Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ha şöyleeeeeeeee...
sen kendin mi yapıyosun yoğurdunu..
ayrıca bu bilgide aklımda kalsın...

geçti canım çok şükür sıcak su iyi geldi bana. gün içinde soğuk suyla kaç kere yıkadım da kar etmedi.

selamm hoşgeldinn..yaa bende sağa yatamıyorum sola yatıyorum hep ve aynı tarafa yatmaktan her yanım ağrıyacak.

ha şöyleeeeeeeee...
sen kendin mi yapıyosun yoğurdunu..
ayrıca bu bilgide aklımda kalsın...

ben kendim yapıyordum da sütçüm pancar küspesi yedirmeye başladı ineklerine acayip koktuğu için daha da almadım.kayınvalidemden istedim yoğurt süzme o gönderdi.

iremcim....

ben iyiyim sen nasılsın?
bulantısız bulantısız takılıyorum işte çok şükür....

sen de de tık yok dimi

bebeğim çıkartma değilde yol tutar bulanırsın ya öyle işte şimdi daha iyiyim birazda dün geç duş aldım basımda ağrıycak gbi acaba ondan mı bulandı miğdem diyorum ne bilim işte akşam olsun tanışalım miniminnakla

ne olsun kuzum bugün midem daha bulantılı öyle takılıyorum sen nasılsın bebeğimmm

oy kuzum yaaa geçecek o bulantılar da. hem bir yönden iyi bulantın olması.. iştahın da azaldığı için ilk 3 ay kilo almadan geçirmiş olacaksın.ilerleyen zamanlarda daha az kilo demek oluyor bu da

senin annen gelecekti temizliğe geldi mi??

iremcim....

ben iyiyim sen nasılsın?
bulantısız bulantısız takılıyorum işte çok şükür....

sen de de tık yok dimi

yok tatlım ne tık ne bişey sadece wc nöbetlerimiz var onuda düşük yaptığıma göre yinede az buluyorum

Son düzenleme:

kızz daha çok var dediğimiz günler bak nasılda geçti gördün müüü. tanışma günü geldi çattı
fotosunu da eklemeyi unutma bizim için bakalım kesen yuvarlak mı patlıcan mı

onu gördüm marketler de de hiç almadım.. denemek lazım...

bi dene ama ev tiplerinin en iyisi yörsan

ya ev yemeği yiyemiyorum ama dışardan yükleniyorum bu dönemi kilo almadan geçireceğimi sanmıyorum mutlaka alırım tost dürüm döner yiyorum midemi bastırsın diye

gelemediler geçen hafta bu haftada gelemicekler sanırım misafirleri geliyomuş annem gelip temizlik yapacağını bilmiyor ama gelince duramaz illa yapar
bu hafta doktor randevum var bu hafta olmaz ama gelecek hafta kadını çağırcam artık annemden umut yok

bebek sağda bende sola yatıyorum. ama şu hamilelik takviminde yazana göre diyo ki sağ taraftan giden bir kan damarı varmış. sağa yattığımzda ya da sırt üstü yattığımızda o damara baskı olurmuş ve bebeğe giden kan miktarı azalırmış o yüzden sola yatın diyodu..

o zaman verdiğim bilgiyi unutun belki o nedenledir benim aklımda öyle kalmış, o zaman topluca sola dönüyoruz kızlarrr

demekki az su içiyosun canım...
benim ilk gebeliğimdeki belirtilerin aynısını yaşıyorum... demekki benim tarzım bu

o zaman verdiğim bilgiyi unutun belki o nedenledir benim aklımda öyle kalmış, o zaman topluca sola dönüyoruz kızlarrr

evet ben de didem gibi duymuştum..
hatta ileri aylarda sürekli sırt üstü yada sağ tarafınıza yatmak... az da olsa ölü doğum riskini bile ortaya çıkartabiliyomuş diye duymuştum,ama sadece duyum,nedenini bilmiyorum.. yine de temkinli olmakta fayda var...

bir de bulantısı ve baş dönmesi olanlar,eğer uygunsa sol tarafına yatınca,bulantısının azaldığını da görecekler...
benim baş dönmem oluyo arada o zaman baya fayda ediyo.. bir de yemek sonrası yatmak durumunda kalırsam soluma yatınca daha rahat oluyorum...

merhaba hatunlar, nasilsiniz? ben keyifsizim ne zamandir,girmedim foruma da herkes hamile sanirim saglikli gebelikler gecirirsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…