Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aaaa en güzel yakınmışız...izmirin neresinde?
biz de sürekli izmire geliriz gezmeye,malum burası küçük yer...
turgutluda fırıncılık çok yaygın,hergün yeni bi tane açılıyo...

aaaa en güzel yakınmışız...izmirin neresinde?
biz de sürekli izmire geliriz gezmeye,malum burası küçük yer...
turgutluda fırıncılık çok yaygın,hergün yeni bi tane açılıyo...

izmirin merkezi değil yazlık kesimindeyim canım burasıda küçük yer
bizde herşey için izmire gidiyoruz aman ablam bana fırıncılık deme 3 sene yaptım
bir daha tövbe ekmek almaya bile fırına girmeye korkar oldum

zor iş de mi abla? benim kaynım da fırında çalışıyodu... iyi para alıyodu ama gecesi gündüzü belli değildi... ki bir de isveren olarak seni düşünemiyorum,çok daha yoğundur... neyseki 1 ay önce işi bıraktı...

aman aman ablam allah düşmanımı bile yapmasın fırıncı
ben araba içinde yarım saat uyursam dünyalar benim oluyodu
yatak yüzü görmedim hiç

ahada bizim kesemiz fotonun üstünde de 14.6 mm yazıyo bu arada ben 6 hafta 2 günlükmüşüm deyzelerrr
Eki Görüntüle 656686

günaydın iremcimm. maşallah kesene Canım benim ilk kesem yuvarlaktı ama daha çok küçük olduğu için yuvarlak olması normal bence. sonra armut şekline dönüşmüştü şimdi bebekten dolayı uzunlamasına benim fotolardan senin tahmin adına bir şey çıkmaz

günaydınlar......
kızlar nerdesiniz yahu? uyuyonuz mu yoksa?

kalkın yaaaaa ben uyumuyom siz de uyumayın....

geldim geldimmmm ama uyumuyordum sabah sabah marketin kapısında bekledim ayy hiç de sevmem de herkes kapış kapış olunca

sen şu teorileri bir tablo yap canım ordan takip edelim

bir erkek daha geliyo desene fitoşcumm hepimiz erkek doğurcaz galiba

bende rüyamda altın gibi saçları olan beyaz yüzlü çok tatlı bir erkek çocuğu görmüştüm. benim çocuk sarışın olursa sürpriz olur çünkü ben kumral babası esmer

ya ben sarı yeşil turuncu istemiyom ki en güzeli mavi pembeler

bende sarı yeşil turuncu seviyorummm ilk zıbını beyaz yeşil üstünde de benim en iyi arkdaşım süt yazıyor.

güzel soruu canım ama ben bilemedimm

günaydın kızlar herkseee nasılsınızzz ne var ne yok

kız bende de var öyle biri , ben ilk hamileliğimde daha yeni adet bitmişti , görümcemin görümcesi dediki bana sen ya hamilesin ya kalacan dedim yok , sonra hamile kaldım ama kimseye diyemeden bitti ya, kadın yine hissetmiş bunda, bana değilde ablama diyomuş ki ben yine bir farklılık var ama geçen tutmadı bunda söylemem üstüne yeğenide aramış onu rüyasında beni gelinlikle görmüş hiç çıkartmıyomuşum hamile mi diye sormuş , demiş ki bende bişeyler hissediyomda önceden tutmadı şimdi demem

Bu arada biz o ablanın gelinine gittik bir ay olmadı , ona dediki kızım bu apartmanda biri hamile kalacak, kızda dediki anne zaten herkes hamile bir ben varım olmayan birde çocuk düşünmeyen 50 lerinde biri Akşam öğrendim ki o kızda hamileymişşş

günaydın hatunlar nasılsınızzzz..
ay kendimden çok sizleri merak ettim haeee
kübra dr. gitçekti dün akşam bakındım topike ama göremedim nerde ki :26:
fatmadan bi haber var mı. dr. sırası bugün ondaydı...
gelelim banaaaaa...
benim 18 mmlik ufo çatlamış kızlar.16 mmlik büyümeye devam ediyo. ama çatlarma iğnesi olmadım, olursam çatlayana zararı varmış.
salı günü çatlatma iğnesini yapmamış çünkü rahim duvarım inceymiş, bu tür iğneler duvarı daha da inceltir diye riske girmek istememiş. bugün rahim duvarım kalınlaşmış, her şey iyi dedi dr. progesteron verdi günde 3 tane. adet olursan 3. günü gel olmazsan hemen haber ver dedi
yumurtan erken çatlıyo kaçırmışız dedi. önümüzdeki ay hamilelik olmazsa 9. günden itibaren daha sıkı bi takip yapıcaz dedi.
bu arada bir bilgi(her ne kadar burası hamiş dolu da olsa benim gibi tek tüküne faydam olsun ) yumurta çatladıktan sonra 36 saat içinde ilişki olmalıymış. dün birlikteik oldu dedim, bu akşam da verdi. ondan sonra 48 saatte bir olcak. (bu işin saatlisi de datlu olmuyo be bacılar )
işteeee büleeeee

günaydınnn didoşummmmm ne aldın kız markettten sabah sabah kapıya dikilcek kadar de bakimmm

bu kalbi temiz teyzelere bayılıyorum, benim de bi ablam var içinde i harfi olan ay büyük ihtimal nisan ayında müjdeyi alıcan dedi....

kuzu günaydın ben şimdi anlamadım dr hem umutlu konuşmuş ama %50 paymı bırakmış :44::44::44::44: yımırtan çatladıysa sizinde ilişkiniz olduysa tuttutmu tutar bebeğim yaaa benimde akınıtmın geldiği gün yalap şalap bişiler yaptık işte üstelik pozisyon itibari ile ben tepedeydim silindim ettim benim gönlüm tutacağından yana bak yazarken bile heyecan yaptım inşallahhh güzel hbr getirirsin arkadasımmm

anaaam kız sen şimdi çalışma yapıyon bidene yumoş çatlamış ikincide
bir iki gün sonra çatlıycak istermisin farklı günlerde ikiside tutsun

ahada bizim kesemiz fotonun üstünde de 14.6 mm yazıyo bu arada ben 6 hafta 2 günlükmüşüm deyzelerrr
Eki Görüntüle 656686

gıssss yirim ben senin keseni de içindekini de yawwriiummm 41,5 kere maşallahhhhhh
allahım bi sonraki gidişinde sağlıkla pıt pıtlarını duymayı da nasip etsin inşallahhhh.
valla şişim indiiiii diğer hatunların da bekliyom resimlerini ben de çekip 18mm lik çıtır bebişimin (yumoşumun) resmini mi koysam sapıttım haaaaa.

aaannnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmm medyum teyzeye bak heleeeeeeeeee

banada umreye giden aney diodu bi kaç aydır hamile kalıcaksın sen dikkat et die bende espiri yapıodum tarihte versene stres yapmıyımö falan die tövbe tövbeee böleee olucammm

tubişiiimmm kızz olacak oldu mu her türlü olur o bebek. biri çatlamış belki o tutar sonra da öbürü çatlayınca o tutar ohh ne güzell işte bir ikiz de senden gelsin

çamaşır sepeti aldım yeni evliyiz ya daha çeyizimi tamamlayamadım
kısss bırak kendi çeyizini bebişine çeyiz yap artıkınnnn....

teşekkür ederim fuliiimmm. benim de umudum var. ama çok kaptırmamaya çalışıyorum geçen ayki gibi hüsran olmasın deyüüü.. senin bebiş apayrı bi velet zaten. ne yollardan geldi
valla dün benim hem kasık ağrım hem de akıntım vardı fulim, dr. dedim böle böle oldu. tımam klasik yumurtlama belirtisi dedi. valla dün ben ev ödevimi yaptım, kısmetse bugün de yapıcam
ve hem alttaydım hem de 1 saat yattım. kocam da balık gibi ayaklarımdan tavana astı beni resmen ama ne yaparsan yap akıyo gene dışarı. artık kısmet bacımmm.
progesteronu niye verdi kiiiii...

anaaam kız sen şimdi çalışma yapıyon bidene yumoş çatlamış ikincide
bir iki gün sonra çatlıycak istermisin farklı günlerde ikiside tutsun
ben bilemedim şimdi neylen olurrr kul istedi bir göz allahh verdi 2 göz hesabı allahım bu umudumu hiç söndürmesin inşallahh. bu ay taze umutlara çok ihtiyacım var ablacım. malum kürtaj olmasam bu ay anneydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…