Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

fulicim o kondomları artık hamilelik sürecinde kullanırsınız ccanım 3 ay geçtikten sonra. bizimkiler de yıllandı nerdeyse ama bozulmaz etmez

rosesis ccanım hoşgeldin kanamaların bitcek olmasına çok sevindim rabbim sağlık versin bebişlerimize de bize de. cinsiyet öğrenen daha yok. aynur ablanınkine doktor kız demiş benimkine erkek demişti ama kesin değil.

irem senden sonra da ben gidicem doktora perşembe günü inşallah bir aksilik çıkmazsa.

maşallah her gün bir heyecanızmız var....

kızlarrr ben ne yaptımmmm fatmacım sakın sana nispetmiş gibi algılama e mi kuzum?

elime süpürge aldım 3 aydan sonra süpürge özlemiş beni evi süpürdüm amaaa silmedim de toz da almadımm onlar da yarına kalsın dedim. kendimi pek bi mutlu hissettim sonra da biraz uyudum

evet kuzu daha o var değil mi dr bize bişey demedi ama biz nolur nolmaz die ölümüne kankayızzzz

anam desenize yine dr sırasına giricez heyecnlı heyecanlı çarşamba iremiom perşembe sen c.tesi ben eee fatmikimle küboş ne zamana gidiyo

fatmiş yarın gidecek ya doktoraa ama kübüş ü bilmiyorum..

gülücüküm canım motora binmenin zararı olmaz diye düşünüyorum ama fazla hızlı gidip filan gerilme sadece.

gülücüküm canım motora binmenin zararı olmaz diye düşünüyorum ama fazla hızlı gidip filan gerilme sadece.

zaten kısa mesafe için sordum. öyle yarış motoru falan da değil.ben kullanamam zaten.. eşim de yavaş kullanır,hız yapmaz,ama

tereddütte kaldım..

bankaya gitmem lazım,eşim dedi ben götüreyim yürüme oraya kadar... ama bilemedim:44::44::44::44:

kuzu iyi yapmışsın yavaştan yavaştan diğerinide yarın yaparsın şükür senin hep sorunsuz geçti bundan sorada öyle gidip ilk doğumunu yapıp doğum sezonumuz açarsın artık

KIZLAR ya ben size bişey sorcam...
motora binmenin sakıncası olur mu acaba hamileyken?

canım bence sakıncası olur die düşünüyorum ister istemez direk tekerlek üstünde oturucaksın yolun durumuna görede sarsılıcaksın hem hayırdır kız ne motoru

evet evet iice balık hafızalı oldum ben he kübrada yazmıştı geçtiğimiz sayfalarda hatırlayamadım ben

anladım canım biliyorum motor çok yaygın buralarda. bence kısa mesafe çok da sorun olmaz ama seni sarsmasın eşin. ya da yürümeyi tercih edebilirsin.

fulyacım buralarda çok yaygın motor şehir içi dediğin altı üstü en uzağı 3-5 km

doğum sezonunu benden önce açacaklar var ama forumda pek aktif değiller ki sevo var armena var

hımm tabi kuzum ben bilmiyırum orayı istanbula nazaran dedim ben o kadar kısa mesafede bişi olmaz herhalde hem eniştede dikkatli davranır

doğru dedin yawrumm sevo armena sonra sıra sıra inşallahhh

evet kuzular ben yarın gidiyorummm bakalım pıt pıt seslerini duycaz mı

dün aile hekimim baktı testlerime çok güzel dedi

kızlar bana yemek koonusunda yardım edin aklıma hiçbir şey gelmiyorr..
bir tabak pilavım var ve bir tabaklık da yemeğim var. yanına ne yapayım sizceee bilemedim yaa çorba derseniz de ne çorbası yapayım fikir nolur.. 2 saat içinde o yemeğin pişmiş oolması lazım

pilav pirinç pilavıysa yoğurt çorbası yapma , mercimek güzel gider yanına eğer bulgursa yoğurt çorbasıda olur şehriyede bence , birazda salata çorbana göre yoğurtta koydun mu ahada oldu bitti patatesçisin ya istersen bir taraftada patates haşla patates salatası yap direk

ben bu akşam yiyebildiğim tek çorba olan mercimek yapmayı düşünüyorum sizde bana bi yemek fikri versenize kocama pişiriyim yazık adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…