Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

geçmiş olsun ablacım inşallah hemen iyileşir kızınnn.. görüşrüüz

kızlar benim baş ağrım arttı sıcak su yapıp yatıcam biraz daha sonra görüşürüz

canim sana soracagim hep unutuyorum. sen sokturucu kullandin da regl olmadin degil mi? ilac bitince mi hamile kalmissin? nasil olmus?

evet cnm kullandım 6 gün ilaç bitince 10. gün geldi yani 16. gün o gün test yaptım çıktı yani ilacı kullandım hastalanmadım 10. gündede test yaptım tesadüf öğrendim kuzum zaten ben gittiğimde dr 19 mm yumurtan var belki çatladı belki çatlıycak diodu hiç olmaz denen şey oldu yani

Herkese selamlar. Nasılsınız bakalım ey topik ahalisi...Hülyacım, kızına geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Yarın senden haber bekliyoruz ne olmuş ne bitmiş onca yumoşa diye...

ablacımmm çok geçmiş olsunnn dikkat et kendine ve kübraya ağlamaktan yorgun halsiz düştü demekki kıyamam sende güzel hbrlerini getir inşallahhh

ben gittim kuzum şimdilik herşey yolunda bebiş 1.26 cm olmuş baya büyümüş teyzesi

masallah ikinize de 41 kere. tututuuuu :) Allah nazarlardan saklasin

kızlar acillll ben bişey farkettimmmm dr bana 100 mk progestan verdi yumuşak kapsül bunu fitil gibimi kullanmam gerekiyodu yaaaaaa :18::18::18::18::18:

kızlar acillll ben bişey farkettimmmm dr bana 100 mk progestan verdi yumuşak kapsül bunu fitil gibimi kullanmam gerekiyodu yaaaaaa :18::18::18::18::18:

Fitil olarak kullanmanı tavsiye ederim. Daha etkili çünkü. 2 ay ağızdan, son iki aydır da alttan kullanıyorum. Arada bariz fark var. Progestanı ne diye verdi sana. Bu doktorlar da önüne gelene sallıyorlar bu ilacı:))

ablam 1 düşüğüm var ya benim herşey güzelde nolur nolmaz die verelim dedi ben ağızdan aldım hep iş yerinde alttan kullanamam ki ben şimdi baktım seninde dediğin gibi hem alttan hem ağızdan alınıyomuş

ay ilacın adı bile midemi bulandırıyor benim doktor bıraktırdı çok şükür fulicim 100 lük olanı eğer fitil gibi alacaksan 2 tane kullan dedi doktor bana günde bir kere gece yatarken 2 tane

ay ilacın adı bile midemi bulandırıyor benim doktor bıraktırdı çok şükür fulicim 100 lük olanı eğer fitil gibi alacaksan 2 tane kullan dedi doktor bana günde bir kere gece yatarken 2 tane

hımm ben ağızdan alıyorum dr fitil fln demedi böyle devammı etsem zaten c.tesi biticek ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…