- Konu Sahibi antidepresif
-
- #17.721
Fatoşşşşşşşş hayırlı olsun tatlım yine yakın zamanlarda duycaz kalp atışlarınıııTakibindeyim canımmmm
doktor açmıcam sesini çok küçükk dedi yoksa duyururdu bugün tahlil filan verdi onlarıda götürcemmmevet canım aynen a101 e gittim. çamaşır sepeti aldım sadecedün akşam gittik ayırsınlar diye rica ettik ama hem ürünler gelmemişti hem de teftişe geliyolar ayıramayız dediler. öyle yani :) fiyatı da uygun olunca kaçırmak istemedim.
hoşgeldinnn fatmişşşş.. biraazcık geriden gelsin o sorun değil canım sonra aradaki farkı kapatıyorlar:) inşallah bir dahaki giidişine heyecanlı heyecanlı atan kalbini de duyarsınız.
oooo o dahazor...
eeeee abla aklıma takıldı siz eşinle hangi ara buluşup............,nasıl fırsat buluyonuz?
olsun cnmmmmmmmm,geriden gelsin hiç bişecik olmaz,sonradan kapatıyolar aradaki farkı sıpalar...
ayyy yirim ben senin o minnak yavrunu....
silkelet silkeletttttttt
fatmikim kuzum benimmmm kurban olurum o içindeki minnak yiğenime bennn duymasan da görmüşsün pıtpıtlarınıaradaki farkı kapatır benim yiğenim ilerleyen vakitlerde kuzum benimmmm nasıl heyecanlı dimi yanıp sönen pıtpıtlarını görmek ben ağlamıştım ilkindeee annüüü gurban olurummmmm
kız zilli irem nerdesin gelde değerimi hesapla ben anlamıyorum
Merhaba kızlar ,
bugün benim doğum günüm kızlarrrr ve bu sene bebğim de eşlik ediyo bana :)
sizler neler yapıosunuz?
teşekkür ederim canımcımm çokseverim bu şarkıyı
çok saol iremim bak senden öndeydim ama bebişlerimiz aynı olacak tabi benimki arayı kapatırsa bilemem
doktor açmıcam sesini çok küçükk dedi yoksa duyururdu bugün tahlil filan verdi onlarıda götürcemmm
çok teşekkür ederimmmm canımcımmmmm
ayy doktor dediki ben gördüm filan biz bakıyoruz göremedik sonra tekrar gösterdi diyoki ikinizde gördünüz mü
kaç gün oldu bebek ben hesaplıyım
teşekkür ederim canımcımm çokseverim bu şarkıyı
çok saol iremim bak senden öndeydim ama bebişlerimiz aynı olacak tabi benimki arayı kapatırsa bilemem
doktor açmıcam sesini çok küçükk dedi yoksa duyururdu bugün tahlil filan verdi onlarıda götürcemmm
çok teşekkür ederimmmm canımcımmmmm
ayy doktor dediki ben gördüm filan biz bakıyoruz göremedik sonra tekrar gösterdi diyoki ikinizde gördünüz mü
kaç gün oldu bebek ben hesaplıyım
bizler bilmediğimize ilk anlamıyoruzdr bizede demişti babası sende gördün mü die ama çok güzel bi duygu
kuzu pazartesi yumurtlamadan sonra 15. gündü 221 di 12. günde yani cumada 38 di hatta sen dedin 6 katlamış die hesaplayıver minnakımın deyzesiii
iyi olmuş ohhh, sınavını çabucak verir dinlenirsin tatlımkız fuliii yeni bişey öğrendim bakcez ilerde doğrumu değilmi, kese benim ki gibi uzun olursa erkek, toparlaksa kızmışşş didoşşşş ilk keseni göster bakemmmm
evet çok heyecanlıydı yaa
şimdi 2 günde 2 kat arttığını varsayarsak çarşamba 448 olaması lazım cuma yarında 896 filan olacak ama tabi iki kattan çok arttıysa 1000 i geçmişte olabilir
fatmikimm nasıl geöti doğum günün anlat hele kimse konuşmuyo bugün canım sıkılıyo
kapatır tatlım arayı , hiç duymadım devam edeni
kızlar gebelikte hurma tüketimini bilenniz varmı?
merhaba hatunlar,nasılsınız görüşmeyeli baya bir konuşmuşsunuz geriye bakamadım kaçırdığım havadisler varsa söyleyin rica ederim,bu arada önceki gün hastanedeydim içten kanamam olmuş geceyi serumlarla hastanede geçirdim düşük riski var dedi moral sıfır yani maşallah bebek sağlam ama kanama neden oldu anlamadım şok olduk normal muayeneye gitmiştik halbuki,neyse ilaçla atlatmaya çalışcam bu dönemi yatıyorum o yüzden gelemiyorum çok fazla,iyi bakın kendinize de bebişlere de :))
Desene benimki o zaman ultra erkek:))) Patlıcan gibi bir keseydi benimki. Faceye atmıştım gruba canım. Bakalım benim de yarın belli olacak inşallah cinsiyeti. İnşallah gösterir de.
pek bişi yapmadık arkadaşlarım hediye filan almışlar güzeldi eşimde pasta ve cicek almışş güzeldi
büyütürüm ben onu tosunumu beslerimm
eltim yiyorr çok besleyiciymişşş
aman aman ablam allah düşmanımı bile yapmasın fırıncı
ben araba içinde yarım saat uyursam dünyalar benim oluyodu
yatak yüzü görmedim hiç
merhaba hatunlar,nasılsınız görüşmeyeli baya bir konuşmuşsunuz geriye bakamadım kaçırdığım havadisler varsa söyleyin rica ederim,bu arada önceki gün hastanedeydim içten kanamam olmuş geceyi serumlarla hastanede geçirdim düşük riski var dedi moral sıfır yani maşallah bebek sağlam ama kanama neden oldu anlamadım şok olduk normal muayeneye gitmiştik halbuki,neyse ilaçla atlatmaya çalışcam bu dönemi yatıyorum o yüzden gelemiyorum çok fazla,iyi bakın kendinize de bebişlere de :))
ne güzel işte kuzum arkadaşların eşin bebişin hep birlikte kutlamışsınızhepimizin asıl doğum günü kuzularımızı kucağımıza aldığımız gün olucakkk
büyütürsün bebeğim yiğenimde gelişir aradaki farkı kapatır iremiomun da dediği gibi geride kalmaz bende hiç duymadımm
ya banada hurmayı umreya giden aney getirmiş bissüürü verdi medine hurmasıymış yiyorum günde 2-3 tane iki üç ceviz üç dört tanede fındık onun dısında günlük öğünümü yiyorum ben netten hurmaya da baktım medine hurmasını bebek ilk doğduğunda üst damağına azıcık sürersen çok sakin bi bebek olurmuş öyle okudum ben
inşallah canım o günleri de görelimm
hurma ye çok ii gelir ama fazla yeme kalorili bişey çünkü hurma
Hurmada bulunan oksitosin maddesi de, modern tıpta doğumu kolaylaştırıcı bir ilaç olarak kullanılmaktadır. Oksitosin, doğumu kolaylaştırıcı etkisi nedeniyle pek çok kaynakta "rapid birth" yani "hızlı doğum" ifadesiyle tanımlanmaktadır. Doğum sonrasında ise anne sütünü artırıcı etkisiyle bilinmektedir. Oksitosin esasen beyinde salgılanan doğum sancılarını başlatan bir hormondur. Doğum öncesi vücudun tüm hazırlıkları bu hormon sayesinde başlar. Hormonun etkisi ana rahmini oluşturan kaslarda ve anne sütünün salgılanmasını sağlayan kas yapısındaki hücrelerde görülür. Doğum esnasında ana rahminin etkili olarak kasılması doğumun gerçekleşebilmesi için son derece önemlidir. Oksitosin de, rahmi oluşturan kasların çok güçlü bir şekilde kasılmasını sağlar. Ayrıca oksitosin yeni doğmuş olan bebeğin beslenmesi için anne sütünün salgılanmasını başlatır. Hurmanın tek başına bu özelliği -oksitosin içermesi- bile Kuran'ın Allah'ın vahyi olduğunun önemli delillerinden biridir. Hurmanın tıbbi olarak faydalarının tespit edilmesi ancak yakın tarihlerde mümkün olmuştur. Halbuki Kuran'da 1400 sene evvel Allah'ın Hz. Meryem'e hamilelik döneminde hurma ile beslenmesini vahyettiği bildirilmektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?