- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.801
ayyy yavrumm benimm, nasil da minnak minnak duruyo oyle:)) masallah.video uya alin bu ultrason goruntuleme sirasinda derim. izledikce insanin ici kipir kipir olurr insanin. amin canim tum isteyenlere nasip eder insallah Allah. onumuzdeki 1 sene cok sikintili bizim bakalim. yuksek lisansa basladi esim. ne geldigi saat bellli ne gittigi.dermanimiz yok hicbir seye. kazayla olursa olur gibi bi durumm var artik, kismet
iremimm benim jeton yeni düştü progesteronu hap verdi 100 mg yuvarlak bişi vitamini benim cüssemden sebep vermemiştirbide baksana 2. resimde balığa benziyo yaaaaaaaaaaaaaaaaa
hap olan biraz daha çarpıyomuş galiba kişileri bilginecanım ben bakınca sanki hem kesyi kesenin içinde siyahlıkta bebiş gibi geldi bebek için bişey dedi mi doktor bu bebek falan diye ,ben bu ulturason resimlerini özellikle anlatılmayınca ilk haftalar anlamıyom gerçi, ben gittiğimde 6+2 ydim doktor şuan bebek görünmüyo gününe göre görünmemesi normal aha bu kese demişti , sende ki bebek gibi geldi :44::44:
benimde aklımdada eşim çekmez videoya die düşünüyorum nemrut kocam benimaminn kuzum rabbim tüm dileyenlerin duasını duysun nerede varsa bizlerede sağlıcakla devamını getirmesini nasip etsin
kuzum sen takma kafana en olmadık zamanda geliyo die boşa dememişler bak ben söktürücü bile kullandım 10 gün sonra öğrendim hamile olduğumu bize kalsa 3 sene korunucaktık eve girdik aldığımız przrvtfler şimdi balon gibi elimizde patladı demem o ki zor ama asla dediğin an geliyo bu yaramazlar sizde başlamışsınız tevekkele olursa olur die yakındır inşallah hbrini alıp halayını çekmemiz
insallah canim benimm, yegenler cogaliyor iste :)) eskiden cok dusunurdum, cikmiyordu aklimdan ama artik umrum degil.hastlanmam insallah diyorum ama incik cincik takilmiyorum. kismett artik
biliyorum kuzu onu basım dönüyo arada önce korkuyom sonra heee ilaç içtim ben diyomyok demedi yerleşmiş yerine güzelce haftaya c.tesi pıtpıtlarını görürüz dedi ben heyecandan diyemedim bişey kağıdın üstünde yani altta değilde o alacalı yerde 8.6cm yanıyo onun altında 6+0 altıncı haftayı sürüyosundedi bana :44::44::44:
o zaman o sadece kese benim gözüm yanlış görüyohadi bakalım ben giderim arkama gelirsin yine kalp atışına
benim adet günüm geldi ya alt trafta ağrılar var kasıklarımda filan
inşallah kuzummm sen ne zamana gidiyon yawrummm
çarşamba giderim yine büyük ihtimal 8 haftalık olsun bakem
canım dikkat et kndine normal miş bunlar benimde ara ara oluyo bide siz nasıl yatıyonuz ben sağa yada sola yatıyorum ya yük kalçalara ağır geldi herhalde yanlarım ağrıyo
bende bisağıma bi soluma yatıyorum ama pek rahat edemiyorum yan yüzüstü arası yatardım artık yüzüstü yatamıyorum
benda yatamıyom işte bi sağa bi sola bacaklarımağrıyo hareketsizlikten yastık koydum dğn bacak arama rahat ettim ince bi yastık denersin ağrın olursa
anaammmm gı çarşambaya bişi kalmadı kiiii
evet canım denemek lazım şimdi bişey değilde ağırlaşınca napcaz bakalımmmm bide tüm yazı gebe geçircezzzzz
he öyle galiba 5 güncük fititli bitiri öyle giderim diyodum ama bir gün bir gün deyip erken gidecem belki son fitili kullandırmaz, kızlar dün tecrübeli hamişler sola yatın dediler hatırlatırım .............
kızlar herkese merhaba,uzun zamandır yoktum şükür iyiyim şimdi kanamam çok çok azalmış geçiyo dedi doktor bende daha iyiyim şimdi,sizlerden ne var ne yok iyisiniz inş. fulyacım keseyi görmüşsün sanırım canım hayırlı olsun allah pıt pıtlarınıda duyrsun inş. çok güzel bi duygu hele birazda hareketlenince daha güzel oluyo ben en son gittiğimde zıplıyodu :)) diğer hatunlar cinsiyeti belli olan varmı geçmişe çok bakamadım çok sayfa var çünkü akşamı bulur hepsini okumaya kalksam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?