- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.661
silkelet silkeletttttttt
fatmikim kuzum benimmmm kurban olurum o içindeki minnak yiğenime bennn duymasan da görmüşsün pıtpıtlarınıaradaki farkı kapatır benim yiğenim ilerleyen vakitlerde kuzum benimmmm nasıl heyecanlı dimi yanıp sönen pıtpıtlarını görmek ben ağlamıştım ilkindeee annüüü gurban olurummmmm
günaydın didoşummmm.....
kız sen sabah sabah a101 e mi gittin yoksa? güzel şeyler var bugün neler aldın bakem?
kız sen neden kapılarda bekliyon sen bana diyeydin ya benim kocam sana hemen bi tane ayırıverirdi.. benimki a101 mağaza müdürü burda. alaşehir mağazasının da açılışını bizimkiler yaptı....
bilmez miyim abla hiç? ben de çalışmıştım eskilerden markette.. şimdi de eşim mağaza müdürü....çok ağır işler ya...
kızlarr ben geldimm bebeklerr kalbimiz gümgüm sesini duyurmadı ama gördük 10 gün sonra yine çağırdı benim yavrucak geriden geliyormuş tahmin ettiğimiz gibi 7+3 olması gerekirken 6+2den gidiyormuşuz 5mmlik bir yavrum varr
evet canım aynen a101 e gittim. çamaşır sepeti aldım sadecedün akşam gittik ayırsınlar diye rica ettik ama hem ürünler gelmemişti hem de teftişe geliyolar ayıramayız dediler. öyle yani :) fiyatı da uygun olunca kaçırmak istemedim.
hoşgeldinnn fatmişşşş.. biraazcık geriden gelsin o sorun değil canım sonra aradaki farkı kapatıyorlar:) inşallah bir dahaki giidişine heyecanlı heyecanlı atan kalbini de duyarsınız.
anüüüüü yakındır yine ağlaman o zaman, e artık sen de bu kadar bekleyişten sonra görürsün pıtatak pıtatak bacımmmm
kızlar yaa ben size bir şey soracağım çok alakasız bir soru ama şimdi başlık açmak istemedim. ben evin şeklini değiştirmek istiyorum da sizn de fikirlerinzi alayım. ev 3+1. bir odası karanlık orayı depo gibi kullanıyorum fazlalıklar var sadece. bir oda yatak odası. bir oda oturma odası biri de saloon. Salonum çok sıkışık oturma gruplarım büyük geldi arada azıcık bir mesafe var ve kışın soğuk olduğu için kullanılamıyor. oturma odamda da iki kanepe bir tv sehpası ve orta sehpa var. e soba da o odada orası biraz daha sıcak oluyor. şimdi ben salondaki eşyalarla oturma odasındaki eşyaları yer değiştireyim diyorum. hem oturma gruplarımı kullanabilrim hem de kanepeleri aldığım oda glen giden kalabalık olunca oraya alabilrim çocukları diye düşündüm.
siz evlerinizde hangi odayı kullanıyosunuz? yerleşiminiz nasıl?
inşallah görürüm bebeğim ben daha haftaya perşembe gidicem drabi yandan sabırlıyım b yandan meraklı yarın kan testini tekrarlıyım diyorum eşim p.tesi tekrarla diyo bilemedim
bizim kat kayınvalidemlern üstü ve yarım daire o yüzden benim de evin yerleşimi pek duzensiz salon takımım alınmadı daha falan bir kaç aya kadar normal daireye geçicez bende bu konuda çok sıkıntılıyım sizlere danışmam gereken şeyler var aslında
canım senin dr.un bildiğim kadarıyla bi sıkıntı yoksa şu an gelme dedi. ama neden böle bi şey dedi anlamadım. senin ilki düşüktü, ne olursa olsun çağırıp bi kontrol etmeliydi rahm,ni. en azından progestan verirdi sana önlem olarak. bence sen yarın kan testini tekrarla sonucu alınca tekrar dr. u ara. içim rahat deil bi gelsem mi kontrole de.inşallah görürüm bebeğim ben daha haftaya perşembe gidicem drabi yandan sabırlıyım b yandan meraklı yarın kan testini tekrarlıyım diyorum eşim p.tesi tekrarla diyo bilemedim
kızlar yaa ben size bir şey soracağım çok alakasız bir soru ama şimdi başlık açmak istemedim. ben evin şeklini değiştirmek istiyorum da sizn de fikirlerinzi alayım. ev 3+1. bir odası karanlık orayı depo gibi kullanıyorum fazlalıklar var sadece. bir oda yatak odası. bir oda oturma odası biri de saloon. Salonum çok sıkışık oturma gruplarım büyük geldi arada azıcık bir mesafe var ve kışın soğuk olduğu için kullanılamıyor. oturma odamda da iki kanepe bir tv sehpası ve orta sehpa var. e soba da o odada orası biraz daha sıcak oluyor. şimdi ben salondaki eşyalarla oturma odasındaki eşyaları yer değiştireyim diyorum. hem oturma gruplarımı kullanabilrim hem de kanepeleri aldığım oda glen giden kalabalık olunca oraya alabilrim çocukları diye düşündüm.
canım senin dr.un bildiğim kadarıyla bi sıkıntı yoksa şu an gelme dedi. ama neden böle bi şey dedi anlamadım. senin ilki düşüktü, ne olursa olsun çağırıp bi kontrol etmeliydi rahm,ni. en azından progestan verirdi sana önlem olarak. bence sen yarın kan testini tekrarla sonucu alınca tekrar dr. u ara. içim rahat deil bi gelsem mi kontrole de.
canım eğer oturma grupları oturma odanda daha ferah olucaksa taşınman mantıklı tabi oturma grubunun günlük kullanıma uygun renkte ve biçimde olup olmadığı da önemli. gerçi hiç olmadı üzerine örtü örtebilirsin (ama ben şahsen o örtüleri sevmem) sobalı yerde oturma alanının (oturacak kişi sayısı) daha fazla olması avantaj olur.
benim ev 3 oda bi salaon. karanlık odam yok. küçük odada bilg masası ve kitaplığım var.
oturma odamı günlük kullanıyorum, köşe kanepe, berjer ve puf var.
misafir içinde salon kullanıyorum. ama benim ev kaloriferli o yüzden sıkıntı olmuyo. elimin altında hep temiz bi salon olması işime geliyo çünkü çat kapı misafrim de çok olutyo benim..
umarım fikir verebilmişimdir canım...
ben 2 kanepe bir koltuk tv ile oturma odasında oturuyorum , salonda salon takımı ve yemek odası takımım var canım, ben şahsen biri gelince rahatça alacağım bir yer olsun diye salon mantığını seviyorum ....
sobanın sıkıntısını çekiyorum zaten ama seneye iki soba kuracağım ve evi kaloriferli gibi kullanacağım. Oturma grubum krem rengi tabi fermuarlı filan çıkartıp yıkabilir ama daha üstüne hiç oturulmadığı için biraz zor olur. üstüne örtü olarak aynı renkten bir örtü alırsam hem belli olmaz hemde temizlemesi pratik olur diye düşünüyorum. odaların genişliği aynı malesef ki.. sadece 10 cm bir kiriş farkı var. Fikir için teşekkürler canım
kızlar günaydın hepinize
resim eklemeye çalıştım başardım mı bilmiyorum ama çok cici beşikler var bi bakın
ikinci resimdekini çokk beğendimmmmmmm..
buarada bu parmaklıklı beşikler amerikada yasaklanmış...bi çok bebek allah korusun,kafası sıkışıp boğularak ölmüş...
bence parmaklıklı almamak lazım kafası olmasa da kolu bacağı sıkışabiliyo bebeklerin...
günaydınnnn canlarrr
yarın 1000 olmalı mı hesaba göre öyleyse yarın yap bence
canım senin dr.un bildiğim kadarıyla bi sıkıntı yoksa şu an gelme dedi. ama neden böle bi şey dedi anlamadım. senin ilki düşüktü, ne olursa olsun çağırıp bi kontrol etmeliydi rahm,ni. en azından progestan verirdi sana önlem olarak. bence sen yarın kan testini tekrarla sonucu alınca tekrar dr. u ara. içim rahat deil bi gelsem mi kontrole de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?