Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Üzerine gitme derim canım. Demek ki bu durum her zaman yaşanan bir durum değilmiş. Demek ki eşini etkileyen birşeyler olmuş iş yerinde. Zaman zaman biz de yaşarız bunu. İşten geldiğimde kızlarımı bile görmek istemediğim günler olur. O zamanlarda kendimi mutfağa kapatır, sakinleşmeye çalışırım. Eşim selam verse, ya da öpse bile küfür ediyormuş gibi gelir bana. Bütün bunlar beyin yorgunluğu. İşten kaynaklı yorgunluklar. Sana tavsiyem eşini güler yüzle karşılamaya devam et canım. Dünyada asık yüzlü kadından daha itici hiçbir varlık yoktur. Sıkıntını içine göm biraz. Eşin üzerini değişir değişmez bir fincan kahve uzat ona. Fazla gözünün önünde olma. Bırak o seni arasın, görmek istesin. Eğer eşinin karakter yapısı sinirli değilse bu günler geçici demektir. Ayrıca genelde sosyal olan, hareket isteyen hep kadınlardır. Benim eşim dürtüklemesem şurdan sahile bile inmez. Ama ben ne yapıyorum, her hafta sonu sinemaya bilet alıyorum. Ayda bir iki kere ite kalka ailece yemeğe götürüyorum, yılda birkaç kez tamamen gizlice planladığım ve onu uymak zorunda bıraktığım il içi il dışı gezilerimiz oluyor. Yani kendimi ona bırakmıyorum. Ama bunları yapman için sizin daha çok zamana ihtiyacınız var. Gençlik dönemi hem ateşli bir aşkı barındırır hem şiddetli uyumsuzlukları. Ama yaş ilerleyip karakter oturunca, insanın kendi içindeki göl daha duru görünüyor insanın gözüne. Öyle ki, herkes içindeki çakılı, dal parçasını ve balıkları daha iyi görüyor ve kendini eleştirebiliyor. Sabret sen. Ve gülümsemekten vazgeçme.

Fulyam, bugün kendimi dinlenmiş hissediyorum. 11.30 da kalktım:) Biliyorsunuz, ben karamsar değilimdir asla. Hep pozitifimdir ama zor bir dönem geçirdim. Şimdi de pek iyi sayılmam ama eski Aynuru geri çağırdım. Hayat kısa, bu zamanlar ise çok değerli. Hele benim gibi hayatının son gebeliğini yaşayan bir kadın için:)) Seni sevindirdiğime sevindim tatlım:)

ablam hep böyle ol valla özlemişiz seni evet sıkıntılı dönemleinde bile umutsuz olmadın o zamanlarda bile pozitiftin ama bu başka bize umut oluyosun valla

ahh ahha tatlı dedinde hiç tatlı yiyemiyorum çok üzgün ve süzgünümmmm

ahh ahha tatlı dedinde hiç tatlı yiyemiyorum çok üzgün ve süzgünümmmm

fatmişm tatlı yiyemiyorum diye hiççç üzülme sonra acısını çıkartırsın. ben geçtiğimiz günlerde söylemiştim tatlı canavarı oldum resmen o kadar çok yedim ki şekerim çıkmıştı yani

ablam hep böyle ol valla özlemişiz seni evet sıkıntılı dönemleinde bile umutsuz olmadın o zamanlarda bile pozitiftin ama bu başka bize umut oluyosun valla

Severim sizi ben. Gerçekten çok seviyorum her birinizi. Ne kadar mantıksız gelse de insan görmediği kimseleri böyle çok sevebiliyor işte:))

Şimdi gidip bir film açayım kendime. Sonra görüşürüz inşallah canım kardeşlerim.

Fatmacım, sütlü tatlıları tercih et canım. Öbür türlüsü göbekten başka birşey değil.

Evde olanların iyi vakitler geçirmelerini, mesaide olanların hayırlısıyla akşamı edip evceğizlerine gitmelerini dilerim.

Sonra görüşürüz. Hoşçakalın. Kendinize bebeğinize ve bebek isteyen topik arkadaşlarınıza ve insanlara dua etmeyi unutmayın hamileler.

yaa be hamile kalmadanönce hangi tatlıcıdan tatlı söylesem diye diye düşünürdüm eski günlerimi özlüyorum

yaa be hamile kalmadanönce hangi tatlıcıdan tatlı söylesem diye diye düşünürdüm eski günlerimi özlüyorum

hem tatlı istiyo hem bebek istiyo ohhh azcık sabretcen kuzum ikisi bir arada olmuyor işte. hem senin çok şeker tüketmen bebeğe zararlı olabilir. bunu 5. ayda yapılan şeker yüklemesi testinde ölçüyolar ya dikkat edelim de çok şekerli yemeyelim.

haklısın canım benim annem de şeker hastası çok yememek lazım

desteğin için sağol canım

sizi seviyorum ablam hemde çok

inşallah tatlım inşallah yarına moralim düzgün olurda bende tekrar yoluma bakarım

çok haklısın canım herşey kafada bitiyo
zaten sonunda koparcam o kafayı yerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…