Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet canım benim doktorum kalbini duyunca verdi bi sürü tahlil içlerinde tsh hormonuda var canımcım

slm kızlar................

canım ben beni aramadan önce gitmiştim kaydımı yaptırmaya şimdi ayda bir gidiyorum

didoş ilk kan man alıyolarmış ya onlarda kaçıncı haftada oluyo ben kalp atışından sonra gitmeyi düşünüyorum 9. hafta olacak bu gidişle ..................

sende duyacaksın bebeğimmm bu kan değerleri ile gümbür gümbür geliyorr

çok heyecanlı gerçekten benim kalbim ağzımdan çıkacaktı var mı yok mu napıyo ne ediyo şimdi biraz daha rahatım ama aklım hep onda yaşıyo mu büyüyo mu diye

kız ben bazen unutuyorum hamile olduğumu sanki yokmuş gibi. şimdi bende belirti filan da pek kalmayınca

canım soracaksın elbette bunalmak ne demek duymıyım öyle şeyleri SAdece evham yapmamanı söylemek istiyorum ama dediğin gibi yarın gördükten sonra için daha bir rahatlar. evet canım ilk rutin test olacak. kan idrar bakılıyor. benim bi ilk zaman yapıldı aile hekimi bir de mart ayının sonunda yapmak istedi. Ama doktorum 5. aya girerken yapacak galiba öyle bir şey demişti.

didoş ilk kan man alıyolarmış ya onlarda kaçıncı haftada oluyo ben kalp atışından sonra gitmeyi düşünüyorum 9. hafta olacak bu gidişle ..................

didoş yerine ben cevap veriyim benim doktorum temkinli davrandı kalbini duymadan test filan vermedi geçen hafta verdi testleri ben dün kanı idrarı verdim cumarteside göstericez inşallah

kıpraşmaya başlasın görürsün sen hamile gibimisin değilmisin

didoş yerine ben cevap veriyim benim doktorum temkinli davrandı kalbini duymadan test filan vermedi geçen hafta verdi testleri ben dün kanı idrarı verdim cumarteside göstericez inşallah

tatlım benim kide kalp atışından sonra dedi tahliller içinde , ben sağlık ocağını soruyorum onlar için en geç ne zaman gidilebilir ben bu gidişle 9. haftada gitcem , aile hekimi bana kadın doğumcuya git sonra gel bildir şuan almıyorum kaydı demişti ben keseden sonra gitmedim kalp atışından sonra gitmeyi düşünüyom .....

sende duyacaksın bebeğimmm bu kan değerleri ile gümbür gümbür geliyorr

inşallah bebeğim inşallah zaten kan değeri beni sabırla beklettiriyo ya

çok saol bebeğim evham yapmıyorumda heyecan işte hemen geçsin su günler inşallahh yarından sonra belli olucak benimde takip ettiğim yol yani

uyyy sen gümm gümmm gümmmmlerini de duyucaksınnn

iremcim benim 6. haftamda yapılmıştı o testler.özelde gittiğim doktorlarda sonuçlar var diye bir şey dememişlerdi . yaptırılması gereken belli bir zaman yok aslında ama ne kadar erken yaptırırsan eğer bir değerde farklılık varsa o kadar erken öğrenmiş olursun.

sen aile hekimi için mi diyosun kuzum sıkıntı olmaz o ya kalp atışından sonra gidersin

o zaman ben doktorumdan aldığım sonuçla giderim belki kan bile almazlar , beklemeye devam o zaman

bunun geçi erkeni yok ki sonuçta baktığı şeyler idrar kan filan 9. hafta geç olmaz bence

ayy hızınıza yetişemedim yaaa...

aile hekimine ben keseyi gördükten sonra gittim. sonuçlar da elimdeydi eğer dedi yaptırmamış olsaydın isteyecektim dedi. yani kalp atışını filan beklememişti. en kötü ihtimalle ara bir sor canım böyle böyle diye

evet allah nasip ederse açar bu sefer sesinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…