Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hoşgeldin yawrummm fatma duymuş pıttpıtlarını herşey güzel çok şükür ben c.tesi gidicem daha var çarşamba didoş la kübra gidicek die hatırlıyorum perşembede irem sen nasılsın kuzummmm

ohhh ohhh, ip gibi dizilmissiniz. hayirli guzel haberler alirsiniz insallah. sen de pit pitlari duyarsin cumartesi artik, degil mi?ben Allah a sukur cok iyiyim, guzel bi haftasonu gecirdim. simdi de hastalanmayi bekliyorum.yarin hastalanmam gerek en gec.

selam hatunlarr, nasil gecti haftasonunuz? hepinizi ayri ayri opuyorumm, fatma dr.a mi gidecektin, tam hatirlayamadim, fulyadan sonra biri daha dr. a gidecekti yaa
hoşgeldiinnn mervecikkkk sen nasılsınnn?

herkese merabalarrrrrr

merhabaa kaçakkk nerelerdesinnn??

sıraya seni de bekleriz cnımm inşallah en kısa zamanda.. bu ay çalıştınız mı hatırlamıyorum amaaa gelmezse o kırmızlarrr süprizzzz bebekkk 3 olacak :)

eşinle de iyi bir haftasonu geçirmenize sevindim

bayadır giremedim canım foruma size birşey danışmaya geldim kabızlığa bağlı karın ağrısı çekiyorum iki gündür artık oturup ağliycam o dereceye geldim yardım edin banaaa

ac karnina 3-4 tane kuru kayisi ye, ustune ilik su ic. yumusatir bagirsaklarini. ama ama ben sinameki icmistim,cok ileriydi. 2 saatte etki eder dediler. 1 gunde cozuldum.

evet ya kuzenim ağlamıştı resmen kocası vermiyo diye sonra verdiler
resmen kıtır kıtır yediya inanamamıştım

ayyyy kıyamam yaaaa

amin inşallah kuzummmm kısmetse c.tesi bizde tadıcaz o duyguyu hadi bakalım bakarsın halayını çekeriz neden olmasınnnn

bayadır giremedim canım foruma size birşey danışmaya geldim kabızlığa bağlı karın ağrısı çekiyorum iki gündür artık oturup ağliycam o dereceye geldim yardım edin banaaa

canım kuru kayısı incir fln diolar ama ben pekte bilmiyorum birde aynur abla demişti 1 lt ayranı 2 saatte iç iyi gelir demişti dene istersen

pek giremiyorum canım yaa bulantılar geçti sırt ağrısı karın ağrısı baş dönmesi falan hergün yeni bişey çıkıyo dengem şaştı
ac karnina 3-4 tane kuru kayisi ye, ustune ilik su ic. yumusatir bagirsaklarini. ama ama ben sinameki icmistim,cok ileriydi. 2 saatte etki eder dediler. 1 gunde cozuldum.
tamam kuru kayısıyı deneyeyim ben bi inşallah düzelirrrr

iyiyim kuzum sen nasilsin, temizlige falan kalkismadin degil mi? :) ben de siraya girmeyi cok arzu ediyorum ama umudum yok, calismadik bu ay pek. hastalanirim herhalde.
tavsiyelerinizi dinledim haftasonu cok keyifli gecti :)

ay ben ayranı normalde de hiç içemem ki
kayısıyı deniycem kızlar çok sağolun

kuru kayısı kuru üzüm ne bulursan ye arkasına su iç.. ve elma ye bol boll o da iyi geliyor canım... haa bi de yağlı salata yee zeytinyağı yanii iyi geliyor gerçektenn.

muz ve patates tüketme onlar içini pekiştirirlerr.

bu arada gerçekten o sırt ağrısı çok fenaa ama idare ediyoruz iştee ne yapalımm.

iyiyim kuzum sen nasilsin, temizlige falan kalkismadin degil mi? :) ben de siraya girmeyi cok arzu ediyorum ama umudum yok, calismadik bu ay pek. hastalanirim herhalde.
tavsiyelerinizi dinledim haftasonu cok keyifli gecti :)

bende iyiyim canım biraz sırt ve başağrısı varr... temizlik yaptım ama normal sildim süpürdümm tabi sonra eşimden fırçayı yedim niye yapıyon diyee

hayırlısı olsun canımm çalışmadıysan süpriz de gelebilirr gelmezse de zaten ümitlenmemişsin üzülmezsin. önümüzdeki aylarda sıkı çalışırsınız artık

[
gun icinde de ye kayisi aklina geldikce. muz falan yeme.bol su ic bir de misir bulabilirsen dogal yetismis misir ye su ic. misirlar artik gdo lu ne yazik ki. hani su begenmedigimiz yarisinda misir olup yarisinda misir olmayan kocanlar var ya da uzerinde az misiri kocanlardan al

ay ben ayranı normalde de hiç içemem ki
kayısıyı deniycem kızlar çok sağolun

canım kayısı ye ama bitki çayı içme sen

cok gecmis olsun canim benim. yorma kendini iste, bunye hemen yoruluyor. keske olsa surpriz ne iyi olur. nasil soylerim onu bile planladimm ama ben de tik yok. kimler surpriz oldu baska, bilemedim ben fulya yi biliyom bi

cok gecmis olsun canim benim. yorma kendini iste, bunye hemen yoruluyor. keske olsa surpriz ne iyi olur. nasil soylerim onu bile planladimm ama ben de tik yok. kimler surpriz oldu baska, bilemedim ben fulya yi biliyom bi

hayırlısı canım planlarını gerçekleştireeğin gün gelecek elbet..
önce fatma süpriz yaptı sonra fulya . sırada kim var bekliuoruz :)

kızlar ben çıkıyorum bugün daha giremem herhalde
kızım hasta çok onu doktora götürücem sonra eve geçip bi çorba falan yapıp yediriyim
yarında ben gitcem doktora anca yarın akşam görüşebiliriz
şimdiden özliycem sizi kendinize dikkat edin

cok gecmis olsun ablacim, guzel haberlerle gelirsin insallah, opuyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…