Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kız zargana ne demek?

ince uzun bir balık türü genelde çelimsiz için kullanılan bir tabir aç google amcaya sorsana
kızlar değer 7986

hey maşallahhhhh ilk artışına göre çok normal gerçi buuu artışş , aha aynı benim duruma düştün yine fulim bende cuma gitsem görecektim büyük ihtimal keseyi beklemiştim 5 gün sende bekle şimdi

burda lafın sahibi varken google amca ne bilsin

bunun bebek bu gidişle 7 aylık doğar hepimizden önce doğurur

bilmiyorum ki ney anaaammmmmm Rabbimmmmmm sen içinde evlat hasreti kim varsa nasip etsinnn tez zamanda sağlıklaaaaa

aminnn kuzummm aminnnnn allah hepimize sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsinnnn

yarına alsan randevuu mümkün mü acaba

bu arada bende geç döllenme var ya sendede erken döllenme oldu heralde

ay bilmiyorum da hem hamilelik hbrim süpriz hem değerlerim süprizzzzzzz ;Allahım sen davamını da böyle güzel nasibeyle perşembe bide akşam gidicem ben dr a

ay bilmiyorum da hem hamilelik hbrim süpriz hem değerlerim süprizzzzzzz ;Allahım sen davamını da böyle güzel nasibeyle perşembe bide akşam gidicem ben dr a

perşembeye kadar bu değer 30 bin 40 bin olur doktor bile şok olacak heralde. Acaba senin adet söktürücüler hormon etkisi mi yaptı bebeğe hızlı hızlı büyüyo

bende bekliycem kuzum perşembeyi Allah nasip ederse tanısıcaz kuzumla belkide kuzularımla

sırıt yavrum sırıttttttttt....
yakışır sana:)
maşallah 41 kere

burda lafın sahibi varken google amca ne bilsin

bunun bebek bu gidişle 7 aylık doğar hepimizden önce doğurur

ay kız deme öyle benim anaam 7 aylıkkkkk olur mu olur

aminnn kuzummm aminnnnn allah hepimize sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsinnnn

yarına alsan randevuu mümkün mü acaba

bu arada bende geç döllenme var ya sendede erken döllenme oldu heralde

evet muhtemelen öyle oldu zaten benim olay muallakta biliyosun en son ocakta hasta oldum sonra süpriz yaptı kuzucuğummmm yarına randevu alamam cnm dr çok yoğun perşembeyi bekleyelim belki kalp atısıda duyulur

aminnnnnn bu arada gitcen mi doktora erkenden bence bekle perşembeyi

bekliycem kuzum bekliycemmmmm

hadi bakalım sabrın sonu selamettir güzel haberlerle gelicen insallahhhh

kızlar ikiz mi acaba deyince ben tek gibi geliyo diycem yanlış anlaşılmasın ama öyle geldi bana inşallah sağlıkla gelsin tabiki önemli olan o, gelsin o sıpada poposuna vura vura sevelim onu

kızlar ikiz mi acaba deyince ben tek gibi geliyo diycem yanlış anlaşılmasın ama öyle geldi bana inşallah sağlıkla gelsin tabiki önemli olan o, gelsin o sıpada poposuna vura vura sevelim onu

amin kuzummmm sağlıkla gelsin inşallahh banada tek gibi geliyo çünkü benim sat şaibeli biliyosunuz onca şey yaşadım söktürücü bile kullandım maşşallahı var rabbim davamını da böyle güzel nasip etsin inşallahhh

benimkide 2 günde 3 kat artmıştı o yüzden öyle düşündüm bende, inşallah sağlıkla gelsin ister yavrun ister kuzularınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…