Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yok yok öyle deme düzelir inşallah kocan sonuçta
allaha şükür yatırmadı daha ayaktayım dediğin gibi hoş hastalık allah herkese nasip etsin

Merhaba Fatmacım, şikayet yok bakiyim:)) Sekiz gözle beklediniz, silkelendiniz, tepindiniz, tutup kulağından getirdiniz bu bebeleri:))) Şimdi hiç ses etmeyin. Bulandırırlar da, yatırırlar da. Oh sefaları olsun topaçlarımın. Devir onların devri naber:))) Bak bana hala bir öğün bile yiyemeyim, günde en az 10 kere çıkartıyorum. Dakkada bir wc ye gidişim de cabası:)) Ama artık üzülmüyorum bunlara. Hepsi bebeğimin yerinde olduğunun belirtisi. O kanama olayından sonra, ağrılarıma bile şükreder oldum:))) İnşallah sen 3 aydan sonra atlatırsın bulantıları canım. Benim öyle bir ümidim kalmadı kuzucum.

hoşgeldinnn meryemcimm müjdeli haberlerle geldinnn canım mutlu ettin bizi. hislerin doğrudur 1 hafta sonra zaten tescillemiş olursun canım..
ufaklığı da kreşe vermek güzel fikir senin oturduğun yerde güzel kreşler var biliyorum hem sosyalleşir bir şeyler öğrenir ooğluşun hem de sen rahat edersin.

merhabalar kızlar nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik

hoşgeldin yelizim seni sormalı sen nasılsın?? kan değerin için geçmiş olsun canım her kadının başına geliyor ama ilaçlarla düzeliyor canını sıkacağın bir durum yok canım. vücudun kanlansın canlansın ki bebiş de kuvvetli olsun inşallah.

nasılsınız bacılaar

Senin de tek bildiğin muhabbet bu ha: Nasılsınız bacılar kızçeler:))) Sonra sırra kadem bas git. Ne geçmişi okursun ne geleceği tembel. Güya topik anası olacan. Millet kırılıyor burda be ya:)))) Nerde bu iktidar, nerde bu topik anası!!!

İyiyiz canım, seni gördük daha iyi olduk:))

ablammm sende formundasın bugün heee maşşallahhhhhh maşşallaahhh seni böyle güleç güleç görmek ne güzel geldi bana

hoşbulduk didoşum ben iyiyim sen nasılsın yiğenimiz nasıl

canim guzel saglikli hamilelik gecirirsin insallah, once bi tedirgin olduk senin icin ama Allaha sukur simdi her sey yolunda. oncelikle onu soylemek istedim. biz bu hale nasil geldik aklim hic ermiyor. 2 kisilik cekirdek ailemizde sinirli olan, sosyal olan, hareketli, neseli olan taraf hep bendim hala da oyle. esim sakindir sinirlenmez oyle kolay kolay ama son 3 haftadir falan isten eve geliyor onun o bitkin mutsuz halini gorunce sinirleniyorum. butun enerjimi emiyor benim.ben beni anlamadigindan yakiniyorum, o onu anlamadigimdan yakiniyor. sonra birbirimize giriyoruz. alisamam ben, boyle biri degilim cunku. insallah kendine ceki duzen verir.

malesef benim işlerim cok yoğun tabiki her daim muhabbette olmak isterdim ama olmuyor ablacm üzgünüm..

neyse kızlar yine ceee diyip kaçmış gibi olcm ama migren atagım tuttu bugün komadayım yıne bir selam vermek istedim hoşçakalın fulyam güzel haberlerini bekliyorum..

kızlar size birşey sorucam benim eşimde tsh yüksekliği yani guatr çıktı sizce bu bizim bebiş işini egeller mi?

Yavrum ben onbinli değerlerdeyken bebeğim sekizinci haftaya girmişti:))) Sen keseyi de göreceksin, kalp atışlarını da göreceksin bence. Bazı bebişlerin kalbi geç duyuluyor ama Fatmacım da olduğu gibi. Sakın kafaya takayım deme. Altıncı haftadan sonra bulantılar başlar. İnşallah iştahın kesilmez. Yoksa bulantı çekilir dert. Ama üzerine açlık da girince insan dünyasından bıkıyor bazen:)) Yine de hepsi güzel şeyler. Ana olmak kolay mı?

canım benim oluyor evliliklerde böyle buhran dönemleri bizde kısa süre önce böyleydik öyleki ben sinirimden 2 gece ayrı yattım düşün eşinin yıllık birikimi olmuştur işten siz şimdi tatile gidince düzelir herşey desarj olur herşey eskiye döner

doğru diyosun abla 9 takla attık bebeğimiz olsun diye kocamda senin gibi diyor istedik sakın yakınma diye canım tatlı heralde benim yaa

kızlar size birşey sorucam benim eşimde tsh yüksekliği yani guatr çıktı sizce bu bizim bebiş işini egeller mi?

Canım, ben erkekteki guatrın bebeğe engel olmadığını ama sperm kalitesini birazcık düşürebildiğini duymuştum. Sonuçta bizdeki tsh yumurtayı etkiliyorsa, erkekteki de sperm hücresini etkiler canım. Yine de en iyi cevabı doktorun verecektir.

çok teşekkür ederim ablacım yanıtladığın için

hoşbulduk didoşum ben iyiyim sen nasılsın yiğenimiz nasıl

yeğeninizde bende iyiyiz canım büyüyor işte biraz karın gerilmeleri filan var. haftaya da cinsiyet öğreneceğiz inşallah.

mervecim eşinle aranız düzelir inşallah. ama burda iş biraz da sna düşüyor. adam yorgun argın ve gergin geliyorsa işten sen onu güleryüzlü karşıla biraz ilgi göster canını sıkma evimizde mutluyuz bak sorun neyse eve yansıtma işte kalsın. evde bari güzel bir akşam geçirelim enerjin yerine gelsin vs diye söyle. yoksa o adam hep hıncını senden çıkarmaya devam eder.

neyse kızlar yine ceee diyip kaçmış gibi olcm ama migren atagım tuttu bugün komadayım yıne bir selam vermek istedim hoşçakalın fulyam güzel haberlerini bekliyorum..

Geçmiş olsun canım. Bazı hamilelikler migreni iyileştirir diye duymuştum. Sen de iyileşirsin inşallah. Hadi kaç bakalım. İyileş de gel.

tatlım ben çalışıyorum ama yabancı bir yerdeyim kendi çevrem yok bir anda herkesle samimi olunmuyo ve işyerimide değiştirdiğim için nereye baksam yabancılık var, hafta sonları ölüm gibi gelirdi ve bizim evde ki huysuzda ben olurdum ama farkettim ki insanı o dört duvar boğuyo eşinle randevulaş ya eve gelmeden dışarda buluşun bişeyler yiyin, yada eve geldikten sonra çıkın bir yürüyüş bir açık hava , bir sinema inan çok değiştircek havanızı evde enerjisini atamayan çocuk gibi oluyosun aksine karşında kide enerjisini bitirmiş dokunmaya bişey demeye gelmeyen biri , bir düşün dediklerimi

yelizcim sen nasılsın tatlım kan değerin düşük çıkmış galiba bolca siyah kuru üzüm ye inan çok faydalı 3 ay bile gerekmiyecek bence

canım geçmiş olsu benimde basım hafiften ağrıyo takılıyom öyle yine bi işe elimi sürmedim haber ederim elbette kuzummm

ablam hadi inşallahhh akşama veririm haberlerimizi evet bulantılarım başladı ama sen ve fatmam kadar değil gerçi haftaya nasıl olurum bilinmez ama yinede ben migdemi bastırabilcek bişiler yiyebiliyorum içim bulanıyo sadece onlar sağıklı olsunlarda biz razıyız ablammm bunlara

doğru diyosun abla 9 takla attık bebeğimiz olsun diye kocamda senin gibi diyor istedik sakın yakınma diye canım tatlı heralde benim yaa

senin o tatlı canını yerim laaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…