Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım salonumla oturma odamın ölçüleri aynı sadece 10 cm enden farkı var:) oturma grubu + yemek masası salonda. iki kanepe +tv sehpası ve orta sehpa oturma odasında. ben oturma gruplarımı oturma odasına. kanepelerimi ve orta sehpayı salona alıcam. masa aynı yerinde kalacak. karanlık odama kanepelerimi koyamam hem sığmaz hem de yatak odasına soba ve beşik koyacağımız için ordaki tuvalet masası ve yatak başı dolapları oraya taşıyacam. öyle karışık olcak biraz

günaydın şeker... hayılı olsun c.tesi büyük gün. allahım inşalllah yeni evin berektli olur evinde hep iyi güzel haberler müjdeler alırsın...

canım allattan muayene olmak istemediğini söle, idrara sıkışık git. ben ilk 4+2 de gitmiştim idrara sıkışık ve kese görünmüştü. en azından iç gebelik olduğu kesinleşmişti. dr.un dediği doğru görmeden ilaç veremez. bence dr işini bi daha düşün.
bi de hey mübarek sende de ne sabır varmış yawww fulim, ben çatlarım vallaaaa...

uuwwww senin iş bayağı fazlaymış bacım. yani bu durumda küçük odan giyinme odası gibi olcak iyi fikirrrr

valla napım kuzum aslında korkumdan duruyorum iyi düşünmeye çalışıyorum işte ne bilim gecen seferkinde çok üstüne düşmüştüm rabbim tek sendemi var dedi aldı geri harhalde o değilde benim kan artışımın yarın kaç olması lazım acaba :44::44::44::44:

evet onu gördüm de,yine de bebek sonuçta,bişekilde o yastık açılırsa..
ben mi çok ayrıntı düüşünüyorum bilemedim ama....
evet ikincisi çok güzel,birde üçüncü de normal beşiğe çevriliyo gibi demi yanlış görmedim... yok mu nette hiç? benim de hoşuma gitti...

kız fuliiiii ne çok taktın sen bu kan işine. 700 den fazla çıkması lazım canımm ama kaç çıkar orası belli olmaz yani 2 katına da katlar %50 de artabilir vs.. Yaptır yarın bak değerine sonra bekle perşembeyi rahat rahat :)) ben tek kan testi yaptım hiç de evham yapmadım yok artacak mı yok artmayacak mı düşünmedim bile. 10 gün sonra gittim keseyi gördüm. sen de çok kurcalama canım benimm yaaa stres yapıyon boş yere

güzel beşikler var ama en kullanışlısı bence park yataklar. hem seyyar hem de pratik bebek biraz büyüyünce çıkar içindeki yatağı oyun parkı oluyor içinde rahat rahat oynasın.. üstünde bebek altı değiştirmek için yer de var. kullanışlı ve diğer beşiklere göre biraz daha uygun fiyatı ben şahsen öyle bir şey almayı düşünüyorum. memlekete gittikçe beşiği de götürürüz bebek yatağını aramaz.

evet haklısın kuzum aslında cumadan pazartesiye ikiye katlamak yerine altıya katlamıştı o yüzden hesap kitap bilmiyorum ilkinde tek sefer baktırmıştım adet günümden 6 gün geçmişti kanda 68 di bi daha baktırmadım bunda takip edeyim dedim işte

Didemcim sen daha iyi bilirsin tabi ama dediğin mantıklı hem değşiklik iyi olur temizlik olur değişiklik olur bana çok iyi gelir dekorasyon eminim sanada öğle olur ama yormaaaa kendiniiii

tşk. ederim recelim benim inş. bende çok heycanlıyım ya bakalım alışması var biraz yorulucaz ama inş. yeni umutt dolu bir yuva benim için eşimle bana ait sadece Rabbim dileğen herkese nasip etsin ayrıntıları geçerim size yorgun argın...

Bu arada yavrular size birşey sormak isterim hep yazılarda dikkatimi çekiyor alttan muayene olmak istemiyorsunuz hamilelikte nedendir acep? sıkıntısı mı var ona göre tecrube edinim :44:

canım Allah sana da ağız tadıyla oturmayı nasip etsin artık kendi evinde istediğin gibi eşyaların yerini değiştirirsin . tabi bebiş olunca yapamayacaksın

eşyaları ben taşımıycam eşim halledecek ben tarif etcem o yapcak çok zevkli

alttan muayenede bebeğe zararı olur diye istemiyoruz canım. karından bakılsın ne gerek aşşağıları kurcalamaya

evet cnm ben de park yatak düşünüyorum zaten...
ama bu da değişikmiş,zaten tr.de satışını göremedim....
aslında normal beşiklerin tek tarafını söküp yatağa birleştir al sana aynısı....
ben de kocaman beişleri gereksiz görüyorum,dünyanın parası...
onun yerine çocuk odası yaparım bi kaç sene sonra...

kız zilli irem nerdesin gelde değerimi hesapla ben anlamıyorum

kız 2 ye katlasa diye hesaplasak 900 lerde olur 38 den 221 e geldiği düşünülürse 1000 olur bence yarına , benim kide 3 e katlamıştı

tatlım hiç tırsma bende aynı öyle yaptım biliyosun ama tabi sen bilirsin istersen reçelim de haklı erkenden gidebilirsin ama eğer keseyi görmeden ilaç vermiyosa zaten muayene olmayacağın için boşuna yorulmuş olcan ,keseyi görünce ototmatik verecek sanada progesteronu, diycemde adını anmak bile hoş ediyo beni , keşke hap olarak vereydi benim kide fitil olayını hiç sevmiyom ya

kuzu hap olanı çok baş döndürüyo die biliyorum ben ama birde fitil daha etkiliymiş neyse ben yarın kan verimde ona göre şekil alırız drumda alttan baktırmak istemediğimi bildiği için cuma demişti yarın için e göbüşten yine görünmeyecek o yüzden haftaya perşembe dedik kendide bi sıkıntın yoksa gelemene gerek yok demişti

didoşum yanlış anlamada daha önce kaybın olunca bazı şeylere takılıyosun , fulim inşallah artacak katlanacakkkk

.................................................................

Son düzenleme:
didoşum yanlış anlamada daha önce kaybın olunca bazı şeylere takılıyosun , fulim inşallah artacak katlanacakkkk

inşallahh kuzum benimmm zaten yükselişine göre rahatlıycam sonrada perşembeyi beklerimmm bidahada yapmamam gerek kalmaz inşallahhhh

Rabbim herkese sorunsuz kayıpsız sağlıklı bebişler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…