- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.781
dün ultrason tarafına geçtiğimde dr keseyi görünce babası gel bak dediğinde eşimin surat ifadesini görmeniz lazımdı nasıl heyecanlı nasıl mutlu eşşek sıpası koca bi bebek gibiydi
benim başım yine başladıııı
bizimki 2. Oldugu halde hala o anlamsız ifadeye sahip gülümsemeyle sırıtma arası manasız bir ifadeama yakısıyor onlara bu haller
benim başım yine başladıııı
kuzummm şimdi öğel arası uyursun hafifler canım benimm
evet sorma çok güze bi ifade ve yakışıyo koca bebeklere
kuzummm şimdi öğel arası uyursun hafifler canım benimm
evet sorma çok güze bi ifade ve yakışıyo koca bebeklere
aslında normal cnm bu bas agrıları kızımda cok cekmiştim yıne var..4.aya dogru bulantılar gibi baş agrılarıda bitiyor
kuzuum aramızda 1 gün var sakın benden önce doğurayım demebence biz aynı gün pırtlatıcz bebişleri ayyy doğum fln diyince heyecan yaptım
kızlar ben tubişi özledim zor bi dönemden geçiyor ve hepimiz bunun farkındayız Rabbim tez zamanda tubişim ve yelizim hülya ablam bambu diar perikızı (deniz) meryemenes ne kadar isteyen dileyen varsa adını hatırlayamadığım dileyen siteyen kim varsa rabbim yar ve yardımcıları olsun tez zamanda müjdeli haberlerini alıp grubumuzu tamamlayalım inşallah
heheheheh inşallah kuzummm inşallahh sağlıcakla o günlere kadar ilerleyelimbenim anam 8 kasım doğumlu belki ananesine jest yapar
senaryoyu süper yazmışsın canımo daha şimdiden öğrenecek babasının horultusunu doğduktan sonra etkilemez
bu ayrı odada yatma fikri varya erkeklerin işine geliyoo anne uyansın dursun sabaha kadar baba horul horul uyusun ohhh. aynı fikir benim eşimin aklında da var ama göndermem ben onu başka odaya
merhabalarr kizceler,keyifler yerindedir umarim. fulyacan ne dedi dr, gordun mu sipani?insallah yolundadir her sey
kızlar şimdi farkettim ben bu topiği 13-11-2012de acmışım benım muhtemel doğum tarihim 13-11-2013
ahahahahahahaha çok iyimiş ya laaaaaaaa onca ay boşuna yırmtışın kendini tarihi belliymiş
günaydın cnmmm gördük minik balığımızı kesemizin resmini balığa benzettim şükür önden önden gidiyo sıpacanımızgeride resmini yükledim kuzucummm sen nasılsın yawrum benimmm
kızlar şimdi farkettim ben bu topiği 13-11-2012de acmışım benım muhtemel doğum tarihim 13-11-2013
yavrum aradim bulamadim fotoyubi dahakini gorururm artik. ayyy ne guzeldir kim bilir bu hiss canim benimmm. ben iyiyim yavrum normal her sey. dun aksam biraz daha iyiydik esimle de. bakalim, fotoyu ararken tugbayla ilgili bi seyler gormusum. neyi var ?
biz geldikkkkk
gittik gördk minnakımızın kesesini5+4 tük dün ama aslında 6+0 mışız dr gayet güzel dedi haftaya c.tesi gidicez pıtpıtlarını görmeye aslında duyabiliriz de ama dedi ben doplere bu kadar erken haftalarda sokma taraftarı değilim dedi 12 haftada ense kalınlığı için doplere giricez o zaman duyulması taraftarıyım dedi bizde nasıl olsa göreceğiz pıtpıtlarını sesini duymak için sabrederiz yeterki minnak iyi olsun dedik ilaçlarımızı da yazdı drumuz 100 mg progesteron coraspirin ve folik aside devam kilom gereği 10-11 kg dedi sınırlanmalıymışım bulantım için şimdilik bi ialç vermedi bu gelişme çok iyi annelerin hoşuna gitmesede biz drlar için önemli bi bulgu dedi çok şiddetlenirse haftaya yazarım onun içinde ilaç dedi bizden haberler böyle veeeee taaa taaaaaaa işte bizim minnakımızın keseciği Eki Görüntüle 664840 Eki Görüntüle 664843
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?