- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.701
ohhhhh be sonunda öğlen doğru düzgün yemek yiyebildim...
akşam yaptığım yemeklerden getirdim bugün.... hem vitaminli hem kendim yaptım içim rahat...
bundan sonra böyle yapıcam... ev yemeği gibisi var mı be?
dışardan sürekli hamur yiye yiye hamura benzedim.. ekmek arası,pide,lavaş yemekten gına geldi...
sanırım erken zamanda kilo almamın nedeni bu ama artık yokkkkkk, evden getircem hergün...
afiyet olsun kuzummm bizim bura yemek yapan ablamız var sağolsun ne istersem onu yapar mmmmmm bende yedim hatta bi bakç saat sonra yine yerimmmmmmm çok seviyorum çünküüüü
sende en güzelini yapmışsın en sağlıklısı yarasın kuzumaaa
ohhhhh misssss... sana da afiyet olsun canım..
ben iş yerinde yalnızım,kimsecikler yok,herşeyimi kendim yapıyorum...arada patron gidiyo geliyo o kadar,o da hiç karışmaz...
sefan olsun canım....valla benim meymenetsiz patronda şimdi ucağa binmek üzeredir tey tey tey abla hasta izin verdim mühendisler dısarıda ssk ya bakan arkadasta dısarıda tek kaldım bende kafa dinliyom
fulyacım sen nsıl biliyorsan öyle yap ben seni anlayamam.. Allah sağlık sıhhat versin.
sefan olsun canım....
sen ne zman gidicen dr.a kaçırdım da:26::26:
fulyacım sen nsıl biliyorsan öyle yap ben seni anlayamam.. Allah sağlık sıhhat versin.
ben çıkıyorum kızlar eşim gelecek hoçakalınnn
Merhaba kızlar ,
bugün benim doğum günüm kızlarrrr ve bu sene bebğim de eşlik ediyo bana :)
sizler neler yapıosunuz?
oooo o dahazor...
eeeee abla aklıma takıldı siz eşinle hangi ara buluşup............,nasıl fırsat buluyonuz?
olsun cnmmmmmmmm,geriden gelsin hiç bişecik olmaz,sonradan kapatıyolar aradaki farkı sıpalar...
ayyy yirim ben senin o minnak yavrunu....
şu kesin hülya abla dükkanı kullanmıyo artıkınolurda denetçiler neyim gelirrrr
iremimmm bebekim az önce bebek sitelerinde gördüm alıp sana yazıcaktım bende kalp kalbe karşıymış
Yirim onun zıbınını bennnnn sağlıcakla doldursun içini kuzumm benimmm
butik bebe den aldım orda gördün demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?