Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım inşallah hamilesindir
inşallah içine doğduğu gibi çıkar çok sevindim bitanem

aynurcum desteğin için çok teşekkür ederim canım
karar aldım bitanem bu ay son kez deniycem ama hiç kafama takmadan
rabbim ol derse inşallah olur olmazsa tekrardan doğum kontrol
hapına başlıycam vazgeçicem canım

yavrular desteginiz icin gercekten hepinize tesekkur ederim .dikkate alacagim tum soylediklerinizi.cok sagolun tekrar. umarim yoluna girer her sey. o zaman ben haftasonu icin plan yapmaliyim, degisiklik olsun, degisik olsun

kızlar kızlarr ben bugün çok enerjikim yaa evi kaldırıp temizleyip yeniden döşeybilirim o derece

ben değilim bitanem
hayirlisi ablacim, olacak insallah.ben de degilim ama umutluyum.kismet diyorum. Allah ol dedi mi olur
yavrular desteginiz icin gercekten hepinize tesekkur ederim .dikkate alacagim tum soylediklerinizi.cok sagolun tekrar. umarim yoluna girer her sey. o zaman ben haftasonu icin plan yapmaliyim, degisiklik olsun, degisik olsun

ha maşallah kızlar ya bi öğle molası verdik geldik.. ne çok döktürmüşüsnüz.. hep böyle olun tamammı?
topik sessz kalmasın....
ben bugün yemeğimi evden getirdm,yedim mis gibiiiiiiiii....
ne yediğimi bildiğim için çok huzurluyum....
bu arada ekmeği azaltmaya karar verdim bugünden itibaren esmer ekmek alıcam,değişik değişik....
kilodan başka bişey yaptığı yok ekmeğin...

heyytt ne temizliği otur oturduğun yerde

yapmıyorum kızz deli miyim

ama yapmıcaksın değil mi?
kız eğer öyle bi niyetin varsa senin ev nasılsa temizdir,gel de benim evi temizleyelim

canım öyle bir yapasım var ama yarın sadece normal silip süpüreceğim. bugün dedim halılara bir gırgır tutayım gübür olmuş sonra bir baktım her yer tozz halıların ucunu kaldırmadan süpürmüş benim kocam o kadar temiz yani ev kendim bir el atayım yarın da içim rahat etsin

off ya benimde yapmam lazım hiçç temizlik demeyin bana

seninki en azından o kadarını yapıyomuş...
benim ki yapmıyo
gerçi işi de çok ağır yazık eve gelince pert oluyo resmen...

kız senin bebek ters dönmüş,amuda kalkmış.....

Son düzenleme:
seninki en azından o kadarını yapıyomuş...
benim ki yapmıyo
gerçi işi de çok ağır yazık eve gelince pert oluyo resmen...

kız senin bebek ters dönmüş,amuda kalkmış.....

seninkinin işi daha ağır canım ona da yazık..

benim bebek döndü yaa ultrasonda ne şekil olacak acaba merak ediyorum

kızlar ben size bişeyler sorucam basım ağrıyo diodum ya şiddetlendi minoset içebilirsin demişti drum ama bilemiyorum ne yapsam ayrıca benim kalbimin hızlı hızlı çarptığını hissediyorum ben gözlerimi fln kapayınca normal mi bu

heyecandan mı yavrum acaba tansiyonunu bi ölçtürsene bebeğimm tansiyona bağlı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…