- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.741
uyu tatlım uyu şimdi ne kadar çok uyursan bir iki ay sonra
o kadar az uyucan zaten şimdi uyuda doy uykuya
gözünaydın cnm masallah keseciğedeeayyy valla şu kalp atışlarınıda duysak tam rahatlıcz sanki
doğru diyosun kendime sinir oluyorum ama hiç yemek yapmıyorum öyle salak gibi yatıyorum bunalımın eşiğindeyim
bilmem ablam iyi demek adetten olmuş gece uyumadım biraz canım sıkkın
benim heriflede atıştık konuşmuyorum şimdi bakalım nolcak
günaydın didoşummmm ve canım yiğenimmmm
evet biraz tezcanlı sanırımikinci fotoda daha çok küçük bi balığa benzettim ben hehe akşamdan beri küçük balığım diyorum
aminn ablamm sağolasın
evet hemde koca göbüştenevet kuzum haftaya hem tahlillerimiz vericez hemde pıtpıtlarını görücezzz Allah nasip kısmet ederse
saçmalama ablacım ne bunalımı
kız bunalıma gircek biri varsa oda benim sizin ne zamandır
heyecanla beklediğiniz şeydi bebiş şimdi ne bunalımı tadını çıkarın
yaa kocanla niye atıştın abla kızzz ne yaptı sna
fatmanın minik kurbağası senin minik balığınbenzetmeler süper ya
drum beni çok rahatlattı inşallah haftaya c.teside daha da rahatlamış olucaz bebeğimmm bu arada günaydın patroniçemmm
evet bebiş istiyorum hala deli gibi ama kendimi çok aciz hissediyorumm
maşallah ya allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
doğru diyosun kendime sinir oluyorum ama hiç yemek yapmıyorum öyle salak gibi yatıyorum bunalımın eşiğindeyim
evet bebiş istiyorum hala deli gibi ama kendimi çok aciz hissediyorumm
iremcik sen niye alttan alttan bakıyon kız
biz geldikkkkk
gittik gördk minnakımızın kesesini5+4 tük dün ama aslında 6+0 mışız dr gayet güzel dedi haftaya c.tesi gidicez pıtpıtlarını görmeye aslında duyabiliriz de ama dedi ben doplere bu kadar erken haftalarda sokma taraftarı değilim dedi 12 haftada ense kalınlığı için doplere giricez o zaman duyulması taraftarıyım dedi bizde nasıl olsa göreceğiz pıtpıtlarını sesini duymak için sabrederiz yeterki minnak iyi olsun dedik ilaçlarımızı da yazdı drumuz 100 mg progesteron coraspirin ve folik aside devam kilom gereği 10-11 kg dedi sınırlanmalıymışım bulantım için şimdilik bi ialç vermedi bu gelişme çok iyi annelerin hoşuna gitmesede biz drlar için önemli bi bulgu dedi çok şiddetlenirse haftaya yazarım onun içinde ilaç dedi bizden haberler böyle veeeee taaa taaaaaaa işte bizim minnakımızın keseciği Eki Görüntüle 664840 Eki Görüntüle 664843
canım ne var bunda sen akşama kadar iştesin evde olsan illaki gündüz bir şeyler yaparsın. ama akşama zaten yoruluyorsun. kendni suçlama. bak ben evdeyim ama senin gibiydim. gündüzden yemeği yaptım yaptım sonra yapamıyodum. akşam 6 dan sonra yemek yer bi yatardım sabaha kadar yani.. kendini boş yere hiç suçlama.. alabiliyosan izin al rapor al bir hafta evde kendine gel
bebeğinin saglıklı oldugunu ve doğduktan sonra yasayacagınız güzel anları düşün kendini daha iyi hissedeceksn cnm
geri işte nolcak akşam sinir etti beni
dün çok üzüldümya neymiş efendim tamam bebek
defterini kapamışız ben çok takılmışım çok üzülüyomuşum
bebiş yapmıycakmışız
bizde haftaya persembe duycz kalp atışlarını rabbimin izniyletahlillerim var senin gibi inşallah herbiseyimiz tertemiz çıkar kız biz seninle ne kaaa yakın hamiş kalmışız iyi çalışmısız
sen üzülüyosun diye öyle demiştir ama bu söylem sana yanlış bir söylem olmuş. düzelirsiniz canım ablam yaa. sen bebek istiyom diiyince yok vermiyom tohumları mı diyecek
siz ikiniz deprem yaptınız yaptınızz sonra aldınız bebekleripeşpeşe de doğuracaksınız ya bir hafta arayla ya da aynı zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?