- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.081
kızlar ben çıkıyorum bugün daha giremem herhalde
kızım hasta çok onu doktora götürücem sonra eve geçip bi çorba falan yapıp yediriyim
yarında ben gitcem doktora anca yarın akşam görüşebiliriz
şimdiden özliycem sizi kendinize dikkat edin
az kaldı canım sabret en fazla bir ay daha sıkıntılı geçer
sonra toparlarsın bitanem
bende öyle biliyorum canım tabi batıl inanç ama
bende hamileliklerimde kestirmemiştim
selam hatunlarr, nasil gecti haftasonunuz? hepinizi ayri ayri opuyorumm, fatma dr.a mi gidecektin, tam hatirlayamadim, fulyadan sonra biri daha dr. a gidecekti yaa
canim sana soracagim hep unutuyorum. sen sokturucu kullandin da regl olmadin degil mi? ilac bitince mi hamile kalmissin? nasil olmus?
hayırlısı canım planlarını gerçekleştireeğin gün gelecek elbet..
önce fatma süpriz yaptı sonra fulya . sırada kim var bekliuoruz :)
kızlar ben çıkıyorum bugün daha giremem herhalde
kızım hasta çok onu doktora götürücem sonra eve geçip bi çorba falan yapıp yediriyim
yarında ben gitcem doktora anca yarın akşam görüşebiliriz
şimdiden özliycem sizi kendinize dikkat edin
ben gittim kuzum şimdilik herşey yolunda bebiş 1.26 cm olmuş baya büyümüş teyzesi
evet cnm kullandım 6 gün ilaç bitince 10. gün geldi yani 16. gün o gün test yaptım çıktı yani ilacı kullandım hastalanmadım 10. gündede test yaptım tesadüf öğrendim kuzum zaten ben gittiğimde dr 19 mm yumurtan var belki çatladı belki çatlıycak diodu hiç olmaz denen şey oldu yani
Herkese selamlar. Nasılsınız bakalım ey topik ahalisi...Hülyacım, kızına geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Yarın senden haber bekliyoruz ne olmuş ne bitmiş onca yumoşa diye...
selamlar topikimizin güzel anneleri ve anne adayları nasılsınız bakalım
hosgeldiniz kizceler :)
hoş buldum şekerlercanım gülcanım hoşgeldinnn kuzum benimmmmm
hosgeldiniz kizceler :)
kızlar acillll ben bişey farkettimmmm dr bana 100 mk progestan verdi yumuşak kapsül bunu fitil gibimi kullanmam gerekiyodu yaaaaaa :18::18::18::18::18:
Fitil olarak kullanmanı tavsiye ederim. Daha etkili çünkü. 2 ay ağızdan, son iki aydır da alttan kullanıyorum. Arada bariz fark var. Progestanı ne diye verdi sana. Bu doktorlar da önüne gelene sallıyorlar bu ilacı:))
masallah ikinize de 41 kere. tututuuuu :) Allah nazarlardan saklasin
Fitil olarak kullanmanı tavsiye ederim. Daha etkili çünkü. 2 ay ağızdan, son iki aydır da alttan kullanıyorum. Arada bariz fark var. Progestanı ne diye verdi sana. Bu doktorlar da önüne gelene sallıyorlar bu ilacı:))
ay ilacın adı bile midemi bulandırıyor benim doktor bıraktırdı çok şükür fulicim 100 lük olanı eğer fitil gibi alacaksan 2 tane kullan dedi doktor bana günde bir kere gece yatarken 2 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?