- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.481
valla napalım canım işteyim,yemek yedim,şimdi takılıyorum orda burda...
yemek dedin de bende acıktım kızz unuttum yemek yemeyi .yavrum aç kalmasın gerliriz birazdan yine
röntgen değilde tartar temizliği istiyorum görüntü canımı sıkıyor
pişt hem hasta olcam diyon hemde yemek yemiyonnn olmaaazz cabuk yemeğe
hımmm ilaçsız yaparsa olur ama oda canını acıtabilir kuzumm
yemek de yok bir çorba koydum da pişiyo bu arada bir şeyler atıştırıyorum tabi.
diş temizlği bildiğim kadarıyla ilaçsız yapılıyodu en azından ben şimdiye kadar hep ilaçsız temizlettim yine gitmeyi düşünüyorum bu aylarda. fatmacım bence sen 3 ayı doldurduktan sonra git temizletmeye öyle tavsiye ediliyor bilmem internetten hiç okudun mu da..
hımmm ilaçsız yaparsa olur ama oda canını acıtabilir kuzumm
bize zaman geçmiyo yaaa
topikte iyice sessizleşti
sana asıl yarın vakit geçmeyecek canım. işin gücün çok olsa da onlarla oyalansan keşke
didoş seni aramışlardır ama diğer hamişler aile hekimleriniz aradımı beni bugün aradılar kayıtlarımı tutmak için yarın çağırdı
beni ilk hamileliğimde aramışlardı daha dra gitmediğim için bu hamileliğimi bilmiyolar o yüzden kimse daha aramadı
evet gebelik tanısı konması lazım ki ondan sonra arıyolar
didoş seni aramışlardır ama diğer hamişler aile hekimleriniz aradımı beni bugün aradılar kayıtlarımı tutmak için yarın çağırdı
evet kuzum ben çok mrk ediyorum bizde ne var ne yok yarın nasıl gecicek die
evet kuzum ben çok mrk ediyorum bizde ne var ne yok yarın nasıl gecicek die
canım ben beni aramadan önce gitmiştim kaydımı yaptırmaya şimdi ayda bir gidiyorum
canım ben sana hep diyorum güzel sonuçlar gelecek diye. belki pıtpıtlarını bile duyacaksın. Çok şükür sıkıntısız bir hamileliğe başladın gerisi de öyle gelecek diye ümit ediyorum.
bu arada canım geçen bana bir şey söylemiştin ya aklıma sonradan geldi tsh hormonun belki yüksektir diye düşündüm. zaten rutin kan tahlillerinde bakılacak yine de aklında olsun. Bir de doktor söylemezse de sen bir sor ne zaman kan değerlerine hormonlara vs bakılacak diye.
çok heyecanlı gerçekten benim kalbim ağzımdan çıkacaktı var mı yok mu napıyo ne ediyo şimdi biraz daha rahatım ama aklım hep onda yaşıyo mu büyüyo mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?