Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kismett canim benim.seni tebrik edemedim insallah hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagina alirsin bebisini.cok sevindimm yavrum benimm
bebek olunca melek olur senin koca el üstünde tutar seni tabi istiyorsa
ben bulantılıyım midem kötü oluyor canım bişi istemiyor filan falan işte hamilelik halleri

bilmiyorum valla lafta istiyor ama ben artik pek emin degilim. ne onun istediginden ne de kendimden...
gececek insallah canim benim, hos hastalik iste. keyfini cikar bence. cok rahatsiz etmiyorsa, yataklara dusurmuyorsa sorun yok

Son düzenleme:
bende iyiyim fulyam ne olsun kan tahlilim biraz canımı sıktı

ben binbir güçlükle gelmeye çalışıyorum buraya merveden başka selam alan yok aşk olsun kızlar

Meryemcim çok sevindim haberine. Test mi yaptın da hissediyorsun canım. Ne zaman bat. Ayy maşallah...

Hülyacım, adetin tam gününde geldi galiba Sırf seni merak ettiğim için girmiştim buraya...Ama üzülmek yok canım. Klomen ikinci aydan sonra vücuda daha çok etki ediyor. Ben 5 ıl denedim olmadı 3. bebek. Sonra doktora gittim. İlk ay hüsran. İkinci ay bebek:) Sen neden öyle olmayasın canım benim. Hadi bakalım yılmak yok, yola devam. Adetin 3. günü doktora gidiyorsun. Hem ne malum adetin devam edeceği. Belki tutunma kanaması falandır...Ama öyle de olsa böyle de olsa doktora gidiyorsu ve vazgeçmiyorsun canım.

Allah kolaylık versin canım. mide bulantısı zordur. biraz daha sık dişini 3.5 aydan sonra rahatlarsın birden kesiliyor...

amin canım saol inşallh öyle olur

bak kan önemli iyiki baktırmışsın hamilelikte daha çok ihtiyacın olacak kana demire filann

Yelizcim hoşgeldin canım. Geçmiş olsun. O değerlere fazla takılma. Aydan aya değişiyorlar. Toparlarsın eminim canım. Bebek için gittin mi hiç doktora. Sanki öyle birşeyler söylüyordun diye hatırlıyorum canım.

sıkma canını kuzum benim tedavini görüp iyi olucaksın şükür sağlıklısın bunuda atlatıcaksın sen güçlü kızsın sen canım benim
inşallah kuzum inşallah
amin canım saol inşallh öyle olur

bak kan önemli iyiki baktırmışsın hamilelikte daha çok ihtiyacın olacak kana demire filann
doktorda öyle söyledi umarım değerler eskisine döner

yok yok öyle deme düzelir inşallah kocan sonuçta
allaha şükür yatırmadı daha ayaktayım dediğin gibi hoş hastalık allah herkese nasip etsin

adetim başladığında dr. gitmiştim ciddi bir muayeneden geçtim durumu belirttim abla 2 kez yumurtluyormuşum ben o yüzden ikiz gebelik olma ihtimali varmış. geçen aylarda yumurtlama günlerine denk gelmemişti ama bu ay 2 yumurtlama gününü de boş geçirmedim :) bata son 1 hafta kaldı ablacığım. kasılmalarım ve sancılarım yumurtlama geçmesine rağman geçmedi ve günde 2 kez buylantım oluyor. oğluma hamileliğimde de aynısını yaşamıştım. bata 1 hafta kaldı ama ben bekleyeceğim bu sefer. içime doğuyor daha önce böyle olmuyordu... yine de ümitlenmek yok.... ama ümidimi kaybetmek de yok.... 3 yıldan sonra ilk kez yumurtlama gününe denk geldi bakalım :) duaalrınızı eksik etmeyin. sen nasılsın? kuzucuklar nasıllar?

Mervecim, senin durumun gerçekten zor. Sinirli eş insanda huzur bırakmaz. Kardeşim işten gelince hep hanımına çatar. Kızcağız da senin gibi akşama kadar kocam gelsin de iki laf edeyim insan yüzü göreyim diye bekliyor. Niye suratın asık diye sorduğunda kıyamet kopuyor. Sen akşama kadar yatıyorsun, niye bunalıyormuşsun, üstüme gelme falan filanlarla azarlıyor adam. Zamanla kız bu duruma alıştı. Artık hiçbir şey söylemiyor. Kavga da olmuyor. Kardeşim kendiliğinden çözülüyor bir saate kadar. Ama asla böyle olmamalı tabi....Evdeki huzursuzluk hiçbir şeye benzemez. Hele çocuk olunca, onun yükü de senin sırtına binince....ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM. İnşallah hayırlısı ile bir bebeğin olur da onunla vakit geçirir, eşinin tavırlarına çok da aldırmazsın.

Allah gönlüne göre versin canım. Hissediyorsan doğrudur. Ayda iki kere yumurtlama işi de ne kadar ilginçmiş canım ya. Maşallah. Biz bir tane için seksen tane ilaç içelim:))) Maşallah, sübhanallah, bereketli hatun:)) Ben iyiyim, topacım da iyi kızlarım da. Gerçi bu da kızmış ya:))))

merveciğim canım bir çocuk insanı ciddi şekilde oyalıyor inan bana. onun tavırlarını takmıyorsun takacak kadar düşünmeye fırsatın olmuyor bile kuzun olduğunda onu unutacaksın işine geleni duyacak, surat asmasını görmezden geleceksin :) o normale döndüğünde de canım cicim :) hayat kimisine böyle. benim eşimde böyledir yazdım ya işte... herkesi ciddiye alırsak nefes alamayız canım... yavruna ODAKLAN

MAAŞALLAHH ABLAMM 3 kızı olan cennetlik derler :) bende isterim kızımın olmasını :) Allahım herkese hayırlın evlatlar nasip etsin inş.

Azıcık arabesk: Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır:)))) Hayırlı haberlerle yakışaklı fotolarla gel inşallah canım benim.

inşallah ablacım inşallah benimde hafif bulantılarım başladı az ama sık yiyorum bugün bakalım ilk kontrolümüde olalım p.tesi 8 bindi 10 bin olmuştur geçmiştir kesin dimi anca kese görürz ama biz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…