Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

inşallah canım benim inşallah yarın yeni bi umut olur bana

canım iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum
sizlerde olmasanız inanın kafayı yerdim herhalde

günaydın didoşummmm tuhaf bi duygu hem eyvah dedim gözümü açar açmaz hemde az kendime gelince sevindim onu bu şekildede olsa hissettim die demek büyüdü ki sinyal veriyo sıpacan

şuanda en zor zamanlarınız sizin bulantılar çıkartmalar
insanı halsiz bırakıyo inşallah çok rahat atlatırsın canım bu dönemini

günaydın canlarım bizim minnak sabah sıftahı yaptı inşallah artmaz bulantılar
eeee noldu şimdi....
hani sen benim peşimden gelicektin?
senin sıpa da yaramaz çıktı heeee
benim tosunum uslu maşallah....
inşallah hafiften geçirirsin bulantılarını canım...

olur mu ablacım öyle şey,sıkılmak falan.. duymamaış olalım...
adet olabilmek sağlığının göstergesidir bence... sadece zamanı var işte.. hangimizin ilk istediği ay oldu ki? hepimiz aylarca hatta kimimiz yıllarca bekledik.. sen üzme canını sakın....

canım iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum
sizlerde olmasanız inanın kafayı yerdim herhalde

ablam benim biz zaten bi aileyiz hiçbirimiz birbirimizi yanlız bırakmayız hernekadar aramızda kmler olsada birbirimizin yüreğine dokunup su serpebiliyosak kimse bize sanal diyemez değilmi....

sende seviliyorsun ablacımmm hadi gül azcıkta yüzümüz gülsün

şuanda en zor zamanlarınız sizin bulantılar çıkartmalar
insanı halsiz bırakıyo inşallah çok rahat atlatırsın canım bu dönemini

inşallah ablacım öyle çok fena değildimde devamı gelirse şiddetlenir herhalde yinede minnaklar için başımızın üstünde bu bulantılar

sorma kuzum midemin hoplamasıyla uyandım şükür hemen kraker attım azıma kalktım elimi yüzümü yıkadım içim bulana bulana geldim işe ama keşke sadece bu kadarla atlatsam

fitoş bence sen hepimizden farklı bir cinsiyette bebek doğuracan benimde azdı bulantılarım ama oluyodu yine de belki ben çabuk acıkıyordum o yüzden bulanıyordum ama seninki de iremle birlikte farklı gidiyo :)

günaydın didoşşşşş...
napıyosun?
kahvaltını yaptınmı?

inşallah hafif atlatırsın canım benim...
belki sadece sabah bulantıları olur.. gün içerisinde olmaz inşallah...
fitoş bence sen hepimizden farklı bir cinsiyette bebek doğuracan benimde azdı bulantılarım ama oluyodu yine de belki ben çabuk acıkıyordum o yüzden bulanıyordum ama seninki de iremle birlikte farklı gidiyo :)
kız deme öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şöyle olur hepinizin kızı benim oğlum olsun, yada hepinizin oğlu benim kızım olsun.. bu şekilde olur bak

benim sanki bulanırmış gibi oldu 7-8. haftalarda sonra geçti ama ben de yemek sonrası gaz şikayeti berbat... dr. a gidince söylücem ağrı da yapıyo bazen.. ben ileride olacak olan belirtileri yaşadım daha çok,mesela reflü,bacak krampları vs.... zten benim göbüş te hiç 10 haftalık değil yani... sanki 20 haftalık

kahvaltımı yaptım canım ara öğün yapıyorum şimdi :) Dün akşam baya kötüydüm baş ağrısından öldüm ama sıcak su torbası koydum iyi geldi sabah da dinç kalktım.

kim oğlan kim kız doğurcak az kaldı öğrenecez. haftaya ben ve aynur abla öğrencez sonra da sıra size gelecek

senin belirtiler gerçekten acayip canım belki sonradan başlayacak senin bulantılar o da olabilr.

baş ağrısı bende de oluyo ya hem hamilelkten hem havalardan kaynaklanıyo sanırım ama uyuyunca geçiyo....
ben de dün akşam yemekten sonra uyudum. eşim 9buçukta geldi kapıyı açtım başım döndü,hani böyle baygınlık hissi gibi bişey geldi,yemeğini bile koyamadım,kendisi koydu yedi,ben de mutfakta yere uzandım resmen 2-80 kafam kalkmadı... sonra sütümü içip yattım....

ya ama bulantılar başlamasın ya... başlamaz dimi?başlamaz bu saatten sonra ya...:44::44::44::44:

kızz yere nasıl uzandın öyle üşümedin mii yer çeker
senin süt içmene imreniyorum kızz ben içmiyorum yoğurt yemeyi de bıraktım hasta olmayım diye.
bulantın olmaz inşallah canım

kızz yere nasıl uzandın öyle üşümedin mii yer çeker
senin süt içmene imreniyorum kızz ben içmiyorum yoğurt yemeyi de bıraktım hasta olmayım diye.
bulantın olmaz inşallah canım

valla attım kendimi yere resmen... ayakta kalsam düşücem çünkü o yüzden benim arada oluyo böyle...
severek olmasa da içiyorum ya... yoğurtta evde kendim mayalamaya karar verdim artık. tabi önce güzel bi süt bulmam lazım...1 kiloluk kavanozlara mayalıyo annem... 2 hafta kalsa da kapalı olduğu için hiç ekşimiyo,açtığında tazecik oluo.. ben de öyle yapıcam....yoğurdu 1 saat önceden koy kaseye çıkart dışarı öyle ye sen de canım... soğuk soğuk yeme....

naber gülücük belirtisizdaşımmm naberrr

didoş baş ağrın şimdi geçtimi ya , ben soğuk havlu koyarım dayanamayacak olursam işe yarar ,

fulim hayırlı olsun kuzuu aç bırakma kendini ben fazla aç kalırsam bulansam mı der ama ben izin vermiyom ve bana tuzlu şeyler sabah boş mide mi yakmaya başladı, krakerden vazgeçtim , gece kalkınca nutella atıyom ağzıma ama gün içinde kraker iyi oluyo

ablam bugün kırmızının ilk günü o yüzden böyle hissediyosun, rabbim tez zamanda gönderceek sana o bıcırı sen içini ferah tut

Günaydın kızlar,
dün akşamdan beri benim junior,kasıklarımla aynı hizada hemen hemen, sol tarafta bi top seklinde birikti oraya sanki.akşam bile sağ tarafıma dönüp uyudum,ilerleyen aylarda da uyku problemi yaşarmıyım acaba?Ayrıca kasıklarımda agrıyo sanki?bende nisan ayının ilk haftası gidicem doktora nasipse o gün ögrenices cinsiyetini kızlar.öğrendikten sonrada isim araştırmasına koyuluruz.
sizler nasılsınız?

geldim kuzularım
ofisteki ablalarla ağvada yer ayarlıyoduk 1 günlük tatil yapacağız 13 nisanda doktoruma sorucam gitmemde problem olur mu diye
sizler nasılsınız hülya ablamı duydum kırmızı gelmiş bu iş iğne ile değil kafayı boşaltmayla alakalı bunu hepimiz yaşadık ben böyle düşünüyorum

en güzeli kendi mayalaman zaten canım güzel bir sütçü bulursan tabi. sütçüye sor ineklerine ne yediriyormuş diye. eğer pancar küspesi yediriyorsa alma çok kötü kokuyor benden söylemesi canım.

dur bi çııkarayım yoğurt da ısınınca yiyeyim seni mi kıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…