- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.621
yok yok öyle deme düzelir inşallah kocan sonuçta
allaha şükür yatırmadı daha ayaktayım dediğin gibi hoş hastalık allah herkese nasip etsin
inşallah canımakşam kuzum randevum 18:30 da hayırlı haberlerle geliriz inşallahh
çok sağol mervecim Allah razı olsungecmis olsun yeliz, Allah dermansiz dert vermesin. kan cok onemli hamilelikte
yine cepten yine kısacık yazabileceğim ama olsun az da olsa sizi görmek çok güzel. gurbet ellerde yalnız olmadığımı hatırlıyorum :) iyiki varsınız!
bu ay planlı programlı hareket etmiş birisi olarak Allahın takdiri ile sanırım 2. kuzu yolda... belki erken bunu demek için ama neden bilmiyorum ayda 2 kez yumurtluyormuşum :) ve 2 yumurtlama da boş geçmedi :) diğer aylar boş geçtiği için sonuç negatifti bakalım kısmet :)
kuzucukların var olduğunu isimlerinizin altında görmek çok sevindiriyor beni canlarım :) he birdfe unutmadan serabın usulünü kendi kendime uyguladım :) kendimi silkeledim bakalım sonuç ne olacak... :) yeni eve alıştım sayılır... mutfağa, odalara hala yabancıyım yemek yapmakta bile güçlük çekiyorum yeni gelin gibi :)))
merhabalar kızlar nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik
aman da aman fatmamızın bebişi rahat durmuyor muymuş bende aynıyım canım bildiğin gibi ne olsun kan tahlili yaptırdım kan sayımım çok düşükmüş özellikle de demir 3 aylık ilaç tedavisi görücem hayırlısı olsun bakalım
nasılsınız bacılaar
inşallah canımbizi habersiz bırakma
çok sağol mervecim Allah razı olsun
Senin de tek bildiğin muhabbet bu ha: Nasılsınız bacılar kızçeler:))) Sonra sırra kadem bas git. Ne geçmişi okursun ne geleceği tembel. Güya topik anası olacan. Millet kırılıyor burda be ya:)))) Nerde bu iktidar, nerde bu topik anası!!!
İyiyiz canım, seni gördük daha iyi olduk:))
hoşbulduk didoşum ben iyiyim sen nasılsın yiğenimiz nasılhoşgeldinnn meryemcimm müjdeli haberlerle geldinnn canım mutlu ettin bizi. hislerin doğrudur 1 hafta sonra zaten tescillemiş olursun canım..
ufaklığı da kreşe vermek güzel fikir senin oturduğun yerde güzel kreşler var biliyorum hem sosyalleşir bir şeyler öğrenir ooğluşun hem de sen rahat edersin.
hoşgeldin yelizim seni sormalı sen nasılsın?? kan değerin için geçmiş olsun canım her kadının başına geliyor ama ilaçlarla düzeliyor canını sıkacağın bir durum yok canım. vücudun kanlansın canlansın ki bebiş de kuvvetli olsun inşallah.
Mervecim, senin durumun gerçekten zor. Sinirli eş insanda huzur bırakmaz. Kardeşim işten gelince hep hanımına çatar. Kızcağız da senin gibi akşama kadar kocam gelsin de iki laf edeyim insan yüzü göreyim diye bekliyor. Niye suratın asık diye sorduğunda kıyamet kopuyor. Sen akşama kadar yatıyorsun, niye bunalıyormuşsun, üstüme gelme falan filanlarla azarlıyor adam. Zamanla kız bu duruma alıştı. Artık hiçbir şey söylemiyor. Kavga da olmuyor. Kardeşim kendiliğinden çözülüyor bir saate kadar. Ama asla böyle olmamalı tabi....Evdeki huzursuzluk hiçbir şeye benzemez. Hele çocuk olunca, onun yükü de senin sırtına binince....ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM. İnşallah hayırlısı ile bir bebeğin olur da onunla vakit geçirir, eşinin tavırlarına çok da aldırmazsın.
Senin de tek bildiğin muhabbet bu ha: Nasılsınız bacılar kızçeler:))) Sonra sırra kadem bas git. Ne geçmişi okursun ne geleceği tembel. Güya topik anası olacan. Millet kırılıyor burda be ya:)))) Nerde bu iktidar, nerde bu topik anası!!!
İyiyiz canım, seni gördük daha iyi olduk:))
inşallah ablacım inşallah benimde hafif bulantılarım başladı az ama sık yiyorum bugün bakalım ilk kontrolümüde olalım p.tesi 8 bindi 10 bin olmuştur geçmiştir kesin dimi anca kese görürz ama biz herhalde
canim guzel saglikli hamilelik gecirirsin insallah, once bi tedirgin olduk senin icin ama Allaha sukur simdi her sey yolunda. oncelikle onu soylemek istedim. biz bu hale nasil geldik aklim hic ermiyor. 2 kisilik cekirdek ailemizde sinirli olan, sosyal olan, hareketli, neseli olan taraf hep bendim hala da oyle. esim sakindir sinirlenmez oyle kolay kolay ama son 3 haftadir falan isten eve geliyor onun o bitkin mutsuz halini gorunce sinirleniyorum. butun enerjimi emiyor benim.ben beni anlamadigindan yakiniyorum, o onu anlamadigimdan yakiniyor. sonra birbirimize giriyoruz. alisamam ben, boyle biri degilim cunku. insallah kendine ceki duzen verir.
Merhaba Fatmacım, şikayet yok bakiyim:)) Sekiz gözle beklediniz, silkelendiniz, tepindiniz, tutup kulağından getirdiniz bu bebeleri:))) Şimdi hiç ses etmeyin. Bulandırırlar da, yatırırlar da. Oh sefaları olsun topaçlarımın. Devir onların devri naber:))) Bak bana hala bir öğün bile yiyemeyim, günde en az 10 kere çıkartıyorum. Dakkada bir wc ye gidişim de cabası:)) Ama artık üzülmüyorum bunlara. Hepsi bebeğimin yerinde olduğunun belirtisi. O kanama olayından sonra, ağrılarıma bile şükreder oldum:))) İnşallah sen 3 aydan sonra atlatırsın bulantıları canım. Benim öyle bir ümidim kalmadı kuzucum.
kızlar size birşey sorucam benim eşimde tsh yüksekliği yani guatr çıktı sizce bu bizim bebiş işini egeller mi?
çok teşekkür ederim ablacım yanıtladığın içinCanım, ben erkekteki guatrın bebeğe engel olmadığını ama sperm kalitesini birazcık düşürebildiğini duymuştum. Sonuçta bizdeki tsh yumurtayı etkiliyorsa, erkekteki de sperm hücresini etkiler canım. Yine de en iyi cevabı doktorun verecektir.
hoşbulduk didoşum ben iyiyim sen nasılsın yiğenimiz nasıl
canim guzel saglikli hamilelik gecirirsin insallah, once bi tedirgin olduk senin icin ama Allaha sukur simdi her sey yolunda. oncelikle onu soylemek istedim. biz bu hale nasil geldik aklim hic ermiyor. 2 kisilik cekirdek ailemizde sinirli olan, sosyal olan, hareketli, neseli olan taraf hep bendim hala da oyle. esim sakindir sinirlenmez oyle kolay kolay ama son 3 haftadir falan isten eve geliyor onun o bitkin mutsuz halini gorunce sinirleniyorum. butun enerjimi emiyor benim.ben beni anlamadigindan yakiniyorum, o onu anlamadigimdan yakiniyor. sonra birbirimize giriyoruz. alisamam ben, boyle biri degilim cunku. insallah kendine ceki duzen verir.
neyse kızlar yine ceee diyip kaçmış gibi olcm ama migren atagım tuttu bugün komadayım yıne bir selam vermek istedim hoşçakalın fulyam güzel haberlerini bekliyorum..
ben butun gun evde yalnizim, kimseyle konusmuyorum gorusmuyorum dogru durust. aksam eve geliyor 5 karis surat, tek kelime etmiyor. zaten patlamisim butun gun sikintidan2 kelam etsin istiyorum ben de. yok ama .neden konusmuyorsun diyince de tartisiyoruz, her aksam boyle.sinirlerim bozuldu artik.
yavrum insallah hamilesndir. hislerin seni yaniltmaz. ayy hadi insallah
canım geçmiş olsu benimde basım hafiften ağrıyo takılıyom öyle yine bi işe elimi sürmedimneyse kızlar yine ceee diyip kaçmış gibi olcm ama migren atagım tuttu bugün komadayım yıne bir selam vermek istedim hoşçakalın fulyam güzel haberlerini bekliyorum..
Yavrum ben onbinli değerlerdeyken bebeğim sekizinci haftaya girmişti:))) Sen keseyi de göreceksin, kalp atışlarını da göreceksin bence. Bazı bebişlerin kalbi geç duyuluyor ama Fatmacım da olduğu gibi. Sakın kafaya takayım deme. Altıncı haftadan sonra bulantılar başlar. İnşallah iştahın kesilmez. Yoksa bulantı çekilir dert. Ama üzerine açlık da girince insan dünyasından bıkıyor bazen:)) Yine de hepsi güzel şeyler. Ana olmak kolay mı?
doğru diyosun abla 9 takla attık bebeğimiz olsun diye kocamda senin gibi diyor istedik sakın yakınma diye canım tatlı heralde benim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?