- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.501
inşallah canım inşallah bende böyle sürekli sorarak mrk ederek bayıltıyorum sizi ama napım sizden başka kime sorim ki
şükür bende kendimi iyi hissediyorum yarınıda atlatırsak iim dahada rahatlamış olacağım dediğini yapıp dra sorarım bu dediğin ilk rutin test olacak değil mi?
canım ben beni aramadan önce gitmiştim kaydımı yaptırmaya şimdi ayda bir gidiyorum
evet kuzum kalbim benimde hep pırpır atıyo bu kadar sabrettim ya tuhaf oluyorum ne kadar kan değerim güzel çıksada görmeden inanamıyorum sanki hamile olduğuma
kuzum sen atlattın kalbinin pıpıtlarını bile gördün maşşallahhh darısı sorunsuz basımıza olsun inşallahhh sende kötü düşünme iyi o annesine sinyal veriyo sürekli
çok heyecanlı gerçekten benim kalbim ağzımdan çıkacaktı var mı yok mu napıyo ne ediyo şimdi biraz daha rahatım ama aklım hep onda yaşıyo mu büyüyo mu diye
inşallah canım inşallah bende böyle sürekli sorarak mrk ederek bayıltıyorum sizi ama napım sizden başka kime sorim ki
şükür bende kendimi iyi hissediyorum yarınıda atlatırsak iim dahada rahatlamış olacağım dediğini yapıp dra sorarım bu dediğin ilk rutin test olacak değil mi?
slm kızlar................
didoş ilk kan man alıyolarmış ya onlarda kaçıncı haftada oluyo ben kalp atışından sonra gitmeyi düşünüyorum 9. hafta olacak bu gidişle ..................
evet canım benim doktorum kalbini duyunca verdi bi sürü tahlil içlerinde tsh hormonuda var canımcım
didoş ilk kan man alıyolarmış ya onlarda kaçıncı haftada oluyo ben kalp atışından sonra gitmeyi düşünüyorum 9. hafta olacak bu gidişle ..................
kız ben bazen unutuyorum hamile olduğumu sanki yokmuş gibi. şimdi bende belirti filan da pek kalmayınca
canım soracaksın elbette bunalmak ne demek duymıyım öyle şeyleriSAdece evham yapmamanı söylemek istiyorum ama dediğin gibi yarın gördükten sonra için daha bir rahatlar. evet canım ilk rutin test olacak. kan idrar bakılıyor. benim bi ilk zaman yapıldı aile hekimi bir de mart ayının sonunda yapmak istedi. Ama doktorum 5. aya girerken yapacak galiba öyle bir şey demişti.
didoş yerine ben cevap veriyim benim doktorum temkinli davrandı kalbini duymadan test filan vermedi geçen hafta verdi testleri ben dün kanı idrarı verdim cumarteside göstericez inşallah
sende duyacaksın bebeğimmm bu kan değerleri ile gümbür gümbür geliyorr
kız ben bazen unutuyorum hamile olduğumu sanki yokmuş gibi. şimdi bende belirti filan da pek kalmayınca
canım soracaksın elbette bunalmak ne demek duymıyım öyle şeyleriSAdece evham yapmamanı söylemek istiyorum ama dediğin gibi yarın gördükten sonra için daha bir rahatlar. evet canım ilk rutin test olacak. kan idrar bakılıyor. benim bi ilk zaman yapıldı aile hekimi bir de mart ayının sonunda yapmak istedi. Ama doktorum 5. aya girerken yapacak galiba öyle bir şey demişti.
didoş yerine ben cevap veriyim benim doktorum temkinli davrandı kalbini duymadan test filan vermedi geçen hafta verdi testleri ben dün kanı idrarı verdim cumarteside göstericez inşallah
tatlım benim kide kalp atışından sonra dedi tahliller içinde , ben sağlık ocağını soruyorum onlar için en geç ne zaman gidilebilir ben bu gidişle 9. haftada gitcem , aile hekimi bana kadın doğumcuya git sonra gel bildir şuan almıyorum kaydı demişti ben keseden sonra gitmedim kalp atışından sonra gitmeyi düşünüyom .....
iremcim benim 6. haftamda yapılmıştı o testler.özelde gittiğim doktorlarda sonuçlar var diye bir şey dememişlerdi . yaptırılması gereken belli bir zaman yok aslında ama ne kadar erken yaptırırsan eğer bir değerde farklılık varsa o kadar erken öğrenmiş olursun.
tatlım benim kide kalp atışından sonra dedi tahliller içinde , ben sağlık ocağını soruyorum onlar için en geç ne zaman gidilebilir ben bu gidişle 9. haftada gitcem , aile hekimi bana kadın doğumcuya git sonra gel bildir şuan almıyorum kaydı demişti ben keseden sonra gitmedim kalp atışından sonra gitmeyi düşünüyom .....
inşallah bebeğim inşallah zaten kan değeri beni sabırla beklettiriyo ya
çok saol bebeğim evham yapmıyorumda heyecan işte hemen geçsin su günler inşallahh yarından sonra belli olucak benimde takip ettiğim yol yani
uyyy sen gümm gümmm gümmmmlerini de duyucaksınnn
didoş seni aramışlardır ama diğer hamişler aile hekimleriniz aradımı beni bugün aradılar kayıtlarımı tutmak için yarın çağırdı
ben de onlar aramadan gidip kendim yaptırdım kaydımı....
kalp atışını duyduktan sonra gittim...
ayy yana döne kadın beni arıyo telefonda nasıl ilgili nasıl ilgili sanırım aile hekimleri bebekler sağlıklı doğunca ek bi ücret alıyorlar diye duymuştum
bildirmezsen ceza aldıklarını biliyorum.....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?