Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aynen valla arka arkaya gelcek bebişler

offf benimkide çok horluyo napcam bu adamı bilmiyorumm
ya hiç sorma yaaaaaa. adam kaç defa burun ameliyatı oldu belki düzelir diye ama yok... kaderimiz buymuş canım....

amin canım da bizim ki horlamaya bi başladı mı oturarak uyusa bile horluyo, Allahtan hergün olmuyo....

maşallah canım size Allah nazarlardan saklasın... önden önden gidyo maşallah...
anası gibi kanlı canlı olcak herhalde...

yaaa hülya abla ne biçim soru o öyleee hiç sorulmamış kabul ediyorummmm
bebeksiz olanları almıyoruz aramıza mı diyelim cık cık cık cık cık cıkk ne kadarrr ayıp

her zaman gel aramıza hem üstelik o kocayı ikna edersin ben inanıyorum

ablacm herzaman başımızın üzerinde yerin var sorman hata

sizleri seviyorum burdayım hiç biyere gitmek istemiyorum çünkü
hem bellimi olur bu ay inat eder ama sonuçta onunda ihtiyacı var
o arada bende hamile kalırım bellimi olur

aynen valla arka arkaya gelcek bebişler

senin kız napıyo nasıl anlatsana biraz yaramazlıklarını bize

çok uğraştım gecenin kör saatine kadar yanındaydım ama nafile

erkekler hep aynı .. o an ikna etmen imkansız ama bir kaç gün geçsin aradan fikrinden cayar. üstelik bu adam hiç mi özlemyecek seni istemeyecek miii illaki bir şeyler olur ablam sen üstüne gitme şimdilik hem kafanı da toplarsın

anne anne diye peşimde dolaşıyo cadı napsın aklı fikri yaramazlıkta cinlikte

canımmm hayırlı olsunnnnn halaya durucaz seni bekliyoruzzzz

günaydın kızlar.......................

günaydın iremiommmm

günaydın canım dün bütün akşam uyumuşum yalnız içim çok titriyor korkuyorum hasta olmaktan durup dururken tüylerim diken diken oluyor
sen nasılsın bebeğim

canımmm bu uyuşukluğumuz normal sabah sabah eşimde bana dio ev işlerini de bıraktın die neymiş çamaşır yıkamamışım h.sonu cuvalamı girdi üstün basın mı yok dedim akşamları kafamı kaldırmaıyom zaten bide çamaşırmı yıkıycam die çemkirdim hem suçlu hem güçlüyüm yani

günaydın herkese kızlar......

nasılsınız bakalım bugün?

ben bugün çok gerginim ya çok tuhafım.....suratsızım

günaydın kuzucummmmmmmmmmm

kuzu sakinleşmeye çalış çık bi kapıya cama derin derin nefes al yoksa gün böyle geçmez

günaydın canım hayırdır neden gerginsin
kocamda benim için gerginsin dedi öyle olmadığımı düşünüyorum ama

canım gerginiz tabi hormonlar tavan yapmış ben kedi gibi hemen dikleniyo tüylerimmm farkındayım yanii

canlarım hepinize günaydın

niye gerginsiniz canlarım gerilmeyin
bebişleri üzmeyin

günaydın ablam benimmm

bilmem ablam iyi demek adetten olmuş gece uyumadım biraz canım sıkkın
benim heriflede atıştık konuşmuyorum şimdi bakalım nolcak

geri işte nolcak akşam sinir etti beni
dün çok üzüldümya neymiş efendim tamam bebek
defterini kapamışız ben çok takılmışım çok üzülüyomuşum
bebiş yapmıycakmışız

ablammm eniştem sen yıpranıp harap oluyosun die öyle davranıyo sen onun en kıymetlisisin oluruna bırak azcık hem bak böylelikle beklenmedik anda gelir bebiş

bizde haftaya persembe duycz kalp atışlarını rabbimin izniyletahlillerim var senin gibi inşallah herbiseyimiz tertemiz çıkarkız biz seninle ne kaaa yakın hamiş kalmışız iyi çalışmısız

oyy maşşallahhhhh evet kuzu drn hesabına göre 14.11 doğum hahaha tabi zamanını bekler mi orası bilinmez

kuzu bende minnaka benzettimde utancımdan diemedim dra bişi zaten sen maşşallah herşeyi biliyosun dedi bana :26::26::26::26::26:

bu arada günaydın arkadaslar herkes iyidir inşallah dün topik olarak bas agrısı cekmişiz ya:26:

evet topikte bi nazar dolanıyo
fulii kız hakkaten ikinci fotoda balığa benziyo bu kese

evet evet küçük balığımmmm benimmmm

ablam senin her daim basımızın üstünde yerin ver

saol bebekimmm

sormayın hormalayı benim babam bir horlar öyle böyle değil aslan kükrüyo zannedersiniz allahtan eşimde yok

ay canım benim babam horlamazdı da... ondan pek alışık değildim... hele ilk evlendiğimiz zamanlar da ne ben uyuyodum ne adamı uyutuyodum.. şimdi az mı horluyo yoksa ben mi alıştım onu bilmiyorum da bazen böyle uykusuz gecelerim oluyo....

nette bi video var onu izlettim kocişe.. hani baba horluyo bebek korkuyo ya....çok okmik kesin bizimki öyle olur... kayınvalidem de sakın bebeği onunla beraber yatırma,horlarsa,yazık bebek korkar aklını alır çocugun diyo

valla doğru demiş k.validen biliyorum o video yu kurban olduğum nasıl sıçrıyo

valla doğru demiş k.validen biliyorum o video yu kurban olduğum nasıl sıçrıyo

ayyyy yazık bebeğe yaa nasıl sıçradı kuzum benimmm

yazık tabi ya....
önce kociş horlar,sonra bebek sıçrar uyanır başlar ağlamaya,sonra fitoş kalkar önce kocayı uyandırır,sonra bebeği alır susturup uyutmaya çalışır.sonra bi bakar sabah olmuşşş..... aaaaaaaa ama fitoş uyumamış....
en iyisi kocişi ayrı odada yatırmak,onun da canına minnet zaten,çocuk gece uyanınca ruhu bile duymaz...

dün ultrason tarafına geçtiğimde dr keseyi görünce babası gel bak dediğinde eşimin surat ifadesini görmeniz lazımdı nasıl heyecanlı nasıl mutlu eşşek sıpası koca bi bebek gibiydi

senaryoyu süper yazmışsın canım o daha şimdiden öğrenecek babasının horultusunu doğduktan sonra etkilemez

bu ayrı odada yatma fikri varya erkeklerin işine geliyoo anne uyansın dursun sabaha kadar baba horul horul uyusun ohhh. aynı fikir benim eşimin aklında da var ama göndermem ben onu başka odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…