- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.621
ben izmirdeyim canım
eskiden istanbuldaydım 13 sene önce
artık izmirliyim turgutluya çok gidip geldim canım tanıdıklarımız var orda
bide bizim bi ara ekmek fırınımız vardı bende çalışan elemanlar hepsi turgutludandı
aaaa en güzel yakınmışız...izmirin neresinde?
biz de sürekli izmire geliriz gezmeye,malum burası küçük yer...
turgutluda fırıncılık çok yaygın,hergün yeni bi tane açılıyo...
izmirin merkezi değil yazlık kesimindeyim canım burasıda küçük yer
bizde herşey için izmire gidiyoruz aman ablam bana fırıncılık deme 3 sene yaptım
bir daha tövbe ekmek almaya bile fırına girmeye korkar oldum
zor iş de mi abla? benim kaynım da fırında çalışıyodu... iyi para alıyodu ama gecesi gündüzü belli değildi... ki bir de isveren olarak seni düşünemiyorum,çok daha yoğundur... neyseki 1 ay önce işi bıraktı...
aman aman ablam allah düşmanımı bile yapmasın fırıncı
ben araba içinde yarım saat uyursam dünyalar benim oluyodu
yatak yüzü görmedim hiç
ahada bizim kesemiz fotonun üstünde de 14.6 mm yazıyo bu arada ben 6 hafta 2 günlükmüşüm deyzelerrr
Eki Görüntüle 656686
günaydınlar......
kızlar nerdesiniz yahu? uyuyonuz mu yoksa?
kalkın yaaaaa ben uyumuyom siz de uyumayın....
iyi olmuş ohhh, sınavını çabucak verir dinlenirsin tatlımkız fuliii yeni bişey öğrendim bakcez ilerde doğrumu değilmi, kese benim ki gibi uzun olursa erkek, toparlaksa kızmışşş didoşşşş ilk keseni göster bakemmmm
ha ha ha haaaaa güzelmiş....
ben de dün gece çooooooook güzel bir rüya gördüm...
erkek bebeğimiz olmuş,kaşlar simsiyah,beyaz tenli, yeşil gözlü,tam bi erkek güzeli,küçücük yanımızda yatıyo yatakta... çok usluymuş teyzeleri,emzirmek için ben uyandırıyorum,karnı doysun aç uyumasın diye.... çok etkilendim çok güzeldi....
ya ben sarı yeşil turuncu istemiyom ki en güzeli mavi pembeler
dün gece yakın bi arkadaşım doğum yaptı,bugün oraya gidicez....
eşim diyo bebeğe örümcek alalım diyo.. ben de çocuk bu saat yürücek mi sanki diyorum...
başka bişey alsak,ne alabiliriz.. yakın bi arkadaş güzel bişey olsun istiyoruz...
ablam günaydın sanırım sabahtı randevusu bu arada dün akşam kübranın randevusu vardı ama dün de akşamda hiç girmemiş ne yaptı acaba
Kız bana da çinliler kocam benim içime doğan birde umreye giden aney vardı ya o tutturmuş erkek olucak die (umreye giden aneyde bilmiyo ama bana sürekli diyo çok yakında alıcaksın müjdeyi die kız bu kadın ne dese çıkıyo )
rabbim sağlıcakla versin inaşşallah kız erkek bir bizler için
günaydın iremcimm. maşallah keseneCanım benim ilk kesem yuvarlaktı ama daha çok küçük olduğu için yuvarlak olması normal bence. sonra armut şekline dönüşmüştü şimdi bebekten dolayı uzunlamasına benim fotolardan senin tahmin adına bir şey çıkmaz
geldim geldimmmm ama uyumuyordum sabah sabah marketin kapısında bekledimayy hiç de sevmem de herkes kapış kapış olunca
sen şu teorileri bir tablo yap canım ordan takip edelim
bir erkek daha geliyo desene fitoşcumm hepimiz erkek doğurcaz galiba
bende rüyamda altın gibi saçları olan beyaz yüzlü çok tatlı bir erkek çocuğu görmüştüm. benim çocuk sarışın olursa sürpriz olur çünkü ben kumral babası esmer
bende sarı yeşil turuncu seviyorummmilk zıbını beyaz yeşil üstünde de benim en iyi arkdaşım süt yazıyor.
güzel soruu canım ama ben bilemedimm
günaydın kızlar herkseee nasılsınızzz ne var ne yok
ay o derce yani...
şimdi ne iş yapıyosun?
kız bende de var öyle biri , ben ilk hamileliğimde daha yeni adet bitmişti , görümcemin görümcesi dediki bana sen ya hamilesin ya kalacan dedim yok , sonra hamile kaldım ama kimseye diyemeden bitti ya, kadın yine hissetmiş bunda, bana değilde ablama diyomuş ki ben yine bir farklılık var ama geçen tutmadı bunda söylememüstüne yeğenide aramış onu rüyasında beni gelinlikle görmüş hiç çıkartmıyomuşum hamile mi diye sormuş , demiş ki bende bişeyler hissediyomda önceden tutmadı şimdi demem
Bu arada biz o ablanın gelinine gittik bir ay olmadı , ona dediki kızım bu apartmanda biri hamile kalacak, kızda dediki anne zaten herkes hamile bir ben varım olmayan birde çocuk düşünmeyen 50 lerinde biriAkşam öğrendim ki o kızda hamileymişşş
günaydınnn didoşummmmm ne aldın kız markettten sabah sabah kapıya dikilcek kadar de bakimmm
günaydın hatunlar nasılsınızzzz..
ay kendimden çok sizleri merak ettim haeee
kübra dr. gitçekti dün akşam bakındım topike ama göremedim nerde ki :26:
fatmadan bi haber var mı. dr. sırası bugün ondaydı...
gelelim banaaaaa...
benim 18 mmlik ufo çatlamış kızlar.16 mmlik büyümeye devam ediyo. ama çatlarma iğnesi olmadım, olursam çatlayana zararı varmış.
salı günü çatlatma iğnesini yapmamış çünkü rahim duvarım inceymiş, bu tür iğneler duvarı daha da inceltir diye riske girmek istememiş. bugün rahim duvarım kalınlaşmış, her şey iyi dedi dr. progesteron verdi günde 3 tane. adet olursan 3. günü gel olmazsan hemen haber ver dedi
yumurtan erken çatlıyo kaçırmışız dedi. önümüzdeki ay hamilelik olmazsa 9. günden itibaren daha sıkı bi takip yapıcaz dedi.
bu arada bir bilgi(her ne kadar burası hamiş dolu da olsa benim gibi tek tüküne faydam olsun) yumurta çatladıktan sonra 36 saat içinde ilişki olmalıymış. dün birlikteik oldu dedim, bu akşam da verdi. ondan sonra 48 saatte bir olcak. (bu işin saatlisi de datlu olmuyo be bacılar )
işteeee büleeeee
anaaam kız sen şimdi çalışma yapıyon bidene yumoş çatlamış ikincide
günaydın hatunlar nasılsınızzzz..
ay kendimden çok sizleri merak ettim haeee
kübra dr. gitçekti dün akşam bakındım topike ama göremedim nerde ki :26:
fatmadan bi haber var mı. dr. sırası bugün ondaydı...
gelelim banaaaaa...
benim 18 mmlik ufo çatlamış kızlar.16 mmlik büyümeye devam ediyo. ama çatlarma iğnesi olmadım, olursam çatlayana zararı varmış.
salı günü çatlatma iğnesini yapmamış çünkü rahim duvarım inceymiş, bu tür iğneler duvarı daha da inceltir diye riske girmek istememiş. bugün rahim duvarım kalınlaşmış, her şey iyi dedi dr. progesteron verdi günde 3 tane. adet olursan 3. günü gel olmazsan hemen haber ver dedi
yumurtan erken çatlıyo kaçırmışız dedi. önümüzdeki ay hamilelik olmazsa 9. günden itibaren daha sıkı bi takip yapıcaz dedi.
bu arada bir bilgi(her ne kadar burası hamiş dolu da olsa benim gibi tek tüküne faydam olsun) yumurta çatladıktan sonra 36 saat içinde ilişki olmalıymış. dün birlikteik oldu dedim, bu akşam da verdi. ondan sonra 48 saatte bir olcak. (bu işin saatlisi de datlu olmuyo be bacılar )
işteeee büleeeee
ahada bizim kesemiz fotonun üstünde de 14.6 mm yazıyo bu arada ben 6 hafta 2 günlükmüşüm deyzelerrr
Eki Görüntüle 656686
kız bende de var öyle biri , ben ilk hamileliğimde daha yeni adet bitmişti , görümcemin görümcesi dediki bana sen ya hamilesin ya kalacan dedim yok , sonra hamile kaldım ama kimseye diyemeden bitti ya, kadın yine hissetmiş bunda, bana değilde ablama diyomuş ki ben yine bir farklılık var ama geçen tutmadı bunda söylememüstüne yeğenide aramış onu rüyasında beni gelinlikle görmüş hiç çıkartmıyomuşum hamile mi diye sormuş , demiş ki bende bişeyler hissediyomda önceden tutmadı şimdi demem
Bu arada biz o ablanın gelinine gittik bir ay olmadı , ona dediki kızım bu apartmanda biri hamile kalacak, kızda dediki anne zaten herkes hamile bir ben varım olmayan birde çocuk düşünmeyen 50 lerinde biriAkşam öğrendim ki o kızda hamileymişşş
bu kalbi temiz teyzelere bayılıyorum, benim de bi ablam var içinde i harfi olan ay büyük ihtimal nisan ayında müjdeyi alıcan dedi....
çamaşır sepeti aldımyeni evliyiz ya daha çeyizimi tamamlayamadım
kısss bırak kendi çeyizini bebişine çeyiz yap artıkınnnn....çamaşır sepeti aldımyeni evliyiz ya daha çeyizimi tamamlayamadım
teşekkür ederim fuliiimmm. benim de umudum var. ama çok kaptırmamaya çalışıyorum geçen ayki gibi hüsran olmasın deyüüü.. senin bebiş apayrı bi velet zaten. ne yollardan geldikuzu günaydın ben şimdi anlamadım dr hem umutlu konuşmuş ama %50 paymı bırakmış :44::44::44::44: yımırtan çatladıysa sizinde ilişkiniz olduysa tuttutmu tutar bebeğim yaaa benimde akınıtmın geldiği gün yalap şalap bişiler yaptık işte üstelik pozisyon itibari ile ben tepedeydim silindim ettim benim gönlüm tutacağından yana bak yazarken bile heyecan yaptım inşallahhh güzel hbr getirirsin arkadasımmm
anaaam kız sen şimdi çalışma yapıyon bidene yumoş çatlamış ikincide
bir iki gün sonra çatlıycak istermisin farklı günlerde ikiside tutsun
anaaammmmmmmmmmmmmm nisana bişi kalmadı ya laaaaa
hihihihihihihihi canım benim yaaaaa yirim kız seni bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?