- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.561
en güzeli kendi mayalaman zaten canım güzel bir sütçü bulursan tabi. sütçüye sor ineklerine ne yediriyormuş diye. eğer pancar küspesi yediriyorsa alma çok kötü kokuyor benden söylemesi canım.
dur bi çııkarayım yoğurt da ısınınca yiyeyim seni mi kıracam
naber gülücük belirtisizdaşımmm naberrr
didoş baş ağrın şimdi geçtimi ya , ben soğuk havlu koyarım dayanamayacak olursam işe yarar ,
fulim hayırlı olsun kuzuuaç bırakma kendini ben fazla aç kalırsam bulansam mı der ama ben izin vermiyom ve bana tuzlu şeyler sabah boş mide mi yakmaya başladı, krakerden vazgeçtim , gece kalkınca nutella atıyom ağzıma ama gün içinde kraker iyi oluyo
ablam bugün kırmızının ilk günü o yüzden böyle hissediyosun, rabbim tez zamanda gönderceek sana o bıcırısen içini ferah tut
Günaydın kızlar,
dün akşamdan beri benim junior,kasıklarımla aynı hizada hemen hemen, sol tarafta bi top seklinde birikti oraya sanki.akşam bile sağ tarafıma dönüp uyudum,ilerleyen aylarda da uyku problemi yaşarmıyım acaba?Ayrıca kasıklarımda agrıyo sanki?bende nisan ayının ilk haftası gidicem doktora nasipse o gün ögrenices cinsiyetini kızlar.öğrendikten sonrada isim araştırmasına koyuluruz.
sizler nasılsınız?
ha şöyleeeeeeeee...
sen kendin mi yapıyosun yoğurdunu..
ayrıca bu bilgide aklımda kalsın...
ben kendim yapıyordum da sütçüm pancar küspesi yedirmeye başladı ineklerine acayip koktuğu için daha da almadım.kayınvalidemden istedim yoğurt süzme o gönderdi.
fatmişşş napıyonn kuzummm
yoğurdu mayalayamıyorsanız yörsanın ev tipini alın bence onlar gayet iiben de aldığım zaman süzme yogurt alıyorum ama o da katkılı tabi de diğerlerinden iyi yine de....
naber gülücük belirtisizdaşımmm naberrr
didoş baş ağrın şimdi geçtimi ya , ben soğuk havlu koyarım dayanamayacak olursam işe yarar ,
fulim hayırlı olsun kuzuuaç bırakma kendini ben fazla aç kalırsam bulansam mı der ama ben izin vermiyom ve bana tuzlu şeyler sabah boş mide mi yakmaya başladı, krakerden vazgeçtim , gece kalkınca nutella atıyom ağzıma ama gün içinde kraker iyi oluyo
ablam bugün kırmızının ilk günü o yüzden böyle hissediyosun, rabbim tez zamanda gönderceek sana o bıcırısen içini ferah tut
yoğurdu mayalayamıyorsanız yörsanın ev tipini alın bence onlar gayet ii
ne olsun kuzum bugün midem daha bulantılı öyle takılıyorum sen nasılsın bebeğimmm
geçti canım çok şükür sıcak su iyi geldi bana. gün içinde soğuk suyla kaç kere yıkadım da kar etmedi.
selamm hoşgeldinn..yaa bende sağa yatamıyorum sola yatıyorum hep ve aynı tarafa yatmaktan her yanım ağrıyacak.
iremcim....
ben iyiyim sen nasılsın?
bulantısız bulantısız takılıyorum işte çok şükür....
sen de de tık yok dimi
bebeğim çıkartma değilde yol tutar bulanırsın ya öyle işte şimdi daha iyiyim birazda dün geç duş aldım basımda ağrıycak gbi acaba ondan mı bulandı miğdem diyorum ne bilim işte akşam olsun tanışalım miniminnakla
onu gördüm marketler de de hiç almadım.. denemek lazım...
oy kuzum yaaa geçecek o bulantılar da. hem bir yönden iyi bulantın olması.. iştahın da azaldığı için ilk 3 ay kilo almadan geçirmiş olacaksın.ilerleyen zamanlarda daha az kilo demek oluyor bu da
senin annen gelecekti temizliğe geldi mi??
kızlar bebek ne taraftaysa diğer yönünüze yatmalıymışınız , bebebkle beraber galiba böbreklere baskı oluyo yatınca , böbrek rahtasızlığı çeken bir arkadaş demişti, ve bolca su içiyoruz
yok tatlım ne tık ne bişey sadece wc nöbetlerimiz var onuda düşük yaptığıma göre yinede az buluyorum
bebek sağda bende sola yatıyorum. ama şu hamilelik takviminde yazana göre diyo ki sağ taraftan giden bir kan damarı varmış. sağa yattığımzda ya da sırt üstü yattığımızda o damara baskı olurmuş ve bebeğe giden kan miktarı azalırmış o yüzden sola yatın diyodu..
kızlar bebek ne taraftaysa diğer yönünüze yatmalıymışınız , bebebkle beraber galiba böbreklere baskı oluyo yatınca , böbrek rahtasızlığı çeken bir arkadaş demişti, ve bolca su içiyoruz
yok tatlım ne tık ne bişey sadece wc nöbetlerimiz var onuda düşük yaptığıma göre yinede az buluyorum
o zaman verdiğim bilgiyi unutun belki o nedenledir benim aklımda öyle kalmış, o zaman topluca sola dönüyoruz kızlarrr
demekki az su içiyosun canım...
benim ilk gebeliğimdeki belirtilerin aynısını yaşıyorum... demekki benim tarzım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?