- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.641
canim guzel saglikli hamilelik gecirirsin insallah, once bi tedirgin olduk senin icin ama Allaha sukur simdi her sey yolunda. oncelikle onu soylemek istedim. biz bu hale nasil geldik aklim hic ermiyor. 2 kisilik cekirdek ailemizde sinirli olan, sosyal olan, hareketli, neseli olan taraf hep bendim hala da oyle. esim sakindir sinirlenmez oyle kolay kolay ama son 3 haftadir falan isten eve geliyor onun o bitkin mutsuz halini gorunce sinirleniyorum. butun enerjimi emiyor benim.ben beni anlamadigindan yakiniyorum, o onu anlamadigimdan yakiniyor. sonra birbirimize giriyoruz. alisamam ben, boyle biri degilim cunku. insallah kendine ceki duzen verir.
Fulyam, bugün kendimi dinlenmiş hissediyorum. 11.30 da kalktım:) Biliyorsunuz, ben karamsar değilimdir asla. Hep pozitifimdir ama zor bir dönem geçirdim. Şimdi de pek iyi sayılmam ama eski Aynuru geri çağırdım. Hayat kısa, bu zamanlar ise çok değerli. Hele benim gibi hayatının son gebeliğini yaşayan bir kadın için:)) Seni sevindirdiğime sevindim tatlım:)
canım geçmiş olsu benimde basım hafiften ağrıyo takılıyom öyle yine bi işe elimi sürmedimhaber ederim elbette kuzummm
ablam hadi inşallahhh akşama veririm haberlerimizi evet bulantılarım başladı ama sen ve fatmam kadar değil gerçi haftaya nasıl olurum bilinmez ama yinede ben migdemi bastırabilcek bişiler yiyebiliyorum içim bulanıyo sadece onlar sağıklı olsunlarda biz razıyız ablammm bunlara
senin o tatlı canını yerim laaa
ahh ahha tatlı dedinde hiç tatlı yiyemiyorum çok üzgün ve süzgünümmmm
ahh ahha tatlı dedinde hiç tatlı yiyemiyorum çok üzgün ve süzgünümmmm
yersin kuzum accuk sabret senin az kaldı bu bulantı ve iştahsızlığı atlatmana
ablam hep böyle ol valla özlemişiz senievet sıkıntılı dönemleinde bile umutsuz olmadın o zamanlarda bile pozitiftin ama bu başka bize umut oluyosun valla
fatmişm tatlı yiyemiyorum diye hiççç üzülme sonra acısını çıkartırsın. ben geçtiğimiz günlerde söylemiştim tatlı canavarı oldum resmen o kadar çok yedim ki şekerim çıkmıştı yani
yaa be hamile kalmadanönce hangi tatlıcıdan tatlı söylesem diye diye düşünürdüm eski günlerimi özlüyorum
hem tatlı istiyo hem bebek istiyo ohhhAzcık sabretcen kuzum ikisi bir arada olmuyor işte. Hem senin çok şeker tüketmen bebeğe zararlı olabilir. Bunu 5. Ayda yapılan şeker yüklemesi testinde ölçüyolar ya dikkat edelim de çok şekerli yemeyelim.
eeee noldu şimdi....
hani sen benim peşimden gelicektin?
senin sıpa da yaramaz çıktı heeee
benim tosunum uslu maşallah....
inşallah hafiften geçirirsin bulantılarını canım...
olur mu ablacım öyle şey,sıkılmak falan.. duymamaış olalım...
adet olabilmek sağlığının göstergesidir bence... sadece zamanı var işte.. hangimizin ilk istediği ay oldu ki? hepimiz aylarca hatta kimimiz yıllarca bekledik.. sen üzme canını sakın....
hanımlar mrb burası hamileler blogumu ben yeniyim denereye yazacagimi bilemedim he he
ablam benim biz zaten bi aileyiz hiçbirimiz birbirimizi yanlız bırakmayız hernekadar aramızda kmler olsada birbirimizin yüreğine dokunup su serpebiliyosak kimse bize sanal diyemez değilmi....
sende seviliyorsun ablacımmm hadi gül azcıkta yüzümüz gülsün
naber gülücük belirtisizdaşımmm naberrr
didoş baş ağrın şimdi geçtimi ya , ben soğuk havlu koyarım dayanamayacak olursam işe yarar ,
fulim hayırlı olsun kuzuuaç bırakma kendini ben fazla aç kalırsam bulansam mı der ama ben izin vermiyom ve bana tuzlu şeyler sabah boş mide mi yakmaya başladı, krakerden vazgeçtim , gece kalkınca nutella atıyom ağzıma ama gün içinde kraker iyi oluyo
ablam bugün kırmızının ilk günü o yüzden böyle hissediyosun, rabbim tez zamanda gönderceek sana o bıcırısen içini ferah tut
biz mama yedik geldikkk
geldim kuzularım
ofisteki ablalarla ağvada yer ayarlıyoduk 1 günlük tatil yapacağız 13 nisanda doktoruma sorucam gitmemde problem olur mu diye
sizler nasılsınız hülya ablamı duydum kırmızı gelmiş bu iş iğne ile değil kafayı boşaltmayla alakalı bunu hepimiz yaşadık ben böyle düşünüyorum
merhaba hatunlar, nasilsiniz? ben keyifsizim ne zamandir,girmedim foruma da herkes hamile sanirim saglikli gebelikler gecirirsiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?