- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.821
o değilde yaz fena geçicekmiş kavrulucaz
evet sola yatmak daha yararlıymış ben sola yatıyomda uynında sağda solda buluyom kendimi
ahahahahaha aklınla bin yaşa kızhamileler sokağa çıkmasın diyor ya o zaman bizede tatil olurr yatarız evdee kar tatili olmadı ama sıcak tatili olur
benimde aklımdada eşim çekmez videoya die düşünüyorum nemrut kocam benimaminn kuzum rabbim tüm dileyenlerin duasını duysun nerede varsa bizlerede sağlıcakla devamını getirmesini nasip etsin
kuzum sen takma kafana en olmadık zamanda geliyo die boşa dememişler bak ben söktürücü bile kullandım 10 gün sonra öğrendim hamile olduğumu bize kalsa 3 sene korunucaktık eve girdik aldığımız przrvtfler şimdi balon gibi elimizde patladı demem o ki zor ama asla dediğin an geliyo bu yaramazlar sizde başlamışsınız tevekkele olursa olur die yakındır inşallah hbrini alıp halayını çekmemiz
fulicim o kondomları artık hamilelik sürecinde kullanırsınız ccanım 3 ay geçtikten sonra. bizimkiler de yıllandı nerdeyse ama bozulmaz etmez
rosesis ccanım hoşgeldin kanamaların bitcek olmasına çok sevindim rabbim sağlık versin bebişlerimize de bize de. cinsiyet öğrenen daha yok. aynur ablanınkine doktor kız demiş benimkine erkek demişti ama kesin değil.
irem senden sonra da ben gidicem doktora perşembe günü inşallah bir aksilik çıkmazsa.
fulicim o kondomları artık hamilelik sürecinde kullanırsınız ccanım 3 ay geçtikten sonra. bizimkiler de yıllandı nerdeyse ama bozulmaz etmez
rosesis ccanım hoşgeldin kanamaların bitcek olmasına çok sevindim rabbim sağlık versin bebişlerimize de bize de. cinsiyet öğrenen daha yok. aynur ablanınkine doktor kız demiş benimkine erkek demişti ama kesin değil.
irem senden sonra da ben gidicem doktora perşembe günü inşallah bir aksilik çıkmazsa.
fatmiş yarın gidecek ya doktoraa ama kübüş ü bilmiyorum..
gülücüküm canım motora binmenin zararı olmaz diye düşünüyorum ama fazla hızlı gidip filan gerilme sadece.
kızlarrr ben ne yaptımmmm fatmacım sakın sana nispetmiş gibi algılama e mi kuzum?
elime süpürge aldım 3 aydan sonra süpürge özlemiş benievi süpürdüm amaaa silmedim de toz da almadımm onlar da yarına kalsın dedim. kendimi pek bi mutlu hissettim sonra da biraz uyudum
KIZLAR ya ben size bişey sorcam...
motora binmenin sakıncası olur mu acaba hamileyken?
gülücüküm canım motora binmenin zararı olmaz diye düşünüyorum ama fazla hızlı gidip filan gerilme sadece.
zaten kısa mesafe için sordum. öyle yarış motoru falan da değil.ben kullanamam zaten.. eşim de yavaş kullanır,hız yapmaz,ama
tereddütte kaldım..
bankaya gitmem lazım,eşim dedi ben götüreyim yürüme oraya kadar... ama bilemedim:44::44::44::44:
anladım canım biliyorum motor çok yaygın buralarda. bence kısa mesafe çok da sorun olmaz ama seni sarsmasın eşin. ya da yürümeyi tercih edebilirsin.
fulyacım buralarda çok yaygın motor şehir içi dediğin altı üstü en uzağı 3-5 km
doğum sezonunu benden önce açacaklar var ama forumda pek aktif değiller kisevo var armena var
evet kuzular ben yarın gidiyorummm bakalım pıt pıt seslerini duycaz mı
dün aile hekimim baktı testlerime çok güzel dedi
evet kuzular ben yarın gidiyorummm bakalım pıt pıt seslerini duycaz mı
dün aile hekimim baktı testlerime çok güzel dedi
kızlar bana yemek koonusunda yardım edin aklıma hiçbir şey gelmiyorr..
Bir tabak pilavım var ve bir tabaklık da yemeğim var. Yanına ne yapayım sizceee bilemedim yaa çorba derseniz de ne çorbası yapayım fikir nolur.. 2 saat içinde o yemeğin pişmiş oolması lazım
kızlar bana yemek koonusunda yardım edin aklıma hiçbir şey gelmiyorr..
bir tabak pilavım var ve bir tabaklık da yemeğim var. yanına ne yapayım sizceee bilemedim yaa çorba derseniz de ne çorbası yapayım fikir nolur.. 2 saat içinde o yemeğin pişmiş oolması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?