Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anüüüüü yakındır yine ağlaman o zaman, e artık sen de bu kadar bekleyişten sonra görürsün pıtatak pıtatak bacımmmm

evet canım aynen a101 e gittim. çamaşır sepeti aldım sadece dün akşam gittik ayırsınlar diye rica ettik ama hem ürünler gelmemişti hem de teftişe geliyolar ayıramayız dediler. öyle yani :) fiyatı da uygun olunca kaçırmak istemedim.

hoşgeldinnn fatmişşşş.. biraazcık geriden gelsin o sorun değil canım sonra aradaki farkı kapatıyorlar:) inşallah bir dahaki giidişine heyecanlı heyecanlı atan kalbini de duyarsınız.

evet cnm,anca şu şekilde ayırabiliyolar,parasını bırakıyosun,sabah erkenden kasadan geçiyolar öyle oluyo... ama uygun fiyat gerçekten....

anüüüüü yakındır yine ağlaman o zaman, e artık sen de bu kadar bekleyişten sonra görürsün pıtatak pıtatak bacımmmm

inşallah görürüm bebeğim ben daha haftaya perşembe gidicem dra bi yandan sabırlıyım b yandan meraklı yarın kan testini tekrarlıyım diyorum eşim p.tesi tekrarla diyo bilemedim

kızlar yaa ben size bir şey soracağım çok alakasız bir soru ama şimdi başlık açmak istemedim. ben evin şeklini değiştirmek istiyorum da sizn de fikirlerinzi alayım. ev 3+1. bir odası karanlık orayı depo gibi kullanıyorum fazlalıklar var sadece. bir oda yatak odası. bir oda oturma odası biri de saloon. Salonum çok sıkışık oturma gruplarım büyük geldi arada azıcık bir mesafe var ve kışın soğuk olduğu için kullanılamıyor. oturma odamda da iki kanepe bir tv sehpası ve orta sehpa var. e soba da o odada orası biraz daha sıcak oluyor. şimdi ben salondaki eşyalarla oturma odasındaki eşyaları yer değiştireyim diyorum. hem oturma gruplarımı kullanabilrim hem de kanepeleri aldığım oda glen giden kalabalık olunca oraya alabilrim çocukları diye düşündüm.

siz evlerinizde hangi odayı kullanıyosunuz? yerleşiminiz nasıl?

bizim kat kayınvalidemlern üstü ve yarım daire o yüzden benim de evin yerleşimi pek duzensiz salon takımım alınmadı daha falan bir kaç aya kadar normal daireye geçicez bende bu konuda çok sıkıntılıyım sizlere danışmam gereken şeyler var aslında

normal daireye geçince oraya göre alırsın eşyalarını canım. bir de çok yer gez çok fiikir edin öyle al.

inşallah görürüm bebeğim ben daha haftaya perşembe gidicem dra bi yandan sabırlıyım b yandan meraklı yarın kan testini tekrarlıyım diyorum eşim p.tesi tekrarla diyo bilemedim
canım senin dr.un bildiğim kadarıyla bi sıkıntı yoksa şu an gelme dedi. ama neden böle bi şey dedi anlamadım. senin ilki düşüktü, ne olursa olsun çağırıp bi kontrol etmeliydi rahm,ni. en azından progestan verirdi sana önlem olarak. bence sen yarın kan testini tekrarla sonucu alınca tekrar dr. u ara. içim rahat deil bi gelsem mi kontrole de.

canım eğer oturma grupları oturma odanda daha ferah olucaksa taşınman mantıklı tabi oturma grubunun günlük kullanıma uygun renkte ve biçimde olup olmadığı da önemli. gerçi hiç olmadı üzerine örtü örtebilirsin (ama ben şahsen o örtüleri sevmem) sobalı yerde oturma alanının (oturacak kişi sayısı) daha fazla olması avantaj olur.
benim ev 3 oda bi salaon. karanlık odam yok. küçük odada bilg masası ve kitaplığım var.
oturma odamı günlük kullanıyorum, köşe kanepe, berjer ve puf var.
misafir içinde salon kullanıyorum. ama benim ev kaloriferli o yüzden sıkıntı olmuyo. elimin altında hep temiz bi salon olması işime geliyo çünkü çat kapı misafrim de çok olutyo benim..
umarım fikir verebilmişimdir canım...

ben 2 kanepe bir koltuk tv ile oturma odasında oturuyorum , salonda salon takımı ve yemek odası takımım var canım, ben şahsen biri gelince rahatça alacağım bir yer olsun diye salon mantığını seviyorum ....

sobanın sıkıntısını çekiyorum zaten ama seneye iki soba kuracağım ve evi kaloriferli gibi kullanacağım. Oturma grubum krem rengi tabi fermuarlı filan çıkartıp yıkabilir ama daha üstüne hiç oturulmadığı için biraz zor olur. üstüne örtü olarak aynı renkten bir örtü alırsam hem belli olmaz hemde temizlemesi pratik olur diye düşünüyorum. odaların genişliği aynı malesef ki.. sadece 10 cm bir kiriş farkı var. Fikir için teşekkürler canım

canım benim ilk kiraya çıktığım ev çok küçük olduğu için 1 oturma grubu aldım kullanışlı bişey.... sonra kendi evimize geçtik,şimdi evimiz baya büyük... 3+1... bir odam yatak odası,bir odam oturma odası,orda 2 üçlü,2tekli olarak oturma grubum var tv.sehpası,zigon sehpa ve orta sehpa,bu odam baya geniş,yaz kış burayı kullanırız,hatta sobayı burda yaktığımız için kışın oturma odasında yatarız... hemen yanında kırma kapıyla ayrılan bir odam var orda da yemek masası,sandalyeler,küçük bir vitrin var okadar..ama biz yemekleri hep mutfakta yeriz,bu oda misafirden misafire kullanılıyo...
son odamı da sorarsan eve taşındığımızda oraya eşya almadım,çünkü bebişime oda yapıcam nasipse,yatak odamın karşısında çünkü.. şimdilik ıvır zıvır yayıntılarım var orda...benim düzenim bu canım...
ha ama bir oturma grubum daha olup salonum olsaydı eğer....
kapısını kilitleyip bırakmazdım orayı,hani öyle yaparlar ya,sadece temizlik için girilir.. ben mutlaka orayı kullanırdım...
eğer senin de oturma odan genişse bence değiştir yerlerini ben acıyorum şahsen kullanılmayınca,boşunamı alındı o eşyalar,sonra modası geçti,değiştirelim bunları diycez,ama eskimemiş bile olacaklar...
yazık günah..
sen evinin resimleriniçekip koyarsan yardımcı olabilriz sanırım...

o mantığı bende seviyorum canım da işte evin şekli biraz sıkıntı seneye bebek de olunca mecburen sıcak yerde duracak yani oturma odasında :44::44: kafam karışıkk

kızlar günaydın hepinize
resim eklemeye çalıştım başardım mı bilmiyorum ama çok cici beşikler var bi bakın

Eklentiler

• $babybay.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 149
  • $cullabelly.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 56

canım eğer sobalı odada olursa oturma grubun hiç kir olmasa bile is olur. benim kalorifer bile koltuğun açık renk olan yerlerinde ve baza içlerinde is yapıyo. eğer internetten alışveriş yapabiliyosan örtüden ziyade çok şık koltuk şalları var. benim annem mesela öle kullanıyo.püsküllü felan kokoş bi şey
bi de dar odalarda orta sehpa yerine zigon sehpa gibi eşyalar az yer çok iş şeklinde daha kullanışlı oluyo.
beni odalarım geniş ama orta sehpa kullanmıyorum. hem halılarımın desenini seviyorum kapansın istemiyorum hem de eşim sakar kesinnn ayağını sakatlar

kızlar günaydın hepinize
resim eklemeye çalıştım başardım mı bilmiyorum ama çok cici beşikler var bi bakın

ikinci resimdekini çokk beğendimmmmmmm..
buarada bu parmaklıklı beşikler amerikada yasaklanmış...bi çok bebek allah korusun,kafası sıkışıp boğularak ölmüş...
bence parmaklıklı almamak lazım kafası olmasa da kolu bacağı sıkışabiliyo bebeklerin...

=) cnm merhaba ben ev şekli değiştirme konusuna çok meraklıyım hatta bayılırm bekarken hep evle uğraşırdım ve annem sürekli kızardı eşyaları mahvettin diye şimdi de eşim bak bu ev yeni aman eşyalarla oynama
İlk önce dikkatli ol ...Bence de iyi düşünmüssün evinin 3+1 olması avantaj bizim şimdi geçiceğimiz evimizde öğle salonun ferah olması kesinlikle daha hoş olur. Kanepelerini salona mı götüreceksin yoksa fazlalık olarak kullandığın odaya mı alacaksın ıvırını zıvırını kapatan bir odan olsun derim ben ileride çocuk odası Bu arada c.tesi taşınıyorum kızlar Allah'ın ziniyle

ben de aslında ikinciyi daha çok beğendim ama bulamıyorum hiçbiyerde
parmaklıklı olan için koruyucu yastık gibi bişi var mavi bak bağlanmış o olmasa doğru diyosun sıkışmasını da bırak çarpsa bile morarır kolu bacağı kuzumun kıyamam

günaydınnnn canlarrr

günaydın cnmm

yarın 1000 olmalı mı hesaba göre öyleyse yarın yap bence

iremiom p.tesi 221,57 di işte ne olması lazım cumaya ???

kuzu cuma günü 38 di ya dr gözükmez die çağırmadı bende progestan fln kullansammı dedim keseyi görmeden veremem dedi cumaya gel demişti bende alttan muayne olmak istemediğim için haftaya perşembe giderim die konuşmuştum :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…