gibi söz dinlemiyosun bak bende alcam ağamın altına seni

inşallah canım inşallah dediğin gibi çıkar ben sustum tatlım beklemeye geçtim dahada açmıycam konuyu
zamanını bekliycem rabbim dualarımı kabul eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…