- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.161
kız zargana ne demek?
kızlar değer 7986
ay bilmiyom gülücükümmmmm sapşik gibi oldum deli gibi sırıtıyorum allahım sana şükürler olsun
yuhhh sanaaa kız ikiz buuu ikizzz bizz 3binnn diyodukkk degere bak 8bin olmuşşşşş
ince uzun bir balık türügenelde çelimsiz için kullanılan bir tabir aç google amcaya sorsana
hey maşallahhhhhilk artışına göre çok normal gerçi buuu artışş , aha aynı benim duruma düştün yine fulim bende cuma gitsem görecektim büyük ihtimal keseyi beklemiştim 5 gün sende bekle şimdi
bilmiyorum ki ney anaaammmmmm Rabbimmmmmm sen içinde evlat hasreti kim varsa nasip etsinnn tez zamanda sağlıklaaaaa
bilmiyorum ki ney anaaammmmmm Rabbimmmmmm sen içinde evlat hasreti kim varsa nasip etsinnn tez zamanda sağlıklaaaaa
sen varya bomba bir hamilelik geçiriyosun haberlerin bomba.. o kadar gaz da boşuna değilmiş sen degöbekten hayli hayli görünür kesen canım. belki kalp atışlarını bile duyarsın
kıızzzz 2 tane mi acaba yaa şimdi perşembeye kadar nasıl dayancazzz??
ay bilmiyorum da hem hamilelik hbrim süpriz hem değerlerim süprizzzzzzz ;Allahım sen davamını da böyle güzel nasibeyleperşembe bide akşam gidicem ben dr a
ince uzun bir balık türügenelde çelimsiz için kullanılan bir tabir aç google amcaya sorsana
hey maşallahhhhhilk artışına göre çok normal gerçi buuu artışş , aha aynı benim duruma düştün yine fulim bende cuma gitsem görecektim büyük ihtimal keseyi beklemiştim 5 gün sende bekle şimdi
sırıt yavrum sırıttttttttt....
yakışır sana:)
maşallah 41 kere
burda lafın sahibi varken google amca ne bilsin
bunun bebek bu gidişle 7 aylık doğar hepimizden önce doğurur
aminnn kuzummm aminnnnn allah hepimize sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsinnnn
yarına alsan randevuu mümkün mü acaba
bu arada bende geç döllenme var ya sendede erken döllenme oldu heralde
aminnnnnnbu arada gitcen mi doktora erkenden bence bekle perşembeyi
bende bekliycem kuzum perşembeyi Allah nasip ederse tanısıcaz kuzumla belkide kuzularımla
ay kız deme öyle benim anaam 7 aylıkkkkk olur mu olur
evet muhtemelen öyle oldu zaten benim olay muallakta biliyosun en son ocakta hasta oldum sonra süpriz yaptı kuzucuğummmmyarına randevu alamam cnm dr çok yoğun perşembeyi bekleyelim belki kalp atısıda duyulur
bekliycem kuzum bekliycemmmmm
hadi bakalım sabrın sonu selamettir güzel haberlerle gelicen insallahhhh
kızlar ikiz mi acaba deyince ben tek gibi geliyo diycem yanlış anlaşılmasın ama öyle geldi bana inşallah sağlıkla gelsin tabiki önemli olan o, gelsin o sıpada poposuna vura vura sevelim onu
amin kuzummmm sağlıkla gelsin inşallahh banada tek gibi geliyo çünkü benim sat şaibeli biliyosunuz onca şey yaşadım söktürücü bile kullandım maşşallahı varrabbim davamını da böyle güzel nasip etsin inşallahhh
benimkide 2 günde 3 kat artmıştı o yüzden öyle düşündüm bende, inşallah sağlıkla gelsin ister yavrun ister kuzularınnn
şimdi ben gidince görünür dimi kaçıncı haftamda olduğum ben takvimi tahmini yapmıştım :44::44::44:
bugün tatlıya aş eriyorum yaa yiyorum yiyorum tatmin olmuyorum bir türlü
evet canım kesenin boyutuna göre haftan belli oluyor.
ye canım sen ye yarasın yeğenimize....ama sütlü tatlı ye... ye tatlıyı doğur atlıyıbugün tatlıya aş eriyorum yaa yiyorum yiyorum tatmin olmuyorum bir türlü
şimdi ben gidince görünür dimi kaçıncı haftamda olduğum ben takvimi tahmini yapmıştım :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?