Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

temam temam sildim yazdığımı

yine cepten yine kısacık yazabileceğim ama olsun az da olsa sizi görmek çok güzel. gurbet ellerde yalnız olmadığımı hatırlıyorum :) iyiki varsınız!
bu ay planlı programlı hareket etmiş birisi olarak Allahın takdiri ile sanırım 2. kuzu yolda... belki erken bunu demek için ama neden bilmiyorum ayda 2 kez yumurtluyormuşum :) ve 2 yumurtlama da boş geçmedi :) diğer aylar boş geçtiği için sonuç negatifti bakalım kısmet :)
kuzucukların var olduğunu isimlerinizin altında görmek çok sevindiriyor beni canlarım :) he birdfe unutmadan serabın usulünü kendi kendime uyguladım :) kendimi silkeledim bakalım sonuç ne olacak... :) yeni eve alıştım sayılır... mutfağa, odalara hala yabancıyım yemek yapmakta bile güçlük çekiyorum yeni gelin gibi :)))

hayir olur insallah yavrumm hakkimizda. isten bunaliyor bana carliyo! 2 hafta sonra tatile cikacagiz, biraz toparlaniriz insallah

canım Allah kolaylık versin bizimkide öyledir. işi eve taşır! onlardan alamadığı hırsı benden alır :) onlarla iyi geçinsin benle de öyle :)

canım Allah kolaylık versin bizimkide öyledir. işi eve taşır! onlardan alamadığı hırsı benden alır :) onlarla iyi geçinsin benle de öyle :)

ben butun gun evde yalnizim, kimseyle konusmuyorum gorusmuyorum dogru durust. aksam eve geliyor 5 karis surat, tek kelime etmiyor. zaten patlamisim butun gun sikintidan2 kelam etsin istiyorum ben de. yok ama .neden konusmuyorsun diyince de tartisiyoruz, her aksam boyle.sinirlerim bozuldu artik.

yavrum insallah hamilesndir. hislerin seni yaniltmaz. ayy hadi insallah

oo bak tatil iyi gelir size tatilde bebişte olur kesin

insallah canim ama,biz bole dovusurken her gun bebek olmasi dogru olur mu bilmiyorum. esim bolyle davranmaya devam ederse ben hamile falan kalsam daha fena, bebegime zarar. kafam allak bullak artik. sen nasilsin yavrum nasil gidiyor hamilelik?

insallah canim ama,biz bole dovusurken her gun bebek olmasi dogru olur mu bilmiyorum. esim bolyle davranmaya devam ederse ben hamile falan kalsam daha fena, bebegime zarar. kafam allak bullak artik. sen nasilsin yavrum nasil gidiyor hamilelik?

bebek olunca melek olur senin koca el üstünde tutar seni tabi istiyorsa
ben bulantılıyım midem kötü oluyor canım bişi istemiyor filan falan işte hamilelik halleri

aman canım aynı durum işte. 5 karış surat başka da birşey yok... birde benim 3 yaşındaki oğlum heryerde... çok hareketli ve çok zararı oluyor çok şeye çocuğun yaptıklarınıda bana maal ediyor kızıyor... yakında çocuğu kreşe göndermeyi düşünüyrorum arkadaşları olsun sosyalleşir enazından evde benle yalnız bunalıyor o da haklı...

bebek olunca melek olur senin koca el üstünde tutar seni tabi istiyorsa
ben bulantılıyım midem kötü oluyor canım bişi istemiyor filan falan işte hamilelik halleri

Allah kolaylık versin canım. mide bulantısı zordur. biraz daha sık dişini 3.5 aydan sonra rahatlarsın birden kesiliyor...

kızz daha çok var dediğimiz günler bak nasılda geçti gördün müüü. tanışma günü geldi çattı
fotosunu da eklemeyi unutma bizim için bakalım kesen yuvarlak mı patlıcan mı

evet kuzu daha çok var die die 2 haftayı deviricem inşallah şimdi saatleri sayıyorumm koyarım tabisi resmimizi bi görüp alalımla ilk resmini

merhaba hatunlar, nasilsiniz? ben keyifsizim ne zamandir,girmedim foruma da herkes hamile sanirim saglikli gebelikler gecirirsiniz insallah

mervem nasılsın kuzummm bizde limoniydik hemde öyle böyle değil düzeliyo herşey tatilede çıkıyomuşsunuz kafanız rahat gidin dönüştede müjdeyi verirsin bebeğim
merhabalar kızlar nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik

yelizimmm bebeğimmmm biz iyiyiz sen nasılsın kuzum benimmmmmm

iyi dusunmussun canim, oglun da dinginlesir biraz. kreste enerjisini atmis olur.hem de birseyler ogrenir canim

merhaba canım iyi olmaya çalışıyoruz benim ki bulantlı geçiyor maalesef
sende durumlar ne ne alemdesin nasılsın
aman da aman fatmamızın bebişi rahat durmuyor muymuş bende aynıyım canım bildiğin gibi ne olsun kan tahlili yaptırdım kan sayımım çok düşükmüş özellikle de demir 3 aylık ilaç tedavisi görücem hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…