- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.701
okuuyp üfleyelim toopiği toptan başağrısı çekiyoruz
fulyacımmm iinşallah güzel haberlerle gelirisn yarın canımm çok merak ediyorum ne göreceksin :) sabah ilk işim gelip sana bakmak oolacak.. şimdi benim mesaim bitti( eşim gelir sofra haızrlamam lazım)
öpüyorum hepinizi kızlarrr yarın herkess aktif heyecanlı olsun
günaydın kızlar.......................
Sımdı sabah gıttık.. kan verdım önce.. dr um ultrasonla bakdı.. 5 yumosum varmıs.. 3 sagda 2 sol da dedı .. ıgnelerle suana kadar 10 mm 11mm 11.5 mm olmuslar teyzelerı :) .. cmartesı sbahtan tkrar gdılcek kan ve ult. için.. yıne buyume ıstenılen durumda olursa dr um hespladı ıste.. pazar olmazsa pzrtesı cataltırıs dedı.. 36 saat ustune de yumoş toplarız dedı... yanı haftaya 1. işlem bıtmıs olcak.. sonrasın da döllenmeye baglı bu ya 3. gun yada 5. gun embrıyosu hangısıne tamam derlerse o gunu ıcın de trasfer olcak..
dr um yumoşlarımın bekledgımden güzeller dedı.. bkalım artık sonucu da guzel olur.. ınsaAllah ..
17 - 18 mm oldugunda catlatma ıgnesı olucak..bu zamana kdar aynı gıdıcek..cmartesı gunu eger gerek göruruse dr um ıgnelerımın dozlarında azalma olucak
smdılık böyle ballarımm..
günaydın iremcan
Günaydın kızlarrr nasılsınızzz? fatmacım bugün erken açılışa gelmişsin daha iyisin inşallah
günaydın canım dün bütün akşam uyumuşum yalnız içim çok titriyor korkuyorum hasta olmaktan durup dururken tüylerim diken diken oluyor
sen nasılsın bebeğim
oy canım benim yaa olmazsın inşallah..
iyiyim bende canım erkenciyim her zamanki gibi :) dışarda yağmur ev karanlık kendimi attım pc nin başına :)
maşallah iyi uyanıyorsun bebeğim .burdada yağmur var hava çok kapalı fuli nerde kaldı yawww
günaydın yavrular fuli hemen gell bize söyle bakalımmm ne alemdesin
günaydın kızlar.......................
Günaydın kızlarrr nasılsınızzz? fatmacım bugün erken açılışa gelmişsin daha iyisin inşallah
günaydın herkese kızlar......
nasılsınız bakalım bugün?
ben bugün çok gerginim ya çok tuhafım.....suratsızım
günaydın fitoşumm havadan olsa gerek canımmm. az soonra fuli gelsin hep birlikte göbek atarız
günaydın herkese kızlar......
nasılsınız bakalım bugün?
ben bugün çok gerginim ya çok tuhafım.....suratsızım
ya bilmiyorum ki............
dün akşam yattım,inanılmaz mide yanması vardı,artı bir de gaz tabi ki,ağrı da girdi arada,çok kötü oldum uyuyamadım....
sanki midem ağzımda... bir de üstüne eşim bütün gece horlamaz mı.....
uyandırıyorum,sağa dönüyo horluyo,sola dönüyo horluyo,ay deli oldummmmmmmmmmmm
şimdi de başım ağrıyo....
günaydın canım hayırdır neden gerginsin
kocamda benim için gerginsin dedi öyle olmadığımı düşünüyorum ama
günaydın canım hayırdır neden gerginsin
kocamda benim için gerginsin dedi öyle olmadığımı düşünüyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?