- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.661
afiyet olsun bende dışardan söyledim her zamanki gibi
yine cepten yine kısacık yazabileceğim ama olsun az da olsa sizi görmek çok güzel. gurbet ellerde yalnız olmadığımı hatırlıyorum :) iyiki varsınız!
bu ay planlı programlı hareket etmiş birisi olarak Allahın takdiri ile sanırım 2. kuzu yolda... belki erken bunu demek için ama neden bilmiyorum ayda 2 kez yumurtluyormuşum :) ve 2 yumurtlama da boş geçmedi :) diğer aylar boş geçtiği için sonuç negatifti bakalım kısmet :)
kuzucukların var olduğunu isimlerinizin altında görmek çok sevindiriyor beni canlarım :) he birdfe unutmadan serabın usulünü kendi kendime uyguladım :) kendimi silkeledim bakalım sonuç ne olacak... :) yeni eve alıştım sayılır... mutfağa, odalara hala yabancıyım yemek yapmakta bile güçlük çekiyorum yeni gelin gibi :)))
Meryemcim çok sevindim haberine. Test mi yaptın da hissediyorsun canım. Ne zaman bat. Ayy maşallah...
Hülyacım, adetin tam gününde geldi galibaSırf seni merak ettiğim için girmiştim buraya...Ama üzülmek yok canım. Klomen ikinci aydan sonra vücuda daha çok etki ediyor. Ben 5 ıl denedim olmadı 3. bebek. Sonra doktora gittim. İlk ay hüsran. İkinci ay bebek:) Sen neden öyle olmayasın canım benim. Hadi bakalım yılmak yok, yola devam. Adetin 3. günü doktora gidiyorsun. Hem ne malum adetin devam edeceği. Belki tutunma kanaması falandır...Ama öyle de olsa böyle de olsa doktora gidiyorsu ve vazgeçmiyorsun canım.
çok haklısın canım herşey kafada bitiyo
zaten sonunda koparcam o kafayı yerinden
tatlım ben çalışıyorum ama yabancı bir yerdeyim kendi çevrem yok bir anda herkesle samimi olunmuyo ve işyerimide değiştirdiğim için nereye baksam yabancılık var, hafta sonları ölüm gibi gelirdi ve bizim evde ki huysuzda ben olurdum ama farkettim ki insanı o dört duvar boğuyo eşinle randevulaş ya eve gelmeden dışarda buluşun bişeyler yiyin, yada eve geldikten sonra çıkın bir yürüyüş bir açık hava , bir sinema inan çok değiştircek havanızı evde enerjisini atamayan çocuk gibi oluyosun aksine karşında kide enerjisini bitirmiş dokunmaya bişey demeye gelmeyen biri , bir düşün dediklerimi
yelizcim sen nasılsın tatlım kan değerin düşük çıkmış galiba bolca siyah kuru üzüm ye inan çok faydalı 3 ay bile gerekmiyecek bence
hayirlisi ablacim, olacak insallah.ben de degilim ama umutluyum.kismet diyorum. Allah ol dedi mi olurben değilim bitanem
yavrular desteginiz icin gercekten hepinize tesekkur ederim .dikkate alacagim tum soylediklerinizi.cok sagolun tekrar. umarim yoluna girer her sey. o zaman ben haftasonu icin plan yapmaliyim, degisiklik olsun, degisik olsunÜzerine gitme derim canım. Demek ki bu durum her zaman yaşanan bir durum değilmiş. Demek ki eşini etkileyen birşeyler olmuş iş yerinde. Zaman zaman biz de yaşarız bunu. İşten geldiğimde kızlarımı bile görmek istemediğim günler olur. O zamanlarda kendimi mutfağa kapatır, sakinleşmeye çalışırım. Eşim selam verse, ya da öpse bile küfür ediyormuş gibi gelir bana. Bütün bunlar beyin yorgunluğu. İşten kaynaklı yorgunluklar. Sana tavsiyem eşini güler yüzle karşılamaya devam et canım. Dünyada asık yüzlü kadından daha itici hiçbir varlık yoktur. Sıkıntını içine göm biraz. Eşin üzerini değişir değişmez bir fincan kahve uzat ona. Fazla gözünün önünde olma. Bırak o seni arasın, görmek istesin. Eğer eşinin karakter yapısı sinirli değilse bu günler geçici demektir. Ayrıca genelde sosyal olan, hareket isteyen hep kadınlardır. Benim eşim dürtüklemesem şurdan sahile bile inmez. Ama ben ne yapıyorum, her hafta sonu sinemaya bilet alıyorum. Ayda bir iki kere ite kalka ailece yemeğe götürüyorum, yılda birkaç kez tamamen gizlice planladığım ve onu uymak zorunda bıraktığım il içi il dışı gezilerimiz oluyor. Yani kendimi ona bırakmıyorum. Ama bunları yapman için sizin daha çok zamana ihtiyacınız var. Gençlik dönemi hem ateşli bir aşkı barındırır hem şiddetli uyumsuzlukları. Ama yaş ilerleyip karakter oturunca, insanın kendi içindeki göl daha duru görünüyor insanın gözüne. Öyle ki, herkes içindeki çakılı, dal parçasını ve balıkları daha iyi görüyor ve kendini eleştirebiliyor. Sabret sen. Ve gülümsemekten vazgeçme.
kızlar kızlarr ben bugün çok enerjikim yaa evi kaldırıp temizleyip yeniden döşeybilirim o derece
kızlar kızlarr ben bugün çok enerjikim yaa evi kaldırıp temizleyip yeniden döşeybilirim o derece
heyytt ne temizliği otur oturduğun yerde
ama yapmıcaksın değil mi?
kız eğer öyle bi niyetin varsa senin ev nasılsa temizdir,gel de benim evi temizleyelim
bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyo tsk ederimbiz önce hamile kalmak isteyen bir grup kadındık bir çoğumuz hamile kaldık hamile topiği olmasada bizim bir çoğumuz hamileee
yapmıyorum kızz deli miyim
Canım öyle bir yapasım var ama yarın sadece normal silip süpüreceğim. Bugün dedim halılara bir gırgır tutayım gübür olmuş sonra bir baktım her yer tozz halıların ucunu kaldırmadan süpürmüş benim kocamO kadar temiz yani ev Kendim bir el atayım yarın da içim rahat etsin
off ya benimde yapmam lazım hiçç temizlik demeyin bana
yapmıyorum kızz deli miyim
canım öyle bir yapasım var ama yarın sadece normal silip süpüreceğim. bugün dedim halılara bir gırgır tutayım gübür olmuş sonra bir baktım her yer tozz halıların ucunu kaldırmadan süpürmüş benim kocamo kadar temiz yani ev kendim bir el atayım yarın da içim rahat etsin
kuzum senin kendine faydan yok daha napcan temizliği :
seninki en azından o kadarını yapıyomuş...
benim ki yapmıyo
gerçi işi de çok ağır yazık eve gelince pert oluyo resmen...
kız senin bebek ters dönmüş,amuda kalkmış.....
off kadın milletini bilmiyon mu kokuyor resmen evv
kızlar ben size bişeyler sorucam basım ağrıyo diodum ya şiddetlendi minoset içebilirsin demişti drum ama bilemiyorum ne yapsam ayrıca benim kalbimin hızlı hızlı çarptığını hissediyorum ben gözlerimi fln kapayınca normal mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?