Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

seninkinin işi daha ağır canım ona da yazık..

benim bebek döndü yaa ultrasonda ne şekil olacak acaba merak ediyorum
artık koca adam olmuştur sıpa....
ekrana bile tam sığmaz

canım arada bende de oluyo o özellikle 2 adım yürüsem bile oluyo...
sağlık ocağında ebe tansiyonumu ölçerken nabzın düşük biraz dedi ama anlamadım gitti....:44::44::44::44:
sonra ben ölçtüm gayet iyiydi...

heyecandan mı yavrum acaba tansiyonunu bi ölçtürsene bebeğimm tansiyona bağlı olabilir

yawrularım bilmiyorum mesela akşam yatarkende oluyo bazen diyorum acaba hani bebek içinde kan dolaşımı hızlanıyo ondan mı ama sorucam sorucam şimdi aklıma geldi sizede bi danışayım dedim

canım başağrın için istersen biraz daha bekle akşam doktora zaten gideceksin tekrar sorarsın içeyim mi diye.

kalbinin hızlı çarpmasına gelince.. vücuttan kan basıncımız artıyor belki o yüzden sen bu farklılığı farketmiş olabilrisin ya da dedikleri gibi tansiyon filan olabilr. baktırma imkanın varsa baktır canım

yawrularım bilmiyorum mesela akşam yatarkende oluyo bazen diyorum acaba hani bebek içinde kan dolaşımı hızlanıyo ondan mı ama sorucam sorucam şimdi aklıma geldi sizede bi danışayım dedim

baş ağrısı vucuttaki kan arttığı için oluyor ama bu çarpıntıyı bilmiyorum canım neden olur

benimde başım ağrımaya başladı sanırım bilgisyara çok bakmaktan oldu.. biraz dinleneyim ben.. görüşürüz kızlar

bu topik banada uğurlu gelir inşallah bu ay denemelerdeyiz buradan bende hamileyimm demek istiyorum aranıza katılırım inşallah bu ilk denemelerimiz yumurtlama günlerim belli değil adet döngülerim düzensiz ama nasip inşallah Rabbim bana bi kez daha anne olmayı nasip eder

[video]http://www.izlesene.com/video/yeliz-yesilmen/18333[/video]

elem tere fiş kem gözlere şiş

bakın bu halde bile size paylaşım yapıyorummm

okuuyp üfleyelim toopiği toptan başağrısı çekiyoruz

fulyacımmm iinşallah güzel haberlerle gelirisn yarın canımm çok merak ediyorum ne göreceksin :) sabah ilk işim gelip sana bakmak oolacak.. şimdi benim mesaim bitti( eşim gelir sofra haızrlamam lazım)

öpüyorum hepinizi kızlarrr yarın herkess aktif heyecanlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…