Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

dün ultrason tarafına geçtiğimde dr keseyi görünce babası gel bak dediğinde eşimin surat ifadesini görmeniz lazımdı nasıl heyecanlı nasıl mutlu eşşek sıpası koca bi bebek gibiydi

bizimki 2. oldugu halde hala o anlamsız ifadeye sahip gülümsemeyle sırıtma arası manasız bir ifadeama yakısıyor onlara bu haller

kuzummm şimdi öğel arası uyursun hafifler canım benimm

evet sorma çok güze bi ifade ve yakışıyo koca bebeklere

aslında normal cnm bu bas agrıları kızımda cok cekmiştim yıne var..4.aya dogru bulantılar gibi baş agrılarıda bitiyor

vucudumuzdaki kan çoğaldığı için oluyor bu başağrıları evet normaller aslında uyurum biraz doğru diyosun

kızlar ben tubişi özledim zor bi dönemden geçiyor ve hepimiz bunun farkındayız Rabbim tez zamanda tubişim ve yelizim hülya ablam bambu diar perikızı (deniz) meryemenes ne kadar isteyen dileyen varsa adını hatırlayamadığım dileyen siteyen kim varsa rabbim yar ve yardımcıları olsun tez zamanda müjdeli haberlerini alıp grubumuzu tamamlayalım inşallah

amiiin inşallah onlarda en kısa zamanda evlatlarının müjdesini alırlar bu güzel duyguyu yasarlar

Günü sadece Cuma'dan dolayı özel sayanlara selâm olsun..
Kün Feyekün ayetine Sığınarak kapına geldik ya Rabbim ellerimizi boş çevirme...CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN...

evet canım doğru diyosun işlerine geliyo bende gönderme taraftarı değilim açıkçası,eşimde ben ayrı yatarım diyo ama bu horlama mevzusu olursa gönderirim yapcak bişey yok

merhabalarr kizceler,keyifler yerindedir umarim. fulyacan ne dedi dr, gordun mu sipani?insallah yolundadir her sey

günaydın cnmmm gördük minik balığımızı kesemizin resmini balığa benzettim şükür önden önden gidiyo sıpacanımız geride resmini yükledim kuzucummm sen nasılsın yawrum benimmm

kızlar şimdi farkettim ben bu topiği 13-11-2012de acmışım benım muhtemel doğum tarihim 13-11-2013

Son düzenleme:
günaydın cnmmm gördük minik balığımızı kesemizin resmini balığa benzettim şükür önden önden gidiyo sıpacanımız geride resmini yükledim kuzucummm sen nasılsın yawrum benimmm

yavrum aradim bulamadim fotoyu bi dahakini gorururm artik. ayyy ne guzeldir kim bilir bu hiss canim benimmm. ben iyiyim yavrum normal her sey. dun aksam biraz daha iyiydik esimle de. bakalim, fotoyu ararken tugbayla ilgili bi seyler gormusum. neyi var ?

1874 . sayfada kuzum benim senin açtım baktım

tubişimin bu ay buhranı var birde ilaçlar ister istemz etkiliyo o yüzden biraz uzak kalmaya karar verdi Rabbim tez zamanda cümlemizin yüzünü güldürsün sen tubiş kim varsa tek duam bu rabbim tez zamanda güzel hbrlerinizi almayı nasip etsin

maşşallah maşşallah iyi olun tabi kuzum benim tatilden bomba gibi dönüceksinizzz

ayyy yavrumm benimm, nasil da minnak minnak duruyo oyle:)) masallah.video uya alin bu ultrason goruntuleme sirasinda derim. izledikce insanin ici kipir kipir olurr insanin. amin canim tum isteyenlere nasip eder insallah Allah. onumuzdeki 1 sene cok sikintili bizim bakalim. yuksek lisansa basladi esim. ne geldigi saat bellli ne gittigi.dermanimiz yok hicbir seye. kazayla olursa olur gibi bi durumm var artik, kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…