Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

mercimek corbası en basit corba

hepiniz mercimek çorbası demişsiniz. :) pilav pirinç pilavı o yüzden dediğin gibi yooğurtlu çorba olmaz bi de eşimin boğazı geçmedi tamamen hasta eder iyice. patates de düşündüm de canım istemedi sanırım mrecimek yapıcam yeni yemiştik ama

ben bu akşam yiyebildiğim tek çorba olan mercimek yapmayı düşünüyorum sizde bana bi yemek fikri versenize kocama pişiriyim yazık adama

canım sende eğer kokusundan çok huylanmayacaksan but ya da kanat pişir tefloon tavada biraz yağla birlikte. yanına pilav ve cacık tamam

pilav cacığı senden çaldım manterlı etsote yi kübradan mercimeği ortak hepinizden çaldım ama ben bunları yarın yapıcak akşam akşam uğraşamam bu akşama aslında aklımda çılbır var yapsammı yapmasammı die düşünüyorum şöyle ekmeği bana bana yiyceksinnn

kızz çılbır nee

ben nasıl nazlanıyorum bir görsen hamıleyim diye saolsn cok yardımcı oluyo benimki de

biz hatunlar çok fenayız çoookkk

kızz çılbır nee

yawrum yumurtayı tavada kırıyosun dağıtmadan iyice pişiriyosun sonra onu bi seris tabağına alıyosun üstüne sarımsaklı yoğurt (böyle tarif yazınca itici gelebilir ama parmaklarınız yemezseniz bende fulya değilim arkadaş) birde yağ kızdırıp gezdiriyosun oohhh misss miisss ban ekmeği ye valla bence uğraşma didoşum yap yemeklerinin yanına çılbırı

çılbırı suyada kırarlar kaynayan suya yumurta kırıyorsun o suyun içinde pişiyor sonra alıp sarımsaklı yoğurt bide kırmızı yagg ohh miss

ayyy çılbır bizim ailemizin milli yemeklerinden offff offf

ayy canım walla hiç iç açıcı gelmedi tarif hiç yemediğim için ön yargılı davranıyor olabilirim ama yumurta ve yoğurt üst üste inan bilmiyorum nasıl olur

ooyyy benimkide öylee yaaa bu akşam sen uyu ben evi temizliyim diyo kıyamam yarime çok kötü davranıyorum bu aralar zaten kötüyüm bennn:31 gelip öpüyo itiyom kokuyo diye

bende hiç yaklastırmıyorum yanıma Allahım cidden koku geliyo sanki burnuma parfümde kötü yapıyor beni ya

ben pilavı şehriyeli yaptığım için çorbası taraftarı değilim ama bana mercimekten kolay gelir düşün istersen yeni yemişsiniz mercimeği şehriyede limonla ne güzel gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…