- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.581
hamilelik zor süreç allah yardımcınız olsun
kız sen değilmiydin ikide bir hiçbişey hissetmiyorum diye
yaygara koparan neyse neyse gittin minnak kuzumun kesesiniz gördünye
rabbime şükürler olsun
günaydınlar......
kızlar nerdesiniz yahu? uyuyonuz mu yoksa?
kalkın yaaaaa ben uyumuyom siz de uyumayın....
ahada bizim kesemiz fotonun üstünde de 14.6 mm yazıyo bu arada ben 6 hafta 2 günlükmüşüm deyzelerrr
Eki Görüntüle 656686
günaydınlar......
kızlar nerdesiniz yahu? uyuyonuz mu yoksa?
kalkın yaaaaa ben uyumuyom siz de uyumayın....
iyi olmuş ohhh, sınavını çabucak verir dinlenirsin tatlımGünaydın bebikolarrrr dün işte saat 8 de çıktım kudurdum sinirden sonra h.sonu sınavım var patrona gider yaptım o sinirleBenim haftasonu sınavım var gelmiycem die Normalde adet yerini bulsun die izin verirseniz derdim o kaa saat boşa bekleyince atarlandım bende
ahahahahaha bakalım bakalım neymiş kız bende çok mrk ediyorum yaaa haftaya bu akşam buluşcaz bizde topmu çıkıcam muz muiyi olmuş ohhh, sınavını çabucak verir dinlenirsin tatlımKız fuliii yeni bişey öğrendim bakcez ilerde doğrumu değilmi, kese benim ki gibi uzun olursa erkek, toparlaksa kızmışşş Didoşşşş ilk keseni göster bakemmmm
aynen ben de o topik senin bu topik benim.....ben uyumuyom kimseler yok fink atıyom
günaydın fulişşşşşşş iyiyim tatlımm sen napıyon? yine çalışanlar olarak erkenciyiz ha?OYYY MAŞŞŞALLAHHH MAŞŞŞALLAHHH
GÜNAYDIN FİTOŞ NASILSIN KUZUMMM
Günaydın bebikolarrrr dün işte saat 8 de çıktım kudurdum sinirden sonra h.sonu sınavım var patrona gider yaptım o sinirleBenim haftasonu sınavım var gelmiycem die Normalde adet yerini bulsun die izin verirseniz derdim o kaa saat boşa bekleyince atarlandım bende
ahahahahaha bakalım bakalım neymiş kız bende çok mrk ediyorum yaaa haftaya bu akşam buluşcaz bizde topmu çıkıcam muz mu
aynen ben de o topik senin bu topik benim.....
Günaydın fulişşşşşşş iyiyim tatlımm sen napıyon? Yine çalışanlar olarak erkenciyiz ha?
8 de mi?ay cnm valla ben olsam ben ağlardım herhalde o saatte orda,çok sinir bozucu,ben o saatte,yatış planları yapıyodum evde düşün...
Ne gıcık bi patronmuş öyle,en güzelini yapmışsın cnm,sınavdan sonra bi güzel dinlen....
toptan muzdan geçtim teori doğru mu onu merak ettim , galiba benim belirtiler başladı fulimmm acayip aşeriyom ama alışverişeeeçok güzel şeyler var ama cinsiyet belli olmayınca olmuyooo , ama bir zıbın aldım bayıldım ona sen uyu annecim, babam baksın işi ne yazıyo üstünde
iyiyim kuzummm sorma dün sinirden kudur kudur kudurdummmm eve gidip yemek mi yiycen uyuycan mı hepsi birbirine girdi inan ama deliksiz bi uyku çektim genelde iki üç saatte bir su içmek için wc ye girmek için uyanırdım artık ne kadar bastıysa uyku 3 gibi uyandım ama kalkıp su içene kadar sızmışım yine
Evet cnm sınavdan sonra evime gelip dinlenicem bol bol ohh misss
toptan muzdan geçtim teori doğru mu onu merak ettim , galiba benim belirtiler başladı fulimmm acayip aşeriyom ama alışverişeeeçok güzel şeyler var ama cinsiyet belli olmayınca olmuyooo , ama bir zıbın aldım bayıldım ona sen uyu annecim, babam baksın işi ne yazıyo üstünde
ha ha ha haaaaa güzelmiş....
ben de dün gece çooooooook güzel bir rüya gördüm...
erkek bebeğimiz olmuş,kaşlar simsiyah,beyaz tenli, yeşil gözlü,tam bi erkek güzeli,küçücük yanımızda yatıyo yatakta... çok usluymuş teyzeleri,emzirmek için ben uyandırıyorum,karnı doysun aç uyumasın diye.... çok etkilendim çok güzeldi....
anam yerim ben onun tulumunu kızzz öyle espirili cinsiyet ayırt etmeyen şeyler alınabilir aslında benimde nasıl bitim kanlı bi bilsen bende alışveriş yapmak istiyorum ama koca yasağı var su iki ay totomun üstünde oturcakmısım sonra iste aya bile götürürüm seni dio
iyiyim kuzummm sorma dün sinirden kudur kudur kudurdummmm eve gidip yemek mi yiycen uyuycan mı hepsi birbirine girdi inan ama deliksiz bi uyku çektim genelde iki üç saatte bir su içmek için wc ye girmek için uyanırdım artık ne kadar bastıysa uyku 3 gibi uyandım ama kalkıp su içene kadar sızmışım yine
Evet cnm sınavdan sonra evime gelip dinlenicem bol bol ohh misss
rabbim gönlüne göre versin tatlım, kız fitoş senin kesen ne tipti de bakıyım
iş yeri bilmiyo demi, belki bilse insaflı davranır :44: Az daha dayan tatlışımmm................
günaydın kankilerimmmmm
orası ayrı abla ben o yöntemle cinsiyet tahmini yapmaya çalışıyorumdoktor bile güldü belirtisizim deyince, o kadar rahatsın yani dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?