Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

teşekkür ederim canım benim...
benim kociş taytı hiç sevmez,evde giyiyorum sadece hoş ben de kendime pek yakıştırmıyorum ya...

dpğru düzgün pantolon yok ama ben iş yerimde giymek için almak zorundayım,genelde erkek olduğu için iş yerimde bayan çok nadir gelir,o yüzden daha dikkatli giyinmem gerekiyo,malum hamile kadın da çok fazla dikkat çeker hele güzel cicili cicili giyinince....
ben de pantolon alıcam be bi kaç elbise ve etek, tatil ve özel günlerde giymek için...

sen nerden aldın kıyafetlerini bilinen bi mağazadan mı yoksa yerel bi butikten falan mı?

günaydın kızlar kendimi pek iyi hissetmediğim için içimden yazmakta gelmiyor hayat enerjim çok düşük
size bişey sorucam gebelikte dış temizletilir mi ?

tam bilmiyorum canım ama herhangi bi ilaç kimyasal verilmedikten sonra temizletilebilir diye düşünüyorum ama derin bi temzileme olursa acı verebilir tabi böylesi...
doktoruna sormak ta fayda var canım...

hem sen niye bitkinsin bakim,kim ne yaptı sana... sıpan mı üzüyo seni....

evet cumartesi gidicem doktora ona sorsam iyi olacak tabi aklıma gelirse bebeği görcem diye heyecanlanıyorum

ay ne biliyim yavru ceylan yapıyo galiba halsiz bırakıyor beni

evet cumartesi gidicem doktora ona sorsam iyi olacak tabi aklıma gelirse bebeği görcem diye heyecanlanıyorum

ay ne biliyim yavru ceylan yapıyo galiba halsiz bırakıyor beni

evet canım halszlik yorgunluk oluo,ben de de var o malesef...
canım istersen bi ayran iç tansiyonun düşükse iyi gelir ama uyku da yapar tabi o ayrı...

evet canım halszlik yorgunluk oluo,ben de de var o malesef...
canım istersen bi ayran iç tansiyonun düşükse iyi gelir ama uyku da yapar tabi o ayrı...

yok ya dün çok ayran içtim oda midemi bulandırdı bi şeyi çok yemeğe yada içmeye başlayınca ondanda tiksinmeye başlıyorum

yok ya dün çok ayran içtim oda midemi bulandırdı bi şeyi çok yemeğe yada içmeye başlayınca ondanda tiksinmeye başlıyorum

anlıyorum cnım bende de öyle oluyo,çok yediğim zaman tiksiniyorum...

hep sağolsunlar bizim bu yavrucuklar yüzünden, allah eksik etmesin...

Merabalar kızlarr
geç oldu biraz ama ev işleri falan derken bu saat oldu yavaştan hazırlanıyım da oğlumuzu görcez bugün öğlen kısmetse dr bizi bekler
hepinizi çokk çoook öperim hatunlar

TÜNAYDIN KIZLAR İŞLERİMİ AZ HAFİFLETTİM GELDİM NASILSINIZ NE VAR NE YOK BİZİ SORACAK OLURSANIZ İYİYİZ SANIRIM SANIRIM DİYORUM ÇÜNKÜ YARIN AKŞAM İNŞALLAH ÇOK DAHA İYİ OLUCAZ BEN Bİ GEÇMİŞE DALAYIM

fulyamm bidenem sende benim gibi yap
battaniye nevresim takımı zıbın hastane çıkışı falan al ben öyle yapıyorum

ablam sıkıyorum kendimi hele bi yarın akşamı atlatalım bir ay fln daha sıkarım herhalde ondan sonra tutamaz beni kimse başlarım almaya zaten önümüzdeki aya tasınma telası var biz tasınır yerleşiriz kuzunun odasını hazırlarız Allah nasip kısmet ederse

ooohhh iyi yaptın ablamm benimde bitim nasıl kanlı gezesim var ama oturuyorum totomun üstüne şimdilik

günaydın kızlar..................

günaydın iremiommmmmm nasılsın bebekim ve bebekimin bebeği

günaydın cnmmm güle güle kullan cicilerini

herkese günaydın
hepinizi kocaman öpüyorum

günaydın ablişkoooooooo

günaydın didoşummmmmmm benim işlerim vardı anca geldimmmmm

günaydın kızcelerr

günaydın yawruçemmm nasılsınnn

canımmm hem günaydınnnn hemde şimdiden d.günün kutlu olsunnnnn

Günaydın kızlarrrr

günaydın canımmm

fulya nerde kaldı kiii:44::44::44:

geldim geldim ödemelerim vardı

günaydın kızlar kendimi pek iyi hissetmediğim için içimden yazmakta gelmiyor hayat enerjim çok düşük
size bişey sorucam gebelikte dış temizletilir mi ?

günaydın kuzucuk kıyamam sana sen ağır geçiriyosun canım benim yaaa soruna gelincede hem druna sor hemde dişçiye mutlaka hamile olduğunu söyle rontgen ısığı zararlı çünkü bitanem

Merabalar kızlarr
geç oldu biraz ama ev işleri falan derken bu saat oldu yavaştan hazırlanıyım da oğlumuzu görcez bugün öğlen kısmetse dr bizi bekler
hepinizi çokk çoook öperim hatunlar

merhaba canımmmm oohh ne güzellll git gör bakalım paşayı bizde yarın akşamı iple çekiyoruz inşallah tanışıcaz minnakımızla

tubişimm canımmm bitanem seni çok ama çok iyi anlıyorum özellikle bu dönem daha zor keşke yüreğine dokunabilip seni iyi edebilsem ama öyle yürekten inanıyorum ki buraya geri dönüceksin hemde çok kısa bi süre sonra o sevinçli şen şakrak hbrini bize vericeksin canım arkadasım zaten iş için şehir dışına gidicekmişsin güzelce kafanı boşaltır müjdenle geri gelirsin bitanem herzaman ve her an aklımızda kalbimizde duamızdasın seni çok seviyoruz...

Cnm Allah kolaylık versin ...
İnş. bu yazdıklarımı okuma fırsatı bulursun inan bende senin gibi duygulara kapıldım çoğu zaman bu topic e ilk girdiğimde çılgın gibiydim hayatımın merkeziydi resmen ama rabbimn biliyor diyorum şüphesiz onun en kısmetli zamanını bak onun ne zman rahmine kucağına düşeceği belli sadece biz bilmiyoruz nasip hayırlısı de ve bekle bak ben şimdi ne diyorum biliyomusun evimi aldım Allah'ın izniyle yerleştim az çok öğle çok eksiğim var ki ben şimdi evlendim resmen eşime diyorum ki ya rabbimin güzelliğini görüyomusun ben çırpındım 4 ay hamile kalmak için kendimce Allah demiştir 2 mal sizin kafanız çalışmıyomu yapıcaksınız da nereye önce kendinizi kurtarın töbe töbe ama gerçekten öğle şimdi bak kaynanamlarla iç içeydim bir düzenim yoktu bak şimdi hayatım farklı bir dönemece girdi çıkardım geçici olarak hayatımdan bu fikri ama tabi evimi iyice kurup eşime destek oluyim manevi anlamda kendimi en iyi hissetmeye başladım an binicem yine tepenize orası Allah'ın emri herşey bizim için hayırlsıyla olacak .Kesinlikle katılıyorum şimdi sana uzak muhabbet oluca diyicek bişi bulamıyosun ama gerçekten kızlar hakkınızı helal edin beni çektiniz hepimiz birbirimizden bişiler öğrendin bende kk yla birlikte değişik şeyler yaşayıp bir çok şey öğrendim bak ben arada uğruyorum dayanamayıp kuzularınn bebişleri ne alemde ne kadar büyümüşler onları seviyorum heheh sana ne iyi geliyorsa onu yap alışverişe vur bir diziye abone ol magazine bak bulursun bişiler seni ve tüm topikcanları Allah'a emanet olun

Canım taytı ben sadece evde giyiyorum dışarda giymem hiç tarzım değil. hamile pantolonları da dediğin gibi benimde hoşuma gitmedi hiç belki göbeğimiz büyüyünce daha hoşumuza gider ama bilmiyorum.

Sen kendini baya salmışsın heraldeki kocan artık süslenmeni istemiş e bir de yeni evli olunca

bütün kızlarr tekrardan selam hepinizeee bir kaçamak yaptım da geldimm ama başım ağrıyorrrr hasta olcam galiba kocam yine bana attı heralde virüsünü

kız ne virüsü.... sana hasta olmak yasak bilmiyon mu?
uzak dur bi süre kocişten.....
uyudunuz mu yoksa bakim siz analı oğullu?

röntgen değilde tartar temizliği istiyorum görüntü canımı sıkıyor

kız ne virüsü.... sana hasta olmak yasak bilmiyon mu?
uzak dur bi süre kocişten.....
uyudunuz mu yoksa bakim siz analı oğullu?

ah canım sorma hasta olmak yasak da eşim öpmeden bırakmadı ki öpme dedikçe tersini yaptı gerçi ben üşüttüm ondan hasta olcak gibiyim de neyse inşallah olmam..

biz uyumadık canım komşuya çıkmıştım örgü gösterecekti bana ordaydık .

siz ne yapıyorsunuz cünyırla beraber

valla napalım canım işteyim,yemek yedim,şimdi takılıyorum orda burda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…