Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

pişt hem hasta olcam diyon hemde yemek yemiyonnn olmaaazz cabuk yemeğe

yemek de yok bir çorba koydum da pişiyo bu arada bir şeyler atıştırıyorum tabi.

hımmm ilaçsız yaparsa olur ama oda canını acıtabilir kuzumm

diş temizlği bildiğim kadarıyla ilaçsız yapılıyodu en azından ben şimdiye kadar hep ilaçsız temizlettim yine gitmeyi düşünüyorum bu aylarda. fatmacım bence sen 3 ayı doldurduktan sonra git temizletmeye öyle tavsiye ediliyor bilmem internetten hiç okudun mu da..

hımmm ilaçsız yaparsa olur ama oda canını acıtabilir kuzumm

evet uyuşturmuyolar temizletmek için doğru diyosun didoş 3 ay geçsin öylee gidiyimmm

didoş seni aramışlardır ama diğer hamişler aile hekimleriniz aradımı beni bugün aradılar kayıtlarımı tutmak için yarın çağırdı

didoş seni aramışlardır ama diğer hamişler aile hekimleriniz aradımı beni bugün aradılar kayıtlarımı tutmak için yarın çağırdı

beni ilk hamileliğimde aramışlardı daha dra gitmediğim için bu hamileliğimi bilmiyolar o yüzden kimse daha aramadı

evet kuzum ben çok mrk ediyorum bizde ne var ne yok yarın nasıl gecicek die

canım ben sana hep diyorum güzel sonuçlar gelecek diye. belki pıtpıtlarını bile duyacaksın. Çok şükür sıkıntısız bir hamileliğe başladın gerisi de öyle gelecek diye ümit ediyorum.

bu arada canım geçen bana bir şey söylemiştin ya aklıma sonradan geldi tsh hormonun belki yüksektir diye düşündüm. zaten rutin kan tahlillerinde bakılacak yine de aklında olsun. Bir de doktor söylemezse de sen bir sor ne zaman kan değerlerine hormonlara vs bakılacak diye.

inşallah canım inşallah bende böyle sürekli sorarak mrk ederek bayıltıyorum sizi ama napım sizden başka kime sorim ki
şükür bende kendimi iyi hissediyorum yarınıda atlatırsak iim dahada rahatlamış olacağım dediğini yapıp dra sorarım bu dediğin ilk rutin test olacak değil mi?

çok heyecanlı gerçekten benim kalbim ağzımdan çıkacaktı var mı yok mu napıyo ne ediyo şimdi biraz daha rahatım ama aklım hep onda yaşıyo mu büyüyo mu diye

evet kuzum kalbim benimde hep pırpır atıyo bu kadar sabrettim ya tuhaf oluyorum ne kadar kan değerim güzel çıksada görmeden inanamıyorum sanki hamile olduğuma

kuzum sen atlattın kalbinin pıpıtlarını bile gördün maşşallahhh darısı sorunsuz basımıza olsun inşallahhh sende kötü düşünme iyi o annesine sinyal veriyo sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…