- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.341
bende bilmiyom kızzz ne alınır ne edilir..
içebildiğin kadar bol su iç canım,ben hamilelikten önce haftada bir kez zorla çıkardım ama çok şükür şimdi o kadar büyük sorunm yok,en azından günaşırı çıkıyorum ama çok su içiyorum,ve tarhana çorbası bana çok iyi geldi hafif acılı:)kabızlık için önerisi olan var mııı
kız bende öyleyim,normalde hamilelikte kabız olunur maşalllah ben daha iyiyim....kuzum ben normalde bu sorunu yaşardım şuan yaşamıyorum çok enteresan geliyo bana
biraz geç oldu ama yeni keşfettiğim bir şey gün içerisinde hatta akşam yersen daha etkili kuru üzüm ye sabaha süper etkili
kızz sende benim gibi yapıyomuşsun ya kızartmayı
kızlar tubiş nerede ya dün sabahtan beri yok
valla bi listemi çıkartmak lazım bilemedim bende
ben size yaparım bir liste
onlar çalışma yapmıyorlar mıydı yorgun düştü heralde
evet canım listesiz olmazz. çünkü listesiz alırsak hem gereksiz şeyler alırız hem de çok para harcarız
içebildiğin kadar bol su iç canım,ben hamilelikten önce haftada bir kez zorla çıkardım ama çok şükür şimdi o kadar büyük sorunm yok,en azından günaşırı çıkıyorum ama çok su içiyorum,ve tarhana çorbası bana çok iyi geldi hafif acılı:)
kız bende öyleyim,normalde hamilelikte kabız olunur maşalllah ben daha iyiyim....
daha güzel oluyo ama de mi,bazen içine biber de atıyom mis gibi kokulu kokulu oluyo. hem de sağlıklı,kapağını da kapatınca kendi suyuyla pişiyo,sonra kızarıyo patatesler....
tabi arada bol yağda kızartma kaçamağı da yapıyoruz eşimle,çok nadir...
kız valla peşinden mi gelicem ne
gel canım sen geelllll..
ne güzel işte bulantısız geçer gebişliğin....
kızlar niye sustunuzzz??
ben park yatak bakıyodum...
kullanan arkadaş var mı park yatak?
cok güzel gözüküyo ama kullanışlı mı kaç aya kadar kullanılıyor bilen var mı?
ben park yatak bakıyodum...
bende aynı şeyi düşünüyodum
:) bak bak bakması çok zevkli oluyor:) salihlide sorduk biz yatağıyla birlikte 350 mi ne demişlerdi
aynı şeyi düşünüyordun da neden seslenmiyon bacım
kullanan arkadaş var mı park yatak?
cok güzel gözüküyo ama kullanışlı mı kaç aya kadar kullanılıyor bilen var mı?
:) bak bak bakması çok zevkli oluyor:) salihlide sorduk biz yatağıyla birlikte 350 mi ne demişlerdi
aynı şeyi düşünüyordun da neden seslenmiyon bacım
buralarda da daha pahalı yalnız canım bebek ürünleri.. ben ikeadan bakmayı düşünüyorum,hem daha güzel hem daha uygun kampanyalı fiyatları oluyo....
ben intertteki faiyatlarıa bakıyorumda 200 civarında gayet uygun ama hepsi full özellikli ve yataklı olmuyor.
bende ankaradan almayı düşünüyorum nasip olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?