- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.721
dün topikcene baş ağrısı çektik bugün de gerginlik yaşıycaz heralde :44::44::44::44:
mide yanmasından uyuyamadım gece,eşim de horladı durdu,üstelik tam zorla uykuya dalıyorum bu sefer de tuvaletim geliyo...
uuykum berbat oldu gece...:84:
hava da kapalı...
çamaşır attım gece sabah asarım diye,bi kallktım çok feci yağmur yağıyo,ona da sinir oldum tövbe yarabbim.....:97::97::97::97:
yaa gerilmeyelim yaa fulide gelmedi umarım kötü bişey yoktur
mide yanmasından uyuyamadım gece,eşim de horladı durdu,üstelik tam zorla uykuya dalıyorum bu sefer de tuvaletim geliyo...
uuykum berbat oldu gece...:84:
hava da kapalı...
çamaşır attım gece sabah asarım diye,bi kallktım çok feci yağmur yağıyo,ona da sinir oldum tövbe yarabbim.....:97::97::97::97:
fuli geldi aşağıdan bakıyo,geçmşte galiba...
canlarım hepinize günaydın
niye gerginsiniz canlarım gerilmeyin
bebişleri üzmeyin
günaydın abla hoşgeldinn
günaydın ablam nasılsın tatlım
biz geldikkkkk
gittik gördk minnakımızın kesesini5+4 tük dün ama aslında 6+0 mışız dr gayet güzel dedi haftaya c.tesi gidicez pıtpıtlarını görmeye aslında duyabiliriz de ama dedi ben doplere bu kadar erken haftalarda sokma taraftarı değilim dedi 12 haftada ense kalınlığı için doplere giricez o zaman duyulması taraftarıyım dedi bizde nasıl olsa göreceğiz pıtpıtlarını sesini duymak için sabrederiz yeterki minnak iyi olsun dedik ilaçlarımızı da yazdı drumuz 100 mg progesteron coraspirin ve folik aside devam kilom gereği 10-11 kg dedi sınırlanmalıymışım bulantım için şimdilik bi ialç vermedi bu gelişme çok iyi annelerin hoşuna gitmesede biz drlar için önemli bi bulgu dedi çok şiddetlenirse haftaya yazarım onun içinde ilaç dedi bizden haberler böyle veeeee taaa taaaaaaa işte bizim minnakımızın keseciği Eki Görüntüle 664840 Eki Görüntüle 664843
iyiyim şükür ne olsun çok uyuyorumm
biz geldikkkkk
gittik gördk minnakımızın kesesini5+4 tük dün ama aslında 6+0 mışız dr gayet güzel dedi haftaya c.tesi gidicez pıtpıtlarını görmeye aslında duyabiliriz de ama dedi ben doplere bu kadar erken haftalarda sokma taraftarı değilim dedi 12 haftada ense kalınlığı için doplere giricez o zaman duyulması taraftarıyım dedi bizde nasıl olsa göreceğiz pıtpıtlarını sesini duymak için sabrederiz yeterki minnak iyi olsun dedik ilaçlarımızı da yazdı drumuz 100 mg progesteron coraspirin ve folik aside devam kilom gereği 10-11 kg dedi sınırlanmalıymışım bulantım için şimdilik bi ialç vermedi bu gelişme çok iyi annelerin hoşuna gitmesede biz drlar için önemli bi bulgu dedi çok şiddetlenirse haftaya yazarım onun içinde ilaç dedi bizden haberler böyle veeeee taaa taaaaaaa işte bizim minnakımızın keseciği
biz geldikkkkk
gittik gördk minnakımızın kesesini5+4 tük dün ama aslında 6+0 mışız dr gayet güzel dedi haftaya c.tesi gidicez pıtpıtlarını görmeye aslında duyabiliriz de ama dedi ben doplere bu kadar erken haftalarda sokma taraftarı değilim dedi 12 haftada ense kalınlığı için doplere giricez o zaman duyulması taraftarıyım dedi bizde nasıl olsa göreceğiz pıtpıtlarını sesini duymak için sabrederiz yeterki minnak iyi olsun dedik ilaçlarımızı da yazdı drumuz 100 mg progesteron coraspirin ve folik aside devam kilom gereği 10-11 kg dedi sınırlanmalıymışım bulantım için şimdilik bi ialç vermedi bu gelişme çok iyi annelerin hoşuna gitmesede biz drlar için önemli bi bulgu dedi çok şiddetlenirse haftaya yazarım onun içinde ilaç dedi bizden haberler böyle veeeee taaa taaaaaaa işte bizim minnakımızın keseciği Eki Görüntüle 664840 Eki Görüntüle 664843
oy oy oy maşallah allah nazarlardan saklasın
maşallah canımm maşallahhhh ohh bee sonunda gördük keseciği tebrik ederim haftaya tekrar gideceksin anladığım kadarıyla
biz geldikkkkk
günaydın hülya ablaa sen nasılsınn?
günaydınnn hoşgeldinizz gözümüz yollarda kaldııı..
maşallah senin bebişe önden gittiği belliydi bu bebişin annemi çok beklettim bari hızlı büyüyeim diyor
maşşalah keseye de canımm biraz yassı duruyor iremin teoriye göre erkek bu bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?