- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.681
artık koca adam olmuştur sıpa....seninkinin işi daha ağır canım ona da yazık..
benim bebek döndü yaa ultrasonda ne şekil olacak acaba merak ediyorum
kızlar ben size bişeyler sorucam basım ağrıyo diodum ya şiddetlendi minoset içebilirsin demişti drum ama bilemiyorum ne yapsam ayrıca benim kalbimin hızlı hızlı çarptığını hissediyorum ben gözlerimi fln kapayınca normal mi bu
heyecandan mı yavrum acaba tansiyonunu bi ölçtürsene bebeğimm tansiyona bağlı olabilir
artık koca adam olmuştur sıpa....
ekrana bile tam sığmaz
canım arada bende de oluyo o özellikle 2 adım yürüsem bile oluyo...
sağlık ocağında ebe tansiyonumu ölçerken nabzın düşük biraz dedi ama anlamadım gitti....:44::44::44::44:
sonra ben ölçtüm gayet iyiydi...
kızlar ben size bişeyler sorucam basım ağrıyo diodum ya şiddetlendi minoset içebilirsin demişti drum ama bilemiyorum ne yapsam ayrıca benim kalbimin hızlı hızlı çarptığını hissediyorum ben gözlerimi fln kapayınca normal mi bu
yawrularım bilmiyorum mesela akşam yatarkende oluyo bazen diyorum acaba hani bebek içinde kan dolaşımı hızlanıyo ondan mı ama sorucam sorucam şimdi aklıma geldi sizede bi danışayım dedim
dra gidince sorayım bende
çok uykum geldi uyuyabilsem keşke
ne uyuması kız uyumaaa akşama az kaldı şurda miniğini göreceksin
inşallah görücem kuzum inşallahh ay ben çok keyifsizleştim yaaa
niye canım yaaa
ne bilim kuzum ya şu bas ağrımdan mı hava birden simsiyah oldu burda ondan mı bilmiyorum kuzum
bi elini yüzünü yıka canım açılırısın biraz
benimde başım ağrımaya başladı sanırım bilgisyara çok bakmaktan oldu.. Biraz dinleneyim ben.. Görüşürüz kızlar
benim de ağrıyo desem çok mu olmuş oluruz acaba...
ya benim de başım ağrıyor
benim de ağrıyo desem çok mu olmuş oluruz acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?