- Konu Sahibi antidepresif
-
- #18.841
kızlar bana yemek koonusunda yardım edin aklıma hiçbir şey gelmiyorr..
bir tabak pilavım var ve bir tabaklık da yemeğim var. yanına ne yapayım sizceee bilemedim yaa çorba derseniz de ne çorbası yapayım fikir nolur.. 2 saat içinde o yemeğin pişmiş oolması lazım
ben bu akşam yiyebildiğim tek çorba olan mercimek yapmayı düşünüyorum sizde bana bi yemek fikri versenize kocama pişiriyim yazık adama
pilav pirinç pilavıysa yoğurt çorbası yapma , mercimek güzel gider yanına eğer bulgursa yoğurt çorbasıda olur şehriyede bence , birazda salata çorbana göre yoğurtta koydun mu ahada oldu bitti patatesçisin ya istersen bir taraftada patates haşla patates salatası yap direk
ben bu akşam yiyebildiğim tek çorba olan mercimek yapmayı düşünüyorum sizde bana bi yemek fikri versenize kocama pişiriyim yazık adama
bizdede yemek yok ama derdim de yoknedense pek rahatımmm
hepiniz mercimek çorbası demişsiniz. :) pilav pirinç pilavı o yüzden dediğin gibi yooğurtlu çorba olmaz bi de eşimin boğazı geçmedi tamamen hasta eder iyice. patates de düşündüm de canım istemedisanırım mrecimek yapıcam yeni yemiştik ama
canım sende eğer kokusundan çok huylanmayacaksan but ya da kanat pişir tefloon tavada biraz yağla birlikte. yanına pilav ve cacık tamam
oooh senin rahatlıgına hastayım zatenboşver kuzu basit bişeyler yaparsnız kocacugunlaa
kız benimki aramaz bazen yemek yapmaya kalkarım otur beee ne yoruyon kendini yeriz işte bişiler derondan yüz buluyom valla bende
pilav cacığı senden çaldım manterlı etsote yi kübradan mercimeği ortak hepinizden çaldım ama ben bunları yarın yapıcak akşam akşam uğraşamambu akşama aslında aklımda çılbır var yapsammı yapmasammı die düşünüyorum şöyle ekmeği bana bana yiyceksinnn
bizde tavuk sote var basıt ya o bakımdan yanına yogurtlu makarna yeter cok bile
ya ben tavuk almıyorum ya eve tavuklu basit yemekler yapamaz oldum
ben nasıl nazlanıyorum bir görsen hamıleyim diyesaolsn cok yardımcı oluyo benimki de
kızz çılbır nee
ben nasıl nazlanıyorum bir görsen hamıleyim diyesaolsn cok yardımcı oluyo benimki de
ya ben tavuk almıyorum ya eve tavuklu basit yemekler yapamaz oldum
biz hatunlar çok fenayız çoookkk
yawrum yumurtayı tavada kırıyosun dağıtmadan iyice pişiriyosun sonra onu bi seris tabağına alıyosun üstüne sarımsaklı yoğurt (böyle tarif yazınca itici gelebilir ama parmaklarınız yemezseniz bende fulya değilim arkadaş) birde yağ kızdırıp gezdiriyosun oohhh misss miisss ban ekmeği ye valla bence uğraşma didoşum yap yemeklerinin yanına çılbırı
yawrum yumurtayı tavada kırıyosun dağıtmadan iyice pişiriyosun sonra onu bi seris tabağına alıyosun üstüne sarımsaklı yoğurt (böyle tarif yazınca itici gelebilir ama parmaklarınız yemezseniz bende fulya değilim arkadaş) birde yağ kızdırıp gezdiriyosun oohhh misss miisss ban ekmeği ye valla bence uğraşma didoşum yap yemeklerinin yanına çılbırı
ooyyy benimkide öylee yaaa bu akşam sen uyu ben evi temizliyim diyo kıyamam yarime çok kötü davranıyorum bu aralar zaten kötüyüm bennn:31 gelip öpüyo itiyom kokuyo diye
çılbırı suyada kırarlar kaynayan suya yumurta kırıyorsun o suyun içinde pişiyor sonra alıp sarımsaklı yoğurt bide kırmızı yagg ohh miss
ayyy çılbır bizim ailemizin milli yemeklerinden offff offf
hepiniz mercimek çorbası demişsiniz. :) pilav pirinç pilavı o yüzden dediğin gibi yooğurtlu çorba olmaz bi de eşimin boğazı geçmedi tamamen hasta eder iyice. Patates de düşündüm de canım istemediSanırım mrecimek yapıcam yeni yemiştik ama
Canım sende eğer kokusundan çok huylanmayacaksan but ya da kanat pişir tefloon tavada biraz yağla birlikte. Yanına pilav ve cacık tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?