Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

doğru diyosun kendime sinir oluyorum ama hiç yemek yapmıyorum öyle salak gibi yatıyorum bunalımın eşiğindeyim

saçmalama ablacım ne bunalımı
kız bunalıma gircek biri varsa oda benim sizin ne zamandır
heyecanla beklediğiniz şeydi bebiş şimdi ne bunalımı tadını çıkarın

bilmem ablam iyi demek adetten olmuş gece uyumadım biraz canım sıkkın
benim heriflede atıştık konuşmuyorum şimdi bakalım nolcak

yaa kocanla niye atıştın abla kızzz ne yaptı sna

günaydın didoşummmm ve canım yiğenimmmm

evet biraz tezcanlı sanırım ikinci fotoda daha çok küçük bi balığa benzettim ben hehe akşamdan beri küçük balığım diyorum

fatmanın minik kurbağası senin minik balığın benzetmeler süper ya

yaa kocanla niye atıştın abla kızzz ne yaptı sna

fatmanın minik kurbağası senin minik balığın benzetmeler süper ya

geri işte nolcak akşam sinir etti beni
dün çok üzüldümya neymiş efendim tamam bebek
defterini kapamışız ben çok takılmışım çok üzülüyomuşum
bebiş yapmıycakmışız

drum beni çok rahatlattı inşallah haftaya c.teside daha da rahatlamış olucaz bebeğimmm bu arada günaydın patroniçemmm

bizde haftaya persembe duycz kalp atışlarını rabbimin izniyletahlillerim var senin gibi inşallah herbiseyimiz tertemiz çıkarkız biz seninle ne kaaa yakın hamiş kalmışız iyi çalışmısız

doğru diyosun kendime sinir oluyorum ama hiç yemek yapmıyorum öyle salak gibi yatıyorum bunalımın eşiğindeyim

canım ne var bunda sen akşama kadar iştesin evde olsan illaki gündüz bir şeyler yaparsın. ama akşama zaten yoruluyorsun. kendni suçlama. bak ben evdeyim ama senin gibiydim. gündüzden yemeği yaptım yaptım sonra yapamıyodum. akşam 6 dan sonra yemek yer bi yatardım sabaha kadar yani.. kendini boş yere hiç suçlama.. alabiliyosan izin al rapor al bir hafta evde kendine gel

iremcik sen niye alttan alttan bakıyon kız

iş yapyom tatlım kalben sizleyim.....

hayırlı olsun canımmmm , maşallah senin minnakınaaaa , bana ekstradan birde vitamin vermişti , progesteron hap şeklinde mi senin, tatlım sende sadece kese mi vardı bebek mi o gördüğüm , ne kadar çok soru sordum yawww

evet ya sabah işyerinde kendimi gaza getiriyorum sonra daha serviste uyumaya başlıyorum doğru diyosun evde olsan yuvarlana yuvarlana yaparım off offf bu halden çıkmam lazım benim biran önce

bebeğinin saglıklı oldugunu ve doğduktan sonra yasayacagınız güzel anları düşün kendini daha iyi hissedeceksn cnm

evet kuzum haklısın canım benimmm

geri işte nolcak akşam sinir etti beni
dün çok üzüldümya neymiş efendim tamam bebek
defterini kapamışız ben çok takılmışım çok üzülüyomuşum
bebiş yapmıycakmışız

sen üzülüyosun diye öyle demiştir ama bu söylem sana yanlış bir söylem olmuş. düzelirsiniz canım ablam yaa. sen bebek istiyom diiyince yok vermiyom tohumları mı diyecek

bizde haftaya persembe duycz kalp atışlarını rabbimin izniyletahlillerim var senin gibi inşallah herbiseyimiz tertemiz çıkarkız biz seninle ne kaaa yakın hamiş kalmışız iyi çalışmısız

siz ikiniz deprem yaptınız yaptınızz sonra aldınız bebekleri peşpeşe de doğuracaksınız ya bir hafta arayla ya da aynı zamanlarda

aynen öyle dedi ablam artık yok dedi

canlarım sizlere bişey sormak istiyorum

dün benim salak kocişle kavga ettik bebek defterini kapamışız doktorada göndermiyo
tamam yapmıycaz çocuk diyo ben çalışma yapmazsam sende bebiş yapamazsın diyo
çok uğraştım ama inadından vazgeçiremedim şimdi biz bu defteri kapasakta
sizler beni aranızda yinede kabul edermisiniz en azından yeğenlerimin büyümelerini görürüm
sizlerler sohbet ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…