Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canlarım ben bugün pek giremiyorum
kızımın erkek arkadaşı askere gidiyo onunla ilgileniyoruz
malum kzımında morali bozuk ağlıyıp duruyo ben biraz kızımla ilgileniyim sonra damadı akşam uğurlıyım
canım anca ondan sonra gelebilirim

tişörtü Lcw dan aldım elbiseleri de ufak bi moda evi butik gibi bi yerden aldım canım :)

sorma canım ya aynaya bakmaya usenir oldum zaten dip boyada geldi uçlar kızıl dipler siyah herifte haklı :))

ayy yana döne kadın beni arıyo telefonda nasıl ilgili nasıl ilgili sanırım aile hekimleri bebekler sağlıklı doğunca ek bi ücret alıyorlar diye duymuştum

bildirmezsen ceza aldıklarını biliyorum.....................

aynen canım bende ceza aldıklarını biliyorum.

ablacım nasılsın.. hayırlı teskereler dilerim senin damada . kısa dönem mi gidiyor uzun dönem mi giidyor? bir de nereye çıktı askerliği merak ettim inşallah yakın bir yerdir.

günaydın.....................

günaydın irem nasılsınn bacım?

kimsecikler gelmemiş dahaa dün bıraktığım yerde duruyor sayfalar. eşim erken geldi dün çıkmak zorunda kaldım bi daha da gelemedim.

günaydın bitanem
burdura gitti canım 15 ay yapıcak
kızım şişti ağlamaktan akşam bakalım bugün nasıl olcak
kıyamam ben ona

herkese kocaman günaydın

bendeniz bugün çok kötü uyandım sabah sabah kırmızı kartı yedim
çok moralim bozuk evden işe gidene kadar yolda ağladım hep
eşim sarıldı öptü avutmaya çalıştı ama nafile başım ağrıyo ağlamaktan
ben size demiştim yok olmıycak benim bir daha bebişim içime doğuyo işte galiba ben vazgeçiyorum
canlarım

hülya abla yaaaa ağlama ümidini de kaybetme duyguların çok sık değişiyor farkındayım bugünü atlat kendine gelirsin. Bu kadar harap etme kendini bebeğin zamanı gelmemiş demek ki. Eğer rabbim sana bir evlat daha nasip edecekse er ya da geç gönderir onu. ama nasibinde yoksa elden bir şey gelmez sonuçta bir can yaratacak olan o. O yüzden üzülme sen lütfenn:2::2::2::2:

çok moralim bozuk didemim
elimde değil ilaçlar iğneler o kadar büyüp ve çok olan yumurtalara
rağmen olmadı işte yine yok yine yok napıyım

çok moralim bozuk didemim
elimde değil ilaçlar iğneler o kadar büyüp ve çok olan yumurtalara
rağmen olmadı işte yine yok yine yok napıyım

seni anlıyorum ablacım ama çareler tükenmedi ki daha hemen ümidini kaybetme sen. olması için bir yumurta yeterliydi biliyorsun ve şampiyon bir sperm lazım. sen doktora bi git tekrar bakalım ne diyecek. Ama çalışmalara devam edersiniz öyle hemen pes etmek yok

bilmiyorum ablam
yaşımda çok ilerliyo zaman benim alehime işliyo
korkuyorum eşimde diyo git doktora diye ama ben tekrar aynı sıkıntıyı
olmayınca üzüntüyü yaşamaktan sıkıldım 9 ay oldu

günaydın.....................

günaydın kızlar hepinize..
nasılsınız bakalım bugün...
hülya ablacım,duygularını çok iyianlıyorum hamile almadan önce hepimizin her ay yaşadığı duygular... insan o kırmızıları gördüğü ilk gün tamamen umutsuzluğa kapılıyo ama sonrasında yeni umutlar doğuyo....
senin de geçici bu duyguların... şimdi onu düşünme düşünki çok şükür adet olabiliyosun ve bebek sahibi olabilme umudun var....
benim kuzenim 27 yaşında menopoz teşhisi kondu,belki yılda bir adet olabiliyodu... o tamamen ümidini kaybetmişti...ama Rabbim ol dedi oldu.... o rahatsızlığına rağmen şimdi maşallah 3 yaşında dünya tatlısıbi kızı var... demem o ki... sen şuan regl oduğuna çok şükür bir problemin olmadığına sevnmen gerekiyodu..
ben her ay öyle derdim,çok şükür regl olabliyorum.. o yüzden ümidini yitirme sakın ablacım... allah isteyecek olucak... bizim elimizden sadece dua etmek geliyo... her zaman dualarımızdasın...

bilmiyorum ablam
yaşımda çok ilerliyo zaman benim alehime işliyo
korkuyorum eşimde diyo git doktora diye ama ben tekrar aynı sıkıntıyı
olmayınca üzüntüyü yaşamaktan sıkıldım 9 ay oldu

belki tekrar aşılama yapmaz en azından yol gösterir. içerdeki yumoşlar ne olmuş bir bakar. belki de bir tanesi tuttu diğerleri kanla atılıyor öyle bir şey olamaz mı ki acaba:44::44:

günaydın canım benim
haklısın bende kendime çok kızıyorum ama elimden bişey
gelmiyoya o beni daha kötü yapıyo evet çok şükür adet olabiliyorum
ama ya sadece adet olabiliyosam başka bi işe yaramıyosa diyede
düşünmekten kendimi alamıyorum

neyse ablam beni boşverin dertlerimle sizi sıkmak istemiyorum
sizlerin en güzel günleri tadını çıkarın bu günlerin
ben elbet toparlanırım bi şekilde

günaydın fitoşş ve fuliiii..

fulicim bugün doktora gideceksin ya belirtisiz kalmıyım dedi miniğin heralde tabi ne kadar sürer bilmem ama umarım seni çok halsiz bırakmaz bu bulantılar..

hülya ablacım biz her zaman burdayız dertlere derman olmaya çalışırız dinleriz seni üzüntüne de sevincine de ortak oluruz. Seni yarına daha enerjik göreceğimizi düşünüyorum ben.

ablammmm canımmm üzülme kurban olduğum vardır rabbimin bi hikmeti sen çok güçlü bi kadınsın bugn için böyle olman normal seni anlıyorum ama şunu biliyorum ki yarın daha dinç daha umutlu ve istekli uyanıcaksın ... ve unutmaki sen sağlıklı genç bi kadınsın öyle olmıycak yasım elvermiycek yok ne varmış senin yasında çok afedersinde babannem halamı 50 sinden sonra doğurmuş ben halamla kardeş gibiyim senden böyle sözler duymak istemiyorum sen hepimizi cebinden çıkarırsın....

günaydın bitanem dikkat et kendine boş mideyle
çıkarmaya çalışma sakın zor olur

ablacım bas ucumda nolur nolmaz die kraker vardı hemen ikitane attım azıma ya çıkartmadım ama heran çıkartıcak gibi oluyorum az önce kahvaltı yaptım burdaki abla sağolsun tost yapmış biraz bastırdı sanırım midemi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…