Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende hiç yaklastırmıyorum yanıma Allahım cidden koku geliyo sanki burnuma parfümde kötü yapıyor beni ya

adamın ağnı burnu kokuyo sanki bide sigara içiyo o zaman gidip dişlerini fırçalıyor ayy deme o parfüm kokuları varya öldürcek beni kocama yasakladım ama ofiste ki kokular öldürüyor beni bide kolonya son favorimde evdeki sıvı sabun takmamaya çalışıyorum

bizimki Allahtan sigara kullanmıyo yoksa cidden bayılırım ara ara soğan kokusu da etkiliyor benigeçicek diyip kendimi sakinleştiriyorum:26:

benim iştah açıldı yiyorum yiyorum doymuyorum sıra size de geliyor...

hele geceleri açlıktan sabahı zor ediyorum gece kalkıp da bir şeyler yediğim bile oluyor

canlarım böyle arada gelip yırtık dondan çıkar gibi oluyorum nolur kusuruma bakmayın
ama size sormadan yapamıycam dün sabah benim kırmızı geldi dedimya sabahtan sonra bir daha görmedim
ama beyaz akıntı içinde açık kahve lekelerim var dünden beride başka gelen giden
yok acabamı diyip az önce test yaptım ama negatif geç döllenme desem hiç değil
napıcamı bilmiyorum şaşırmış durumdayım

ablacım yerşelme olmasın ayy inşallahhhh en iyi sonuç kan testi sen zaten drunu aradın mı???? 3. günü gitmen gerekiyo bi gideydin be ablamm

ablacım yerşelme olmasın ayy inşallahhhh en iyi sonuç kan testi sen zaten drunu aradın mı???? 3. günü gitmen gerekiyo bi gideydin be ablamm

fulyam sen anlarsın bu işten ben çıkamadım çünkü
ben ayın 7 sinde çatlatma iğnesini oldum doktor 4 gün ilişki dedi
bende 4 gün düzenli ilşkide bulunduk ama sonrasında bişey olmadı
şimdi geç döllenme desem en son ilişki 11 de olmuş
öyle olsa idrardada çıkmazmı
kasıklarımda fena ağrıyo ama bir türlü dökülemedi

ablam eğer son ilişki 11 ise bugün daha 10 gün olmuş olur irem diyo sana bak sürekli 11 de test negatifti 12sinde test pozitif az sık dişini ama bence drunuda ara varsa zaten drun anlar ablam duamız hayırlısıyla olmasından yana inşallah allahımmm

haklısın ablam ama adet tarihimi 2 gün geçti doktoru aradım ama
yerinde yokmuş bugün bakalım yarında gelmezse kırmızılar
önce kan testi yapcam bişey çıkmazsa kesin kist oldular

haklısın ablam ama adet tarihimi 2 gün geçti doktoru aradım ama
yerinde yokmuş bugün bakalım yarında gelmezse kırmızılar
önce kan testi yapcam bişey çıkmazsa kesin kist oldular

ya kist kist kist diyip durma du bakalım ağzını hayra aç hayır olsun inşallah şimdi dünden beri bi leken oldu öylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…