- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.761
aynen öyle dedi ablam artık yok dedi
sen üzülüyosun diye öyle demiştir ama bu söylem sana yanlış bir söylem olmuş. düzelirsiniz canım ablam yaa. sen bebek istiyom diiyince yok vermiyom tohumları mı diyecek
siz ikiniz deprem yaptınız yaptınızz sonra aldınız bebekleripeşpeşe de doğuracaksınız ya bir hafta arayla ya da aynı zamanlarda
sen ikna edersin onu ablacım. tamam kendimi üzmeyeceğim bak iyiyim vs diyeceksin alttan girip üztten çıkıp ikna edeceksin
ya hiç sorma yaaaaaa. adam kaç defa burun ameliyatı oldu belki düzelir diye ama yok... kaderimiz buymuş canım....offf benimkide çok horluyo napcam bu adamı bilmiyorumm
amin canım da bizim ki horlamaya bi başladı mı oturarak uyusa bile horluyo, Allahtan hergün olmuyo....oyy canımm senin aksilikle üst üste gelmiş de sıkma canını yaa atlatırsın akşama kadar
horlama için yastığını yükseğe koysun faydası olur diye biliyorum .. Allah sabır versin horultu çekenlere
maşallah canım size Allah nazarlardan saklasın... önden önden gidyo maşallah...biz geldikkkkk
gittik gördk minnakımızın kesesini5+4 tük dün ama aslında 6+0 mışız dr gayet güzel dedi haftaya c.tesi gidicez pıtpıtlarını görmeye aslında duyabiliriz de ama dedi ben doplere bu kadar erken haftalarda sokma taraftarı değilim dedi 12 haftada ense kalınlığı için doplere giricez o zaman duyulması taraftarıyım dedi bizde nasıl olsa göreceğiz pıtpıtlarını sesini duymak için sabrederiz yeterki minnak iyi olsun dedik ilaçlarımızı da yazdı drumuz 100 mg progesteron coraspirin ve folik aside devam kilom gereği 10-11 kg dedi sınırlanmalıymışım bulantım için şimdilik bi ialç vermedi bu gelişme çok iyi annelerin hoşuna gitmesede biz drlar için önemli bi bulgu dedi çok şiddetlenirse haftaya yazarım onun içinde ilaç dedi bizden haberler böyle veeeee taaa taaaaaaa işte bizim minnakımızın keseciği Eki Görüntüle 664840 Eki Görüntüle 664843
canlarım sizlere bişey sormak istiyorum
dün benim salak kocişle kavga ettik bebek defterini kapamışız doktorada göndermiyo
tamam yapmıycaz çocuk diyo ben çalışma yapmazsam sende bebiş yapamazsın diyo
çok uğraştım ama inadından vazgeçiremedim şimdi biz bu defteri kapasakta
sizler beni aranızda yinede kabul edermisiniz en azından yeğenlerimin büyümelerini görürüm
sizlerler sohbet ederim
dün benim salak kocişle kavga ettik bebek defterini kapamışız doktorada göndermiyo
sizler beni aranızda yinede kabul edermisiniz en azından yeğenlerimin büyümelerini görürüm
sizlerler sohbet ederim
aynen valla arka arkaya gelcek bebişler
çok uğraştım gecenin kör saatine kadar yanındaydım ama nafile
senin kız napıyo nasıl anlatsana biraz yaramazlıklarını bize
erkekler hep aynı .. o an ikna etmen imkansız ama bir kaç gün geçsin aradan fikrinden cayar. üstelik bu adam hiç mi özlemyecek seni istemeyecek miiiillaki bir şeyler olur ablam sen üstüne gitme şimdilik hem kafanı da toplarsın
anne anne diye peşimde dolaşıyo cadı napsın aklı fikri yaramazlıkta cinlikte
oyy yerim ben onun anne diyişleriniii.. nasıl bir duygu acaba birinin anne demesii çok merak ediyorumm
Sımdı sabah gıttık.. kan verdım önce.. dr um ultrasonla bakdı.. 5 yumosum varmıs.. 3 sagda 2 sol da dedı .. ıgnelerle suana kadar 10 mm 11mm 11.5 mm olmuslar teyzelerı :) .. cmartesı sbahtan tkrar gdılcek kan ve ult. için.. yıne buyume ıstenılen durumda olursa dr um hespladı ıste.. pazar olmazsa pzrtesı cataltırıs dedı.. 36 saat ustune de yumoş toplarız dedı... yanı haftaya 1. işlem bıtmıs olcak.. sonrasın da döllenmeye baglı bu ya 3. gun yada 5. gun embrıyosu hangısıne tamam derlerse o gunu ıcın de trasfer olcak..
dr um yumoşlarımın bekledgımden güzeller dedı.. bkalım artık sonucu da guzel olur.. ınsaAllah ..
17 - 18 mm oldugunda catlatma ıgnesı olucak..bu zamana kdar aynı gıdıcek..cmartesı gunu eger gerek göruruse dr um ıgnelerımın dozlarında azalma olucak
smdılık böyle ballarımm..
günaydın kızlar.......................
günaydın canım dün bütün akşam uyumuşum yalnız içim çok titriyor korkuyorum hasta olmaktan durup dururken tüylerim diken diken oluyor
sen nasılsın bebeğim
günaydın herkese kızlar......
nasılsınız bakalım bugün?
ben bugün çok gerginim ya çok tuhafım.....suratsızım
ya bilmiyorum ki............
dün akşam yattım,inanılmaz mide yanması vardı,artı bir de gaz tabi ki,ağrı da girdi arada,çok kötü oldum uyuyamadım....
sanki midem ağzımda... bir de üstüne eşim bütün gece horlamaz mı.....
uyandırıyorum,sağa dönüyo horluyo,sola dönüyo horluyo,ay deli oldummmmmmmmmmmm
şimdi de başım ağrıyo....
günaydın canım hayırdır neden gerginsin
kocamda benim için gerginsin dedi öyle olmadığımı düşünüyorum ama
canlarım hepinize günaydın
niye gerginsiniz canlarım gerilmeyin
bebişleri üzmeyin
bilmem ablam iyi demek adetten olmuş gece uyumadım biraz canım sıkkın
benim heriflede atıştık konuşmuyorum şimdi bakalım nolcak
geri işte nolcak akşam sinir etti beni
dün çok üzüldümya neymiş efendim tamam bebek
defterini kapamışız ben çok takılmışım çok üzülüyomuşum
bebiş yapmıycakmışız
bizde haftaya persembe duycz kalp atışlarını rabbimin izniyletahlillerim var senin gibi inşallah herbiseyimiz tertemiz çıkar kız biz seninle ne kaaa yakın hamiş kalmışız iyi çalışmısız
kuzu bende minnaka benzettimde utancımdan diemedim dra bişiiş yapyom tatlım kalben sizleyim.....
hayırlı olsun canımmmm, maşallah senin minnakınaaaa , bana ekstradan birde vitamin vermişti , progesteron hap şeklinde mi senin, tatlım sende sadece kese mi vardı bebek mi o gördüğüm , ne kadar çok soru sordum yawww
bu arada günaydın arkadaslar herkes iyidir inşallah dün topik olarak bas agrısı cekmişiz ya:26:
fulii kız hakkaten ikinci fotoda balığa benziyo bu kese
sizlerler sohbet ederim
ya hiç sorma yaaaaaa. adam kaç defa burun ameliyatı oldu belki düzelir diye ama yok... kaderimiz buymuş canım....
amin canım da bizim ki horlamaya bi başladı mı oturarak uyusa bile horluyo, Allahtan hergün olmuyo....
maşallah canım size Allah nazarlardan saklasın... önden önden gidyo maşallah...
anası gibi kanlı canlı olcak herhalde...
canımmm hayırlı olsunnnnn halaya durucaz seni bekliyoruzzzz
günaydın iremiommmm
canımmm bu uyuşukluğumuz normal sabah sabah eşimde bana dio ev işlerini de bıraktın die neymiş çamaşır yıkamamışım h.sonu cuvalamı girdi üstün basın mı yok dedim akşamları kafamı kaldırmaıyom zaten bide çamaşırmı yıkıycam die çemkirdimhem suçlu hem güçlüyüm yani
günaydın kuzucummmmmmmmmmm
kuzu sakinleşmeye çalış çık bi kapıya cama derin derin nefes al yoksa gün böyle geçmez
canım gerginiz tabi hormonlar tavan yapmış ben kedi gibi hemen dikleniyo tüylerimmm farkındayım yanii
günaydın ablam benimmm
ablammm eniştem sen yıpranıp harap oluyosun die öyle davranıyo sen onun en kıymetlisisin oluruna bırak azcık hem bak böylelikle beklenmedik anda gelir bebiş
oyy maşşallahhhhh evet kuzu drn hesabına göre 14.11 doğum hahaha tabi zamanını bekler mi orası bilinmez
kuzu bende minnaka benzettimde utancımdan diemedim dra bişizaten sen maşşallah herşeyi biliyosun dedi bana :26::26::26::26::26:
evet topikte bi nazar dolanıyo
evet evet küçük balığımmmm benimmmm
ablam senin her daim basımızın üstünde yerin ver
saol bebekimmm
sormayın hormalayı benim babam bir horlar öyle böyle değil aslan kükrüyo zannedersinizallahtan eşimde yok
ay canım benim babam horlamazdı da... ondan pek alışık değildim... hele ilk evlendiğimiz zamanlar da ne ben uyuyodum ne adamı uyutuyodum.. şimdi az mı horluyo yoksa ben mi alıştım onu bilmiyorum da bazen böyle uykusuz gecelerim oluyo....
nette bi video var onu izlettim kocişe.. hani baba horluyo bebek korkuyo ya....çok okmik kesin bizimki öyle olur... kayınvalidem de sakın bebeği onunla beraber yatırma,horlarsa,yazık bebek korkar aklını alır çocugun diyo
[video=youtube;7D4M69UZAgA]http://www.youtube.com/watch?v=7D4M69UZAgA[/video]
valla doğru demiş k.validen biliyorum o video yu kurban olduğum nasıl sıçrıyo
ayyyy yazık bebeğe yaa nasıl sıçradı kuzum benimmm
yazık tabi ya....
önce kociş horlar,sonra bebek sıçrar uyanır başlar ağlamaya,sonra fitoş kalkar önce kocayı uyandırır,sonra bebeği alır susturup uyutmaya çalışır.sonra bi bakar sabah olmuşşş..... aaaaaaaa ama fitoş uyumamış....
en iyisi kocişi ayrı odada yatırmak,onun da canına minnet zaten,çocuk gece uyanınca ruhu bile duymaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?