- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.581
evet ben de didem gibi duymuştum..
hatta ileri aylarda sürekli sırt üstü yada sağ tarafınıza yatmak... az da olsa ölü doğum riskini bile ortaya çıkartabiliyomuş diye duymuştum,ama sadece duyum,nedenini bilmiyorum.. yine de temkinli olmakta fayda var...
bir de bulantısı ve baş dönmesi olanlar,eğer uygunsa sol tarafına yatınca,bulantısının azaldığını da görecekler...
benim baş dönmem oluyo arada o zaman baya fayda ediyo.. bir de yemek sonrası yatmak durumunda kalırsam soluma yatınca daha rahat oluyorum...
merhaba hatunlar, nasilsiniz? ben keyifsizim ne zamandir,girmedim foruma da herkes hamile sanirim saglikli gebelikler gecirirsiniz insallah
saolasın canımcım sen neden keyifsizsin bebeğimmm
esimle limoniyiz bu aralar fatmacan, yeni yeni duzeliyor, huzursuz hala icimm ama
hayırdır kuzum ya
hayir olur insallah yavrumm hakkimizda. isten bunaliyor bana carliyo! 2 hafta sonra tatile cikacagiz, biraz toparlaniriz insallah
hayir olur insallah yavrumm hakkimizda. isten bunaliyor bana carliyo! 2 hafta sonra tatile cikacagiz, biraz toparlaniriz insallah
canım Allah kolaylık versin bizimkide öyledir. işi eve taşır! onlardan alamadığı hırsı benden alır :) onlarla iyi geçinsin benle de öyle :)
oo bak tatil iyi gelir size tatilde bebişte olur kesin
merhabalar kızlar nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik
insallah canim ama,biz bole dovusurken her gun bebek olmasi dogru olur mu bilmiyorum. esim bolyle davranmaya devam ederse ben hamile falan kalsam daha fena, bebegime zarar. kafam allak bullak artik. sen nasilsin yavrum nasil gidiyor hamilelik?
ben butun gun evde yalnizim, kimseyle konusmuyorum gorusmuyorum dogru durust. aksam eve geliyor 5 karis surat, tek kelime etmiyor. zaten patlamisim butun gun sikintidan2 kelam etsin istiyorum ben de. yok ama .neden konusmuyorsun diyince de tartisiyoruz, her aksam boyle.sinirlerim bozuldu artik.
yavrum insallah hamilesndir. hislerin seni yaniltmaz. ayy hadi insallah
bebek olunca melek olur senin koca el üstünde tutar seni tabi istiyorsa
ben bulantılıyım midem kötü oluyor canım bişi istemiyor filan falan işte hamilelik halleri
kızz daha çok var dediğimiz günler bak nasılda geçti gördün müüü. tanışma günü geldi çattı
fotosunu da eklemeyi unutma bizim içinbakalım kesen yuvarlak mı patlıcan mı
merhaba hatunlar, nasilsiniz? ben keyifsizim ne zamandir,girmedim foruma da herkes hamile sanirim saglikli gebelikler gecirirsiniz insallah
merhabalar kızlar nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik
aman canım aynı durum işte. 5 karış surat başka da birşey yok... birde benim 3 yaşındaki oğlum heryerde... çok hareketli ve çok zararı oluyor çok şeye çocuğun yaptıklarınıda bana maal ediyor kızıyor... yakında çocuğu kreşe göndermeyi düşünüyrorum arkadaşları olsun sosyalleşir enazından evde benle yalnız bunalıyor o da haklı...
aman da aman fatmamızın bebişi rahat durmuyor muymuş bende aynıyım canım bildiğin gibi ne olsun kan tahlili yaptırdım kan sayımım çok düşükmüş özellikle de demir 3 aylık ilaç tedavisi görücem hayırlısı olsun bakalımmerhaba canım iyi olmaya çalışıyoruz benim ki bulantlı geçiyor maalesef
sende durumlar ne ne alemdesin nasılsın
aman da aman fatmamızın bebişi rahat durmuyor muymuş bende aynıyım canım bildiğin gibi ne olsun kan tahlili yaptırdım kan sayımım çok düşükmüş özellikle de demir 3 aylık ilaç tedavisi görücem hayırlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?