- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.541
günaydın fitoşş ve fuliiii..
fulicim bugün doktora gideceksin ya belirtisiz kalmıyım dedi miniğin heraldetabi ne kadar sürer bilmem ama umarım seni çok halsiz bırakmaz bu bulantılar..
hülya ablacım biz her zaman burdayız dertlere derman olmaya çalışırız dinleriz seni üzüntüne de sevincine de ortak oluruz. Seni yarına daha enerjik göreceğimizi düşünüyorum ben.
ablammmm canımmm üzülme kurban olduğum vardır rabbimin bi hikmeti sen çok güçlü bi kadınsın bugn için böyle olman normal seni anlıyorum ama şunu biliyorum ki yarın daha dinç daha umutlu ve istekli uyanıcaksın ... ve unutmaki sen sağlıklı genç bi kadınsın öyle olmıycak yasım elvermiycek yok ne varmış senin yasında çok afedersinde babannem halamı 50 sinden sonra doğurmuş ben halamla kardeş gibiyim senden böyle sözler duymak istemiyorum sen hepimizi cebinden çıkarırsın....
fulicim bugün doktora gideceksin ya belirtisiz kalmıyım dedi miniğin heraldetabi ne kadar sürer bilmem ama umarım seni çok halsiz bırakmaz bu bulantılar..
hülya ablacım biz her zaman burdayız dertlere derman olmaya çalışırız dinleriz seni üzüntüne de sevincine de ortak oluruz. Seni yarına daha enerjik göreceğimizi düşünüyorum ben.
ablacım bas ucumda nolur nolmaz die kraker vardı hemen ikitane attım azıma ya çıkartmadım ama heran çıkartıcak gibi oluyorum az önce kahvaltı yaptım burdaki abla sağolsun tost yapmış biraz bastırdı sanırım midemi :26:
eeee noldu şimdi....günaydın canlarım bizim minnak sabah sıftahı yaptı inşallah artmaz bulantılar
olur mu ablacım öyle şey,sıkılmak falan.. duymamaış olalım...günaydın canım benim
haklısın bende kendime çok kızıyorum ama elimden bişey
gelmiyoya o beni daha kötü yapıyo evet çok şükür adet olabiliyorum
ama ya sadece adet olabiliyosam başka bi işe yaramıyosa diyede
düşünmekten kendimi alamıyorum
neyse ablam beni boşverin dertlerimle sizi sıkmak istemiyorum
sizlerin en güzel günleri tadını çıkarın bu günlerin
ben elbet toparlanırım bi şekilde
canım iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum
sizlerde olmasanız inanın kafayı yerdim herhalde
şuanda en zor zamanlarınız sizin bulantılar çıkartmalar
insanı halsiz bırakıyo inşallah çok rahat atlatırsın canım bu dönemini
eeee noldu şimdi....
hani sen benim peşimden gelicektin?
senin sıpa da yaramaz çıktı heeee
benim tosunum uslu maşallah....
inşallah hafiften geçirirsin bulantılarını canım...
olur mu ablacım öyle şey,sıkılmak falan.. duymamaış olalım...
adet olabilmek sağlığının göstergesidir bence... sadece zamanı var işte.. hangimizin ilk istediği ay oldu ki? hepimiz aylarca hatta kimimiz yıllarca bekledik.. sen üzme canını sakın....
eeee noldu şimdi....
hani sen benim peşimden gelicektin?
senin sıpa da yaramaz çıktı heeee
benim tosunum uslu maşallah....
inşallah hafiften geçirirsin bulantılarını canım...
olur mu ablacım öyle şey,sıkılmak falan.. duymamaış olalım...
adet olabilmek sağlığının göstergesidir bence... sadece zamanı var işte.. hangimizin ilk istediği ay oldu ki? hepimiz aylarca hatta kimimiz yıllarca bekledik.. sen üzme canını sakın....
inşallah hafif atlatırsın canım benim...inşallah ablacım öyle çok fena değildimde devamı gelirse şiddetlenir herhalde yinede minnaklar için başımızın üstünde bu bulantılar
sorma kuzum midemin hoplamasıyla uyandım şükür hemen kraker attım azıma kalktım elimi yüzümü yıkadım içim bulana bulana geldim işe ama keşke sadece bu kadarla atlatsam
kız deme öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeefitoş bence sen hepimizden farklı bir cinsiyette bebek doğuracanbenimde azdı bulantılarım ama oluyodu yine de belki ben çabuk acıkıyordum o yüzden bulanıyordum ama seninki de iremle birlikte farklı gidiyo :)
inşallah hafif atlatırsın canım benim...
belki sadece sabah bulantıları olur.. gün içerisinde olmaz inşallah...
kız deme öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şöyle olur hepinizin kızı benim oğlum olsun, yada hepinizin oğlu benim kızım olsun.. bu şekilde olur bak
benim sanki bulanırmış gibi oldu 7-8. haftalarda sonra geçti ama ben de yemek sonrası gaz şikayeti berbat... dr. a gidince söylücem ağrı da yapıyo bazen.. ben ileride olacak olan belirtileri yaşadım daha çok,mesela reflü,bacak krampları vs.... zten benim göbüş te hiç 10 haftalık değil yani... sanki 20 haftalık
kahvaltımı yaptım canım ara öğün yapıyorum şimdi :) Dün akşam baya kötüydüm baş ağrısından öldüm ama sıcak su torbası koydum iyi geldi sabah da dinç kalktım.
kim oğlan kim kız doğurcak az kaldı öğrenecez. haftaya ben ve aynur abla öğrencez sonra da sıra size gelecek
senin belirtiler gerçekten acayip canım belki sonradan başlayacak senin bulantılar o da olabilr.
baş ağrısı bende de oluyo ya hem hamilelkten hem havalardan kaynaklanıyo sanırım ama uyuyunca geçiyo....
ben de dün akşam yemekten sonra uyudum. eşim 9buçukta geldi kapıyı açtım başım döndü,hani böyle baygınlık hissi gibi bişey geldi,yemeğini bile koyamadım,kendisi koydu yedi,ben de mutfakta yere uzandım resmen 2-80 kafam kalkmadı... sonra sütümü içip yattım....
ya ama bulantılar başlamasın ya... başlamaz dimi?başlamaz bu saatten sonra ya...:44::44::44::44:
kızz yere nasıl uzandın öyle üşümedin mii yer çeker
senin süt içmene imreniyorum kızz ben içmiyorum yoğurt yemeyi de bıraktım hasta olmayım diye.
bulantın olmaz inşallah canım
valla attım kendimi yere resmen... ayakta kalsam düşücem çünkü o yüzden benim arada oluyo böyle...
severek olmasa da içiyorum ya... yoğurtta evde kendim mayalamaya karar verdim artık. tabi önce güzel bi süt bulmam lazım...1 kiloluk kavanozlara mayalıyo annem... 2 hafta kalsa da kapalı olduğu için hiç ekşimiyo,açtığında tazecik oluo.. ben de öyle yapıcam....yoğurdu 1 saat önceden koy kaseye çıkart dışarı öyle ye sen de canım... soğuk soğuk yeme....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?