- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.681
normal daireye geçince oraya göre alırsın eşyalarını canım. bir de çok yer gez çok fiikir edin öyle al.
=) cnm merhaba ben ev şekli değiştirme konusuna çok meraklıyım hatta bayılırm bekarken hep evle uğraşırdım ve annem sürekli kızardı eşyaları mahvettin diyeşimdi de eşim bak bu ev yeni aman eşyalarla oynama
İlk önce dikkatli ol ...Bence de iyi düşünmüssün evinin 3+1 olması avantaj bizim şimdi geçiceğimiz evimizde öğle salonun ferah olması kesinlikle daha hoş olur. Kanepelerini salona mı götüreceksin yoksa fazlalık olarak kullandığın odaya mı alacaksın ıvırını zıvırını kapatan bir odan olsun derim ben ileride çocuk odasıBu arada c.tesi taşınıyorum kızlar Allah'ın ziniyle
günaydın şeker... hayılı olsun c.tesi büyük gün. allahım inşalllah yeni evin berektli olur evinde hep iyi güzel haberler müjdeler alırsın...=) cnm merhaba ben ev şekli değiştirme konusuna çok meraklıyım hatta bayılırm bekarken hep evle uğraşırdım ve annem sürekli kızardı eşyaları mahvettin diyeşimdi de eşim bak bu ev yeni aman eşyalarla oynama
İlk önce dikkatli ol ...Bence de iyi düşünmüssün evinin 3+1 olması avantaj bizim şimdi geçiceğimiz evimizde öğle salonun ferah olması kesinlikle daha hoş olur. Kanepelerini salona mı götüreceksin yoksa fazlalık olarak kullandığın odaya mı alacaksın ıvırını zıvırını kapatan bir odan olsun derim ben ileride çocuk odasıBu arada c.tesi taşınıyorum kızlar Allah'ın ziniyle
canım allattan muayene olmak istemediğini söle, idrara sıkışık git. ben ilk 4+2 de gitmiştim idrara sıkışık ve kese görünmüştü. en azından iç gebelik olduğu kesinleşmişti. dr.un dediği doğru görmeden ilaç veremez. bence dr işini bi daha düşün.günaydın cnmm
iremiom p.tesi 221,57 di işte ne olması lazım cumaya ???
kuzu cuma günü 38 di ya dr gözükmez die çağırmadı bende progestan fln kullansammı dedim keseyi görmeden veremem dedi cumaya gel demişti bende alttan muayne olmak istemediğim için haftaya perşembe giderim die konuşmuştum :44::44::44::44:
canım salonumla oturma odamın ölçüleri aynı sadece 10 cm enden farkı var:) oturma grubu + yemek masası salonda. iki kanepe +tv sehpası ve orta sehpa oturma odasında. ben oturma gruplarımı oturma odasına. kanepelerimi ve orta sehpayı salona alıcam. masa aynı yerinde kalacak. karanlık odama kanepelerimi koyamam hem sığmaz hem de yatak odasına soba ve beşik koyacağımız için ordaki tuvalet masası ve yatak başı dolapları oraya taşıyacam. öyle karışık olcak biraz
günaydın şeker... hayılı olsun c.tesi büyük gün. allahım inşalllah yeni evin berektli olur evinde hep iyi güzel haberler müjdeler alırsın...
canım allattan muayene olmak istemediğini söle, idrara sıkışık git. ben ilk 4+2 de gitmiştim idrara sıkışık ve kese görünmüştü. en azından iç gebelik olduğu kesinleşmişti. dr.un dediği doğru görmeden ilaç veremez. bence dr işini bi daha düşün.
bi de hey mübarek sende de ne sabır varmış yawww fulim, ben çatlarım vallaaaa...
ben de aslında ikinciyi daha çok beğendim ama bulamıyorum hiçbiyerde
parmaklıklı olan için koruyucu yastık gibi bişi var mavi bak bağlanmış o olmasa doğru diyosun sıkışmasını da bırak çarpsa bile morarır kolu bacağı kuzumun kıyamam
valla napım kuzum aslında korkumdan duruyorum iyi düşünmeye çalışıyorum işte ne bilim gecen seferkinde çok üstüne düşmüştüm rabbim tek sendemi var dedi aldı geri harhalde o değilde benim kan artışımın yarın kaç olması lazım acaba :44::44::44::44:
evet onu gördüm de,yine de bebek sonuçta,bişekilde o yastık açılırsa..
ben mi çok ayrıntı düüşünüyorum bilemedim ama....
evet ikincisi çok güzel,birde üçüncü de normal beşiğe çevriliyo gibi demi yanlış görmedim... yok mu nette hiç? benim de hoşuma gitti...
kız fuliiiii ne çok taktın sen bu kan işine. 700 den fazla çıkması lazım canımm ama kaç çıkar orası belli olmaz yani 2 katına da katlar %50 de artabilir vs.. Yaptır yarın bak değerine sonra bekle perşembeyi rahat rahat :)) ben tek kan testi yaptım hiç de evham yapmadım yok artacak mı yok artmayacak mı düşünmedim bile. 10 gün sonra gittim keseyi gördüm. sen de çok kurcalama canım benimm yaaa stres yapıyon boş yere
canım salonumla oturma odamın ölçüleri aynı sadece 10 cm enden farkı var:) oturma grubu + yemek masası salonda. iki kanepe +tv sehpası ve orta sehpa oturma odasında. ben oturma gruplarımı oturma odasına. kanepelerimi ve orta sehpayı salona alıcam. masa aynı yerinde kalacak. karanlık odama kanepelerimi koyamam hem sığmaz hem de yatak odasına soba ve beşik koyacağımız için ordaki tuvalet masası ve yatak başı dolapları oraya taşıyacam. öyle karışık olcak biraz
günaydın şeker... hayılı olsun c.tesi büyük gün. allahım inşalllah yeni evin berektli olur evinde hep iyi güzel haberler müjdeler alırsın...
canım allattan muayene olmak istemediğini söle, idrara sıkışık git. ben ilk 4+2 de gitmiştim idrara sıkışık ve kese görünmüştü. en azından iç gebelik olduğu kesinleşmişti. dr.un dediği doğru görmeden ilaç veremez. bence dr işini bi daha düşün.
bi de hey mübarek sende de ne sabır varmış yawww fulim, ben çatlarım vallaaaa...
Didemcim sen daha iyi bilirsin tabi ama dediğin mantıklı hem değşiklik iyi olur temizlik olur değişiklik olur bana çok iyi gelir dekorasyon eminim sanada öğle olur ama yormaaaa kendiniiii
tşk. ederim recelim beniminş. bende çok heycanlıyım ya bakalım alışması var biraz yorulucaz ama inş. yeni umutt dolu bir yuva benim için eşimle bana ait sadece Rabbim dileğen herkese nasip etsin ayrıntıları geçerim size yorgun argın...
Bu arada yavrular size birşey sormak isterim hep yazılarda dikkatimi çekiyor alttan muayene olmak istemiyorsunuz hamilelikte nedendir acep? sıkıntısı mı var ona göre tecrube edinim :44:
güzel beşikler var ama en kullanışlısı bence park yataklar. hem seyyar hem de pratik bebek biraz büyüyünce çıkar içindeki yatağı oyun parkı oluyor içinde rahat rahat oynasın.. üstünde bebek altı değiştirmek için yer de var. kullanışlı ve diğer beşiklere göre biraz daha uygun fiyatı ben şahsen öyle bir şey almayı düşünüyorum. memlekete gittikçe beşiği de götürürüz bebek yatağını aramaz.
günaydın cnmm
iremiom p.tesi 221,57 di işte ne olması lazım cumaya ???
kuzu cuma günü 38 di ya dr gözükmez die çağırmadı bende progestan fln kullansammı dedim keseyi görmeden veremem dedi cumaya gel demişti bende alttan muayne olmak istemediğim için haftaya perşembe giderim die konuşmuştum :44::44::44::44:
kız zilli irem nerdesin gelde değerimi hesapla ben anlamıyorum
valla napım kuzum aslında korkumdan duruyorum iyi düşünmeye çalışıyorum işte ne bilim gecen seferkinde çok üstüne düşmüştüm rabbim tek sendemi var dedi aldı geri harhalde o değilde benim kan artışımın yarın kaç olması lazım acaba :44::44::44::44:
kız 2 ye katlasa diye hesaplasak 900 lerde olur 38 den 221 e geldiği düşünülürse 1000 olur bence yarına , benim kide 3 e katlamıştı
tatlım hiç tırsma bende aynı öyle yaptım biliyosun ama tabi sen bilirsin istersen reçelim de haklı erkenden gidebilirsin ama eğer keseyi görmeden ilaç vermiyosa zaten muayene olmayacağın için boşuna yorulmuş olcan ,keseyi görünce ototmatik verecek sanada progesteronu, diycemde adını anmak bile hoş ediyo beni , keşke hap olarak vereydi benim kide fitil olayını hiç sevmiyom ya
kız fuliiiii ne çok taktın sen bu kan işine. 700 den fazla çıkması lazım canımm ama kaç çıkar orası belli olmaz yani 2 katına da katlar %50 de artabilir vs.. Yaptır yarın bak değerine sonra bekle perşembeyi rahat rahat :)) ben tek kan testi yaptım hiç de evham yapmadım yok artacak mı yok artmayacak mı düşünmedim bile. 10 gün sonra gittim keseyi gördüm. sen de çok kurcalama canım benimm yaaa stres yapıyon boş yere
didoşum yanlış anlamada daha önce kaybın olunca bazı şeylere takılıyosun , fulim inşallah artacak katlanacakkkk
.................................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?